Palmira: ši diena geriausia šį mėnesį aiškintis, kas jums svarbiausia

Ši diena palankesnė nei vakarykštė, tačiau įtampa bei kai kurios ankstesnės problemos lieka. Tai pasyvus metas, kai reikia įsiklausyti į nuojautas, stebėti aplinkos ženklus, atkreipti dėmesį į sapnus.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Mar 7, 2019, 8:19 AM

Galima kurti bendro pobūdžio ilgalaikius planus, rinktis sau reikalingus žmones. Beje, jei kas nors jums šiandien nepatiks, tai rimtas įspėjimas, kad reikia vengti to žmogaus ar to reikalo. Ši diena, beje, geriausia šį mėnesį aiškintis, kas jums svarbiausia, ko jums labiausiai reikia arba, atvirkščiai, nereikia. Mėginkite, kai būsite atsipalaidavę, intuityviai pajusti, nuo ko jums negera ir norisi išspjauti, išmesti, o kas džiugina, ramina, įkvepia. Taip pat pamąstykite apie jus supančius žmones, savo veiklą, pomėgius, pagalvokite ir apie maistą, kurį valgote, apie drabužius, kuriuos nešiojate. Šiandien puikiai pajusite ne tik tuos žmones, su kuriais jums reikia bendrauti, bet ir kuo geriau užsiimti, ką valgyti, kokius drabužius, taip pat akmenis nešioti.

Beje, ši diena, kaip ir vakarykštė, žada netikėtumų ir siejama su vidaus permainomis, laisvės atgavimu. Tiesa, netiks kaip nors keisti savo veiklos ir pradėti naujų darbų. Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. Netinka genėti medžių!

Gerai imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo. Palankus metas kelionėms, tik geriau į tas vietas, kuriose jau esate buvę.

Palankus metas romantiškiems pasimatymams.

Na, o pats geriausias ir svarbiausias šios dienos darbas – labdara!

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, tačiau buvo labiau susiję su aplinkiniais, visuomene, bet ne jumis pačiais.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palanku skubiai tvarkyti reikalus; patartina nešioti pilkų atspalvių drabužius, venkite kontrastingų derinių.

Avinas (03 21–04 20). Būtina vadovautis nuojauta – dar ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Nepasikliaukite sėkme bei draugų pažadais, nerizikuokite pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos, esate kelionėje ar viešite kur nors toli nuo namų. Būkite atidesni šeimos narių poreikiams. Beje, neverta ko nors mokyti, barti, piktuoju, grasinimais ko nors reikalauti – kol kas tai bus tik balsas tyruose.

Jautis (04 21–05 20). Vargu ar pasitvirtins naujienos, susijusios su veikla. Ne laikas tartis, įsipareigoti darbo klausimais. Nors ir jausitės stiprūs, beveik visagaliai, nesistenkite jėga pakreipti įvykių kita linkme. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį. Beje, verta ieškoti senų klaidų darbe ir jas taisyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas pradėti naują veiklos etapą ar apie savo perspektyvas kalbėtis su viršininku. Na, o atsakomybės už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus šeimai našta kliudys tolesniems karjeros planams. Gautus dalykinius pasiūlymus vertinkite atsargiai – vargu ar ilgai jie bus naudingi. Na, o diena bus sėkminga, kol neįsivelsite į konfliktus, – tuomet viskas nueis perniek.

Vėžys (06 22–07 22). Kiek lengviau atsipūsite – tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius. Nesileiskite užvaldomi emocijų, venkite bet kokių pokalbių ginčytinomis temomis, santykių aiškinimosi tiek dalykiniais klausimais, tiek širdies reikalais – reaguosite netinkamai. Būkite kantresni artimųjų, ypač sutuoktinio atžvilgiu.

Liūtas (07 23–08 22). Nors diena gera taikytis, partneriškiems santykiams atnaujinti ar puoselėti, būsite kritiškai nusiteikę. Vis dėlto patartina dažniau prikąsti liežuvį: verčiau kitų nematyti, negirdėti ir susitekti tik į savo reikalus. Beje, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų pozicija (tiek darbe, tiek namie) turi būti ne tik sąžininga, bet ir lanksti. Svarbu įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite jiems nesutinkant, nepritariant. Dieną reikėtų skirti veiklai bei privalomiems darbams, taisyti senas klaidas. Tiesa, venkite nesutarimų su kolegomis, pavaldiniais, žmonėmis, kurie remontuoja jūsų namus, automobilį ir pan.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nederėtų išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač neatliktų anksčiau. Likite nuoširdūs bei sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudų. Beje, šiandien iliuzijos bus stiprios, tad būkite atsargesni – galite prarasti budrumą ir įsivelti į rizikingą avantiūrą. Kritiškiau vertinkite ir gautus pasiūlymus.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Svarbu nepersidirbti. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas, nes dėl prastos savijautos būsite linkę nervintis, veltis į konfliktus ir pirmiausia nukentės jūsų artimieji. Bendraudami su mylimu žmogumi būkite taktiškesni. Stenkitės girdėti, ką jums sako vaikai.

Šaulys (11 23–12 21). Tai laikas, kai būtina įsitvirtinti užimtose pozicijose, kai dera užsiimti senomis problemomis, nieko nauja nepradėti, niekur nesiveržti, kitaip tapsite nublokšti atgal. Niekur neskubėkite, niekam netarpininkaukite, nieko nežadėkite ir nieko neskolinkite (jūsų daiktas gali būti sugadintas, o pinigai negrąžinti). Labiau pasirūpinkite šeima, ypač savo mama, – pasistenkite jai ką nors malonaus pasakyti, padaryti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mėginkite neskubėdami viską apgalvoti ir ieškoti būdų išspręsti jus varginančią dilemą. Įpraskite atidžiau tikrinti jus pasiekiančią informaciją ir labiau kontroliuoti savo kalbą. Stenkitės būti geriau informuoti ir neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasirašyti dokumentų, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų. Nesitikėkite naudos iš gautų pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18). Mėginkite suvokti, kas naudinga, kas – ne. Kad ir ką sužinosite, kad ir ką išgirsite, neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti – tai gali jus supančioti. Neįtarinėkite, nepavyduliaukite, bet ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti – verčiau įteikite malonią dovanėlę mylimam asmeniui, kartu papietaukite.

Žuvys (02 19–03 20). Gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis, pasirūpinti artimųjų sveikata. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, būkite atsargūs. Ypač venkite neapgalvotai įsipareigoti. Kreipkitės pagalbos į draugus, kuriais pasitikite, – intuicija neapgaus. Namie nesiimkite sunkių darbų ir pasistenkite, kad jūsų vaikai labiau užsiimtų namais, buitimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.