Palmiros horoskopas sausiui: vienam ženklui bus atseikėta itin daug

Dėl Mėnulio užtemimo sausio mėnuo nebus lengvas, streso ir įtampos netrūks, perspėja astrologė Palmira. Neišsisuks net ir Mergelės, kurios šiaip jau šį mėnesį bus likimo numylėtinės ir joms bus atseikėta itin daug.

 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-01 12:47

Avinas (03 21–04 19)

Atsakingas ir sudėtingas metas. Laiko, kol Juodasis Mėnulis dar neokupuos jūsų ženklo, liko nedaug – tik iki sausio 27 dienos. Per šį laiką patartina spėti susitvarkyti svarbiausius reikalus, išspręsti keblius klausimus.

Viskas, ką paliksite, vėliau komplikuosis ir, kol Juodasis Mėnulis neišeis iš jūsų ženklo (bus iki spalio 21 dienos), bus sunku ką nors pakeisti savo naudai.

Kita vertus, jau sausis nebus paprastas – jam įtaką padarė Saulės užtemimas gruodžio 26-ąją ir dar padarys Mėnulio užtemimas sausio 10-ąją.

Labiausiai Mėnulio užtemimo įtaką pajus gimusieji balandžio 10–12 dienomis. Teks atsisakyti visko, kas ne itin svarbu. Jums pavyks sužavėti savo užmojais bei sugebėjimais vadovybę. Kritinis laikas – 8–11, 27, 28 dienomis.

Jautis (04 20–05 20)

Daug optimizmo, aukštų užmojų, tačiau ne viskas bus pasiekiama, bent jau pirmą mėnesio dekadą ir pabaigoje, kai pakaks neprognozuojamų situacijų, kai gali tekti ką nors radikaliai keisti.

Antrą dekadą atkusite, reikalai, ypač susiję su veiklos plėtimu, su jūsų nuopelnų pripažinimu, taip pat su užsieniečiais, pajudės greičiau.

Šis laikas tiks intensyviai dalykinei veiklai, jai plėsti, taip pat gilintis į naują profesinę informaciją, stažuotėms bei mokymuisi užsienyje.

Mėnesio pabaiga – sudėtinga. Tai metas, kai galima padaryti lemtingų klaidų profesinėje veikloje, kai nepalanku priimti lemtingų finansinių sprendimų, investuoti pinigų. Na, ir nepatartina įsimylėti, ypač jei jūs jau turite porą, – laukia nusivylimas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Mėnuo prasidės įtampa, stresu, mat teks kartoti seną gyvenimo pamoką, kurios esmė – blogio naikinimas savo bei artimųjų gyvenime.

Sunkiausia bus pirma mėnesio pusė. Stenkitės likti kantrūs – jokio santykių nutraukimo ar pasitraukimo iš darbo. Palaukite, palengva nuo trečios dekados aplinkybės keisis jūsų naudai, spręsis finansinės, dalykinės problemos, nesklandumai santykiuose su antrąja puse.

Tiesa, mėnesio pabaiga vėl žada nesklandumų – tai bus stresinis laikas, kai geriau nerizikuoti nei veikloje, nei širdies reikaluose. Jei nieko nekeisite, pasistengsite išlikti ramūs, jau kitą mėnesį savaime viskas susidėlios taip, kaip reikia.

Mėnesio paskutinei savaitei nepatartina planuoti tolimų kelionių, veltis į romantiškus nuotykius, ypač darbe.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas vyks lyg ir taip, kaip turėtų būti, tik rezultatai bus atvirkštiniai. Nebus paprasta teisingai suprasti, įvertinti, numanyti.

Nebūkite dėl nieko tikri, nepriimkite lemtingų sprendimų – šį mėnesį būsite įtaigesni ir veikiami iliuzijų dėl Mėnulio užtemimo sausio 10 dieną jūsų ženkle.

Tai bus apgaulingas metas – nepriimkite lemtingų sprendimų. Mėnuo bus painus dėl Mėnulio užtemimo jūsų ženkle (jis labiau palies gimusius liepos 9–12 dienomis).

Greičiau kaupsis įtampa, kils pagunda atsiriboti, nukirsti šaką, tik pasitikrinkite, ar tai nebus šaka, ant kurios patys sėdite. Trečia dekada bus įtempta, taps svarbu išlaikyti darnius santykius su aplinkiniais, antrąja puse bei partneriais. Atminkite: vienas lauke – ne karys.

Liūtas (07 23–08 22)

Ieškosite, su kuo pasidalyti atsakomybe, užduočių bei reikalų gausa. Pirma mėnesio pusė žada nesėkmes veikloje, traumas, ligas.

Dėl Mėnulio užtemimo gali užgriūti nenumatyti rūpesčiai. Nepatartina veltis į konkurencines kovas veikloje, taip pat imtis ko nors naujo, ką nors keisti veikloje – tai bus tuščios pastangos.

Tiesa, ir antrą mėnesio pusę būkite atidūs, kad priešai nepasinaudotų jūsų patiklumu. Siekite likti geranoriški, kantrūs, diplomatiški, kitaip netikėtai paaiškės, kad tie, kurie jus vertino, rėmė, nebenori su jumis turėti nieko bendra.

Antrą mėnesio pusę pasistenkite labiau susirūpinti santykių su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi darna. Nepatartina mėnesiui baigiantis nei naujų santykių užmegzti, nei senų nutraukti.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors jūsų ženklo žmonėms sėkmės bus atseikėta itin daug ir jūs būsite savotiški likimo numylėtiniai, net ir jums gali nepavykti išvengti Saulės bei Mėnulio užtemimų paspęstų spąstų.

Sausį situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų.

Gal ir gerai viskas prasidės, bet nebūtinai gražiai baigsis.

Nesivelkite į avantiūras nei meilėje, nei dalykinėje veikloje, likite ištikimi savo porai, saugokite darnius santykius tiek darbe, tiek namie.

Neskubėkite patikėti naujomis neįtikėtinomis perspektyvomis, permainų, eksperimentų reikalingumu – tai jau mėnesio pabaigoje gali sprogti kaip muilo burbulas.

Ir kai kam teks likti prie suskilusios geldos.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Bus sunku susiorientuoti, ypač jei gimėte spalio 11–14 dienomis. Nuojautos meluos, protas apgaus, o draugai, patarėjai, viršininkai klys.

Tapkite atsargesni, bet ne įtaresni, piktesni – nepraraskite savitvardos, ieškokite, kaip įveikti nerimą.

Beje, jums gali padėti susitelkimas į namus, šeimą.

Galite pertvarkyti namus, užsiimti nedideliu remontu.

Bet vis tiek gresia nesutarimai tiek darbe, tiek namie, kurie mėnesiui baigiantis gali baigtis skyrybomis.

Jei tokios mintys apimtų, žinokite, kad ne tik šio mėnesio, bet ir visų metų jūsų gerovė priklausys nuo sugebėjimo išlaikyti tai, ką turite.

Ir pirmiausia tai šeima. Siekite darnos ir nesiorientuokite į permainas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kai galėsite – nesinorės, kai norėsis – negalėsite. Prieštarausite patys sau, būsite linkę nepasitikėti ištikimiausiais draugais ir pasikliausite apgavikais, intrigantais.

Nesiduokite piktų liežuvautojų sukiršinami su artimaisiais, draugais ir nedalyvaukite intrigose darbe. Nepraraskite orumo, jei teks išgirsti dalykus, kurie žeis.

Mėnesio pabaigoje galimi pokyčiai darbe, šeimoje. Tai nebus tinkamas metas rizikuoti pinigais, juos investuoti, skolinti.

Paskutinę savaitę gali paaštrinti porų santykiai – tik nesugalvokite kerštaudami ko nors naujo ieškoti, nes nuo vilko užšoksite ant meškos.

Itin sudėtingas laikas – 8, 9, 23, 27, 28 dienos.

Šaulys (11 22–12 21)

Jausitės stiprūs – nuo sausio 3 dienos Marsas jūsų ženkle žada naujas pergales! Tai bus itin aktyvus mėnuo, kai pasijusite tikrais lyderiais.

Nuo jūsų valios iš tiesų daug kas priklausys.

Ir viskas būtų puiku, jei ne užtemimai – tiek Saulės gruodžio 26 dieną, tiek Mėnulio sausio 10-ąją.

Tai sudarys apgaulingą foną, kuriame ne viskas atrodys taip, kaip yra iš tiesų. Išaugs galimybė suklysti, tad saugokitės neapgalvotų sprendimų.

Itin venkite įsipareigoti mėnesio pradžioje ir pabaigoje – galite pervertinti savo galimybes, ypač finansines.

Nesiduokite sukiršinami su artimaisiais, draugais piktų liežuvautojų, nedalyvaukite intrigose darbe, ypač 6–11, 23, 24, 28 dienomis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gimtadienio mėnuo lems metų eigą. Sudėtingesni metai lauks gimusiųjų sausio 9–12 dienomis. Jiems tiesiogiai įtaką darys Mėnulio užtemimas sausio 10-ąją.

Stenkitės apgalvoti kiekvieną žingsnį, saugoti ryšius su pora, dalykiniais partneriais, branginti draugišką pagalbą.

Dabar reikėtų vengti žodžių „aš pats, aš pati“. Šį mėnesį būsite priklausomi nuo aplinkybių bei aplinkinių. Tad likite malonūs, pakantūs, dėkingi ir kantrūs.

Mažiau reikškite iniciatyvą – leiskitės reguliuojami likimo. Blogiausios dienos – 9, 10, 12, 13, 24, 27, 28, kai reikia saugoti sveikatą, turtą, gerus santykius šeimoje, darbe. Kitaip neteksite meilės, pinigų, darbo, visuomenės pagarbos.

Na, o laimė netikėtai gali aplankyti 15–19 dienomis. Pasinaudokite tuo metu atsivėrusiomis galimybėmis.

Vandenis (01 20–02 18)

Jausite norą ką nors keisti, pakovoti už savo idėjas bei karjerą, už savo šeimą, poreikį imtis ko nors naujo.

Vis dėlto nieko nekeiskite, neskubinkite įvykių – tai esminių pokyčių metas, kai pirmiausia reikia susivokti savyje, kai naudinga atsiriboti nuo išorinio pasaulio, daugiau ilsėtis, ypač bus svarbu gerai išsimiegoti.

Būkite atsargesni 18, 19, 22, 23, 26–28 dienomis.

Šiomis dienomis netiktų priimti svarbių dalykinių sprendimų, vertėtų labiau saugoti sveikatą.

Sausį patartina mažiau kalbėti – per tai prarasite daug energijos. Nepasakokite apie savo slaptas svajones, apie didžiuosius sumanymus.

Bus nepalankūs ir nauji romantiški susižavėjimai.

Žuvys (02 19–03 20)

Ne viskas bus taip, kaip planuosite, jei pristigs lankstumo siekiant savo tikslų, gali tekti atsisakyti senos svajonės. Aplinkybės vers kai ką keisti, kai ko atsisakyti. Būsite linkę į avantiūras ne tik tvarkydami reikalus, bet ir jausmų srityje.

Ypač pirmą sausio pusę ir mėnesio pabaigoje santykiai su partneriais bus trapūs, tad nerizikuokite pasiekimais veikloje bei darna šeimoje. Šis konfliktiškas, traumų ir avarijų kupinas laikas bus netinkamas kelionėms, naujų projektų pradžiai, santuokai.

Apskritai nereikėtų pervertinti savo jėgų, pasikliauti viršininkų pažadais, kolegų, klientų mandagumu, draugų dalykiškumu bei partnerių sąžiningumu.

Vis dėlto mėnesio pabaiga atneš išsilaisvinimą – sausio 27 dieną Juodasis Mėnulis pagaliau paliks jūsų ženklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.