Ramunės horoskopas balandžiui: kai kam tai bus geriausias metų mėnuo

Nepaisant pastarojo meto realijų, balandžio mėnuo atsrologiniu požiūriu ne toks ir blogas. Dvyniams tai apskritai bus geriausias metų mėnuo, puikiai seksis ir Vėžiui, Skorpionui, Šauliui, žada astrologė Ramunė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 10:46 AM

Avinas (03 21-04 19)

Mėnesio pradžioje nesitikėkite permainų, neplanuokite nieko svarbaus. Reikalai į priekį pajudės iškart po Velykų. Jau per šventes jausitės energingesni, pasiruošę naujiems gyvenimo iššūkiams.

Tai bus geras laikas atsikratyti tų neigiamų jausmų, kurie jus kurį jau laiką kamavo, – gėdos, kaltės, apmaudo. Nustebsite, kaip pasikeis jūsų gyvenimas, kai tai jums pavyks. Nebesidairykite atgal. Dažniau klausykite savo širdies. Leiskite sau įgyvendinti senas svajones.

Balandį pinigai kels daugiausia klausimų. Jei elgsitės neapdairiai ir išlaidausite, mėnesio pabaigoje gali būti sunku išsiversti. Gali tekti skolintis arba ką nors parduoti. Pačiomis paskutinėmis mėnesio dienomis gali iškilti vienas svarbus reikalas, kurio sprendimo verčiau neatidėlioti. Išspręskite jį kaip galima greičiau.

Jautis (04 20-05 20)

Balandį būsite pernelyg užsispyrę. Noras įrodyti kitiems, kad esate teisus, dažnai užgoš proto balsą ir pragmatiškumą. Todėl galite pridaryti klaidų, žengti ne tuos žingsnius, kurių reikia esant susiklosčiusioms aplinkybėms.

Darbe galite jausti motyvacijos stygių, vengsite atsakomybės, nors darbai ir nauji projektai nelauks.

Turite susitelkti. Tai padaryti gali padėti sportas. Skirkite daugiau laiko fizinei veiklai.

Balandžio antroje pusėje jums gali tekti iš naujo įvertinti savo kolegas ar verslo partnerius. Galbūt teks su jais atsisveikinti. Būkite tam pasiruošę.

Mėnesio pabaigoje daugiau dėmesio iš jūsų pareikalaus antra pusė ir su ja susiję reikalai. Laikykitės pažadų ir nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti.

Dvyniai (05 21-06 20)

Nors pirmosios balandžio dienos nebus lengvas pasivaikščiojimas po žydinčią pievą, vėliau viskas klostysis puikiai. Ypač geras mėnuo bus tiems, kurie dirba su reklama ar rašymu susijusį darbą.

Jums tai bus sėkmingiausias šių metų laikotarpis. Jeigu šiomis dienomis ir pasitaikys nesklandumų, jūs juos kuo puikiausiai įveiksite. Bet labiau pasaugokite sveikatą. Raskite laiko visaverčiam poilsiui, išmokite tvarkytis su stresu.

Balandis puikus ir meilės reikalams. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad sutiksite savo sielos draugą ar draugę šventiniu Velykų laikotarpiu.

Jūs idealiai tiksite vienas kitam – užsimezgę santykiai, labai tikėtina, bus ilgalaikiai ir labai gražūs. Paskutinėmis mėnesio dienomis į jūsų gyvenimą gali sugrįžti žmogus iš praeities.

Vėžys (06 21-07 22)

Jūsų pastangos siekiant karjeros duos saldžius vaisius. Galite tikėtis paaukštinimo ar įdomaus ir vertingo pasiūlymo. Jums gali būti sunku susigaudyti, kuria kryptimi žengti toliau.

Būkite tikri, jog duobių pasitaikys žengiant bet kuriuo pasirinktu keliu, tačiau tai nereiškia, kad finišas nebus sėkmingas. Mažiau tikėkite abstrakčiais pažadais, labiau kliaukitės savimi. Bet nepamirškite ir faktų. Skraidyti padebesiais dabar ne laikas.

Meilės fronte bus nemažai nežinomybės. Jums gali tekti atsakyti į klausimą, ar mylite konkretų žmogų, ar susikurtą svajonę? Jūs keičiatės ir, panašu, esate pasiruošę kažkam, kas visiškai nauja.

Antroje mėnesio pusėje nerizikuokite investuodami pinigus ar turtą. Paskutinė savaitė paranki atostogoms.

Liūtas (07 23-08 22)

Balandis – galimybių mėnuo. Darbe jums seksis aplinkinius sužavėti savo idėjomis ir naujais projektais. Dėl to sulauksite puikių įvertinimų ir naujų pasiūlymų. Tačiau elkitės apdairiai. Nepriimkite savo pergalių kaip savaime suprantamų. Būkite atviri naujovėms ir pokyčiams.

Šiomis dienomis galite pasijusti išduoti artimo žmogaus. Tačiau neskubėkite teisti. Tikėtina, kad tai bus tik nesusipratimas. Prieš ką nors kaltindami pirmiausia išsiaiškinkite, viską apgalvokite.

Taip pat mažiau žadėkite. Neištesėti pažadai jūsų vardui nepadės. Būkite nuoširdūs tiek sau, tiek kitiems.

Paskutinėmis mėnesio dienomis jums gali tekti daugiau dėmesio skirti šeimos reikalams. Supraskite, kad ne viską galite sukontroliuoti. Kai kuriuos dalykus reikia priimti tokius, kokie jie yra.

Mergelė (08 23-09 22)

Šį mėnesį jums teks daug ką pergalvoti. Perkainotos vertybės gali padėti pasijusti laimingesniems. Šiuo laikotarpiu būsite įnikę į darbus. Laukia nemažai svarbių susitikimų, naujų projektų.

Būkite atidūs pasirašydami sutartis. Venkite įsipareigojimų, kurių negalėsite įgyvendinti. Dabar tinkamas laikas investuoti. Jūsų ankstesnės investicijos duos gražaus pelno. Tačiau šis laikas nepalankus parduoti turtą. Palaukite.

Asmeniniai santykiai klostysis ne taip, kaip norėtumėte. Tačiau kažin ar gali būti kitaip. Visą savo laiką skiriate darbui, natūralu, kad kenčia santykiai su mylimu žmogumi. Pasistenkite skirti vienas kitam daugiau laiko – atraskite bendrų pomėgių ir veiklos.

Saugokite sveikatą. Šventiniu laikotarpiu atsargiai elkitės prie vairo.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Prasideda laikotarpis, kai labiau nei karjera jums turėtų rūpėti šeima. Labai svarbu, kad šiomis dienomis prisidėtumėte prie namų židinio kūrenimo. Laimė, šiomis dienomis jums nestigs naujų idėjų, kaip pagerinti savo buitį.

Santykiai su antrąja puse primins linksmuosius kalnelius. Vieną dieną mėgausitės meile, kitą – negalėsite vienas į kitą net pažiūrėti. Patarimas abiem – iš musės nedarykite dramblio.

Balandžio mėnesį pinigai nekels rūpesčių. Atrodys, kad juos uždirbti seksis be didelių pastangų. Balandis – palankus mėnuo visiems su finansais susijusiems sandoriams, taip pat tinkamas metas pradėti internetinį verslą. Eksperimentuokite, tačiau su protu. Jei šiuo metu ieškote naujo darbo, tikėtina, kad sulauksite net kelių dėmesio vertų pasiūlymų.

Skorpionas (10 23-11 21)

Jūsų laukia sėkmingas mėnuo. Kiek įmanoma mėgaukitės kiekviena akimirka. Dabar geriausias jūsų laikas. Atrodote nuostabiai. Jaučiatės gerai. Jus puikiai vertina kiti. Jūsų žavesiui atsispirti šiomis dienomis bus be galo sunku. Sulauksite daug komplimentų ir net dovanų.

Vienišiems Skorpionams balandis turėtų atnešti ne vieną meilės nuotykį. Tikėtina, kad vienas jų gali išsirutulioti į rimtą draugystę. Bet nesivaikykite tuščių pažadų ir nerealių svajonių.

Mėnesio pabaigoje nepriimkite rimtų sprendimų, susijusių su finansais. Net mažiausia klaida ateityje gali kainuoti brangiai. Pirkdami ką nors brangesnio būtinai išsaugokite pirkimo kvitus ir pasidomėkite prekių grąžinimo politika.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti itin džiugių naujienų iš artimo žmogaus.

Šaulys (11 22-12 21)

Jūsų laukia geras mėnuo, ypač antra jo pusė. Pavyks išlaikyti gerą nuotaiką ir nusiteikimą net tuomet, kai aplinkiniai bus nusiteikę priešingai.

Tikėsite, kad viskas bus gerai. Taip ir bus. Tik nepasiduokite kitų spaudimui ir laikykitės savo įsipareigojimų.

Venkite pavyduolių kompanijos. Šiuo laikotarpiu jūsų kelyje jų pasitaikys ne vienas. Bet kuriuo atveju nesivelkite su jais į jokius konfliktus. Nuo jų labiau nukentėsite jūs, o ne jie. Iki mėnesio pabaigos svarbu užbaigti pradėtus projektus.

Kai kuriomis dienomis galite jausti energijos stoką. Priežastis – nuovargis. Leiskite sau atsikvėpti. Bent keletui dienų atitrūkite nuo darbų ir rūpesčių, atraskite įdomios laisvalaikio veiklos. Suorganizuokite savo antrajai pusei romantišką pasimatymą.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Balandį daugiausia laiko ir energijos teks skirti namų reikalams ir šeimai. Ypatingo dėmesio reikalaus atžalos. Būtent dėl jų jums gali tekti priimti svarbius sprendimus.

Darbe reikalai eisis kaip iš pypkės. Jūsų komunikaciniai gebėjimai bus stulbinantys – sugebėsite parduoti net, rodos, visiškai nerealias idėjas. Dabar geras laikas tvirtai siekti užsibrėžtų tikslų. Nuo to, kaip jums seksis šį mėnesį, priklausys, kaip klostysis ateinantys metai.

Šis laikas taip pat palankus investuoti į nekilnojamąjį turtą. Tačiau nesitikėkite laimėti loterijose – Fortūna balandį nuo jūsų bus nusisukusi. Protingai elkitės su draugais ir partneriais. Būsite linkę prisiimti jų atsakomybę ir dėl to galite nukentėti. Viskas, ką galite padaryti, – padėti patarimais ir buvimu šalia.

Vandenis (01 20-02 18)

Jūsų entuziazmas bus užkrečiantis, jis padės įveikti nesklandumus ir nesusipratimus, kurių šį mėnesį pasitaikys ne vienas. Daugiausia jų – darbe. Iš jūsų bus daug reikalaujama. Įsitikinkite, kad tiksliai žinote, ko iš jūsų tikimasi.

Šiuo laikotarpiu labiau rūpinkitės savimi. Leiskite sau pailsėti, atsipalaiduoti. Iš širdies pasilinksminkite. Atminkite, kad nuo jūsų emocinės būklės priklauso ir tai, kaip jums sekasi kitose gyvenimo sferose.

Tai laikotarpis, kai verta atsikratyti visko, kas jus slegia ir neleidžia judėti į priekį. Apsupkite save tais žmonėmis, kurie jus skatins drąsiai žengti pirmyn.

Antroje mėnesio pusėje galite užmegzti naują romaną. Bet kažin ar jis bus ilgalaikis – per daug skirtingos jūsų vertybės ir požiūris į gyvenimą.

Žuvys (02 19-03 20)

Šį mėnesį pasistenkite savęs neišbarstyti kitiems, daugiau laiko praleiskite su namiškiais. Jų draugijoje galėsite atsipalaiduoti ir nuraminti savo nervus. Jie pastaruoju metu buvo įtempti. Todėl dabar jums būtina nors kažkiek pailsėti.

Nesistenkite išspręsti tų problemų, kurios ne jūsų jėgoms. Išmokite į jas ramiau reaguoti. Jeigu tai pavyks, būsite ne tik laimingesni, sveikesni, bet ir kur kas produktyvesni savo darbuose.

Šiuo laikotarpiu jus gali nuvilti darbuotojas ar kolega. Gal per daug juo pasitikėjote? Įvertinkite, kaip galėsite dirbti toliau, ir, jeigu matote, kad tai neįmanoma, nebijokite imtis ryžtingų veiksmų.

Būkite atidūs pasirašydami sutartis. Atidžiai jas perskaitykite. Pinigai nekels rūpesčių, jei juos leisite protingai. Mėnesio pabaiga palanki atostogoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.