Horoskopas balandžiui: šiam ženklui tai bus naujo gyvenimo pradžia

Balandžio mėnuo bus itin sėkmingas Avinams ir Jaučiams, o Vandeniams jis apskritai reikš naujo gyvenimo pradžią, žada astrologė Ramunė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2021, 11:59 AM, atnaujinta Apr 1, 2021, 12:01 PM

AVINAS 03 21–04 19

Mėnesio pradžia gali būti labai rami, tačiau neapsigaukite. Tai tikrai nereiškia, kad jūsų laukia nuobodus ir niekuo neišsiskiriantis mėnuo. Anaiptol. Balandis jums bus neįtikėtinai sėkmingas. Ir ne tik dėl laukiančio gimtadienio.

Dovanų sulauksite ne tik iš mylimų žmonių, bet ir iš likimo.

Šiomis dovanomis, atrodo, džiaugsitės iki pat metų pabaigos. Jūsų užduotis – įsivertinti, kur šiuo metu esate ir kur norėtumėte nukeliauti. Aiškiai susidėliokite, kam teiksite pirmenybę.

Šiuo laikotarpiu priimdami sprendimus galite kliautis savo nuojauta. Ji bus itin stipri ir tikrai neturėtų apgauti.

Vienišiems Avinams šis laikas bus palankus meilės paieškoms.

Mėnesio pabaigoje karštakošiams Avinams gali nepavykti išvengti barnių su vyresniais šeimos nariais.

JAUTIS 04 20–05 20

Be abejonės, jūsų laukia vienas sėkmingiausių šių metų mėnesių. Balandis žada daug teigiamų permainų tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.

Šiuo gražiu laikotarpiu turėsite daugiau nei įprastai laiko sau, todėl galėsite įgyvendinti kai kuriuos savo užmojus, kuriuos dėl laiko stokos vis atidėdavote.

Galėsite grįžti prie seniai pamirštų pomėgių ir, žinoma, bendravimo su artimaisiais ir draugais, kurių per žiemą labai pasiilgote.

Taip pat dabar turėsite laiko apmąstymams. Į daugelį dalykų, pavyzdžiui, pastaruoju metu dažnai pasitaikiusius barnius su antrąja puse, sugebėsite pažvelgti kitomis akimis ir jums tai suteiks nemažai įdomių ir vertingų įžvalgų.

Darbe atidžiai klausykitės, kas jums sakoma. Niekas nebus patenkintas, jeigu praleisite kai ką labai svarbaus.

DVYNIAI 05 21–06 20

Dabar tas laikas, kai vėl pasijusite sėdintys savo rogėse. Susitikimai su seniai matytais žmonėmis išsklaidys užsilikusias niūrias žiemos nuotaikas.

Gyvenimas vėl atrodys įdomus ir įvairiaspalvis.

Fizinė veikla, kurios vėl imsitės po žiemos miego, taip pat suteiks daug teigiamų emocijų. Vis dėlto nė nebandykite vienu metu būti keliose vietose. Nepersistenkite ir neapsiimkite daugiau, nei galite pakelti. Jei nenorite pakenkti savo fizinei ir dvasinei sveikatai, išmokite darbus skirstyti pagal svarbumą.

Tas pats patarimas galioja ir kalbant apie žmones. Venkite energijos vampyrų. Taip pat būkite atidesni leisdami pinigus – šiuo metu pirkinius, kurie nėra reikšmingi, geriau apriboti. Šį mėnesį laukia trumpa išvyka ar kelionė.

Mėnesio pabaigoje jūsų kišenėje gali atsidurti daugiau pinigų, nei galėjote tikėtis. Greičiausiai už tai galėsite padėkoti savo entuziazmui. Jums bus sunku nustygti vietoje ir jūs mielai imsitės papildomos veiklos, kuri bus ne tik maloni, bet ir naudinga.

VĖŽYS 06 21–07 22

Patikėkite, šviesios dienos pasibels ir į jūsų duris. Jūsų žavesys ir įtaka jums padės pasiekti norimų rezultatų tiek asmeniniame, tiek ir profesiniame gyvenime. Tik būkite kantrūs ir pirma laiko nepasiduokite.

Šiuo metu ypač svarbu, kad išsilaisvintumėte iš jus supančių pančių.

Nebijokite išsiskirti iš kitų, būkite originalūs. Šis patarimas galioja ir priimant profesinius sprendimus.

Šiuo metu jums daug įtakos turės žmonės, gimę po Ožiaragio ženklu, taip pat ir jūsų ženklo atstovai.

Girdėkite, ką jie jums sako, ir paisykite jų patarimų.

Vienišiems Vėžiams balandis gali padovanoti ir meilės nuotykį. Jei norite, kad jis nebūtų trumpalaikis, o išsirutuliotų į ilgalaikius darnius santykius, būkite nuoširdūs nuo pat pirmųjų akimirkų. Melo, net jeigu jis ir nekaltas, kojos trumpos.

LIŪTAS 07 23–08 22

Regis, galiausiai jums pavyks išspręsti tuos rebusus, kurie jau ilgą laiką nedavė ramiai miegoti.

Pagaliau galėsite atsipalaiduoti. Tai turės milžiniškos teigiamos įtakos santykiams su šeimos nariais ir kolegomis. Būsite pakantesni, ramesni, sukalbamesni – su jumis bus daug maloniau bendrauti.

Jausitės stiprūs. Galvoje dėliosis ambicingi ateities planai, tačiau svarbius verslo užmojus atidėkite antrai mėnesio pusei.

Balandžio mėnuo – laikas, kai jums pavyks atskleisti naujus savo talentus, užslėptus ar pamirštus įgūdžius. Neleiskite mažiems kasdieniams nesklandumams sujaukti jūsų ilgalaikių planų.

Paskutinėmis mėnesio dienomis labiau rūpinkitės savo fizine būkle ir sveikata. Atidžiau rinkitės maistą, raskite laiko sportui. Dabar tinkamas metas pradėti planuoti vasaros atostogas.

Dabar palankus metas apmokėti senas skolas.

Tad, jei tik įmanoma, nebedelskite. Šis mėnuo taip pat palankus planuojantiems šeimos pagausėjimą.

MERGELĖ 08 23–09 22

Šiuo metu jūsų svarbiausias tikslas – užsitikrinti finansinį stabilumą ir gerovę. Turint tokį aiškų tikslą ir didelį užsispyrimą jo siekiant, panašu, kad jums pavyks. Vis dėlto būkite kantrūs.

Romos miestas nebuvo pastatytas per dieną, tad jūs akivaizdžių pokyčių savo finansuose taip pat turite palaukti. Ne sudėję rankas, o sunkiai dirbdami. Venkite skubotų sprendimų.

Jūsų dėmesio labiau nei įprastai sieks šeimos atžalos. Leiskite joms kalbėti ir įsiklausykite, ką jos sako. Neteiskite. Nepulkite nurodinėti, ką daryti, o ko – ne.

Tai puiki proga sutvirtinti jūsų santykius. Nepraleiskite jos.

Balandis – puikus laikas atsinaujinti. Dabar tinkamas metas namų remonto darbams, spintos revizijai.

Nors šis laikotarpis ne pats geriausias jūsų gyvenime, iš jo galite daug ko išmokti ir kitaip pradėti vertinti tiek save, tiek jus supančius žmones.

Svarbiausias mėnesio patarimas – išmokite džiaugtis tuo, ką turite.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Nuo pat pirmų dienų balandis teiks daug vilčių. Viskas atrodys įmanoma, tačiau pastangų įdėti reikės. Turėsite daug ir įtemptai padirbėti.

Be to, neapsieisite be kitų pagalbos. Tad sulaukę ištiestos pagalbos rankos neskubėkite jos stumti į šoną.

Apskritai dabar jūsų laikas, todėl mėgaukitės kiekviena akimirka. Antroje šio mėnesio pusėje jums galvą gali apsukti žavinga asmenybė. Tikėtina, kad ją jau pažįstate, tačiau dabar turėsite progą pažinti vienas kitą dar geriau.

Balandžio pabaiga palanki tvarkyti namus, atsinaujinti. Išvalę visas dulkes iš pakampių – tiesiogine ir perkeltine prasme – jausitės dar geriau. Paskutinėmis mėnesio dienomis galite išgirsti svarbią žinią, kuri turės įtakos visiems ateinantiems šių metų mėnesiams.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Pasiruoškite, kad šiuo metu teks paplušėti iš peties. Tačiau tai darysite savo noru. Jūsų energija liesis per kraštus. O pagrindinis visų šių pastangų tikslas – įrodyti kitiems, kad esate ne mažiau svarbūs nei kiti ir galite iš tiesų labai daug.

Vis dėlto nepersistenkite. Pagarbą pelnyti galima įvairiais būdais, tačiau pirmiausia, ko jums reikia, – tai kantrybės. Balandį turėsite progą užmegzti keletą naudingų pažinčių.

Jei šie asmenys ir nepasirodys iš pirmo žvilgsnio verti daugiau jūsų dėmesio, neapsigaukite.

Ateityje jie jums gali pateikti vertingų įžvalgų ir naudingų pasiūlymų.

Raskite laiko aktyviai veiklai. Nesvarbu, ką pasirinksite – bėgiojimą, krepšinį ar šokius, jums tai bus į naudą. Turėsite progą prasiblaškyti, atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių, pagerinti sveikatą ir padailinti kūno linijas. Juk vasara jau ne už kalnų.

ŠAULYS 11 22–12 21

Pavasarinės nuotaikos suteiks energijos antplūdį ir įkvėps naujiems iššūkiams. Jausitės drąsūs ir užtikrinti savimi – sėkmės receptą jau esate susikūrę, dabar lieka tik jį išbandyti.

Nebūkite pernelyg griežti sau. Mėgaukitės kelione savo tikslų įgyvendinimo link ir nebauskite savęs, jeigu kas nors pavyksta ne iš karto. Visi mokomės iš savo klaidų.

Balandžio mėnuo bus ypač geras kūrybinių profesijų atstovams. Kils naujų idėjų, kurias pavyks puikiai įgyvendinti. Šiuo laikotarpiu naktimis jus gali aplankyti itin ryškūs sapnai. Net jeigu jais netikite, būtų pravartu paanalizuoti – galbūt jums norima pranešti kai ką svarbaus ar įspėti apie laukiančius įvykius? Įsiklausykite į jums siunčiamus signalus.

Mėnesio patarimas – net jei namuose dabar ne pati maloniausia atmosfera, neieškokite prieglobsčio ir paramos kito žmogaus glėbyje. Visas problemas turite išspręsti dviese su savo antrąja puse.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Balandis – tinkamas metas aiškiai susidėlioti savo gyvenimo planą ir struktūrą. Ar pastebėjote, kad daug jūsų laiko tiesiog dingsta kažkur ore? Nemėgstate staigmenų, todėl pastarieji mėnesiai jums buvo iš tiesų sunkūs.

Stigo energijos ir gyvenimo džiaugsmo, o jūsų nuolatiniai skundai gadino nuotaiką ir esantiems šalia jūsų.

Kad tai pakeistumėte, reikia išties nedaug. Iškelkite galvą, aiškiai susidėliokite dienotvarkę ir svarbiausius darbus.

Ir nesvarbu, kokia koja pakilote iš lovos rytą, – griežtai laikykitės iš anksto nusistatyto dienos plano.

Dabar palanku atnaujinti ryšius su artimaisiais – tėvais, broliais ir seserimis. Atminkite, kad jie bus šalia jūsų visuomet – nesvarbu, geri ar blogi laikai. Sulaukę artimųjų siūlymo jums padėti neatsisakykite. Leiskitės būti lepinami. Pailsėkite.

VANDENIS 01 20–02 18

Balandis jums reikš naujo gyvenimo pradžią. Pagaliau jausitės esantys ten, kur ir turite būti. Gyvenimas atrodys ir patogus, ir saugus. Jūs vėl garsiai juoksitės ir jausitės laimingi. Kliaukitės savo nuojauta, nes būtent ji jums padėjo priimti teisingus sprendimus, kad dabar jaustumėtės gerai.

Mėnesio viduryje galite būti netikėtai įsukti į tam tikras dramas. Kadangi jos nebus tiesiogiai susijusios su mumis, pasistenkite laikytis kiek galima atokiau. Būkite kantrūs su tais, kurie tyčia ar netyčia bandys jus išmušti iš pusiausvyros.

Mėnesio pabaigoje raskite laiko poilsiui. Pastarieji keli mėnesiai buvo tikrai įtempti, todėl laiko sau jūs tikrai nusipelnėte. Bent jau pabėkite nuo informacinio triukšmo ir keletą dienų praleiskite be telefono, kompiuterio ir televizoriaus.

ŽUVYS 02 19–03 20

Numatomas ramus ir netgi nuobodus mėnuo. Tačiau tik ne jūsų mintyse. Aktyviai dėliosite ateinančios vasaros planus. O jie, panašu, tikrai ambicingi ir dideli. Tad nieko keista, jog iki tol, kol galėsite imtis jų įgyvendinimo, aktyviai nesireikšite.

Niekam neleiskite, net ir artimiausiems žmonėms, užkrėsti jūsų negatyvumo virusu. Pozityvus mąstymas kartais išties daro stebuklus.

Šiuo laikotarpiu palanku tvarkyti su finansais susijusius reikalus. Beje, nenustebkite, jei eidami gatve rasite pamestą nemažos vertės eurų banknotą ar net kelis. Sėkmė jums šypsosis, ją išbandyti galite ir nusipirkę loterijos bilietą.

Paskutinėmis mėnesio dienomis galite sulaukti įdomaus darbo pasiūlymo – jis gali būti naujos jūsų karjeros pradžia.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – atraskite pusiausvyrą. Venkite aštrių kampų ir prisiminkite, kad gyvenime, be juodos ir baltos spalvų, yra daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.