Ramunės horoskopas birželiui: kokia bus vasaros pradžia

Vasaros pradžia bus lėta, tingi ir maloni - kaip ir privalo būti. Pamiršti rūpesčius - geriausias astrologės Ramunės patarimas birželio mėnesiui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 2:35 PM

Avinas (03-21-04-19)

Šį mėnesį jausitės tarsi liūtas, privalantis apsaugoti savo teritoriją ir šeimos narius. Bet išlikti tvirtiems ir nepalaužiamiems gali būti sunku. Reikšmingiausiais momentais šaltą protą užgoš emocijos.

Kontroliuokite blogas emocijas. Tačiau nebijokite parodyti savo kitos – švelniosios pusės. Parodykite ir išliekite šiltus jausmus. Aplinkiniai žavėsis ne tik jūsų užsispyrimu ir ryžtu, bet ir gera, jautria širdimi. Jums puikiai seksis darbe.

Šį mėnesį galite tikėtis sulaukti pasiūlymo užimti geresnę ir atsakingesnę poziciją. Palanku investuoti į nekilnojamąjį turtą. Papildomai užsidirbti galite iš investicijų į akcijas.

Birželis – palankus metas vedyboms ir netolimoms kelionėms. Vieniši Avinai per tokias keliones gali užmegzti ilgalaikius santykius.

Jautis (04-20-05-20)

Visą šį mėnesį būsite linkę svajoti apie nuostabias nerūpestingas atostogas – namą su dideliais langais pajūryje, ilgas ramias popietes su knyga, grilio vakarėlius su draugais savaitgaliais.

Svajoti nedraudžiama, tačiau pykti, kad svajonės nesipildo, kai nieko dėl to nedarote, ne itin išmintinga.

Tik nuo jūsų priklauso, ar joms bus lemta išsipildyti. Būkite ryžtingi ir pasiimkite tai, ko norite.

Pasyviai laukdami, kol kas nors kitas jumis pasirūpins, tik veltui eikvosite laiką ir galimybes. Pasistenkite būti lankstesni ir atviresni naujovėms.

Būkite kantrūs ir nepulkite į paniką, kai darbe susidursite su netikėtomis problemomis.

Joms išspręsti gali tekti skirti nemažai laiko, tačiau jos tikrai išsispręs.

Dvyniai (05 21-06 20)

Bent jau pirmąjį vasaros mėnesį pamirškite visus savo rūpesčius. Pralinksmėkite, atsipalaiduokite ir mėgaukitės saulėtu gyvenimu.

Jei iki šiol kruopščiai ir atsakingai planavote savo karjerą, dabar atėjo metas, kai galėsite raškyti saldžius savo darbo vaisius.

Jūsų pastangos pasiteisins visu šimtu procentų, todėl dabar galėsite leisti sau tai, apie ką ilgai tiktai slapta pasvajodavote.

Jūsų asmeninis žavesys padės pritraukti dar daugiau galimybių ir vertingų pasiūlymų.

Priešingos lyties atstovai kaip įmanydami sieks pelnyti jūsų dėmesį ir palankumą.

Mėgaukitės tuo. Prie darbų ir reikalų sugrįšite vėliau.

Vėžys (06 21-07 22)

Atrodo, kad pastaruoju metu jūsų pagrindinis tikslas buvo pateisinti kitų lūkesčius. Jūsų pačių troškimai ir norai buvo nustumti į trečią ar net tolimesnį planą.

Dabar pats metas, kai vertėtų savęs paklausti, dėl ko tai darote. Būkite sąžiningi sau. Visą šį mėnesį būsite linkę greitai susierzinti. Neišliekite blogų emocijų ant artimiausių žmonių.

Darbe reikalai klostysis lėčiau, nei norėtumėte. Bus akimirkų, kai dėl to jausitės pikti ir nelaimingi.

Pasistenkite į situaciją pažvelgti tarsi iš šalies. Pamatysite, kad iš tikrųjų pasiekėte labai daug.

Birželį jausitės pavargę. Labiausiai dėl to, kad pagaliau imsitės įgyvendinti idėjas, apie kurias anksčiau tik garsiai ir daug kalbėjote.

Liūtas (07 23-08 22)

Jūsų laukia sėkmingas mėnuo. Bus dienų, kai atrodys, kad jūra – iki kelių ir geriau jau nebegali būti.

Tomis dienomis viskas atrodys įmanoma ir pasiekiama.

Jausite, kurie pasiūlymai yra geriausi ir kur galite laimėti, net kai iš pirmo žvilgsnio atrodys, kad tai padaryti neįmanoma.

Kliaukitės savo nuojauta ir vidiniu balsu – jis jūsų šiuo laikotarpiu neturėtų apgauti.

Birželį išmoktos vertingos gyvenimo pamokos pravers ilgam. Turėsite progą įsitikinti, kad ne viskas matuojama pinigais.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – užuot švaistę energiją ir laiką įvairioms veikloms, susitelkite į vieną. Tuomet būsite tikri tos srities čempionai.

Mergelė (08 23-09 22)

Tai bus tikra vasaros pradžia – lėta, tingi ir maloni. Mielai leisite laiką vieni, pasislėpę nuo triukšmo sode, prie ežero ar kopose. Net jei grius dangus, jūsų tai nejaudins.

Sugebėsite atsiriboti nuo rutinos ir visų nemalonių žinių. Jausitės kaip niekada ramūs ir patenkinti. Svajosite apie ateitį ir ką galėtumėte nuveikti, kad tokiomis ramiomis akimirkomis mėgautumėtės dažniau.

Sulaukę kvietimų į renginius, susitikimus, vakarėlius neatsisakykite. Ten sutiktų naujų pažįstamų patarimai ir pasiūlymai bus itin vertingi.

Mėnesio pabaigoje galite įsimylėti. Nauji santykiai suteiks daug džiaugsmo, tačiau kažin, ar jie truks ilgai. Palankus metas atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Šį mėnesį darbe jausite į jus nukreiptą įdėmų ir gal net įtarų vadovo žvilgsnį. Kolegos taip pat abejos jūsų gebėjimu susidoroti su patikėtomis užduotimis.

Visa tai neigiamai paveiks ir jūsų pačių pasitikėjimą savimi. Jums kils abejonių, ar esate savo vietoje, ar pasirinkote tinkamą kelią ir darote tai, kas sekasi geriausiai.

Neskubėkite priimti jokių sprendimų. Gali būti, kad tai tik laikina nedidelė krizė, kuri greitai išsispręs. Bet kuriuo atveju neskelbkite karo visiems, kurie jumis nors kiek abejoja.

Nepulkite, nesiginčykite, neįsižeiskite. Verčiau tyliai ramiai susitelkite į tai, ką mokate ir gebate geriausiai. O viduje slypintį pyktį galite išlieti sportuodami – bėgiodami, važinėdami dviračiu, šokdami. Nauda bus kur kas didesnė.

Skorpionas (10 23-11 21)

Birželis bus kupinas pokyčių ir įdomių akimirkų.

Laisvės troškimas bus toks stiprus, kad ryšitės pabėgti nuo visko, kas jus varžo ir slegia. Birželis tam – idealus metas.

Tai idealus laikotarpis kelionėms. Ypač jei norite leistis į tolimus ir nepažintus kraštus.

Taip, galbūt dabar jūsų finansinė situacija ne tokia, kad galėtumėte ramia širdimi iškeliauti, tačiau jūs būsite pasirengę rizikuoti.

Pabėgti nuo problemų, įtampą keliančių ar pernelyg nuobodžių dalykų gali būti lengviau, nei įsivaizduojate.

Drąsiai priimkite iššūkius ir neišsigąskite, kai pokyčiai įsibėgės tokiu tempu, kad net bus sunku suvokti, kaip viskas greitai pasikeitė.

Šaulys (11 22-12 21)

Esate iš tų žmonių, kurie, užuot sprendę problemas, mieliau nuo jų bėga. Tačiau šį mėnesį jums teks elgtis kitaip. Pabėgti neturėsite galimybės.

Tačiau nebus viskas taip blogai, kaip atrodys iš pradžių. Iššūkiai, su kuriais susidursite šį mėnesį, padės atnaujinti ryšį su žmonėmis, su kuriais ilgą laiką nebendravote.

Šie žmonės turės milžiniškos įtakos jūsų ateičiai. Daug iš jų sužinosite ir išmoksite. Jie – jūsų raktas į sėkmę. Tiesa, iš pradžių galite būti nusiteikę priešiškai. Jums gali atrodyti, kad jie kišasi ten, kur neturėtų.

Nepriimkite kritikos asmeniškai ir būkite dėkingi už bet kokią pagalbą. Šį mėnesį sulauksite kvietimo į pasimatymą. Jei šiuo metu jūsų širdis neužimta, būtinai priimkite kvietimą.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Metas keistis. Pirmąjį vasaros mėnesį svarbiausia nepersistengti. Sulėtinkite tempą. Mažiau planuokite, neskubėkite. Šiuo metu būtina pakeisti dienotvarkę ir discipliną.

Išsėmę energijos rezervus ateities planus būsite priversti atidėti ilgam.

Atsisakyti to, ką turite ir prie ko esate pripratę, nėra lengva, tačiau šiuo metu tai būtina.

Tikėkite savimi ir šviesia ateitimi. Pokyčiai dažnai būna tik į gera. Net jei šiuo metu jums atrodys, kad daug prarandate, patikėkite, dar daugiau gražių ir gerų dalykų jūsų laukia jau visiškai netolimoje ateityje.

Palankus metas tiems, kurie ieško naujo darbo.

Tiesa, dėl jo jums gali tekti keltis gyventi į kitą miestą ar net šalį.

Vandenis (01 20-02 18)

Protingai pasinaudokite šiuo laikotarpiu. Padėkite tiems, kuriems šiuo metu labiausiai reikia jūsų pagalbos. Ši „misija“ padės ir jums. Labiau pasitikėsite savimi, jausitės reikalingi ir nesavanaudžiai. Tačiau nepamirškite ir savo poreikių.

Jei ieškote naujo ir įdomaus darbo, šį mėnesį jums turėtų pasisekti. Birželis bus ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams – rašytojams, žurnalistams, menininkams. Jūsų optimizmas ir gyvybingumas įkvėps ne tik jus pačius, bet ir aplinkinius.

Šį mėnesį verčiau nepriimti finansinių sprendimų. Atidėkite juos tam laikui, kai būsite gerai atlikę namų darbus.

Birželį pasitaikys daug progų užmegzti naujas pažintis. Būkite atsargūs bendraudami su blogiukais – būsite linkę juos įsimylėti.

Žuvys (02 19-03 20)

Tai bus didelių lūkesčių metas. Visa širdimi jausite, kad jums atsiveria naujos durys, o už jų laukia labiausiai neįtikėtini dalykai. Būsite pasirengę dideliems pokyčiams.

Tai reikš, kad atsisakysite ne tik senų įpročių, bet ir nutrauksite kai kuriuos santykius.

Tuos, kurie jus varžė, ribojo ir neleido išskleisti sparnų.

Pati naujo gyvenimo pradžia gal ir nebus labai lengva, tačiau jums trauktis nebėra kur.

Jūs ir patys puikiai suprantate, kad šito proceso sustabdyti neįmanoma.

Jūs augate. O naujasis „jūs“ bus toks, kurio žavesiui, sąmojui ir išminčiai bus sunku atsispirti.

Ypač geras laikas kūrybinių profesijų atstovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.