Palmiros horoskopas rugpjūčiui: vienam ženklui tai nulems ateitį metams

Rugpjūtį keletas ženklų galės džiaugtis sėkme ir pripažinimu – Avinai, Skorpionai ir Šauliai. Liūtams šis mėnuo bus fatališkas – venkite rizikos ir konfliktų, nes galite nulemti savo ateitį visiems metams, perspėja astrologė Palmira Kelertienė.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2018, 3:55 PM, atnaujinta Aug 1, 2018, 5:04 PM

Avinas (03 21–04 19)

Dabar Saulė Liūte, ir šis ženklas atvers kelius į laimę, leis pajusti, kokie esate puikūs, kaip mokate mylėti ir kaip esate mylimi. Tai pakilimo metas, kai galite sukurti puikų pagrindą ateičiai. Tačiau šį mėnesį laukia ir Saulės užtemimas, tad derėtų būti apdairesniems. Ypač trečią dekadą venkite rizikingų finansinių reikalų, nepasiduokite azartui.

Mėnuo bus itin romantiškas – prisiversti dirbti nebus taip paprasta. Ypač tai pajusite pirmą mėnesio dekadą. Tai bus avaringas ir galimų traumų kupinas metas, kai reikia saugoti save. Antrą mėnesio pusę planuokite sunkiausius darbus. Tuomet pasieksite puikią pusiausvyrą tarp įkvėpimo, avantiūros ir praktiškumo.

Bus geras metas tobulinti santykius su kolegomis ir pavaldiniais, dairytis naujų kadrų. Bet neieškokite naujos meilės.

Jautis (04 20–05 20)

Likimas vers atsigręžti atgal: dėl Saulės užtemimo Liūte šį mėnesį geriausia užsiimti senomis problemomis, nepradėti nieko naujo, niekur nesiveržti. Bus svarbu labiau pasirūpti šeima, ypač motina.

Tai bus nostalgiškas metas, laiko tėkmė sulėtės – atgis santykiai su tėvais, vaikystės prisiminimai. Tik nesugalvokite nuo to atsiriboti – tik kartą per metus suteikiama proga pasisemti energijos iš savo tėvų, senelių praeities.

Darbe nereikėtų persistengti – tai geras laikas tikroms atostogoms.

O trečiąją dekadą būsite itin veiklūs ir kūrybingi. Šis laikas bus itin sėkmingas laisvų, samdomų profesijų atstovams. Galimi ir geri pasiūlymai dėl darbo užsienyje, tiesa, nerizikuokite užsiimti nelegalia veikla. Problemų gali kilti ir dėl tarnybinių romanų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sustokite. Tai painiavos, apgaulių, nuostolių laikas, kai negalima imtis nieko naujo ir svarbu nieko nesugadinti. Vargu ar bus lemta išsipildyti gražiems sumanymams, jei būsite lengvabūdiški. O mėnuo bus tikrai nenuobodus, mat būsite linkę veltis į avantiūras.

Dvyniams būdingas išsiblaškymas, neatidumas smulkmenoms šįkart gali iškrėsti ne patį linksmiausią pokštą. Ypač nepasikliaukite mažai pažįstamais žmonėmis – galite būti rimtai suklaidinti, apgauti. Itin nesmagus laikas – 6–12, 26–29 d.: galite įsivelti į sudėtingus finansinius reikalus.

Itin saugokitės vagių. Ir mažiau kalbėkite – tai, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus. Nerizikuokite savo darbo vieta, nesižavėkite trumpalaikiais neva pelningais pasiūlymais.

Vėžys (06 21–07 22)

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, tad mažiau rūpesčių patirsite, jei nerizikuosite. Iš pažiūros ramus metas bus gana klastingas dėl Saulės užtemimo Liūto ženkle. Gali kilti nenumatytų finansinių sunkumų. Dabar bus itin pavojinga pažeisti įstatymus.

Ypač pirmą dekadą neskubėkite skolinti pinigų ar jų investuoti. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Puoselėkite santuokinį ryšį. Saugokitės liežuvautojų ir vagių. Beveik visas mėnuo nepalankus svarbioms finansinėms operacijoms, investicijoms.

Rugpjūtį tikėtini konfliktai su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, gali grėsti net skyrybos. Trečią dekadą galimos lemtingos pažintys, susitikimai, galintys jūsų gyvenimą pakeisti gera linkme, jei būsite sąžiningi plačiąja šio žodžio prasme.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai lemtingas gimtadienio metas, kurio fatališkumą stiprina du užtemimai: liepos 27 d. – Mėnulio, rugpjūčio 11 d. – Saulės. Tai nulems jūsų ateitį metams. Dėl užtemimo įtakos itin venkite rizikuoti ir konfliktuoti. Savo tikslų pasieksite tik diplomatiniais metodais.

Šis laikas bus gana pavojingas (ypač jei gimtadienis liepos 25–28 d. ir rugpjūčio 9–13 d.). Gali tekti užsiimti senais nesutvarkytais reikalais, skolomis. Vis dėlto nuo 5 d. Baltasis Mėnulis bus jau jūsų ženkle, ir tai padės jus saugoti.

Nors gimtadienio mėnuo laikomas tinkamu darbų pradžiai, pirmąją dekadą tai, kas nauja, kels problemų – pažintys, meilė, darbas, verslas.

Per antrąją dekadą siekite ištaisyti ankstesnes klaidas, per trečiąją galbūt pavyks atgauti prarastas pozicijas.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors šie metai jums gana sėkmingi, dabar tai gali sukelti rūpesčių – galite tapti lengvabūdiški ir net nepastebėsite, kaip imsite klysti. Iki gimtadienio dera baigti senus darbus ir rengti dirvą būsimiems sumanymams įgyvendinti.

Dėl širdies reikalų taip pat galimos iliuzijos. Itin daug keblumų gali kilti per romantiškus santykius su užsieniečiais, o mėnesiui baigiantis – dėl nesutarimų su savo pora.

Tad rugpjūčio pirmoji pusė – ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta konfliktuoti, grasinti – viskas atsigręš prieš jus. Būkite atidesni nuojautoms – tai padės pasiruošti nemalonioms staigmenoms. Kad apsisaugotumėte nuo galimų nemalonumų, pirmiausia atsiribokite nuo visko, kas nepatikima, nepatikrinta, avantiūristiška.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesistenkite jėga pakreipti įvykių kita linkme – laukia staigmenos, pakeisiančios tiek veiklos, tiek asmeninio gyvenimo planus.

Jei jūsų veikla susijusi su kelionėmis, prekyba, žiniasklaida, mokymu, išvengti nemalonumų gali būti sunku. Derėtų labiau pasaugoti ne tik garbę, santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, bet ir pinigus, turtą, sveikatą. Nepatartina šį mėnesį pirkti automobilio ir mobiliojo telefono, ypač 6–12, 26–29 d.

Mėnesiui baigiantis būkite ypač atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – nors viskas gali pasirodyti puikiai, labai tikėtina, kad tai – apgaulė. Tad nesivelkite į avantiūras – galite būti įstumti į painią situaciją, vergišką priklausomybę. Ypač mėnesio pabaigoje neplanuokite nieko naujo ir niekur neskubėkite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pirmą mėnesio pusę galite pasiekti neblogų rezultatų – būsite vertinami, jums bus nemažai siūloma. Nors mėnuo sėkmingas karjerai, ne viskas bus taip sklandu. Pirmiausia bus aktualu mokėti taupyti jėgas – atsiribokite nuo šalutinių darbų. Venkite kategoriškų sprendimų pirmą mėnesio pusę. Nerizikuokite pinigais ir neplanuokite kelionių 1–12, 26–28 d.

Kita nemenka problema rugpjūtį – slapti arba vidiniai priešai. Ar žinote, kas jus iš tiesų mėgsta, kas tikras jūsų draugas? Tie, kurie pavydi sėkmės, dabar gali keršyti. Tikėtinos intrigos jums už nugaros. Saugokitės apgaulių ir provokacijų.

Mėnesio pabaigoje galimi netikėti asmeninio gyvenimo pokyčiai – galite sutikti gyvenimo draugą. Tačiau neskubėkite apsispręsti – gal tai, ką jūs įžiūrite, tik jūsų fantazijos vaisius?

Šaulys (11 22–12 21)

Jums šis mėnuo nebus toks sudėtingas kaip kitiems – tai pasisekimo, iškilimo ir pripažinimo laikas, kai jūsų autoriteto ima paisyti net jus skeptiškai vertinantys asmenys.

Vis dėlto Saulės užtemimas Liūto ženkle įspėtų nepervertinti galimybių, nebūti labai patikliems – galimos subtilios apgaulės per žmones, kuriuos gerai pažįstate. Derėtų būti apdairesniems ir su užsieniečiais, su žmonėmis, kurių įsitikinimai ar tikėjimas skiriasi nuo jūsiškių. Puikiai seksis savo darbus pristatyti visuomenei, įtakingiems asmenims.

Rugpjūtis bus gana neprognozuojamas. Kad ir ką sukursite, tai nebus įgyvendinta dėl priežasčių, apie kurias kol kas nežinote. Derėtų būti apdairesniems su naujais žmonėmis – nepatartina užmegzti draugysčių, veltis ir į meilės romaną.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors Juodasis Mėnulis 6 d. pagaliau paliks jūsų ženklą, tai dar bus įtemptas ir pavojingas mėnuo. Deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nepaisyti šeimos nuomonės.

Nuo mėnesio pradžios gresia nemalonumai per mokesčius, patikrinimus, galimos neplanuotos išlaidos, baudos, taip pat nemenka įtampa bendraujant su viršininkais. Tai netinkamas metas kovoti už aukštesnes pareigas ar didesnį uždarbį. O jei ką nors ir pešite, pakliūsite į itin nemalonią priklausomybę, iš kurios ištrūkti nebus taip paprasta. Venkite konfliktų su viršininkais, vyresnio amžiaus asmenimis, tėvais. Labiau vertinkite ir gerus santykius su savo pora.

Mėnuo baigsis visai neblogai, tiesa, tai bus vis dar pavojingas laikas po užtemimų, tad bus pavojinga pervertinti jėgas.

Vandenis (01 20–02 18)

Pavojinga pirmoji mėnesio pusė – Marsas ir Juodasis Mėnulis (nuo 6 d.) jūsų ženkle judės kartu iki 13 d. Norėsis imtis ryžtingų permainų, kovoti už save, tačiau pasisaugokite, kitaip jums garantuotos bėdos. Prasideda karminių skolų grąžinimo metas – jis truks 9 mėn., tad jūsų užimama pozicija turi tapti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga.

Pirmą mėnesio pusę užgrius seni darbai, rūpesčiai dėl darbo, sveikatos. Tik nepersistenkite – ieškokite pagalbininkų. Leiskite pasireikšti sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Rugpjūtį verta labiau įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimus. Ir neskubėkite skirtis – labiausiai tai pakenks jums.

Antrą mėnesio pusę teks imtis neįvykdytų įsipareigojimų, patirti nemažai rūpesčių dėl sutuoktinio.

Žuvys (02 19–03 20)

Sudėtingas mėnuo. Susidursite su senomis skolomis, pamirštomis problemomis. Gali kilti rūpesčių dėl mokesčių ar paveldėjimo. Gresia ir kitokių nesmagumų. Jei turite ką slėpti, pasistenkite pasisaugoti buvusių reikalų, atsiriboti nuo kadaise buvusių kompromituojančių santykių.

Svarbiausia – nebūkite užsispyrę, mokėkite pripažinti klaidas ir priimti kitų pastabas, kritiką. Nereikėtų to vertinti kaip pažeminimo. Taip bus dėl Saulės užtemimo Liūto ženkle. Tad likite kuklūs, kantrūs, paslaugūs ir į aplinkinius nežiūrėkite kaip į priešus.

Verčiau savęs paklauskite, ką jums reikėtų padaryti, kad ištaisytumėte ankstesnes klaidas? Ir neatidėkite to paskutinei mėnesio savaitei. Baigiantis mėnesiui pasistenkite daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui ir būtinai likite ištikimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.