Horoskopas rugpjūčiui: vienas ženklas sulauks ypač didelio dėmesio

Paskutinis vasaros mėnuo neleis nuobodžiauti, žada astrologė Ramunė. Liūtams, Svarstyklėms, Skorpionams seksis tvarkyti reikalus. O Avinams mėnuo bus ypatingai malonus ir atneš daug nuotykių, mat šis ženklas spinduliuos nepaprastą seksualumą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2021, 3:06 PM

Avinas 03 21–04 19

Regis, kad paskutinis vasaros mėnuo jums atneš daug malonių akimirkų. Laukia intensyvus ir aktyvus mėnuo. Dauguma darbų, renginių ir susitikimų bus malonūs ir sėkmingi.

Naujos pažintys ir nuotykiai šį mėnesį – garantuoti. Visą šį laiką ypač spinduliuosite seksualumu, todėl sulauksite daug dėmesio ir pasiūlymų susipažinti artimiau. Lemtinga gali būti antra rugpjūčio savaitė – galite sutikti žmogų, kuris ilgam užkariaus jūsų širdį.

Antroje mėnesio pusėje stipriai pasireikš jūsų kūrybiniai gebėjimai. Šis laikas bus ypač sėkmingas ir palankus rašantiems ar kuriantiems muziką žmonėms.

Paskutinėmis mėnesio dienomis rūpesčių gali kelti finansinė situacija. Kad ją pataisytumėte, gali tekti ieškoti būdų, kaip papildomai užsidirbti. Daugiau dėmesio skirkite kūno stiprinimui – puikus laikas pradėti sportuoti, sveikiau maitintis.

Jautis 04 20–05 20

Ar artėjantis ruduo jums kelia liūdnų minčių ir blogą nuotaiką? Pasistenkite nepasiduoti liūdesiui. Neužsisėdėkite vieni namuose. Ieškokite įkvėpimo ir optimizmo. Pasistenkite šiuo laikotarpiu į gyvenimą žvelgti pro rožinius akinius.

Dažniau susitikite su draugais, nueikite į kino teatrą pasižiūrėti geros komedijos, aplankykite parodą ar tiesiog dažniau pasivaikščiokite. Būtų idealu, jei bent kelioms dienoms pakeistumėte aplinką – išvyktumėte pailsėti ir pasisemti naujų įspūdžių. Tai jums padėtų į įprastą gyvenimą grįžti daug greičiau.

Darbe situacija bus kur kas geresnė nei asmeniniame gyvenime. Sulauksite pagyrimų ir įvertinimų už savo indėlį ir atsidavimą darbui bei darbovietei.

Paskutinėmis mėnesio dienomis galite sulaukti pasiūlymo, kuris iš esmės gali pakeisti dabartinį jūsų gyvenimą.

Dvyniai 05 21–06 20

Paskutinį vasaros mėnesį viskas, ko trokšite, bus kelionės, nuotykiai, naujos patirtys ir pažintys. Norėsis iš gyvenimo imti viską, kas geriausia. Vis dėlto būkite atsargūs, kad neišeikvotumėte per daug energijos ir laiko vaikydamiesi naujų malonumų, kurie dažnai nė neverti tų pastangų. Pagalvokite, kas jums šiuo metu svarbiausia, ir judėkite ta linkme.

Jei rugpjūtį planuojate kelionę, nedelskite. Išsiruoškite į ją mėnesio pradžioje. Pasisemsite energijos ir geros nuotaikos ne tik likusioms vasaros dienoms, bet ir rudens pradžiai, kuri gali būti įtempta ir intensyvi. Venkite dalyti pažadus, kurių negalėsite ištesėti. Apskritai pasistenkite sakyti tai, ką iš tiesų manote, o ne tai, ką nori iš jūsų lūpų išgirsti kiti. Jei šiuo metu kils didelis noras pasikeisti, atnaujinti savo išvaizdą ar kitaip išreikšti save, būtinai tai ir padarykite. Tačiau būkite atsargūs su pinigais. Šiuo metu patartina pernelyg neišlaidauti.

Vėžys 06 21–07 22

Paskutinis vasaros mėnuo, kaip ir praėję jos mėnesiai, tikrai neleis nuobodžiauti. Teks nudirbti nemažai darbų, dalyvauti įvairiuose renginiuose. Tad mėnesio pabaigoje jausitės pavargę ir nusipelnę poilsio bei ramybės. Šis laikas bus palankus atostogoms ir išvykoms toliau nuo kasdienės rutinos ir miesto šurmulio.

Šiuo laikotarpiu pergalvokite, kokie žmonės jus supa. Galbūt nuo kai kurių jų jums vertėtų atsiriboti. Būkite drąsūs ir, jei reikia, tiesiai šviesiai pasakykite, kodėl jums reikia išsiskirti.

Neverskite savęs daryti tai, kas jums nemalonu ir nepriimtina. Jums sunku susidoroti su didele atsakomybe, tad jos ir neprisiimkite, net jei puikiai žinote, kad būtent to iš jūsų tikisi kiti.

Paskutinėmis mėnesio dienomis darbe gali kilti keletas nesusipratimų, kurie jums sugadins nuotaiką ir galbūt netgi sugriaus pasitikėjimą savimi.

Būkite atidesni, nepraleiskite pro akis nė mažiausios smulkmenos.

Liūtas 07 23–08 22

Nuo pat pirmų rugpjūčio dienų jausite energijos ir geros nuotaikos antplūdį. Jausitės stulbinamai gerai. Šis laikas bus geras tinkamai pasiruošti rudenį lauksiantiems naujiems projektams.

Jūsų optimizmas ir gera nuotaika puikiai nuteiks ir aplinkinius. Jie jumis žavėsis ir bus pasiruošę viskam, kad galėtų jums kuo nors padėti. Tai jums suteiks dar daugiau pasitikėjimo savimi. Jausitės taip, tarsi nieko nėra neįmanoma. Ir tai tiesa. Artėja laikas, kai jūsų svajonės pradės pildytis.

Jeigu šiuo metu neturite antrosios pusės, tikėtina, kad situacija pasikeis jau pirmomis rugpjūčio dienomis. Santykiai rutuliosis labai greitai ir jau po kelių savaičių planuosite savo ateitį drauge. Nusiteikite, kad paskutinėmis mėnesio dienomis jūsų laukia keli visiškai netikėti įvykiai. Jiems iš anksto nepasiruošite, bet, patikėkite, jų praleisti taip pat nenorėtumėte.

Mergelė 08 23–09 22

Paskutinį vasaros mėnesį galėsite atsikvėpti – išsispręs nemažai dalykų, kurie ilgai jums kėlė nerimą. Jūsų gyvenime akivaizdžiai sumažės nesusipratimų ir nemalonių staigmenų. Priimdami sprendimus, ypač susijusius su karjera, tai darykite apgalvotai. Skuba – blogiausias jūsų patarėjas.

Klauskite patarimo žmonių, kuriais šimtu procentų pasitikite, kurių patirtis labai panaši į jūsų. Šiuo laikotarpiu labai gerai atsiskleis, kas yra tikrieji jūsų draugai, kuo galite pasitikėti, o kas, atvirkščiai, tik ir laukia, kol jums nepasiseks.

Rugpjūtį nepamirškite pasirūpinti savo sveikata. Mėnesio viduryje galite susirgti ir kuriam laikui iškristi iš kasdienės rutinos. Pasistenkite valgyti daugiau vaisių ir daržovių, kitokiais būdais stiprinti imuninę sistemą. O pasijutę blogai nedelsdami kreipkitės į medikus.

Romantiškais pasiūlymais maloniai stebins mylimas žmogus. Jausitės tarsi iš naujo įsimylėję. Be to, romantika įkvėps pagražinti ir savo kasdienybę..

Svarstyklės 09 23–10 22

Jausitės savo rogėse. Gyvenimas vėl atrodys lengvas ir gražus. Tai bus naujo etapo pradžia. Visai kitaip žvelgsite į jus supančią aplinką, kylančias kasdienes problemas ir rūpesčius. Net ir sprendimus priimsite kitaip – be įtampos, susierzinimo.

Daugiau laiko skirkite mylimiausiems žmonėms, šeimai. Turiningai drauge leiskite laiką – bendros pramogos ir veikla jus suartins, sutvirtins ryšį.

Rugpjūčio viduryje nemaloniai gali nustebinti artimas draugas ar draugė. Konfliktas įsiplieks tarsi iš nieko. Pagrindinė priežastis – supratimo stoka. Prieš priimdami sprendimus, susijusius su jūsų draugyste, pasistenkite į visą situaciją pažiūrėti kito žmogaus akimis. Tačiau neleiskite kito žmogaus žodžiams paveikti jūsų nusistatymo tam tikrais klausimais. Juk galų gale jūs geriausiai žinote, kas esate ir ko norite.

Skorpionas 10 23–11 21

Paskutinį vasaros mėnesį atsivers daugybė naujų puikių galimybių. Jūsų užsispyrimas ir ryžtas duos vaisių – jums pavyks įgyvendinti savo senus planus. Prie to prisidės ir jūsų gerumas, tikėjimas žmonėmis.

Vis dėlto būkite atidūs savo sumanymus pasakodami kitiems. Jie gali pasinaudoti jūsų idėjomis ir iš to neblogai pasipelnyti. Jei taip nutiks, būkite drąsūs ir už savo tiesą kovokite iki galo.

Antra rugpjūčio pusė palanki mokytis naujų dalykų, plėsti akiratį. Galbūt verta pagalvoti apie studijas ar specialius kursus.

Namuose laukia nemažai pokyčių. Į paviršių gali iškilti ilgai slėptos šeimos paslaptys. Tai gali sukelti nemažai barnių ir nesusipratimų, kurie stipriai paveiks jūsų emocinę būseną. Jei įmanoma, pasistenkite atsiriboti nuo pykčių ir konfliktų, kurie nebepakeis to, kas yra įvykę. Paskutines mėnesio dienas skirkite poilsiui. Atsikvėpkite nuo darbų ir namų rūpesčių.

Šaulys 11 22–12 21

Paskutinės vasaros dienos bus įtemptos. kad gyvenimas būtų lengvesnis, išmokite suvaldyti stresą. Raskite laiko sportui, pomėgiams, kurie jums padės atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius ir netgi įgyti daugiau pasitikėjimo savimi.

Jeigu turite savo verslą, dabar tinkamas laikas pradėti ieškoti investicijų jo plėtrai. Jeigu šiuo metu ieškote darbo, jums taip pat turėtų pasisekti. Tačiau nemanykite, kad darbo pasiūlymas pats nukris iš dangaus. Turėsite įdėti nemažai pastangų, kad gautumėte tai, ko norite.

Šiuo metu bus svarbus artimųjų palaikymas. Tad neatsisakykite pagalbos, kurios sulauksite. Artimiausių žmonių nelaikykite nežinioje. Jeigu jums sunku susidoroti su užgriuvusia atsakomybe ar iššūkiais, išsikalbėkite.

Antroje rugpjūčio pusėje galite būti įtraukti į projektą, kuris iš pradžių atrodys neįdomus ir net nemalonus, tačiau ateityje jis gali jums suteikti daug pasitenkinimo ir malonių akimirkų. Be to, jis gali turėti didelės teigiamos įtakos jūsų ateičiai.

Ožiaragis 12 22–01 19

Paskutinį vasaros mėnesį turėsite ne vieną progą švęsti. Iš šalies žiūrint atrodys, kad viskas, ko imatės, einasi lyg per sviestą. Tik jūs geriausiai žinosite, kiek pastangų pareikalavo užsibrėžtų tikslų įgyvendinimas. Būtent tai, kad sėkmė nenukris iš dangaus, o bus pelnytai pasiekta, džiugins labiausiai.

Žavinga asmenybė jums gali pradėti rodyti išskirtinį dėmesį. Bus malonu, bet tai gali tapti pavojinga. Būkite atsargūs. Ypač jei jau esate įsipareigoję kitam žmogui. Maža klaida gali sugriauti tai, ką esate sukūrę.

Rugpjūčio mėnuo palankus įtvirtinti santykius – sužadėtuvės, vestuvės turėtų būti ne tik gražios, bet ir žadančios ilgalaikę laimę. Piniginiai reikalai taip pat klostysis gerai. Galėsite sau leisti kur kas daugiau nei iki šiol. Vis dėlto neskubėkite pernelyg plačiai atverti piniginės. Jokiu būdu neskolinkite pinigų net artimiems bičiuliams ar giminaičiams.

Vandenis 01 20–02 18

Paskutinį vasaros mėnesį nuobodžiauti nebus kada. Laukia veiklos kupinos dienos. Žinoma, tai turės teigiamos įtakos jūsų finansams. Ypač jeigu turite savo verslą. Bet tam, kad viską spėtumėte laiku, turėsite labai kruopščiai planuoti savo dienotvarkę.

Pasiruoškite naujoms patirtims, iššūkiams ir papildomiems įsipareigojimams. Rugpjūtį jų jums teks nemažai. Laimė, su jais jums pavyks neblogai susidoroti. Įgysite daugiau pasitikėjimo savimi. Be to, sulauksite teigiamų įvertinimų bei pagyrų ir iš kitų.

Nors darbų sąrašas bus išties įspūdingas, raskite laiko ir sau – susitikimams su draugais, pramogoms ir pasilepinimui. Poilsio akimirkos bus ypač reikalingos mėnesio viduryje, kai vis dažniau jausite pasireiškiantį nuolatinį nuovargį.

Šiuo laikotarpiu pastebėsite, kad vienas žmogus iš jūsų aplinkos skiria jums daugiau dėmesio nei įprastai. Jeigu nesate įsipareigoję, nepraleiskite progos šį žmogų pažinti artimiau. Jus sieja nemažai bendrų pomėgių, tad tikėtina, kad ši bičiulystė gali išsirutulioti į kai ką labai rimto ir ilgalaikio.

Žuvys 02 19–03 20

Laukia teigiamų permainų metas. Naujai atsiveriančios galimybės suteiks ne tik daug vilčių, bet ir nemažai teigiamų emocijų, įkvėps pasitikėjimo savimi. Būsite pasiruošę priimti sprendimus, kuriuos ilgai atidėliojote. O tai padarę norėsite švęsti. Taip ir padarykite. Tikrai to nusipelnėte.

Šiuo laikotarpiu imsite geriau suprasti save – tai, ko norite, kas jums svarbu, kokioje aplinkoje trokštate gyventi, kokių žmonių būti apsupti.

Tai turės įtakos ne tik jūsų santykiams su pačiu savimi, bet ir šeimos nariais, draugais, kolegomis. Atsiriboję nuo žmonių, kurie nėra svarbūs, apsupsite save tais, kuriems jūs nuoširdžiai rūpite. Jausite didžiulį jų palaikymą kiekvienoje situacijoje.

Antra rugpjūčio pusė palanki kelionėms. Jų metu jums kils keletas labai įdomių ir vertingų idėjų. Užsirašykite jas, kad įsisukę į kasdienę rutiną nepamirštumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.