Ramunės horoskopas gegužei: 4 ženklų laukia geros naujienos

Paskutinis pavasario mėnuo – dar ne vasara ir ne metas pernelyg atsipalaiduoti. Astrologė Ramunė daugelį Zodiako ženklų perspėja apie staigmenas, kurios ne visuomet bus malonios. Tačiau keliems ženklams – Avinui, Jaučiui, Mergelei, Žuvims, – gegužė bus labai palanki.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2021, 11:43 AM

AVINAS 03 21–04 19

Laikas pamiršti nerimą dėl ateities. Jūsų laukia sėkmingas paskutinis pavasario mėnuo. Džiaugsitės gera sveikata. Šiomis dienomis galite tikėtis netikėtų ir be galo malonių staigmenų.

Darbe teks sunkiai ir daug paplušėti, bet matysite prasmę. Jūsų pastangos duos vaisių, o rezultatai įkvėps stengtis dar labiau. Nuotaiką labai pakels pagerėjusi finansinė situacija. Vis dėlto jums ir toliau vertėtų atidžiai elgtis su pinigais. Leiskite juos gerai apgalvoję. Dabar ne pats tinkamiausias metas investuoti, pirkti brangius pirkinius – dar šiek tiek palaukite.

Meilės reikalai taip pat klostysis sėkmingai – aistringai ir romantiškai. O vienišiems Avinams žvaigždės žada šį mėnesį sutikti savo gyvenimo meilę. Šis laikas palankus planuoti atostogas, šeimos pagausėjimą.

Antra mėnesio pusė itin palanki nors kelioms dienoms pabėgti nuo rutinos. Paskutinės mėnesio dienos gali pažerti įvairių romantiškų nuotykių.

JAUTIS 04 20–05 20

Paskutinis pavasario mėnuo jums bus palankus. Džiugins rezultatai darbe, versle, asmeninės pergalės. Artėjančios vasaros nuotaikos jums suteiks daugiau nei įprastai optimizmo ir energijos. Jausitės žvalesni, jums lengviau seksis susidoroti su jums teksiančiomis užduotimis.

Priimdami svarbius sprendimus vadovaukitės šaltu protu.

Nors jūsų nuojauta paprastai yra stipri, šiuo laikotarpiu ji gali nuvilti ir nukreipti ne visai tinkama linkme. Jei sunku priimti sprendimą vieniems, pasitarkite su žmogumi, kuriuo pasitikite.

Daugiau dėmesio skirkite savo fizinei ir dvasinei sveikatai. Raskite naujų būdų, kaip atsipalaiduoti. Paieškokite naujų pomėgių, atraskite sporto lauke džiaugsmą, palepinkite save masažu.

Gegužę tikėtina išvyka, kurios metu atsiskleis iki šiol nepažintos jūsų savybės.

Atrodo, kad jums tereikia panorėti ir svajonės pildysis, rodos, iš karto. Nebijokite pasipuikuoti tiek savimi, tiek savo pasiekimais. Vienintelis perspėjimas – mėnesio pabaigoje nepriimkite rimtų sprendimų, susijusių su finansais.

DVYNIAI 05 21–06 20

Mėnesio pradžia nebus tokia, kokios tikitės, gali tekti imtis drąsių sprendimų. Pasiruoškite staigmenoms, greičiausiai jos bus susijusios su karjera ir finansais. Bet per daug nesusiminkite ir nesijaudinkite, visos kylančios problemos – laikinos. Paskutinėmis gegužės dienomis viskas turėtų išsispręsti ir grįžti į įprastas vėžes.

Neleiskite rūpesčiams darbe sugadinti santykių su šeimos nariais. Nesineškite darbo ir su juo susijusių problemų namo.

Pravėrę namų duris už jų palikite visus darbo reikalus. Taip apsaugosite ir save, ir savo artimuosius nuo nereikalingos įtampos ir streso.

Šis laikas netinkamas imtis naujų darbo ar verslo projektų. Jei planuojate investuoti į nekilnojamąjį turtą, šį mėnesį taip pat nuo to susilaikykite. Tačiau gegužė itin geras laikas planuoti šeimos pagausėjimą.

Artėjant gimtadieniui padovanokite sau didžiausią dovaną – permąstykite praėjusius metus ir nusibrėžkite sau naujus tikslus, kurie jums padės susikurti tokį gyvenimą, apie kurį seniai svajojate.

VĖŽYS 06 21–07 22

Gegužė nebus šviesiausias šių metų mėnuo. Nepaisant kai kurių nesusipratimų ir iš jų kylančių nusivylimų, aplinkinius žavėsite geru nusiteikimu ir nuoširdžiai tikėsite, kad artėjanti vasara išsklaidys visus tamsius debesis ir viskas bus gerai.

Taip ir bus. Tad pasitikite visus iššūkius su šypsena ir nepraraskite pasitikėjimo savimi. Toks nusiteikimas padės pastebėti galimybes, kurių neįžvelgs kiti. Bet kartu jūs sugebėsite tvirtai stovėti ant žemės ir pastebėti kelyje besislepiančius spąstus.

Gegužė – palankus metas priimti tokius svarbius ilgalaikius sprendimus kaip karjeros pokyčiai, gyvenamosios vietos keitimas. Jausite visokeriopą antrosios pusės paramą. Jos palaikymas jums reikš labai daug, o namuose galėsite jaustis tarsi užuovėjoje nuo visų negandų.

LIŪTAS 07 23–08 22

Laukia įdomus ir intensyvus gegužės mėnuo. Laukia ne vienas renginys, susibūrimas, kuriuose būtinai norėsite dalyvauti. Tačiau nepamirškite, kad svarbu rasti laiko ir pabūti vieniems. Kartais tiesiog verta nuspausti „stop“ mygtuką.

Jei pastaruoju metu darbe ar versle daug dalykų nebuvo iki galo aiškūs, šiuo laikotarpiu viskas taps labiau suprantama ir prognozuojama.

Tai, be abejo, teigiamai atsilieps ir asmeniniams, ir viso kolektyvo rezultatams.

Šis laikas palankus santykiams su atžalomis sutvirtinti. Raskite laiko pasikalbėti iš širdies ar tiesiog pabūti drauge. Atidžiau elkitės prie vairo ir pasisaugokite peršalimo ligų. Nors artėja vasara, būsite linkę greičiau peršalti.

Gegužė nepalanki kelionėms į užsienį. Jei įmanoma, atsisakykite jų. Jei ne, bent jau skirkite pakankamai laiko kelionei suplanuoti ir pasilikite daugiau laiko tarp skrydžių.

MERGELĖ 08 23–09 22

Pavasario pabaiga numatoma sėkminga ir turininga. Jei pastaruoju metu turėjote finansinių sunkumų ar abejonių dėl ateities, gegužę šie rūpesčiai turėtų išsispręsti. Labai aiškiai žinosite, ko siekiate, kur link einate, ir turėsite pakankamai išteklių savo siekiams įgyvendinti.

Santykiuose su antrąja puse taip pat bus daugiau tikrumo ir aiškumo. Barnių audros ar nekalbadieniai jūsų namus šiuo metu aplenks. Geriausia tai, kad įtampą pavyks išsklaidyti be jokių emocinių karų. Abi pusės būsite linkusios ieškoti susitarimų, kai ką pamiršti ir atleisti.

Antroje mėnesio pusėje laukia nemažai įdomių susitikimų. Po ilgos žiemos, kai teko būti užsidarius, mielai priimsite kvietimus dalyvauti renginiuose.

Galbūt į jūsų gyvenimą sugrįš žmogus iš praeities. Tai gali būti tolimas giminaitis ar vaikystės draugas.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Gegužė jums žada ne vieną staigmeną. Dauguma jų bus malonios, tačiau viena kita gali sukelti ir šiek tiek nerimo ar rūpesčių. Vienas tokių nemalonių netikėtumų gali būti susijęs su jūsų darbu ar verslu.

Galbūt teks pasiieškoti naujos darbo vietos. Galbūt su jumis atsisveikins seni klientai ir teks skubiai ieškotis naujų, kad užtikrintumėte sklandžią įmonės veiklą.

Kad ir kas jūsų lauktų, svarbiausia nepasiduoti niūrioms pesimistinėms nuotaikoms ir nenuleisti rankų pirma laiko. Nėra nieko, ko negalėtumėte išspręsti, įdėję pastangų.

Šį mėnesį galite sulaukti žinios apie šeimos pagausėjimą. Taip pat šis metas palankus sužadėtuvėms, vedyboms. Mėnesio pabaigoje laukia šventė, kurios metu vienišos Svarstyklės gali sutikti žmogų, kuris visam gyvenimui užkariaus širdį.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Laukia nuotykių kupinas paskutinis pavasario mėnuo. Gyvenimas atrodys malonus ir nerūpestingas. Gal net per daug. Jums nederėtų per daug atsipalaiduoti. Patikėkite – geriau būtų atsargesniems ir išlaikyti budrumą, nei paskui gailėtis.

Tai, kaip seksis darbe, tiesiogiai priklausys nuo jūsų santykių su kolegomis, partneriais, vadovais ir net konkurentais. Tad atidžiai stebėkite, kas vyksta aplink jus, ir atitinkamai reaguokite. Tik jokiu būdu nesivelkite į karštas emocines diskusijas.

Šio patarimo turėtumėte laikytis ne tik profesiniame, bet ir asmeniniame gyvenime. Neskubėkite priimti sprendimų. Pirmiausia gerai apsvarstykite – išanalizuokite visas galimybes, įvertinkite riziką, išklausykite kitų nuomonę.

Gali būti, kad nuo šiol didesnį atlyginimą uždirbs jūsų antroji pusė ir bus jums be galo dosni. Palankus metas nors kelioms dienoms išvykti pailsėti. Pabėgsite nuo rutinos ir sustiprinsite savo sveikatą.

ŠAULYS 11 22–12 21

Esate rimtai nusiteikę ir pasiruošę priimti jums siunčiamus iššūkius iškelta galva. Būsite pasirengę viskam, kad tik įgyvendintumėte savo tikslus. Ryžtas ir pasitikėjimas savimi – pagirtinos savybės ir jums, panašu, šiuo metu jos stipriai pasireikš.

Nors profesinės veiklos fronte bus daug darbų, naujų projektų, jums pavydėtinai gerai pavyks suderinti darbus su malonumu. Skirkite vieną savaitgalį išvykai prie jūros ar į sodybą prie ežero. Net ir jums reikia bent retsykiais pabėgti nuo kasdienybės rūpesčių ir rutinos. Tai bus naudinga ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems.

Dabar palankus metas prisidėti prie organizacijų, kurios padeda nuskriaustiesiems, sergantiesiems. Veikla šiose organizacijose suteiks gyvenimo prasmės, į daug dalykų leis pažvelgti kitaip.

Priimdami svarbius sprendimus galite kliautis savo nuojauta – ji šiuo laikotarpiu bus stipri ir padės priimti protingus sprendimus.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Paskutinį pavasario mėnesį labiau pasaugokite savo tiek fizinę, tiek dvasinę sveikatą. Įtampa ir sunkus darbas per pastaruosius kelis mėnesius darys savo darbą. Jausitės pervargę ir apatiški, o nusilpęs imunitetas reikš, kad būsite linkę greičiau susirgti.

Energijos trūkumas neigiamai atsilieps ir jūsų darbo rezultatams. Atlikdami užduotis būsite išsiblaškę, pernelyg skubėsite ir, tikėtina, paliksite klaidų.

Kai kurios jų gali būti labai reikšmingos, tad susikaupkite. O geriausia – kelias savaites pailsėkite.

Kolegoms ir artimiesiems su jumis nebus lengva. Sunkiai priimsite kritiką ir greitai susinervinsite, tad išvengti barnių sunkiai pavyks. Laimė, jus visapusiškai palaikys antroji pusė ir kantriai taikstysis su jūsų nuotaikų kaita.

VANDENIS 01 20–02 18

Panašu, kad gegužės mėnesį teks spręsti ne vieną užsisenėjusį reikalą ar net konfliktą. Apsišarvuokite kantrybe ir pasitelkite visus diplomatinius gebėjimus. Geri bendravimo įgūdžiai šiomis dienomis jums tikrai labai pravers, ypač bendraujant su šeimos nariais.

Ne kartą pasijusite taip, tarsi jūsų dienos bėga tik paskubomis bandant susidoroti su užgriuvusiais darbais ir kasdienybės rutina. Ji vargins ir erzins, tačiau neleiskite sau per daug savęs gailėtis.

Atminkite, kad daugybė dalykų priklauso nuo požiūrio. Išmokite priimti iššūkius su šypsena – įveikti juos tikrai seksis lengviau.

Meilė paskutinį pavasario mėnesį liepsnos karšta ir aistringa. Jei svajojate apie kūdikį, šiuo laikotarpiu jūsų svajonei gali būti lemta išsipildyti. Dabar verčiau atsisakyti kelionių ir kitų daugiau išlaidų reikalaujančių pramogų.

ŽUVYS 02 19–03 20

Jūsų laukia įdomus ir turiningas gegužės mėnuo. Jausitės laimingi, energingi, būsite entuziastingai nusiteikę, o aplinkiniams bus sunku sugadinti jums nuotaiką. Tokių pasitaikys, greičiausiai darbo aplinkoje. Nenusileiskite iki jų lygio ir darykite tai, ką sugebate geriausiai.

Jei pastaruoju metu turėjote šeiminių rūpesčių, jie šiuo laikotarpiu išsispręs. Ir, rodos, net be didelių pastangų. Jums tik reikės parodyti šiek tiek užuojautos. Gegužę numatomas ne vienas šeimos susitikimas ar šventė. Jų metu galite sulaukti gerų žinių ar kvietimų.

Šis metas palankus investuoti į verslą, prekybą. Rezultatai bus stulbinantys. Kūrybinių profesijų atstovams gegužė taip pat bus geras laikas. Jeigu šį mėnesį pavyks išvykti pailsėti, atostogos bus nepamirštamos ir suteiks daug teigiamų emocijų.

Jeigu jūsų širdis neužimta, tikėtina, kad paskutinį pavasario mėnesį situacija pasikeis. Jau suradusiems savo antrąją pusę gegužė bus pilna romantiškų malonių akimirkų. Ypač graži bus mėnesio pabaiga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.