Palmira: sudėtingas, slegiantis metas

Trečiadienis – sudėtingas, slegiantis metas (moterys tai gali labiau pajusti). Tai pasyvi, apgaulinga diena – galime nepajusti, kaip iliuzijos apimti imsime klaidinti save, painioti kitus. Nenoras matyti realybės, prisiimti atsakomybės reikaluose bei asmeniniuose santykiuose (ypač meilėje) vers išsisukinėti, meluoti, sukčiauti.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2021, 5:30 AM

Pakaks problemų dėl neteisingos informacijos, tad visą tikrinkite. Ypač piniginiuose – turtiniuose reikaluose nieko nežadėkite, neįsipareigokite, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Nepalankus metas pinigus investuoti, pirkti vertingus daiktus (ypač telefonus, transporto priemones, brangius žiedus, apyrankes). Išaugs apgaulių, vagysčių tikimybė.

Netiks pradėti naujus darbus bei priiminėti atsakingus sprendimus tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose. Bus nepalankios kelionės bei įvairūs dalykiniai susitikimai. Lygiai taip pat nereikėtų tikėtis laimingos pabaigos iš šiandien užmegztų romantiškų santykių. Netinkamas laikas ne tik meilės pažintims bei pasimatymams, bet ir meilės santykių aiškinimuisi (ir ne tik įsimylėjusiems, be ir su susituokusiems).

Šiandien baigiami seni darbai, atsisakoma nereikalingo gyvenime. Išnešami seni daiktai, nebetinkami drabužiai. Stenkitės daugiau laiko praleisti su savais – svetimų venkite. Palankios iškrovos dietos, tai geriausias laikas šį mėnesį badavimui.

Nepalankus metas šventimams, pramogavimui. Venkite svaigalų. Būkite atidesni maisto kokybei – apsinuodijimai labiau tikėtini. Išaugs autoavarijų tikimybė.

Būkite šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę). Geras laikas maldai, šventyklų lankymui, meditacijai prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį itin reikšmingi, jei buvo nespalvoti. Puiku, jei sapne girdėjote muziką, matėte švarią, nesuplėšytą knygą, skaitėte laišką – tai apsauga, geri pasikeitimai gyvenime. Įsidėmėtini žodžiai, kurie buvo sapne išgirsti ar perskaityti. Blogai knygas plėšyti – nelaimė, kur nors bėgti – apgaulė, vagystė. Ugnį matyti – galite padaryti lemtingą klaidą. Duris atidaryti – nauja pažintis.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui, darbų užbaigimui; palankūs šviesūs, ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį ne viskas bus kaip norėsite – planai gali suirti. Gali tekti spręsti vaikų problemas, aiškintis meilės santykius. Tačiau tai sudėtingas, konfliktinis laikas, kai pavojinga kitą kaltinti, ant ko nors pykti (ypač ant mylimo asmens). Tiesiog pasistenkite vien taikia meile bei šiluma apsaugoti artimuosius (aplinkinius irgi) nuo konfliktų ar kitokių stresų.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis kritinis. Verta patylėti: „viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus“. Nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais (ypač darbe). Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų darbų kokybė liktų nepriekaištinga – vadovybė bus reikli.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis nekoks: neklausykite paskalų bei nesivelkite į intrigas darbe, saugokitės pataikūnų. Būt gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas, ir nepasikliaukite tais, kas jau kartą pavedė, išdavė.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį norėsis tiek gero duoti, padaryti, tačiau to niekam nereikės. Gali nepasisiekti gerai atlikti ir tai, kas paprastai pavyksta. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti jums suversta. Tai kritinis metas nestabilioms sutuoktinių poroms: net menkas įtarimas gali virsti rimta grėsme jūsų santykiams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei aplinkinių pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri, ką galite atlikti vieni. Šiandien geriau mažiau planuoti bei viltis. Ir nesivelkite į slaptus meilės nuotykius. Beje, aplinkiniams gali paaiškėti sena jūsų meilės paslaptis.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis sudėtingas, galite nesmagiai jaustis dėl aplinkinių spaudimo. Geriau tądien atsiriboti nuo bendravimo. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite bei naujų problemų susikursite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nieko svarbaus nespręskite – nepajusite, kaip imsite mąstyti bei elgtis jums nebūdingai. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Netinkamas laikas pirkti reprezentacinius daiktus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį stenkitės likti ramūs, santūrūs, nepasiduoti provokacijoms, nors jus gali mėginti kaltinti dalykais, kurių nepadarėte, versti mokėti kažkieno skolas ir pan. Taps svarbu šaltakraujiškumas bendraujant su kolektyvu. Pasistenkite niekam nesudrumsti ramybės.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį neskubėkite nieko vertinti, juolab ginčytis, kažką teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis gali būti klaidingas. Netikėkite piktomis kalbomis apie asmenį, kurį mylite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe. Ir atsisakykite santykius aiškintis su mylimu asmeniu – paaiškės „nepateisinami“ trūkumai, ydos, pražangos...

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite pernelyg kritiškai sureaguoti į savo partnerius (sutuoktinį taipogi), vadovus bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – jūs dabar linkę viską perdėti. Beje, galite susidurti su išdavyste – tiek reikaluose, tiek asmeniniame gyvenime.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis kritinis – būsite linkę matyti tai, ką norite regėti, o ne tai, kas iš tiesų yra. Stenkitės būti sau griežtesni, reiklesni, viską analizuoti, lyginti – kitaip norai, svajos nuves klystkeliais, apgaus. Būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.