Ramunės horoskopas lapkričiui: keli ženklai sulauks teigiamų permainų

Nors šiuo metu ir rekomenduojama daugiausia laiko leisti namie, Avinui, Jaučiui, Mergelei, Ožiaragiui lapkritis atneš teigiamų permainų ir progų pradėti kažką naujo. Tikėtina, kad Avinas ir Skorpionas dar ir užmegs naujus romantiškus santykius.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2020, 5:24 PM

Avinas (03 21–04 19)

Lapkritis bus teigiamų permainų metas. Mėnesio pabaigoje turėtų išsispręsti ilgai jums ramybės nedavę svarbūs reikalai. Pagaliau galėsite užversti seną savo gyvenimo lapą ir atvertę naująjį judėti į priekį.

Naujos atsiveriančios galimybės suteiks daug teigiamų emocijų ir pasitenkinimo. Norėsis švęsti. Tai ir padarykite. To tikrai nusipelnėte po ilgo ir sunkaus periodo.

Mėnesio viduryje vieniši Avinai gali pakliūti į meilės pinkles. Tikėtina, kad užsimegs ilgalaikis ir tvirtas ryšys. Beje, didelė tikimybė, kad jūsų antroji pusė bus taip pat gimusi po Avino ženklu.

Paskutinėmis mėnesio dienomis laukia išvyka, per kurią jums kils ne viena vertinga įdomi idėja. Neužmeskite jų grįžę į kasdienybę.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų laukia įdomus paskutinis rudens mėnuo. Jis jūsų gyvenime žymės naują pradžią. Galbūt pagaliau ryšitės svarbiems sprendimams. Pavyzdžiui, nutrauksite santykius, kurie seniai teikia daugiau skausmo nei džiaugsmo. O gal pagaliau apsispręsite išeiti iš jums nebepatinkančio darbo ir imsitės savo verslo.

Jau pirmosiomis lapkričio dienomis imsite geriau save suprasti. Išmoksite įsiklausyti į savo poreikius. Tai turės teigiamos įtakos ne tik jūsų santykiams su savimi, bet ir šeimos nariais, draugais.

Jei šiuo metu neturite antrosios pusės, labai tikėtina, kad užmegsite santykius su žmogumi, kuris iš pirmo žvilgsnio su jumis neturi nieko panašaus ir bendro. Jis gali būti visai kitos kultūros, religijos ar tautybės. Gali būti, kad kurį laiką jums teks palaikyti santykius per atstumą.

Dvyniai (05 21–06 20)

Lapkritį jūsų laukia įtemptos dienos. Jums būtina išmokti suvaldyti stresą, antraip pasekmės gali būti skaudžios. Raskite laiko sportui, pomėgiams, kurie jums padės atsipalaiduoti ir įgyti daugiau pasitikėjimo savimi.

Jei turite savo verslą, šis metas tinkamas investicijoms į jo plėtrą pritraukti. Jeigu reikia paskolos, taip pat didelė tikimybė, kad ją gausite, net jeigu dar prieš porą mėnesių tai buvo neįmanoma.

Jei ieškosite darbo, jums taip pat turėtų pasisekti. Bet nemanykite, kad darbo pasiūlymas tarsi nukris iš dangaus. Turėsite pasistengti, kad gautumėte tai, ko norite. Paskutinėmis mėnesio dienomis gali tekti daugiau laiko skirti antrajai pusei. Jei norite išlaikyti santykius, abu turėsite išmokti suvaldyti pavydą, atsikratyti polinkio manipuliuoti.

Vėžys (06 21–07 22)

Šį vieną tamsiausių mėnesių gyvensite svajonėmis apie atostogas, tolimus saulėtus kraštus, naujus potyrius ir jaudinančius išbandymus. Poreikis keliauti ir pažinti dabar bus kaip niekada didelis.

Jeigu svajonėms šiuo metu nebus lemta išsipildyti, bent jau susiraskite bendraminčių, su kuriais galėtumėte dalytis savo kelionių planais ir galbūt drauge planuoti naujus nuotykius.

Profesinėje srityje jums gali tekti priimti svarbius sprendimus. Bet viskas, ko tik imsitės, klosis kuo puikiausiai. Kitiems dėl to netgi gali kilti pavydas. Nenustebkite sužinoję, kad darbo aplinkoje yra tokių, kurie skleidžia gandus apie jus.

Antroje mėnesio pusėje galite būti pakviesti į profesinį renginį, kuriame susipažinsite su itin įtakingu asmeniu. Jis gali turėti didelės reikšmės ateityje.

Liūtas (07 23–08 22)

Net jeigu bus apribojimų socialiniame gyvenime, vis tiek sugebėsite užpildyti savo dienas bendravimu su įvairiausiais žmonėmis. Tikėtina, kad atnaujinsite ryšius su žmonėmis iš praeities. Gali būti, kad jie gyvena toli, bet tai netrukdys iš naujo užsimezgusiam artimam ryšiui.

Lapkritį galite įsivelti į iš pirmo žvilgsnio daug žadantį projektą, kuris pareikalaus nemažai energijos, taip pat pinigų.

Priimdami svarbius sprendimus gerai pagalvokite, susidėliokite planą su optimistiniu ir pesimistiniu scenarijais. Pasitarkite su tais žmonėmis, kurie nebijo jums tiesiai šviesiai išsakyti, ką mano.

Mėnesio viduryje jus gali kamuoti nuotaikų kaita. Vieną dieną jausitės kupini gyvenimo džiaugsmo, o kitą būsite liūdni ir nelaimingi. Tada pagalvokite apie tuos, kuriems iš tiesų sunku.

Mergelė (08 23–09 22)

Paskutinis rudens mėnuo bus idealus laikas gyvenimo pokyčiams. Jums galvoje sukasi daug įdomių idėjų, tačiau sunku apsispręsti, neramu, kad nežinote visų atsakymų. Galbūt idėjoms įgyvendinti trūksta lėšų. Neišgyvenkite – kai tikrai reikės, sulauksite finansinės pagalbos.

O kaip žinoti, kokiu keliu žengti, kuris jų teisingas ir nebus pražūtingas? Atsakyti į šiuos klausimus padės jūsų vidinis balsas. Įsiklausykite į jį.

Būkite atidūs dalydamiesi savo planais su prašalaičiais. Kalbėdami su kitais apie darbo ar verslo reikalus vadovaukitės logika ir protu, o ne emocijomis.

Antroje lapkričio pusėje jūsų laukia malonios romantiškos staigmenos. Sulauksite ypač daug dėmesio iš priešingos lyties atstovų, o vienas jų ateityje gali iš pagrindų pakeisti jūsų gyvenimą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Lapkričio mėnesį jums prieš akis atsivers neįtikėtinos galimybės. Tik būkite atviri joms. Netingėkite. O toks pavojus labai realus – ypač pirmosiomis lapkričio dienomis. Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Dabar laikas, kai turite naudotis visomis progomis išmokti ir sužinoti daugiau. Būkite aktyvūs.

Antroje mėnesio pusėje gali kilti barnių ir nesusipratimų šeimoje. Jų priežastis – senos paslaptys ir niekuo nepagrįstos abejonės. Pasistenkite šiuos nesutarimus išspręsti kuo taikiau, antraip pasekmės jums gali būti labai skaudžios.

Paskutinėmis lapkričio dienomis galite sulaukti finansinės paramos iš tų žmonių, iš kurių mažiausiai tikėsitės. Įsiklausykite ir į jų dalijamus patarimus. Jie tikrai verti dėmesio ir neabejotinai pravers ir netolimoje ateityje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Lapkritį turėsite ne vieną progą švęsti. Pagaliau galėsite visiems įrodyti, ko iš tiesų esate verti. Tarsi feniksas pakilsite iš pelenų ir sužibėsite ryškiausiomis spalvomis. Jūsų žavesiui atsispirti bus sunku. Net ir tie, kurie iki šiol jūsų nemėgo, pajus jums didžiulį palankumą.

Žavingas asmuo jums gali pradėti skirti laiko ir dėmesio. Tai jums suteiks dar daugiau pasitikėjimo. Lapkričio viduryje galite sulaukti romantiško pasiūlymo įtvirtinti santykius. Tai jums bus be galo netikėta ir, žinoma, labai malonu.

Šiomis dienomis aiškiai pajusite, kad pagerėjo ir jūsų finansinė situacija, bet neskubėkite plačiai atverti piniginės.

Ne visos dienos gali būti tokios šviesios kaip dabar, todėl su pinigais elkitės atsakingai. Neleiskite piniginiams reikalams sugadinti santykių su artimaisiais.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai laikas, kai jums reikia taupyti – laiką, nervus, pinigus. Venkite visko, kas eikvoja jūsų resursus. Planuokite išlaidas, nesusiviliokite tuščiais pažadais. Tačiau neuždrauskite sau svajoti.

Jei galite, pabėkite kuo toliau nuo kasdienybės. Jūs to nusipelnėte. Net jeigu negalite išeiti atostogų, pasiimkite laisvą dieną ir praleiskite ją romantiškai. Jums nė nereikia niekur vykti. Tai galite padaryti ir savo namuose.

Santykiai su antrąja puse itin sutvirtės antroje mėnesio pusėje. Jausite visapusišką supratimą ir palaikymą – tai, ko jums šiuo metu labai reikės.

Paskutinėmis lapkričio dienomis galite išgirsti svarbią naujieną, kuri gali pakeisti jūsų planus. Priimkite tai kaip dovaną, kuri jums padės išmokti ko nors naujo ir daugiau sužinoti apie patį save.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jums sėkmingos dienos tęsiasi. Dar kartą įsitikinsite, kad viskas juda ta linkme, kurios norite.

Šį mėnesį būsite įtraukti į naują ar net kelis naujus projektus. Tai susiję su tuo, kad jums bus patikėtos atsakingesnės pareigos.

Skirkite šiems naujiems darbams visą dėmesį, o ypač žmonėms, su kuriais kartu darbuositės prie naujųjų projektų. Mėnesio viduryje gali būti susikirtimų su naujaisiais kolegomis.

Kad nesigailėtumėte, elkitės protingai, apgalvokite, ką ir kam sakote, nedalykite neįgyvendinamų pažadų. Atsakingai pasverkite kiekvieną savo žodį.

Antroje mėnesio pusėje saugokitės peršalimo ligų. Kad jų išvengtumėte, imkitės priemonių – vartokite vitaminus, būkite aktyvūs.

Vandenis (01 20–02 18)

Paskutinis rudens mėnuo bus laikas, kai pergalvosite ankstesnius laimėjimus, peržvelgsite vertybes, įsitikinimus ir priimsite svarbius sprendimus. Apsispręsti nebus lengva, nors šalia bus žmogus, kuris suteiks įvairių galimybių. Tiesa, dauguma jo siūlymų bus nutolę nuo realybės.

Šiuo laikotarpiu apie save galite išgirsti neįtikėtinų gandų. Reaguokite protingai, nepulkite ieškoti paskalų skleidėjų ir neskubėkite jiems atsilyginti tuo pačiu. Verčiau numokite į visa tai ranka.

Žmonės, kurie jums yra svarbūs, vis tiek nepatikės skleidžiamais gandais. O ką pamanys kiti, ne taip ir svarbu. Be to, pasyvi jūsų reakcija bus didžiausia bausmė tiems, kurie nori jums pakenkti.

Atidžiai rinkitės maistą – galite stipriai apsinuodyti. Be to, galbūt verta atidžiau stebėti ir tai, kiek valgote.

Žuvys (02 19–03 20)

Net jei pirmos lapkričio dienos ir nebus maloniausios, taip lengvai nepasiduokite. Atminkite, kad kelias į sėkmę dažniausiai būna duobėtas, tačiau aplenkus visas duobes kelio gale laukia pergalė.

Pasistenkite nesėkmių neimti giliai į širdį. Galiausiai priimkite jas kaip pamokas ir laukite, kol išmuš jūsų valanda.

Mėnesio pradžioje darbe bus įtampos. Bene svarbiausia priežastis bus nepatenkintas vadovas. Jo skundai, kaltinimai gali išmušti iš vėžių bet ką, bet jūs valdykitės. Prieš išsakydami viską, ką manote, giliai įkvėpkite, išeikite pasivaikščioti. Leiskite pykčiui išgaruoti, tik tada ieškokite būdų, kaip pakeisti situaciją.

Paskutinę lapkričio savaitę gali pasitaikyti proga pakeisti darbovietę arba bent pareigas dabartiniame darbe – nesutarimus su vadovu galėsite pamiršti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio