Astrologė: vienas ženklas patirs didelių išbandymų

Ši savaitė bus nelengva. Galbūt tik Vėžiai galės pasidžiaugti namų jaukumu. O štai Žuvis astrologė Skirma Liepienė perspėja: jūsų laukia labai rimti išbandymai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2018, 1:05 PM, atnaujinta Jun 5, 2018, 4:41 PM

Avinas (03 21–04 19)

Namuose ne viskas taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Kažkas kažką reguliuoja, reikalauja, spaudžia, diktuoja savo sąlygas. Gal šiek tiek daugiau įtampos, nes iš savų tokių permainų nesitikima. Juo labiau kad vasaros alsavimas toks karštas, viliojantis, verčiantis pamiršti ne tik namų tvarką, įprastą ritmą, bet ir pareigas. Nedideli konfliktai nevirsta karu, tačiau nuotaiką gadina visą savaitę.

Jautis (04 20–05 20)

Gyvenama praeitimi, pavasarinėmis nuotaikomis ir nuoskaudomis. Vis dar paburbama dėl nemalonių situacijų, nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių ar net antrosios pusės. Tačiau tai kaip griaustinis tolumoje – girdėti girdisi, bet nei audros, nei žaibų nematyti. Viena kita ašara, ir tiek, ir ta dažniau dėl vaizdo nei iš nuoskaudos. Vasaros planas vis dar neaiškus, nors norai jau įgauna formą, o pinigai poilsiui atidedami.

Dvyniai (05 21–06 20)

Vidinė tuštuma – ne ėriuko pėdelė, kuri užsipildo palijus. Reikia susirasti veiklos, kuri nuramintų, ir žmogų, su kuriuo galėtumėte pasikalbėti ir kuriam nebijotumėte atsiverti. Gal tai jau buvo, tik jūs neišsaugojote to, ką turėjote. Nieko savaime nebus, niekas nieko nepa-siūlys. Reikia kokio nors veiksmų plano arba nuorodos ateičiai. Manydami, kad viską galite patys, klystate – šį kartą gauti patarimai bus itin vertingi.

Vėžys (06 21–07 22)

Naminė tema, jaukumas, buitiniai darbai, reikalai kartu su šeima – štai kur palaima (net tuo atveju, jei antroji pusė tik savo levandomis užsiėmusi). Darbuose ne viskas einasi sklandžiai. Nauji sumanymai stringa, o tai, kas sena, juda lėtokai. Reikia tikėtis, kad viskas po truputį nusistovės ir jokios purvinos srovės nedrums jūsų upeliūkščio. Nieko naujo neprasidės, o tai, kas sena, dar nesibaigs.

Liūtas (07 23–08 22)

Sėdite kryžkelėje ant akmens ir skaitote nuorodas: į kairę eisi – sutuoktinio neteksi, į dešinę pasuksi – valdžia pasipiktins, o tiesiai vis dar kelias taisomas. Nėra teisingo pasirinkimo, nėra tikrosios galimybės, tik tarpiniai variantai. Žiūrėkite į viską paprasčiau, nesistenkite visko sutvarkyti, padaryti ar nuspręsti dabar. Ateis laikas ir savaime taps aišku, kaip pasielgti ir kam ką pasakyti.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai lėtai, po truputį, lyg žirnio ūsas užsisuka viena kita nauja situacija, šiek tiek išlaukiate, tada dar pasistiebiate link tikslo, užsikabinate, tvirtai įsikimbate ir vėl kartojate nuo pradžių. Viską darote lėtai, neskubėdami, pasitikėdami tik savimi, savo jėgomis ir valia. Nėra nieko greta, kad išspręstų jūsų problemas ar atsakytų į keblius klausimus. Jūs patys sau esate ir vykdytojas, ir aršiausias kritikas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai keistai, miglotai ir netvariai atrodo jūsų gyvenimas ir buitis. Niekas neturi tvirto pagrindo. Nesvarbu, ką veikiate: kepate duoną, raugiate girą ar pardavinėjate pieštukus. Reikia sukonkretinti norus, rasti darbų kryptį, susikoncentruoti į ką nors, kas prikaustytų žvilgsnį, dėmesį, kas būtų bent kiek patikima. Dabar esate atsakingi ne tik už save, todėl apribokite svajones bei norus ir darykite tai, kas būtina.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ambicijos, pasipūtimas ir bandymas visiems pasakyti, kad esate savarankiški, autoritetingi, nepriklausomi, patiria fiasko. Jumis abejoja ne tik namiškiai, bet ir draugai, darbe viena vienintelė klaida gali sugadinti reputaciją. Būkite atidesni, pakantesni, kai reikia, – dosnesni. Tai laikas, kai dėmesys aplinkiniams yra kur kas svarbiau nei jūsų pačių norai. Tai nesitęs ilgai, tačiau dabar tai suvaržymų laikas.

Šaulys (11 22–12 21)

Apgaudinėjant tiesa apverčiama aukštyn kojomis. Nesinori to daryti, bet nesinori ir skaudinti aplinkinių. Reikia pasirinkti mažesnį blogį galvojant apie savus. Jūs sugebėsite rasti kompromisą ir nieko neįskaudinti, nesvarbu, kaip tuo metu jausitės patys. Savaitės pradžioje viskas eisis lengviau, paprasčiau nei jos pabaigoje. Darbuose viena kita aukšta kliūtis, tačiau jos įveikiamos pasitelkus senas pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Santykiai darbe su viršininku darosi sudėtingesni, komplikuoti. Gali būti, kad jūsų viršininkas visai neišprotėjęs, tiesiog jo realybė skiriasi nuo jūsiškės. Pabandykite išvengti tokių situacijų, kai tos realybės susikerta. Jei viskas bus ramu darbe, bus ramu ir namuose. Vasarinės nuotaikos, atostogų laukimas ir bandymas suplanuoti ateitį nuteikia maloniai, žada geras perspektyvas ir visai nesvarbu, kaip bus iš tiesų.

Vandenis (01 20–02 18)

Prisigalvojate būtų ir nebūtų dalykų: garšvų kokteiliai, dilgėlių sriuba ar pienių medus. Svarbu, kad jums patinka ir jūs krykštaujate. Krykštaukite, tik negrūskite to kitiems, nepaverskite naująja religija. Savo nuomonės, pažiūrų ar taisyklių primetimas – didžiausia šios savaitės nuodėmė. Pasistenkite to vengti, gyvenkite sau, džiaukitės atradimais ir nebūkite įkyrūs.

Žuvys (02 19–03 20)

Rinkite, kolekcionuokite viską, ką rasite naudingo, išskyrus abejingumą, ir tada gal ištversite šią emociškai sudėtingą savaitę. Tai laikas, kai išbandymų patiriate ne tik jausmų sferoje, tai laikas, kai bandoma paminti jūsų įsitikinimus, principus, kai tenka kovoti patiems už savo galimybes tobulėti. Jei įveiksite šį spaudimą dabar, jausitės laisvi, gerbiami ir žinosite, kad viskas, kas įmanoma, padaryta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?