Palmira: diena nepalanki širdies reikalams

Iliuzijų laikas – būsite linkę save apgaudinėti ir painioti kitus, veltis į avantiūras, apskritai neatsakingai elgtis. Nenoras matyti realybės, prisiimti atsakomybės tvarkant reikalus, taip pat asmeninių santykių srityje (ypač meilėje) vers išsisukinėti, meluoti, apgaudinėti. Beje, problemų dėl neteisingos informacijos bus itin daug, tad viską tikrinkite. Ir niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2018, 5:30 AM

Netiks šiandien ir pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų. Bus nepalankios kelionės bei įvairūs dalykiniai susitikimai. Lygiai taip pat nereikėtų daug tikėtis iš šiandien užmegztų romantiškų santykių. Deja, diena nepalanki širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui, nes spaudimu, įtarinėjimais, priekabiavimu galite ir atstumti.

Emociškai tai gana sudėtingas metas. Svarbu likti geranoriškiems, kad ir su kuo bendrausite. Ir stenkitės nepykti, nekerštauti, kita vertus, labiau saugokitės kerštingų pavyduolių. Bus svarbu apskritai nieko neįžeisti, neužgauti nei namie, nei darbe.

Gerai lankyti gimines, ypač senelius. Patartina iki pietų nueiti į kapines, pagerbti mirusius protėvius.

Bus didelė apgaulių, vagysčių tikimybė. Būkite atsargesnis prie vandens. Galimi pavojai per svaigalus ir apsvaigusius asmenis, religinius fanatikus, taip pat nemalonumai dėl vandens, dujų, naftos nutekėjimo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai nusiteikęs prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis pavojingas – netinkamas nei svarbiems susitikimams, nei rizikingoms kelionėms; patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Gana nesmagiai jausitės, tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir naujų problemų susikursite. Ir nesinervinkite, jei kas nors nesiseks darbe, – vargu ar ką nors pavyks pakoreguoti. Deja, tai bus įtemptas laikas, tad nereikėtų imtis sunkių, alinančių darbų, priimti atsakingų sprendimų – apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų, gilinkitės į šios dienos naujienas bei savo nuojautą.

Jautis (04 21–05 20). Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas, tad būtų geriau mažiau šiandien planuoti ir viltis. Ir dėl draugų neaukokite šeimos interesų, ypač jei jūsų paprašys abejotinos paslaugos. Labiau pasigilinkite į šeimos narių rūpesčius, skirkite savo laisvalaikį artimiesiems. Taip pat nerizikuokite pinigais (ypač nepasitikėkite užsieniečiais) – galite rimtai apsigauti. Šiandien stebėkite aplinkos ženklus – suprasite jums svarbų dalyką, pajusite, kur link klostosi reikalai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva pakreipti ne ta linkme. Tvarkydami dalykinius reikalus būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe. Ir nors daug matote, daug suprantate, nesiimkite ryžtingų veiksmų darbe. Ne laikas ir tartis jums aktualiais klausimais su šefu – atidėkite šį pokalbį rytdienai. Būkite atidesni, kad nieko, ypač tėvų bei sutuoktinio, neįžeistumėte, neįskaudintumėte. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Kritinis laikas: nesivelkite į intrigas darbe, saugokitės pataikūnų, nesivelkite į slaptus meilės nuotykius. Beje, aplinkiniams gali paaiškėti sena jūsų meilės paslaptis. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visą kaltė gali būti suversta jums. Net jei esate labai užsiėmę, būtina daugiau laiko rasti savo tėvams. Būkite atidūs jų patarimams, pamokymams ir atlaidesni savo vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Kritinis metas tęsiasi: gali pristigti šaltakraujiškumo bendraujant, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni, apdairesni ne tik dirbdami, važiuodami, sportuodami, bet ir ilsėdamiesi. Pasistenkite niekam nesudrumsti ramybės, verčiau patylėkite – vėliau gailėsitės ištarto žodžio. Stenkitės likti draugiški, diplomatiški, ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja, o neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Mergelė (08 23–09 22). Galite labai kritiškai imti reaguoti į savo partnerius, taip pat sutuoktinį, vadovus bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – dabar būsite linkę viską perdėti. Galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys, – šiuo metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Ir mažiau ginčykitės, nieko neįrodinėkite sutuoktiniui. Beje, gali atsiskleisti išdavystė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tylėkite – „viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus“. Ši diena itin sunki, galimos lemtingos klaidos. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su jūsų netenkinančiais dalykais, ypač darbe. Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga, antraip pavyduoliai, intrigantai ar užsimaskavę priešai tuo mielai pasinaudos. Ir venkite prieštarauti vyresnybei, nesiginčykite su kolegomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų iš aplinkinio pasaulio neberta. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite, verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų ir kitokių stresų. Tad mažiau piktinkitės ir stebėkitės, verčiau patys prisitaikykite prie situacijos. Ir pasistenkite dažniau nusišypsoti ir nemąstyti apie liūdnus reikalus. Netinkamas laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21). Fatališkas, gana nesėkmingas metas. Jei kas iškart nepavyks, ramiai atidėkite viską kitai savaitei. Neišgyvenkite, jei jums svarbus reikalas bus atidėtas, ir kol kas nesiimkite nieko keisti. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius, neiškeliant savų ambicijų. Nepiktnaudžiaukite jums rodomu šefo ar sutuoktinio, tėvų pasitikėjimu. Darbe galite daugiau klysti, tad verta dažniau tikrinti atliekamus darbus. Beje, diena netinkama aktyviai veiklai – daugiau ilsėkitės. Geriausia šiandien likti namie ir pasirūpinti artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite ginčytis, ko nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Darbe bus itin svarbu nesiaiškinti santykių nei su viršininkais, nei su kolegomis. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ir pirkti vertingus daiktus, ypač modernią techniką. Ir venkite greitų, lengvabūdiškų sprendimų. Būkite atidesni, atkreipkite dėmesį, ar jus teisingai supranta kolegos, partneriai, klientai. Nepasiduokite įtakai tų, kurie bando įkalbinėti, įtikinėti. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėti techniškai netvarkinga mašina.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti, tad neverta rizikuoti ar ko nors vertingo atsisakyti. Gali tekti skubiai spręsti finansinę problemą – gauti pinigų artimam žmogui ar neatidėliotinai grąžinti skolą. Nepatartina pirkti brangių, vertingų daiktų – dėl jų galimi nesklandumai šeimoje. Ir nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu, nes tai kritinis metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkiausias barnis gali išskirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.