Palmiros horoskopas sausiui: užtemimų mėnuo pateiks išbandymų

Sausio mėnesį laukia net du užtemimai: Saulės Ožiaragio ženkle ir Mėnulio Liūte. Tai atneš nemažų išbandymų ne tik šiems dviem Zodiako ženklams, bet ir visiems kitiems, perspėja astrologė Palmira.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2019, 9:58 AM

Avinas (03 21–04 19)

Be galo aktyvus mėnuo – Marsas Avine vers imtis veiklos, kovoti, protestuoti, griebtis ko nors naujo, kurti, keisti! Bet tai – užtemimų mėnuo, tad galite nukentėti dėl neapgalvotos iniciatyvos. O neigiamos pasekmės dėl per didelio ryžtingumo ar net agresyvumo gali persekioti net dvejus metus.

Nebūkite ištižę, pasistenkite labiau pajusti, ko iš jūsų nori gyvenimas, labiau prisitaikyti nei reikalauti ar vadovauti.

Darbe bus svarbu išlaikyti gerus santykius su vadovybe ir kolegomis. Netinkamas laikas keisti darbą.

Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems: šeimai, ypač motinai. Trečia dekada optimistiškesnė, tačiau kils pavojus įsivelti į avantiūrą tiek dalykiniuose, tiek širdies reikaluose. Palankiausios dienos, kai gali nusišypsoti laimė, – 26, 27.

Jautis (04 20–05 20)

Mėnesio pradžioje susidursite su painiava ir iliuzijomis vertindami savo galimybes veikloje, santykius su artimaisiais. Suabejosite meile, būsite linkę matyti ją ten, kur nėra. Vaikams galite tapti arba labai griežti, arba labai atlaidūs. Ko gero, viskas bus susiję su padidėjusiu emocingumu – užtemimai, ypač Mėnulio, Jaučius išbalansuoja.

Valdingiems ir kovingiems mėnuo bus sudėtingesnis – teks nukentėti dėl šių charakterio bruožų. Tad patartina vengti neprašomiems vadovauti ar ko nors mokyti ir nekovoti su vėjo malūnais!

Mėnuo nepalankus veiklai plėsti, naujiems darbo kontaktams, ypač su užsieniečiais, užmegzti, pinigams investuoti.

Nereikėtų keisti gyvenamosios vietos, pirkti nekilnojamojo turto. Pasistenkite stiprinti pasitikėjimą artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sunkus mėnuo, žadantis netikėtumų, dėl kurių teks staigiai persiorientuoti, sulaužyti vidinius principus, elgtis taip, kaip nesinori. Nuo pirmų mėnesio dienų problemos darbe ir namie, meilės ilgesys skatins kai ką keisti savo gyvenime.

Kad sumažintumėte užtemimų įtaką, nesipriešinkite įvykiams, vertinkite svetimą nuomonę bei jėgą ir nemanykite, kad visada esate teisūs. Nenustebkite, jei tektų skirtis su kuo nors, kas buvo brangu, – tai atsisveikinimo laikas.

Gal tik po 25 dienos imsite atsigauti, ir tai bus sėkmingas metas tiek reikalams tvarkyti, tiek asmeninių santykių srityje. Dabar pavyks susitarti ir šeimoje, ir darbe. Jei 26, 27 dienomis užsimegztų naujas romantiškas ryšys, jis laimingai pakeistų jūsų ateitį. Baigiantis mėnesiui gali tekti keisti darbo vietą ir net šalį.

Vėžs (06 21–07 22)

Įtemptas užtemimų, kuriuos ne itin mėgsta Vėžiai, metas, tad svarbu likti lankstiems – nebūkite savo planų įkaitais, derinkitės prie aplinkybių.

Gali tekti susidurti su gyvenimo pamokomis – labiau tikėtina 7, 8, 17, 18 dienomis. Nors norėtųsi palinkėti sausį gyventi labiau atsipalaidavus, avantiūroms, permainoms, rizikingiems sumanymams irgi nebus palankus metas.

Nors būsite populiarūs tarp priešingos lyties atstovų, derėtų likti ištikimiems ir nieko nekeisti santuokoje. Jei esate vieniši, neskubėkite įsimylėti – meilė bus akla, tad neverta priimti sprendimo dėl būsimos santuokos.

Mokėkite bet kokioje gyvenimo srityje matyti ne tik defektus, klaidas, bet ir laimėjimus! Trečią dekadą nereikėtų priimti atsakingų finansinių sprendimų.

Liūtas (07 23–08 22)

Saulės užtemimas 6 dieną lems, kad sausį nebus kada dykinėti. Norite ar ne, bet teks susidurti su nesibaigiančiais darbais, neišsenkančiais rūpesčiais. Nesistenkite persiplėšti – visko nudirbti ir likti sveiki – tai neįmanoma. Daugiau dėmesio skirkite įtampai su kolegomis mažinti ir nesiimkite rizikingų užduočių.

Bus svarbu kuo atsakingiau atlikti darbus, jei siekiate išsaugoti savo vietą. Raskite laiko sveikatai pasitikrinti – jei nenorite būti ilgai kamuojami ligos, dabar geriau nesusirgti. Venkite kraštutinumų tiek tvarkydami reikalus, tiek jausmų srityje – dabar bus sunku blaiviai įvertinti situaciją ir rasti tinkamą sprendimą.

Kol kas siekite keisti situaciją nedideliais pokyčiais – radikalių žingsnių venkite. Reikia išlaukti, viską dar kelis kartus perskaičiuoti ir įvertinti.

Mergelė (08 23–09 22)

Lyg ir viskas bus gerai, tačiau nieko nevyks. Jausite stiprų poreikį mylėti, džiaugtis! Bet kažkas tam lyg trukdys.

Moterims bus svarbus saugumo jausmas. Užtemimų mėnesį iš tiesų reikėtų būti atidesniems šeimai, vaikams – per atžalas ir jų draugus pakaks rūpesčių.

Jūsų draugai, ypač žymūs, įtakingi, irgi gali kelti nemenką sumaištį. Nerimas kils ir dėl širdies reikalų – gali apimti deginanti aistra!

Pavojingas laikas – 7, 8, 17–21 dienos, kai svarbi atida bendraujant, keliaujant, kai negalima rizikuoti pinigais, turtu, dalykine reputacija, reikia pasaugoti turimą darbo vietą ir ramybę šeimoje.

Vis dėlto tie, kurie ilgai ko nors siekė, mėnesio pabaigoje dalykinėje srityje sulauks gerų rezultatų. Kelionės, komandiruotės tuo metu irgi duos naudos.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Tai bus savotiškos priešpriešos mėnuo, kai pasijunti lyg karo lauke, kur reikia be paliovos atremti kieno nors atakas, ginti savo interesus. Svarbiausia bus nuo pirmų dienų atsiriboti nuo piktų minčių, nesivaidyti su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Įsiklausykite į tai, ką kalba artimieji, ypač sutuoktinis, stenkitės jiems padėti. Kitaip sausis virs kovos lauku, kuriame be gailesčio bus sugriauta tai, kas buvo puoselėjama ir saugoma.

Tai laikas, kai galima nukentėti finansiškai, netekti darbo, draugų, mylimo žmogaus, sugriauti pasitikėjimą šeimoje. Permainų venkite – bus sunku suprasti, kur link viskas pakryps. Venkite ir tiesioginės konkurencijos – verčiau priešininkus paverskite savo sąjungininkais.

Būkite savarankiški, nes draugai ne tik padės, bet ir gali suklaidinti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Saugokite savo turtą, darnius santykius šeimoje ir darbe. Jei turite skubių reikalų, sutvarkykite pirmą savaitę. Nuo 5 dienos kliuvinių ir nesusipratimų daugės.

Ko gero, vienintelis teisingas sprendimas bus atsitraukti nuo darbų ir išvykti pailsėti, labiau pasirūpinti sveikata. Beje, jokio ekstremalaus sporto ir pramogų, jokių kalnų – tai pavojingas laikas: išaugs kritimų, įvairių avarijų tikimybė!

Sausį dėl stiprios užtemimų (Saulės Ožiaragio ženkle ir Mėnulio Liūte) įtakos nepatartina planuoti, derybų, reikšmingų dokumentų tvirtinimo. Nepatartina pirkti vertingos technikos, transporto priemonių. Netiks pradėti bylinėjimosi, aiškintis teisybės dėl pažeidimų veikloje.

Trečia dekada netinkama tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Nepalanku keisti gyvenamąją vietą ir darbovietę.

Šaulys (11 22–12 21)

Kad mėnuo būtų naudingas, bus svarbu tai, kas vyksta jūsų gyvenime, vertinti džiugiai. Tai puiki proga keisti požiūrį į savo rūpesčius, kurie neišvengiami tokį sudėtingą užtemimų mėnesį.

Per pirmas dvi dekadas gali kilti keblumų dėl sutuoktinio, partnerių, konkurentų, priešininkų, viršininko ir vaikų.

Po gimtadienio esate stiprūs ir saugomi savo šeimininko Jupiterio. Ši apsauga veiks visus metus iki pat gruodžio – patiriamas spaudimas jūsų nesugniuždys, net sustiprins, privers ieškoti naujų rezervų, atskleisti naujas galimybes.

Vis dėlto pirma ir antra dekados žada pavojus tolimose kelionėse ar pramogaujant, tad geriau neerzinti likimo.

Patartina šį mėnesį vengti būti labai atviriems ir patikliems – jūsų nuoširdumu gali būti pasinaudota.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai atsakingas užtemimų mėnuo, jis paveiks stipriai, ypač tuos, kurie gimę sausio 4–8 dienomis. Užtemimas veikia mėnesį iki jam įvykstant ir mėnesį po to.

Jei jūsų gimtadienis greta Saulės užtemimo, tuomet įtaką jausite visus metus, o kai kurie ir 18 metų.

Svarbiausia sausį bus branginti savo šeimą ir savo porą. Kad nekiltų noro priekabiauti prie sutuoktinio, pirmiausia gal savyje vertėtų paieškoti problemų.

Veikloje galite tikėtis konkurentų ir priešų suaktyvėjimo, tačiau moralinė persvara bus jūsų naudai ir tai padės įveikti kovą. Šį mėnesį nereikėtų rizikuoti kelionėse, būtinas atsargumas tvarkant reikalus su užsieniečiais. Trečią dekadą labiau pasaugokite savo darbo vietą ir venkite įsimylėti, nebent norite savo kailiu įsitikinti, kad meilė akla.

Vandenis (01 20–02 18)

Mėnesio pradžioje pasistenkite baigti darbus, grąžinti skolas, atsitraukti nuo veiklos ar bent jau sumažinti darbų krūvį, atsiriboti nuo bendravimo, kuris neteikia džiaugsmo, kad galėtumėte viską pamiršti ir atsipalaiduoti.

Sausį patartina mažiau kalbėti – per tai prarasite daug energijos. Niekam neprasitarkite apie savo slaptas svajones.

Lemtingi metai laukia tų, kurių gimtadienis išpuola sausio 21–24 dienomis. Jiems gali tekti keisti gyvenimo kursą. Atidūs bei atsargūs turėtų būti ir tie, kurie gimę vasario 4–10 dienomis.

Beveik visą mėnesį (ypač iki 24 dienos) reikėtų vengti agresijos bendraujant, tvarkant reikalus. Saugokitės apgavikų, vagių. Siekite išlaikyti gerus santykius su sutuoktiniu. Mėnesiui baigiantis galite įgyti ir įtakingų sąjungininkų, globėjų.

Žuvys (02 19–03 20)

Aplinkybės vers ką nors keisti, ko nors atsisakyti, ieškoti naujų kelių. Būsite linkę į avantiūras ne tik reikaluose, bet ir meilėje. Tačiau sausis – užtemimų mėnuo, tad neskubėkite ko nors keisti, likite ištikimi savo porai, stenkitės nepadaryti žalos dalykiniams partneriams, likite budrūs su jais bendraudami.

Dvilypė antra dekada – daug vilčių, geri pasiūlymai, intriguojančios pažintys, tačiau viskas gali baigtis kitaip, nei tikėsitės. Gresia traumos dirbant, vagystės, apgaulės. Tolimoms kelionėms – ne pats geriausias metas. Stiprinkite organizmą, daugiau ilsėkitės.

Vis dėlto mėnesio pabaiga nebloga imtis permainų. Paskutinėmis mėnesio dienomis pavyks išspręsti įsisenėjusias problemas darbe. Galite sulaukti naudingų veiklos pasiūlymų – juos verta priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?