Astrologė vienam ženklui: sėkmė ateis, net jei ja netikėsite

Ši savaitė, pasak astrologės Palmiros Kelertienės, gana kebli: įtakos turės ir Mėnulio pilnatis. Visgi netrūks ir džiugių, romantiškų akimirkų. Puikus metas Vandeniams, kuriuos sėkmė aplankys net ir tada, kai jie ja netikės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 1, 2020, 12:57 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienio pirma pusė išskirtinai palanki tiems, kurie negali ryžtis pokyčiams darbe. Tai gera proga subalansuoti santykius su vadovybe, kolegomis. Tarkitės, tiesa, nepamirškite, kad šiuo metu, kol Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, neįmanoma visko pakreipti taip, kaip jums norisi.

Nuo trečiadienio sudėtingesnis laikas, kai galite be aiškios priežasties pasijusti nesmagiai, vargins nepasitenkinimo jausmas, įtampa, nusivylimas, pinigų stygius, vis dėlto pasistenkite susiimti.

Sekmadienį pavyks atgauti pusiausvyrą, viltį ir net pakreipti įvykius ar santykius su artimu žmogumi reikalinga linkme. Prasideda gerų naujienų ir laimingų pažinčių metas. Pirmadienio pasiūlymai bus naudingi.

Jautis (04 21–05 20)

Jūsų karjerai itin svarbus antradienis – tai metas, kai reikia žengti svarbų žingsnį. Tai puikių dalykinių susitikimų ir pažinčių diena, tad daugiau bendraukite ir pasistenkite nuveikti kuo daugiau – šios dienos pastangos bus naudingos ir svarbios ilgai.

Nuo trečiadienio bus svarbu tapti atsargesniems bendraujant, tvarkant reikalus. Pasistenkite neįsivelti į konfliktines situacijas tiek darbe, tiek namie. Neverta erzinti ir provokuoti mylimo asmens.

Antrą savaitės pusę imsite pernelyg rimtai viską vertinti, galite pasidaryti nesukalbami. Nesivelkite į ginčus darbe ketvirtadienį, penktadienį, o namuose šeštadienį. Įrodinėkite savo teisumą ramiai, be žodžių, stenkitės matyti ir klausyti ne ausimis, o širdimi.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis, trečiadienis – sėkmingos savaitės dienos, palankios bendrauti su naujais žmonėmis, pažintims užmegzti, reikalams tvarkyti. Galite įgyti puikių draugų, išgirsti naudingų pastabų, patarimų.

Jūsų galimybės pasireikšti darbe bus gana ribotos ketvirtadienį, penktadienį – niekam nediktuokite savo sąlygų, nes pralaimėsite. Kad ir kuo užsiimsite, būkite itin atidūs. Labiau pasikliaukite nuojauta ir sapnais.

Antrą savaitės pusę būsite linkę veltis į meilės intrigas ar pernelyg išlaidauti. Tam, kad pinigai nebūtų ištaškyti, geriau neikite tomis dienomis į parduotuves arba pirkite tik tai, ką seniai suplanavote.

Vėžys (06 22–07 22)

Daug jausmų, įspūdžių ir smagių išlaidų. Jaučiate sėkmę (ir savaitės pradžioje ji tikrai jus lydės), tik nepervertinkite savo galimybių, ypač tvarkydami reikalus, aiškindamiesi meilės santykius. Mažas netikslumas, ir antrą savaitės pusę viskas gali išeiti kitaip, nei vylėtės.

Ketvirtadienį, penktadienį pagauti įkvėpimo neskubėkite patikėti naujam pažįstamui savo pinigų ir širdies: galite apsigauti.

Šiuo sudėtingu laiku netyčia gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su mylimu žmogumi ar vaikais. Palankiausias metas – antradienio antra pusė.

Savaitgalį skirkite tik sau, kad ramiai pailsėtumėte. Pirmadienis – puiki proga kai ką svarbaus pakreipti palankesne vaga.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį reikėtų taikytis su priešais, aiškintis santykius su dalykiniais partneriais, trečiadienis geras spręsti finansų stygiaus klausimą, sekmadienį palanku atgaivinti ryšį su mylimu žmogumi.

Visos kitos dienos ganėtinai keblios. Nerizikuokite savo garbe, pinigais, turtu, nesiaiškinkite meilės santykių ketvirtadienį, penktadienį – tai kliūčių, nusivylimo, netikėto pralaimėjimo dienos.

Savaitgalį būsite vėl optimistiškai nusiteikę, jūsų laukia sėkmė, kad ir kur atsidursite. O atsidurti galite tikrai toli nuo namų – tai viešnagių, bendravimo su seniai matytais draugais metas.

Mergelė (08 23–09 22)

Šią savaitę pavyks nemažai nuveikti, jei reikalus imsite tvarkyti antradienį ir jei nepritrūks kantrybės. Mėnulio pilnatis, sudėtinga planetų padėtis nuo ketvirtadienio skatins prieštaringas mintis. Būsite linkę netikėti tuo, kas akivaizdu.

Penktadienį ir savaitgalį daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo nusišypsoti ir organizuoti savo ir artimųjų laisvalaikį. Jei tai laikas iki gimtadienio, ieškokite pagalbininkų – nereikia dabar persidirbti.

Lengviau atsipūsite tik sekmadienio antrąją pusę. Pirmadienį pavyks naudingai išspręsti įsisenėjusią problemą.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis – laimingas. Gal vertėtų spręsti nesklandumus šeimoje ar rimtai pasikalbėti su šefu? Diena iš tiesų idealiai tinkama svarbiems veiklos klausimams spręsti. Vis dėlto savaitė nebus lengva – teks labiau mobilizuotis.

Antrą savaitės pusę gali atsinaujinti problemos darbe, tad venkite ginčų, nesivelkite į intrigas ir pasinaudokite bet kokia gera proga užtikrinti gerus santykius su partneriais, kolegomis ir vadovybe.

Savaitgalį būsite populiarūs – visur kviečiami, visų laukiami. Džiugins susitikimai su seniai matytais draugais, gerbėjais. Gali atsinaujinti ir kadaise nutrūkęs romantiškas ryšys.

Skorpionas (10 24–11 22)

Šią savaitę jausitės kur kas geriau, jūsų nuotaikos taps pakilesnės. Nuo antradienio verta griebtis atsakingų darbų, tvarkyti svarbius reikalus. Nuo trečiadienio reikėtų susilaikyti nuo lemtingų žingsnių, atsisakyti kategoriškų vertinimų.

Savaitės viduryje būkite atidesni savo vaikams. Penktadienis, šeštadienis – dvilypis metas, kai poreikiai neatitinka galimybių. Šiomis dienomis reikėtų pagalvoti, ką galima pertvarkyti, perdaryti.

Savaitgalis džiugus. Net jei jūsų nuotaikos visai neromantiškos, nesėdėkite namuose, nebūkite vieni: neatsisakykite kvietimo dalyvauti kokioje nors šventėje, koncerte.

Šaulys (11 23–12 21)

Aktyviai veiklai palanki pirma antradienio pusė – imkitės to, kas jums svarbiausia. Pasistenkite iki pietų kuo daugiau nuveikti, susitikti su reikalingais žmonėmis, užsitikrinti paramą.

Būkite atidūs savo nuojautoms, išgirstoms naujienoms, net atsitiktiniams susitikimams ir pokalbiams trečiadienį, ketvirtadienį. Tai metas, kai gali netikėtai užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Keblus penktadienis – atrodys, kad viską galite, bet geriau likti atsargiems – neapdairiais veiksmais galite sugriauti savo gerovės pamatus. Puikus savaitgalis, geras romantiškai kelionei su savo pora.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šią savaitę būsite energingi, bet jūsų pastangos dažniausiai bus nukreiptos ne ten, kur reikia. Geriausia imtis esminio tvarkymosi. Palankiausias svarbiems darbo reikalams ir finansinėms problemoms spręsti bus antradienis.

Nuo penktadienio verta atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių. Smagus sekmadienis, ypač antroji pusė, – jūsų laukia smagūs susitikimai, žavios pažintys ir intriguojantys pasiūlymai.

Jei sprendžiate santuokinio gyvenimo problemas, sekmadienį, pirmadienį atvirai pasikalbėkite su antrąja puse, tik neplanuokite šeimos biudžeto savaitės viduryje – susipyksite.

Vandenis (01 20–02 18)

Įspūdingas antradienis – net jei netikėsite savo sėkme, jums pavyks! Romantiškos nuotaikos gali užvaldyti savaitės viduryje, tačiau tai bus prieštaringos dienos, kai neverta nei naujų santykių užmegzti, nei tobulinti esamų. Tiesiog pasidžiaukite tuo, kas yra.

Antrą savaitės pusę būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus – tai apgaulių, nuostolių metas. Pasisaugokite melagių, liežuvautojų. Būkite atidesni kelyje.

Nors savaitgalį neišeis taip, kaip norėsis, vis tiek bus įdomu. Galite sulaukti gražaus romantiško pasiūlymo. Tik neskubėkite pasakyti nei „taip“, nei „ne“. Nieko atsakingo neplanuokite darbe pirmadienį.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis puikus, ypač po pietų, tad verta imtis atsakingų reikalų. Susitikite su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis. Tiesa, šis laikas visiškai netinkamas svarbiems pokalbiams su mylimu žmogumi.

Nuo trečiadienio dėl Mėnulio pilnaties įtakos būsite kiek konfliktiškai nusiteikę. Savaitės vidurys bus įtemptas – turėsite daug spėti. Tik neskubėkite priimti atsakingų sprendimų.

Sekmadienis, pirmadienis – puikios dienos, kai viskas tampa paprasta ir aišku. Sulauksite pagarbos ir šilto dėmesio. Šios dienos palankios įvairiems oficialiems susitikimams, viešnagėms, kelionėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.