Palmira: savaitgalis bus neblogas su tam tikromis išlygomis

Šeštadienis bus neblogas su tam tikromis išlygomis. Tie, kurie bus pasiruošę tam tikriems kliuviniams, netikėtumams, streso nepatirs. Deja, tądien būsite kiek išsiblaškę ir netyčia kur nors vėluosite, ką nors užmiršite, pyksite ar net pulsite santykius aiškintis be reikalo. Tad mažiau planuokite ir būkite atidesni ką nors darydami rankomis, eidami per gatvę, vairuodami automobilį. Taip pat labiau pasaugokite telefonus.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2018, 11:42 AM

Kita vertus, šeštadienis – didelių pastangų, energijos sukoncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas, kai verta ieškoti talkininkų, kviestis į pagalbą draugus. Tiks tądien drauge imtis didelių darbų, susijusių su tvarkymusi, remontu. Beje, tądien netinkamas metas skolinti pinigus.

Diena bus palanki ir kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Tinkamas laikas romantiškiems pasimatymams, sužadėtuvėms, santuokai.

Palankus šeštadienis ir parazitams (tarakonams, blusoms, musėms, pelėms, žiurkėms ir pan.) naikinti.

Šeštadienį taip pat tinkama proga ties savo namų slenksčiu mesti burtus tiems, kuriems reikia pasirinkti. Senovės Persijoje buvo daroma taip: išėjus į lauką atgal per savo namų slenkstį buvo metamas burtas (moneta, kauliukas ar dar koks nors sutartinis daikčiukas, prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Sekmadienis ramesnis, palankus taikiam, neskubriam bendravimui. Vis dėlto tądien būsite linkę ginčytis, kitus mokyti, todėl siekiant taikos būtų geriau stengtis ne ką nors protinga tądien pasakyti, o labiau vertinti svetimą nuomonę, suprasti, ko galite ir jūs iš kitų pasimokyti. Ne laikas demonstruoti ambicijas. Ir būkite saikingesni parduotuvėse – tai tuščių išlaidų metas.

Diena bus palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Pirmadienį naujų darbų nepradėkite – palanku užbaigti didelį darbų ciklą. Tinkamas laikas dirbti su informacija. Bus palanku ko nors mokytis, prisiminti anksčiau įgytas žinias. Pirmadienio nuotaikos irgi romantiškos, diena bus palanki įsimylėjusiems, tačiau visiškai netinkama naujoms pažintims.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį reikšmingesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę, tarakonų į namus ateitų, jei laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį), jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė, rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį susiję su aplinkinių likimu, bet ne su jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės nutūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, išvysti keliskart vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus, – tai naudingos permainos. Gerai regėti žaibą, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją justi – sėkmė, pagalba, apsauga, medžius – naujos pažintys.

Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuotoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti lemtingai suklaidinti, vandentiekio gedimai – netikusios pažintys.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą, pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi, išvysti šviesius dūmus –apsaugos įgijimas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis gana sudėtingas, tačiau neblogas imtis itin atidėtų, neužbaigtų sunkių darbų; palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

Avinas (03 21–04 20). Vargu ar pavyks ramiai pailsėti, bet įspūdžių gausa – irgi smagus dalykas. Ir nuotaikos nėmaž nesugadins net tai, jei tektų pakeisti planus dėl draugų, giminaičių problemų, neplanuotų finansinių rūpesčių. Galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kadaise mylėjo. Pirmadienis tinkamas senoms finansinėms problemoms spręsti. Investuoti, pinigų skolinti blogas metas. Šiomis dienomis būkite dosnesni artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis ramesnis, geras atsipalaiduoti prie vandens toliau nuo žmonių. Sekmadienis labiau nervingas ir neramus, tad bus svarbu galvoti apie tai, kas gerai, nepastebėti trūkumų, negerumų aplink save. Pirmadienis daug kuo sėkmingas. Tai gera proga pakovoti už savo teises, įrodyti nekaltumą, pademonstruoti savo galimybes. Kitaip tariant, atėjo laikas sudėlioti visus taškus ant i.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis smagus – viskas klostysis palankiai. Toks bus ir sekmadienis, tiesa, kol neužsimanysite gulbės pieno... Nepervertinkite savų galimybių, būkite atidesni artimųjų poreikiams. Ne laikas tądien aiškintis ir meilės santykius. Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai. Svarbesnius reikalus geriau tvarkyti per tarpininkus. Beje, bus palankūs konfidencialūs susitikimai bei susitarimai.

Vėžys (06 22–07 22). Jums reikalingas tikras, ramus poilsis, tad pagalvokite, kaip save palepinti, kuo nuraminti, pradžiuginti. Sekmadienį labiau venkite bendrauti su plepiais ar kvailais žmonėmis (tai itin vargins), kaip ir aiškintis santykius su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pirmadienis žada malonias staigmenas. Tai gera proga kreiptis pagalbos į draugus. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite – atidėkite itin svarbius ir atsakingus reikalus antrai savaitės pusei.

Liūtas (07 23–08 22). Neužsisklęskite savyje, nesėdėkite namuose – būtinai kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie savo reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis. Ir nenuogąstaukite, jei ne viskas klostysis taip, kaip norisi, – tai laikas, kai tenka mažai gauti ir daug atiduoti. Pirmadienis tinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Tiks su darbdaviu analizuoti jus netenkinančius dalykus. Reikalaukite, kas jums priklauso, kelkite savo sąlygas.

Mergelė (08 23–09 22). Reikėtų vengti buitinių ginčų namuose, stenkitės dažniau nusileisti ir padėti antrajai pusei. Ir nenustebkite dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite to kaip santykių atšalimo (tuomet taip tikrai gali atsitikti). Pirmadienis sėkmingas komandiruotėms, svarbiems susitikimams, ypač su žmonėmis iš toli. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite, tačiau kol kas griežtai neįsipareigokite – atidėkite tai antrai savaitės pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu bei svarbu, tuomet savaitgalis nepraeis tuščiai. Kad sėkmingai įvyktų romantiškas pasimatymas sekmadienį, venkite per daug priekabiauti, kamantinėti (apskritai geriau pasimatymą skirti šeštadienį). Pirmadienis kiek įtemptas, nervingas, bus svarbu nuo ryto save ramiai nuteikti. Tiks tvarkyti draudimo, skolų, mokesčių, baudų reikalus. Galima skolintis pinigus.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana įtemptos dienos – galite patirti aplinkinių egoizmą, smulkmeniškumą, lydimą šiurkštumo, abejingumo. Neverta kur nors vykti, tvarkyti svarbių reikalų, atsisakykite aiškintis santykius su mylimu žmogumi ir nekurkite ateities planų – gali tekti nusivilti. Šiuo metu jums labiausiai reikia poilsio ir stiprinti sveikatą. Pirmadienis tinkamas taikytis, deryboms, trumpalaikiams susitarimams, – ilgalaikius atidėkite rytdienai arba antrai savaitės pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Nors jausitės puikiai, nepamirškite, kad aplinkinių nuotaikos nebus tokios skaidrios, kad jų nuomonė su jūsų gali ir nesutapti (sekmadienį tai itin tikėtina). Tad venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti savo artimo, vaikų, sutuoktinio. Nelengva bus suvokti, kas teisus ir kas kam skolingas, tad venkite ką nors kaltinti ar apie ką nors blogai kalbėti. Pirmadienis geras imtis užvilkintų, pamirštų darbų. Tinkamas laikas ir tvarkytis iš esmės – tiek darbe, tiek namie.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daugiau dėmesio skirkite tvarkai namuose ir sveikatai stiprinti, būkite atidesni ir maisto kokybei, venkite persivalgyti. Ir nepriekaištaukite artimiesiems dėl jų klaidų bei didelių norų. Gali tekti spręsti savo vaikų problemas. Neišgyvenkite – išeitį rasite. Pirmadienis sėkmingas ir puikiai tinkamas darbo reikalams tvarkyti. Tiesa, rimtiems, ilgalaikiams darbo susitarimams dar ne laikas – palaukite rugpjūčio pabaigos. Beje, tiks tikrintis sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį verta skirti namų rūpesčiams, o sekmadienį reikėtų sugalvoti progą mažai šventei artimiesiems bei draugams. Nors jums tai atrodys keista, šį savaitgalį jūsų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui pristigs jūsų šilumos, dėmesio, galite net sulaukti nepagrįstų priekaištų, kad jais visai nesirūpinate. Pirmadieniui daug darbų neplanuokite – aktyviai veiklai diena netinkama. Daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose, apsidairykite, ką norėtumėte pertvarkyti, perdaryti, o gal išnešti, išmesti.

Žuvys (02 19–03 20). Verta atsisakyti išvykų, viešnagių, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – skirkite šį savaitgalį išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Tiesa, šeštadienis visai neblogas nedidelėms kelionėms, susitikti su draugais, giminaičiais. Pirmadienis irgi palankus įvairiems susitikimams, keistis informacija. Tiks tvarkyti dokumentus, ieškoti pamestų daiktų. Nieko sunkaus ar sudėtingo pirmadieniui neplanuokite – atidėkite atsakingus reikalus antrai savaitės pusei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.