Palmiros horoskopas balandžiui: laimė ir sėkmė lydės daugumą Zodiako ženklų

Balandžio mėnuo su skaisčia pavasario saule dosniai dalins laimę ir sėkmę. Tikrai turės kuo pasidžiaugti Avino, Dvynių, Vėžio, Liūto, Svarstyklių, Skorpiono, Šaulio, Žuvų ženklų atstovai, žada astrologė Palmira Kelertienė.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2019, 10:31 AM

Avinas (03 21-04 19)

Pagaliau jūsų gimtadienio mėnuo! Jums seksis, būsite laimingi. Tai bus ne tik itin aktyvus, bet ir romantiškas mėnuo – galbūt jus aplankys naujas jausmas. Iki gimtadienio patartina labiau ilsėtis, stiprinti sveikatą, puoselėti ryšius su artimaisiais.

Verta užsiimti darbų užbaigimu, klaidų taisymu. Po gimtadienio bus naudinga kurti ateities planus ir pradėti aktyvią veiklą. Tai tas metas, kai į jus susminga visų žvilgsniai, kai tampate lyderiais. Jums nebus sunku įgyvendinti naujus sumanymus, imtis savo veiklos permainų – tai naudingas procesas, po kurio tapsite dar stipresni.

Gautus naujus veiklos, paaukštinimo pasiūlymus verta priimti. Tik nieko nekeiskite veikloje ir nerizikuokite pinigais trečią mėnesio dekadą.

Jautis (04 20-05 20)

Balandį geriausia likti pasyvesniems, nieko iš esmės nekeisti ir nepradėti. Ypač sunki bus antroji mėnesio dekada – bus lengva apsigauti, priimti neteisingą sprendimą.

Tai tas nelemtas metas, kai nereikia išsišokti, kai pavojinga sureikšminti savo asmeninius bei dalykinius sugebėjimus, kai reikia vengti atviros kovos. Sėkmingai konkuruoti ir įrodyti, ko iš tiesų esate verti, galėsite tik po gimtadienio.

Iki to laiko turite susitelkti į savo charakterio grūdinimą, profesinių žinių gilinimą, dalykinių įgūdžių tobulinimą, kitaip nė nepastebėsite, kaip prarasite įtaką, padėtį, jėgas, sveikatą, pinigus – galite tapti auka svetimame žaidime. Ypač mėnesiui baigiantis venkite konfliktų – galite įgyti slaptų priešų. Tik po gimtadienio imkitės naujos veiklos, permainų.

Dvyniai (05 21-06 20)

Balandis – puikus lyderystės metas! Mėnuo žada geras permainas, svajonių išsipildymą (tiesa, kitaip, nei manėte).

Jums atsivers naujos durys, įgysite puikių įtakingų draugų, tapsiančių jūsų sąjungininkais, sutiksite bendraminčių tarp aukštų, įtakingų asmenų, kurie tikrai padės įgyvendinti sumanymus.

Balandį viskas ims dėliotis pagal jūsų valią ir dabar gausite tai, ko taip ilgai siekėte. Ims slūgti anksčiau susikaupusi įtampa darbe, nors santykiuose su savo pora ji gali sustiprėti, jei jums pristigs tolerancijos, kantrybės.

Tai puikus laikas ne tik planams kurti, mąstyti apie permainas veikloje, o gal net asmeniniame gyvenime, bet ir tuo aktyviai užsiimti (tiesa, ne trečiąją dekadą). Mėnesiui baigiantis atsiribokite nuo dalykinių reikalų – bus būtinas poilsis.

Vėžys (06 21-07 22)

Prasideda mėnuo, kai tikėtini svarūs pasiekimai karjeros srityje. Tai aktyvios, tikslingos veiklos metas, kai nugalimos kliūtys. Tiesa, su tam tikromis išlygomis – tiesmukiški veiksmai, atvira kova nepasiteisins.

Tobulinkite savo meistriškumą (verta investuoti į mokymąsi), likite lankstūs, ieškokite sąjungininkų, mokėkite laiku atsitraukti. Ir skirkite daugiau dėmesio sveikatai stiprinti, poilsiui.

Namams, šeimai liks mažokai laiko – teks išmokti skirti tiek meilės, šilumos artimiesiems, kad jie nesijaustų nuskriausti. Vis dėlto balandis taps geru įdirbiu visiems metams, tad verta susitelkti į svarbiausius uždavinius. Balandžio pabaigoje laukia permainos ir nenumatyti kliuviniai, tad nieko svarbaus neplanuokite. Tai geras laikas atsipūsti, pailsėti.

Liūtas (07 23-08 22)

Saulė Avine – jums itin palanki padėtis, žadanti sėkmę! Ypač plečiant veiklą bei įtaką, keliaujant, užmezgant santykius su įtakingais, žymiais asmenimis. Tai ir puiki proga permainoms veikloje, darbo užsienyje ar užsienietiškoje įmonėje paieškai, tolimoms komandiruotėms.

Palanku kraustytis į erdvesnius namus. Balandis – daug kuo sėkmingas mėnuo, kai verta spėti ir papramogauti, pakeliauti, ir rimtus dalykinius reikalus sutvarkyti. Tai geras laikas spręsti visas problemas, susijusias su užsieniečiais.

Tiks plėsti veiklą, intensyviau reklamuoti savo produkciją bei asmenines galimybes, pasiekimus. Nesikuklinkite – dabar reikia pakovoti už save. Laukia ir romantiškos intrigos – ypač toli nuo namų, kelyje. Tiesa, šiuo metu vargu ar užsimegs stabilūs, ilgalaikiai santykiai.

Mergelė (08 23-09 22)

Saulė įėjo į jūsų streso ženklą Aviną, tad pirmiausia pasirūpinkite savo ramybe, santykiais šeimoje bei turto, pinigų saugumu. Tik tuomet atlaikysite sunkoką laiką, kai teks jaudintis dėl artimųjų, rizikuoti pinigais ar net garbe.

Laukia sunkus mėnuo, tik paskutinė dekada bus džiugesnė. Jei yra galimybių, balandį pailsėkite, stiprinkite nervų sistemą, kaupkite jėgas. Susirūpinkite savo kūno bei sielos sveikata.

Tai ne tik sveikas maistas, mankšta, racionalus režimas, bet ir optimistiškos mintys, rūpinimasis jus supančiais žmonėmis, gyvūnais. Paskutinę dekadą ims traukti toliai, tačiau tai nėra palankus metas kelionėms. Dalykinėje veikloje tuo metu bus apstu pavojų, kai bet kokia rizika baigsis liūdnai: galite netekti nemažos pinigų sumos, net einamų pareigų.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Saulė Avine atneš sėkmę per partnerius, sutuoktinį. Teks išmokti derintis prie aplinkinių, visuomenės nekeliant egoistiškų reikalavimų.

Vienišiams šis laikas itin palankus ieškoti antrosios pusės ir tuoktis. Šį mėnesį nereikia persistengti, skubinti įvykių. Būkite saikingi bei atsakingi.

Nesiimkite labai didelių, sunkių darbų, nesivelkite į avantiūras, ypač meilės srityje.

Dabar svarbu likti ištikimiems savo porai. Balandį verta rasti laiko sveikatai stiprinti, poilsiui. Paskutinė mėnesio dekada – sudėtinga. Netikėtai gali apimti didelis nuovargis, net išsekimas.

Gerai, jei šį laiką praleisite toliau nuo namų, jaukioje romantiškoje vietoje ar sanatorijoje. Bus svarbu stiprinti nervų sistemą.

Skorpionas (10 23-11 21)

Nors mėnuo ir vers mobilizuotis, užsiimti visokių susikaupusių problemų sprendimu, nuotykių bei euforinių įsimylėjimų laikas tęsis.

Vis dar būsite azartiški, kupini įkvėpimo, skleisite žavesį ir jus lydės sėkmė.

Nors balandis pareikalaus susitelkimo, atidumo ir viską reikės užsidirbti savo prakaitu, tai jūsų nenuvargins, o pasiekti rezultatai bus reikšmingi.

Bus geras metas spręsti darbo klausimus, stiprinti sveikatą, gydytis, palanku užsiimti remontu namuose.

Beje, balandžio sėkmė nemažai priklausys ir nuo jūsų sugebėjimo labiau prisiderinti prie kolegų, šefo, partnerių, artimųjų, šeimos reikalavimų.

Mėnesiui baigiantis paaiškės nepatikimi partneriai, suirs nestabilūs ryšiai (ir santuokiniai).

Šaulys (11 22-12 21)

Balandį sėkmę bei kūrybinį įkvėpimą dovanos meilė. Vėl tapsite optimistais, sugrįš įkvėpimas, ir tai taps pagrindu permainoms asmeniniame gyvenime bei veikloje.

Tapsite populiarūs, sulauksite daug simpatijų. Imsite labiau vertinti save, savo gabumus, žinias bei įgytą profesionalumą – juk per pastarąjį pusmetį jau ėmėte savimi nusivilti? Tai padės trečią savaitę naudingai pasinaudoti laimėjimais, turimomis pažintimis ir sėkmingai pakeisti darbo vietą, išsiskirti su jūsų nevertu sutuoktiniu ar mylimuoju ir rasti puikius naujus partnerius.

Tiesa, neskubinkite įvykių – tegu viskas klostosi savaime. Jei norite leistis į avantiūrą, ji turi būti tinkamai įvertinta, kitaip jau mėnesiui baigiantis teks atsakyti už padarytas klaidas.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Mėnesio pradžia bei pabaiga – gana nepalankus metas, kai nepatartina planuoti jokių kelionių ir darbų.

Pirmąsias dvi balandžio dekadas geriau būti pasyviems – geriausia ilsėtis izoliuotoje aplinkoje, kur jus būtų sunku rasti.

Tai – labai negeras laikas ir ieškoti naujos darbo vietos, ir pereiti į naujas pareigas.

Po 20 dienos jūsų savijauta ims ryškiai gerėti – prasidės neįtikėtinos sėkmės metas.

Tiesa, neilgam. Paskutinę mėnesio savaitę jūs tapsite nervingesni, įtaresni, piktesni, tad nepraraskite savitvardos, ieškokite būdų, kaip įveikti kylantį nerimą.

Tuo metu galimi rimti konfliktai ir darbe, ir namie.

Vandenis (01 20-02 18)

Saulė Avine skatins nuoširdumą bendraujant, mokėjimą gražiai kalbėti ir rašyti, gauti reikalingą informaciją. Tad šį mėnesį įgysite puikių draugų, kurie lems sėkmę bei naudą.

Pirmosios dvi dekados – įdomus, aktyvus laikas, naujos pažintys, nauji pasiūlymai. Vis dėlto būkite atsargesni – ne viskas auksas, kas žiba. Ar nepadarėte klaidos, pajusite mėnesiui baigiantis.

Mėnesio pabaigą galima apibūdinti net kaip depresijų plačiąja prasme metą – vargins liūdesys, jėgų, sveikatos stygius, gali imti stigti ir pasitikėjimo savimi, taip pat pinigų.

Ypač tai aktualu gimusiems pirmąją ženklo dekadą. Tačiau realių netekčių tai neatneš – tai bus geras apsivalymas nuo nereikalingų kontaktų, kvailų ambicijų bei tuščių išlaidų.

Žuvys (02 19-03 20)

Šis mėnuo padės sustiprinti jūsų materialinę padėtį, užsidirbti pakankamai pinigų, kad savo namus, buitį padarytumėte mielesnę, komfortiškesnę.

Šį mėnesį labiau pasirūpinkite, kaip išsaugoti esamus pasiekimus: venkite finansinių avantiūrų, labai nesižavėkite jums siūlomomis naujovėmis.

Dabar jūsų pozicijas reikia stiprinti, o ne plėsti, ir tai bus finansinio stabilumo garantas.

Šis mėnuo itin palankus veiklai pirmąją savaitę, o vėliau – poilsiui, ypač su šeima. Balandį stiprinkite nervų sistemą, kaupkite jėgas ateičiai. Susirūpinkite savo kūno bei sielos sveikata – pats laikas pradėti mokytis sveiko gyvenimo būdo.

Nepatartina planuoti kelionių ar komandiruočių mėnesio pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.