Astrologė: vienam ženklui prasideda ilgai truksiantis sėkmės maratonas

Šią savaitę įvyks svarbus astrologinis virsmas – laimę nešanti Jupiterio planeta pereis į Ožiaragio ženklą. Šio ženklo atstovams astrologė Palmira žada: prasideda jūsų sėkmės maratonas!

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 3, 2019, 11:18 AM

Avinas (03 21–04 20)

Gerų permainų metas, tiesa, jei nebūsite itin užsispyrę ir perfekcionistai. Gauti dalykiniai pasiūlymai antradienį ir pirmą trečiadienio pusę palankūs – sutikite su jais, ypač jei bus susiję su pareigų pakeitimu ar perėjimu į kitą darbovietę.

Nereikėtų nieko konkretaus aptarinėti ir įsipareigoti antradienį, ketvirtadienį – tai apribojimų, kliūčių bei ryškaus bukumo metas. Būsite ryžtingi penktadienį – tai palankus metas, galintis padėti apginti jums svarbias pozicijas.

Šeštadienio antra pusė, sekmadienis – pasisekimo dienos, puikios svečiams priimti, kelionėms, viešnagėms. Šios dienos gali tapti svarbios ir jūsų veiklai, asmeniniam gyvenimui – verta su įtakingais draugais pasikalbėti apie dalykinius reikalus, o su savo pora pasiaiškinti, kas jūsų netenkina santykiuose.

Jautis (04 21–05 20)

Esate kupini vilčių, noro ką nors nuveikti, pakeisti, sukurti savo gyvenime ir galbūt jau antradienis, trečiadienis padės suvokti, kad ne viskas taip jau blogai. Tai tas stebuklingas laikas, kai pagaliau kai kas pradeda keistis jūsų naudai.

Tiesa, dar per anksti kalbėti apie jūsų galutinę pergalę, tačiau jei trečiadienio pirmą pusę imsite tvarkyti jums svarbų reikalą, sulauksite puikių rezultatų. O penktadienis, šeštadienis – sudėtingos dienos.

Šiomis dienomis ne viskas sklandžiai eisis, galite jaustis nesmagiai, gal net vargins nepasitenkinimo jausmas, įtampa. Vis dėlto sekmadienis, pirmadienis padės pakreipti įvykius reikalinga linkme.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis kupinas optimizmo – ir iš tiesų jūsų lauks sėkmė! Susitelkite į jums svarbius reikalus, susitikite su žmonėmis, kurie gali padaryti įtaką jūsų karjerai, pasikalbėkite su tais, kurių nuomonę gerbiate. Įsidėmėkite išgirstus komentarus, gautus patarimus. Jei turite svarbių reikalų su užsieniu, juos irgi tądien tvarkykite.

Nuo trečiadienio prasideda sudėtingas laikas, kai taps svarbu išlaikyti turimus pasiekimus veikloje ir gerus santykius tiek darbe, tiek namie.

Beje, trečiadienio pirma pusė, šeštadienio vakaras, sekmadienis gali padėti susitaikyti, išspręsti nesklandumus su partneriais, vadovybe darbe, su konkurentais, antrąja puse. Pirmadienis netinkamas aktyviai tvarkyti reikalus.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę bus tam tikrų nesklandumų, jei prarasite diplomatiškumą, jei būsite smulkmeniški. Tiesa, trečiadienio rytmetys daug kuo palankus, padės atgauti pusiausvyrą santykiuose su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu.

Trečiadienį galimos ir netikėtos romantiškos pažintys, meilė iš pirmo žvilgsnio. Nebūkite kategoriški darbe penktadienį, namuose šeštadienį su vyresniais ar viršesniais už jus asmenimis, nors antra šeštadienio pusė bei sekmadienis bus naudingi išaiškinti artimiesiems kiekvieno jų pareigas, atsakomybę už bendrą gerovę.

Svarbiems susitarimams palankus trečiadienis iki pietų, šeštadienis po pietų. Pirmadienis tinkamas sveikatai tikrinti, trumpalaikiams darbo susitarimams.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors dabar palankus metas Liūtams, šią savaitę galimi tam tikri nesklandumai, ypač susiję su veikla. Geriausia nesiimti nieko atsakingo, nepriimti lemtingų sprendimų darbe ir skirti savaitę jėgoms atgauti, sveikatai stiprinti. Daug darbų irgi neplanuokite.

Svarbesniems reikalams tiktų nebent penktadienis, nors geriau tai atidėti kitai savaitei. Tiesa, antradienis bei šeštadienis bus palankios dienos spręsti nesklandumus šeimoje – susitaikysite, rasite naują racionalią išeitį, apie kurią anksčiau nė nepagalvodavote.

Pirmadienio antra pusė nebloga pokalbiams dėl darbo pakeitimo ar naujos veiklos.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį teks užsiimti reikalais, bet jie strigs, be to, gali tekti atsakyti už ankstesnes klaidas.

Nuo trečiadienio ims ryškėti šviesa tunelio gale. Ši diena bei ketvirtadienis leis pajusti, kaip gera, kai yra pora. Šiomis dienomis galite mylimam asmeniui paaiškinti, kaip bus gera, kai jūs susituoksite... Beje, trečiadienis žada ir naują perspektyvų romaną.

Nuo penktadienio nebijokite labiau pasigilinti į savo vidų, pasiaiškinti savo neatskleistus poreikius, bet venkite nereikalingo bendravimo, nebūtinų darbų penktadienį, šeštadienį. Sekmadienis džiugus – tai netikėtos sėkmės meilėje laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pasistenkite antradienį, trečiadienio pirmą pusę susitikti su reikalingais žmonėmis ir užsitikrinti paramą, bendradarbiavimą. Tiesa, turite būti atidūs, kad viskas sąžininga būtų finansiniuose dalykuose.

Ketvirtadienis, penktadienis – netinkamos dienos finansiniams įsipareigojimams. Šeštadienis (ypač antra pusė) bus džiugus, jei jį praleisite su šeima, savo pora. Tai itin romantiškas metas – prisiminkite su sutuoktiniu, kas buvo geriausio tarp jūsų, nuo ko viskas prasidėjo: tai tas metas, kai prisiminimai tampa gyvi ir jūs galite iš naujo išgyventi pradinio įsimylėjimo etapą.

Beje, šiuo metu turite labiau rūpintis savo sveikata, tad sekmadienis bei pirmadienis palankūs įvairioms sveikatingumo procedūroms. Pirmadieniui neplanuokite atsakingų dalykinių susitikimų.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradieniui nieko svarbaus neplanuokite – tai ramybės, atsipalaidavimo metas, netinkamas veiklai, atsakingiems sprendimams priimti, geras nebent užsiimti namais, šeima, atlikti namuose planuotus darbus.

Tačiau nuo trečiadienio iki sekmadienio būsite energingi, darbingi – gerai per šias dienas imtis susikaupusių darbo problemų, atlikti darbus, kuriems seniai rengėtės. O pačios svarbiausios dienos, kai jūsų lyderystė bus akivaizdi, – šeštadienio antra pusė, sekmadienis.

Šiomis dienomis jus gali užklupti seniai matyti draugai, gali užsimegzti ir naujų žavių pažinčių, galite gauti intriguojančių romantiškų pasiūlymų (ypač sekmadienį). Tai bus keista diena, kai draugiškas ryšys su vyriškiu gali virsti meilės romanu. Jei sprendžiate santuokinio gyvenimo problemas, taip pat verta sekmadienį su antrąja puse atvirai pasikalbėti.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį imkitės svarbių darbų. Tai, beje, paskutinė jūsų aktyvios lyderystės diena. Jau vakare Jupiteris, Šaulio šeimininkas, pasitrauks iš jūsų ženklo ir pereis į Ožiaragį (vėl sugrįš tik po 12 metų). Tad jei reikės tvirtinti svarbų dokumentą, priimti lemtingą sprendimą ar rimtai pasikalbėti su šefu, savo vaiku, o gal mylimu žmogumi, suskubkite tai padaryti antradienį.

Trečiadienis, ketvirtadienis jau gali atnešti rūpesčių, apribojimų, ir tai bus visai netinkamas laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Sėkmingos dienos – penktadienis bei šeštadienis, kai savaime, be ypatingų pastangų viskas susiklostys geriausiu būdu.

Sekmadienis geras paišlaidauti – nupirkite ką nors naudingo buičiai. Tai puiki diena įsigyti modernios technikos. Beje, jei turite finansinių sunkumų, sekmadienį, pirmadienį pavyks rasti žmogų, galintį paskolinti pinigų ar finansuoti jums svarbų reikalą, jūsų verslą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo trečiadienio imsite plačiau šypsotis – Jupiteris (Didžioji Laimė, Karalių Žvaigždė) jau jūsų ženkle. Prasideda sėkmės maratonas! Dabar viskas jūsų rankose! Tampate savo likimo kalviais!

Tiesa, ši savaitė gana nepalanki Ožiaragiams, tad iki kito antradienio nėra prasmės kuo nors atsakingu užsiimti, ką nors keisti veikloje, pradėti ką nors naujo. Tai tas laikas, kai bus patikrintas jūsų vidinis tvirtumas, ištikimybė savo principams.

Penktadienis bei šeštadienis kupini nostalgijos, slaptų, bet netuščių vilčių – jos gali gana greitai išsipildyti. Sekmadienį patarčiau bent truputį įsimylėti, kad pasitaisytų nuotaika, – jei naujas susižavėjimas ir nevirs rimtu romanu, turėsite puikų draugą.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį reikalai pajudės sparčiai, tad imkitės svarbiausių savaitės darbų. Nuo trečiadienio palengva viskas ims strigti.

Prasideda ilgalaikio pasyvumo metas, kai teks išmokti labiau įvertinti poilsį, atsipalaidavimą, gerą miegą. Galbūt verta šią savaitę paatostogauti? Gal pasimokyti medituoti? Klausykitės daugiau muzikos, skaitykite eiles. Kiek veiklesni būsite penktadienį, šeštadienį.

Tai geros dienos svarbesniems susitikimams, nedidelėms kelionėms. Bendrauti su draugais, pobūviams rengti puikus šeštadienis, ypač jo antra pusė. O sekmadienį palikite tik sau, kad galėtumėte ramiai pailsėti (vieni ar su artimaisiais), kad būtų laiko pasigilinti į šeimos narių mintis, svajones. Ši diena gana romantiška, itin palanki meilės pasimatymui, kai gali netikėtai užsimegzti ir naujas slaptas meilės ryšys. Pirmadienis tinkamas finansinėms problemoms spręsti.

Žuvys (02 19–03 20)

Šią savaitę nepraraskite kantrybės – gali išaugti rūpesčių bei atsakomybės našta. Daug kas priklausys nuo sugebėjimo organizuoti savo darbus ir jums pavaldžių žmonių veiklą. Beje, antradieniui nieko svarbaus neplanuokite. Atidėkite svarbius reikalus (ypač finansinius) trečiadienio pirmai pusei.

O ketvirtadienį būsite linkę pernelyg griežtai vertinti save ir savo aplinką, tad pasidarysite nesukalbami, kategoriški, karštakošiai. Tačiau jau šeštadienį, o ypač sekmadienį, pajusite, kad jūsų sutuoktinis, vaikai, draugai jumis rūpinasi, stengiasi padėti.

Sekmadienį tiktų skirti meilės pasimatymą, taip pat su mylimu žmogumi ar vyru aptarti jūsų santykių perspektyvas – tikrai kils puikių minčių.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.