Palmiros horoskopas gruodžiui: vienam ženklui teks kai ko atsisakyti

Paskutinis metų mėnuo bus gana sunkus ir apgaulingas. Tik Žuvims žvaigždės gruodį atseikės daugiau sėkmės. O Dvynių laukia lemtingas pasirinkimas ir net teks kai ko atsisakyti, perspėjo astrologė Palmira.

 123rf ir D.Stankaus nuotr. 
 123rf ir D.Stankaus nuotr. 
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-01 13:41

Avinas 03 21–04 19)

Gruodis – nevienareikšmis. Itin apgaulinga pirma mėnesio pusė, kai išoriškai viskas atrodys gražu ir patikima, tačiau situacijos nekontroliuosite, teks taikytis prie aplinkybių, kurioms negalėsite daryti įtakos.

Dėl to pirmą mėnesio pusę netiks nieko naujo pradėti, ilgam įsipareigoti. Derėtų būti atsargesniems su naujais žmonėmis, ypač darbe. Tai laikas, kai pavojinga įsivelti į intrigas, kai reikėtų vengti konfliktų, – įgysite priešų.

Naujų darbų pradžią patartina atidėti sausiui. Išimtis būtų trečia dekada – tuomet gali atsiverti naujų perspektyvų ir gautus pasiūlymus vertėtų svarstyti rimtai.

Šis laikas labai sėkmingas meilės srityje – užsimezgę nauji santykiai bus ilgalaikiai.

Jautis 04 20–05 20)

Pirma dekada sudėtinga, tad reikėtų pasisaugoti intrigų. Nuo antros dekados – palankesnis laikas. Nors dažnai teks elgtis priešingai, nei aplinkiniai iš jūsų reikalaus, problemas pavyks išspręsti.

Jums padės seni įtakingi draugai, simpatizuos asmenys, galintys daryti įtaką jūsų karjerai. Tam itin reikšmingas laikas – 20–28 dienos.

Nors pirmą dekadą pakaks neplanuotų išlaidų, taip pat nerimo dėl mylimo asmens, nerimausite, kad nebūtų atimta tai, kas brangu, ką ilgą laiką kaupėte, viskas baigsis gerai trečią dekadą.

Tikėtinos geros permainos – tinka ką nors keisti (gyvenamąją vietą ar darbovietę), palanku vykti į tolimas keliones. Jei gausite pasiūlymą dirbti užsienyje, sutikite. Tai bus tinkamas metas ir ieškoti sau poros ilgalaikiams santykiams.

Dvyniai 05 21–06 20)

Tai bus pasirinkimo mėnuo, kai tampa akivaizdu, kaip jus vertina visuomenė, draugai, sutuoktinis. Būtent dabar imsite suprasti, kas jūsų draugai, o kas ne.

Norite ar ne, tačiau teks ko nors atsisakyti, su kai kuo išsiskirti: jau pirmą dekadą taps akivaizdu, kas teisus jūsų atžvilgiu.

Pasiruoškite tam, kad mėnesio pradžioje jūsų ambicijos gali būti pažeistos, nuopelnai deramai neįvertinti. Stiprinkite ryšius su sąjungininkais, siekite konkurentus palenkti į savo pusę.

Turėtumėte daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei – nesklandumai su sutuoktiniu gali rimtai pakenkti jūsų ateičiai, net karjerai. Jei vis dėlto suvoksite, kad su senuoju partneriu jums ne pakeliui ir atėjo laikas gražiuoju atsisveikinti, nuo 20 dienos jums tai pavyks.

Vėžys 06 21–07 22)

Pirma dekada sunkoka tiems, kurie siekia viską padaryti kuo geriau, kuriems stinga lankstumo ar apsukrumo. Nenorėkite visko padaryti idealiai ir patys – darbų laukia begalė, rūpesčių taip pat bus per akis, o jėgų ir sveikatos stigs.

Dabar geriau nesusirgti, mat šiuo metu liga gali užsitęsti ilgai ir rimtai nualinti organizmą. Tad stiprinkite sveikatą ir ieškokite pagalbininkų – vieni neįveiksite gruodžio problemų.

Bus itin svarbu su visais gerai sutarti, mokėti patikti, sudominti ir paprašyti. Trečią mėnesio savaitę galima laiminga romantiška pažintis. Paskutinę metų savaitę pasistenkite nieko nesugadinti – reikėtų atsisakyti kategoriškos pozicijos. Tuo metu turėtumėte būti apdairesni ir finansiniu klausimu – ne laikas rizikuoti pinigais.

Liūtas 07 23–08 22)

Pirmą dekadą reikėtų būti kuklesniems ir atsargesniems – tai apgaulingas laikas, kai lengva pervertinti savo galimybes. Nors antra ir trečia dekados sėkmingesnės, geriau nesiremti laimingu atsitiktinumu, nelaukti fortūnos malonių – ko nors pasieksite tik nuosekliu darbu.

Sėkmės veikloje daugiausia sulauksite trečią savaitę. Avantiūros ne tik tvarkant reikalus, bet ir meilės srityje bus pavojingos pirmą ir paskutinę gruodžio savaitėmis, kai galite nukentėti finansiškai ar sugadinti santykius su asmeniu, kurį tikrai mylite.

Jei turite vaikų, teks jiems skirti daugiau dėmesio, kitaip dėl jų problemų turėsite rūpesčių mėnesio pradžioje. Svarbiausias dalykas gruodį – pasistengti labiau pasitikėti mylimu asmeniu, tad mažiau kritikuokite ir mažiau įtarinėkite.

Mergelė 08 23–09 22)

Šį mėnesį tikėtini tam tikri apribojimai, todėl neturintiems saiko beveik visas gruodis pasirodys sunkus. Prisiminkite liaudies išmintį: „Daug norėsi – mažai gausi.“ Tai bus svarbu visose srityse.

Ypač mėnesio pradžioje pavojinga siekti paaukštinimo ar didesnės įtakos, rizikinga užmegzti naujus romantiškus santykius, ypač jei turite šeimą.

Šis laikas bus itin sunkus vadovams ir namų šeimininkėms, o tarnautojai turėtų būti itin atidūs savo darbų kokybei – ryškės trūkumai, klaidos. Labiau saugokite sveikatą, skirkite daugiau dėmesio tėvams, santykiams šeimoje stiprinti.

Trečia dekada sėkminga – 20–28 dienomis priimkite gautus veiklos pasiūlymus. Mėnesiui baigiantis teks labiau užsiimti vaikų reikalais, spręsti jų problemas, ir jums tai pavyks.

Svarstyklės 09 23–10 22)

Apgaulinga mėnesio pradžia, kai ne visada galima tikėti savo akimis ir ausimis. Galite sulaukti nemalonumų dėl dokumentų ir išsiblaškymo.

Stenkitės nepamiršti pasiimti dokumentų ir padėti į tą vietą, kur jie turi būti, – jie šį mėnesį gali pasimesti.

Veiklai palankiausia trečia dekada – galimi naudingi kontaktai ir pasiūlymai tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Imkitės sudėtingų darbų, spręskite įstrigusius finansinius reikalus – dabar greičiau pasieksite norimų rezultatų.

Įdomus laikas bus 20–28 dienos, kai pavyks pakoreguoti ankstesnius darbus, išspręsti senas problemas darbe.

Tai bus tinkamas laikas užsitęsusiems konfliktams spręsti. Šis laikas palankus ir įsigyti vertingos buitinės technikos ar transporto priemonę.

Skorpionas 10 23–11 21)

Nesijaudinkite dėl galimų keblumų su partneriais – dabar patys esate stiprūs, kad įveiktumėte sunkumus. Šį mėnesį verta imtis finansinių problemų sprendimo, ieškokite naujų būdų užsidirbti.

Tik nebūkite patiklūs pirmą mėnesio dekadą – galimos intrigos. Kad ir kas nutiktų, konfliktus spręskite gražiuoju.

Ypatinga bus trečia savaitė, žadanti sėkmę ne tik tvarkant reikalus, bet ir meilėje, – užsimezgę romantiški santykiai bus perspektyvūs. Dabar reikėtų tvarkyti ir piniginius bei turto reikalus.

20 dieną patartina priimti itin atsakingą sprendimą finansiniu, verslo ar meilės klausimu. Tiesa, nuo 24 dienos bus kiek įtemptas metas, kai galimi netikėti nesusipratimai su antrąja puse. Tik nesureikšminkite jų – kaip nelauktai jie atsiras, taip nepastebimai ir išnyks.

Šaulys 11 22–12 21)

Išbandymų nestigo lapkričio pabaigoje, nestigs ir pirmą gruodžio savaitę. Dabar būsite pernelyg karštakošiški, neatsargūs ar be pagrindo pesimistiški, nors to tarp Šaulių beveik nepasitaiko.

Dabar laikas prieš gimtadienį, kai apima liūdesys be priežasties, kai nesinori nieko veikti. Iki gimtadienio pasistenkite viską daryti gerai apgalvodami.

Nepamirškite, kad šis gimtadienio mėnuo svarbiausias, nuo jo priklausys jūsų likimas iki kito gimtadienio. Iki gimtadienio stenkitės kuo daugiau ilsėtis, stiprinti sveikatą, bus palankios ir įvairios organizmą valančios procedūros.

Taip pat derėtų grąžinti skolas, užbaigti darbus. Svarbiausia diena, žadanti jums sėkmę ir darbe, ir finansų srityje, ir romantiškuose santykiuose, – gruodžio 20-oji.

Ožiaragis 12 22–01 19)

Pirmą mėnesio dekadą pajusite, jog tai sunkus metas, ir tai susiję su tuo, kad tai laikas prieš gimtadienį. 1–9 dienos – apgaulingas laikas, kai bus galima įtikinti melu ir priversti pasukti slidžiu keliu.

Ypač 1–7 dienomis reikėtų pasisaugoti svetimos klastos. Geriausia tuo metu ilsėtis, bet daug neplanuoti, kad nepersitemptumėte.

Pirmą dekadą būsite linkę persišaldyti, patirti traumų. Nuo 10 dienos palengva viskas ims keistis į gerą pusę.

Trečia gruodžio savaitė bus palankiausia svarbiems reikalams tvarkyti. Lemtingas metas – 20–28 dienos. Tuomet patartina priimti atsakingus ilgalaikius sprendimus. Nuo jų sėkmė priklausys ne vienus metus! Paskutinę mėnesio savaitę būkite atsargesni kelyje, pasisaugokite vagių prekyvietėse.

Vandenis 01 20–02 18)

Pirmą mėnesio dekadą bus daug gerų norų, entuziazmo, gerų pasiūlymų, tačiau stigs galimybių įgyvendinti savo planus, pasinaudoti naujais gerais pasiūlymais.

Itin atidūs turėtumėte būti bendraudami – būsite atviri aplinkiniams, mielai užmegsite ar atnaujinsite pažintis, tačiau situacijos nekontroliuosite.

Neskubėkite pasitikėti žmonėmis, saugokite paslaptis. Veikloje venkite imtis naujų bendrų projektų – geriau viską daryti vieniems. Kitu atveju galimi planų pasikeitimai, dėl kurių nesugebėsite laiku įvykdyti įsipareigojimų.

Jei jums reikia geros datos lemtingam įsipareigojimui – tai bus 20 diena. Tiesa, jei esate gimę vasario 4–6 dienomis, geriau neprisiimti jokios ilgalaikės atsakomybės. Trečią gruodžio savaitę tikėtinos geros permainos – jos ateis savaime.

Žuvys 02 19–03 20)

Gruodis – paskutinis jūsų lyderystės mėnuo, tad pamąstykite, ko dar nepasiekėte, ko nepadarėte? Suskubkite tai atlikti dabar.

Patirtis rodo, kad Žuvims sėkmingiausia būna jų lyderystės laiko pabaiga. Nors gruodžio pradžia nėra lengva, nuo antros dekados jums prasidės svarbus ir daug kuo palankus metas, kai verta susitelkti į pagrindinius uždavinius, esminius gyvenimo tikslus.

Tai, ko dabar imsitės, jus pastūmės į pergalę! Naudingiausi pokyčiai veikloje ir asmeniniame gyvenime tikėtini trečią savaitę.

Tiesa, vėliau – šiek tiek nesmagus metas, kai vadovai, globėjai, taip pat mylimas žmogus bus linkę suabejoti jumis. Vis dėlto išlikite ramūs – vėliau paaiškės, kad tai buvo nesusipratimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.