Palmiros horoskopai rugpjūčiui: 4 ženklams tai bus išskirtinis mėnuo

Rugpjūtis žada būti puikus: seksis darbai, kūryba, meilės reikalai – ko daugiau norėti? Ypač žvaigždės bus palankios keturiems Zodiako ženklams – Avinui, Liūtui, Skorpionui ir Šauliui, žada astrologė Palmira.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-31 12:05

Avinas (03 21-04 20)

Išskirtinis mėnuo – pasijusite tikri laimės kūdikiai. Rugpjūtis žada sėkmę ir reikaluose, ir meilėje, gerės santykiai darbe ir šeimoje.

Pirmosios dvi dekados – jausmų bei kūrybos metas, kai esame optimistiški ir aplanko įkvėpimas, meilė. Palankus metas šeimai kurti, vaikus pradėti, taipogi įsigyti, įrenginėti namus, kraustytis į naują gyvenamą vietą.

Šis laikas bus sėkmingas ir tiems, kurių veikla susijusi su kūryba, menais, pramogų verslu – galite tikėtis ypatingų rezultatų.

Aktyviai dalykinei veiklai labiau palanki trečia dekada. Tik nepersidirbkite, daugiau dėmesio reikėtų skirti poilsiui, sveikatos stiprinimui, gydymuisi.

Jautis (04 21-05 20)

Pirmos dvi dekados – tylos, vidinio susikaupimo, sielos gerumo metas, kai norėsi poilsio, namų, bendravimo su šeima. Tiesa, tuo pat metu lyg iš dangaus kris užsakymui darbe, viršininkas kraus naujas užduotis, o partneriai vers kuo greičiau imtis kito projekto.

Ir negalėsite nesutikti, nes jūsų bei šeimos poreikiai (išlaidos remontams, baldų, technikos įsigijimui ar atnaujinimui) ir išlaidos augs.

Teks iš kažkur gauti daugiau pinigų, kad visiems užtektų, kad šeimoje būtų ramybė. Nepersistenkite, taupykite jėgas, nerizikuokite nei sveikata, nei pinigais, nei gerais santykiais su mylimu asmeniu.

Labiausiai pavojinga ir neprognozuojama mėnesio pradžia, o sėkmingiausia – pabaiga.

Dvyniai (05 21-06 21)

Likimas rengia malonių netikėtumų bei dovanų, ypač per pirmas dvi dekadas, kai spręsis finansinės problemos, susikaupę nesklandumai darbe.

Pasinaudokite gera proga sutvarkyti pašlijusius reikalus bei netikusius santykius su artimaisiais, ypač su vaikais, o gal ir su mylimu žmogumi.

Šiuo metu norai ims atitikti galimybes. Bendravimas su bičiuliais, artimaisiais, giminaičiais, mokymasis, skaitymas teiks optimizmo bei naujų gerų idėjų.

Nors sumanymų gausės, neskubinkite įvykių trečią dekadą.

Dabar geriau atsitraukti nuo reikalų, visą laiką pašvenčiant šeimai, namams – tai bus gerų pokyčių metas, kai lengvai išsisprendžia gyvenamos vietos klausimas, kai pavyksta rasti optimalius namus ar padaryti svajonių remontą.

Vėžys (06 22 – 07 22)

Bus visai smagus mėnuo – laukia netikėti susitikimai, nepaprasti pasiūlymai, intriguojančios pažintys. Dabar būsite kupini pakilimo, noro veikti.

Imkitės įgyvendinti svarbius sumanymus – tam pakas gerų progų jau nuo 7 dienos. Prasidės geras laikas tvarkyti finansinius reikalus, taip pat spręsti meilės trikampio problemas – pagaliau žinosite, ko jums reikia.

Paskutinę dekadą daugiau dėmesio skirkite darbui su informacija – užpildykite žinių spragas.

Tai geras laikas atnaujinti užsienio kalbos pagrindus, perskaityti vertingą knygą.

Beje, per draugus ar giminaičius iš užsienio galite patirti ne visai malonių staigmenų.

Liūtas (07 23-08 22)

Tai – pergalingas gimtadienio metas, kai atgaunamos jėgos bei optimizmas, kai norisi imtis kažko naujo, svarbaus. Ir nuo 5 dienos tam tinkamas visas mėnuo!

Tiesa, iki gimtadienio nepatartina imtis labai aktyvios veiklos. Galbūt geriau daugiau dėmesio skirti informacijos rinkimui bei analizavimui, bendravimui su reikalingais žmonėmis.

Po gimtadienio tinkamas metas energingai veiklai – tuomet tiks imtis kažko svarbaus, pradėti naują veiklos ciklą.

Tačiau trečią dekadą derėtų stabtelti, niekur nebesiveržti. Tai laikas, kai reikia labiau pasigilinti į atliekamų darbų kokybę, ieškoti ankstesnių klaidų bei jas taisyti.

Mėnesio trečia dekada – geras laikas ir nupirkti namą ar ką nors kita itin vertingo, ilgaamžiško.

Mergelė (08 23-09 22)

Netolygus metas – kebli mėnesio pradžia, kai nereikia priiminėti atsakingų sprendimų. Bet klaidos, ypač finansiniuose reikaluose ar meilės santykiuose, gali tapti lemtingos.

Kad ir su kokiais keblumais susidursite, vis tik sulauksite kažkieno pagalbos, paramos bei nuoširdžių simpatijų.

Pirmas dvi mėnesio dekadas nesiimkite svarbių ar rizikingų reikalų, nauja veikla taip pat neduos gerų rezultatų: tad nieko nebekeiskite, nebepradėkite.

Taip pat daugiau ilsėkitės, apsilankykite pas savo gydytoją. Labiau aktyvus laikas nuo 18 dienos.

Laukia sėkmė ne tik darbo reikaluose, bet ir gali užsimegzti netikėti jausmai, laukia audringas romanas. Tuo metu poroms su stažu verta vėl prisiminti medaus mėnesį.

Svarstyklės (09 23-10 23)

Itin perspektyvus laikas – 5-17 dienos. Permainos bus tikslingos – vertinkite tai kaip progą pergudrauti likimą.

Tad jei turite problemų darbe, jei jums reikalingi pinigai, jei stinga sėkmės asmeniniame gyvenime, meilėje, jei galvojate apie kūrybinius projektus, mėnesio pradžia skirta spręsti šias problemas – net, jei tai jums neatrodo problema.

Tai laikas, kai gali užsimegzti ilgalaikis meilės ryšys. Šis laikas, ypač 7 ir 8 dienomis, puikus pasirašyti svarbius sandorius, investuoti pinigus.

Trečią dekadą geriausia atsitverti nuo darbų ir skirti išmitinai poilsiui. Palankios tolimos keliones, jos atneš džiugias staigmenas, geras permainas.

Mėnesiui baigiantis galima laiminga romantiška pažintis.

Skorpionas (10 24-11 22)

Šaunus mėnuo – jums seksis, jus vertins aplinkiniai, vadovybė su jumis sies dideles viltis! Galite sulaukti paaukštinimo, išgirsti puikių pasiūlymų naujai veiklai, kuriuos tikrai verta priimti.

Seksis projektai, susijęs su užsieniu, su kelionėmis. Pats laikas plėtrai, partnerystės sutartims. Na, o pačios naudingiausios dienos būtų 7 ir 8, kai verta imtis kažko labai reikšmingo veikloje.

Antra mėnesio pusė itin palanki tiems, kas mėgsta veikti neplanuotai, kas moka priiminėti žaibiškus sprendimus.

Trečia dekada provokuos imtis permainų tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime, ir jei ryšitės kažką keisti – laimėsite. Tai itin perspektyvus laikas naujovių įgyvendinimui.

Šaulys (11 23-12 21)

Esate kupini kilnių norų, taurių siekių. Pripažinimų, aukštų įvertinimų mėnuo, kai viskas gaunasi beveik savaime – tik užsinorėti reikia!

Itin sėkmingos pirmos dvi dekados, – dabar atsiveria šaunios perspektyvos. Suskubkite pasinaudoti naujomis galimybėmis!

Nors pirmosios mėnesio dienos ir žada nesmagumų, tačiau jau nuo 5 dienos jūsų laukia geros permainos. Ši mėnesį pakaks džiugių staigmenų bei romantiškų nuotykių.

Mėnuo bus itin palankus poilsiui, ypač turistiniam, – kelionės po svetimus kraštus, pažintis su svetimomis kultūromis įkvėps, sustiprins.

Jei užsiimsite veikla, daugiau dėmesio skirkite reklamai, ryšių su partneriais, su įtakingais žmonėmis bei visuomene plėtojimui.

Ypač trečia dekada gera dalykiniams susitikimams bei susitarimams su užsieniečiais.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Tradiciškai rugpjūčio pirmos dvi dekados Ožiaragiams – sudėtingas laikas. Tad jei yra galimybių tuo metu ilsėtis, stiprinti sveikatą, o ypač nervų sistemą – puiku.

Atminkit, kad nieko daug nenuveiksite, jei jūsų sveikata bus pašlijusi.

Susirūpinkite savo kūno bei sielos sveikata rimtai – pats laikas pradėti mokytis sveiko gyvenimo būdo (ne tik sveikas maistas, mankšta, racionalus dienos režimas, bet ir optimistiškos mintys, altruizmas jus supantiems žmonėms, gyvūnams).

Pirmos dvi dekados bus palankios nebent išsiaiškinti esančius keblumus, ypač juridiniuose, finansiniuose reikaluose.

Tai laikas, kai derėtų spręsti mokesčių problemas.

Palengvės trečią dekadą, kai netikėtai savaime ims ir susidėlios viskas jums pačiu palankiausiu būdu!

Vandenis (01 20-02 18)

Turėsite daugiau dėmesio skirti kitiems – savo partneriams, sutuoktiniui. Beje, ieškantiems gyvenimo draugo likimas žada laimingas naujas pažintis.

Pirma mėnesio pusė gera proga pasirengti permainoms, kad prisiderintumėte prie partnerių naujų reikalavimų bei išlaikytumėte ankstesnes pozicijas mėnesiui baigiantis.

Sėkmingas metas veiklai 5-14 dienos. Nepraleiskite progos užmegzti naudingus ryšius, rasti patikimą partnerį ar rėmėją.

Šis laikas tinkamas veiklos plėtimui, ypač per partnerius. Dabar svarbu stiprinti bendradarbiavimą. Siekite ir konkurentus, priešus, patraukti savo pusėn.

Minėtas laikas palankus kelionėms į užsienį, dalykiniams bei asmeniniams kontaktams su užsieniečiais, taip pat įtakingais asmenimis.

Žuvys (02 19-03 20)

Nors jums pats darbymetis, tačiau romantiško entuziazmo nestigs, ir aktyvi veikla nenumaldys karšto širdies plakimo, nebus kliūtis dažniems pasimatymams.

Tokiems krūviams esant derėtų labiau stiprinti sveikatą, pereiti prie sveiko gyvenimo būdo.

Itin naudingas metas prasidės nuo 6 dienos, kai verta planuoti pačius atsakingiausius susitikimus, reikšmingiausius darbus, spręsti karjeros, finansinius klausimus.

Tai geras laikas ir remontams namuose. Mėnesiui baigiantis palanku ieškoti išeičių iš bet kokios dvilypės situacijos, ypač susijusios su partneryste, su meilės trikampiais.

Labiau save pasaugoti turėtų gimusieji vasario pabaigoje ir kovo pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.