Palmira: seksis spręsti bendravimo problemas

Nors penktadienis gana introvertiškas, tačiau seksis spręsti bendravimo problemas su jums artimais žmonėmis – bus lengva kitą suprasti, įvertinti, pagerbti. Tai bus geras metas santykių taurinimui su savais, senų draugiškų santykių atnaujinimui. Tiesa, diena nėra tinkama naujų santykių užmezgimui – derėtų vengti neprivalomo bendravimo bei svetimų įtakų, laikykitės savo nuomonės, o ne svetimos.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2021, 5:30 AM

Netiks ir nieko naujo padėti, kaip ir tvirtinti svarbius dokumentus, sandorius. Baikite senus darbus. Verta gilintis į ankstesnę patirtį – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujos, įdomios idėjos. Ieškokite klaidų, taisykite jas, perdarinėkite tai, kas anksčiau nepavyko. Būkite atidesni kasdieninių darbų kokybei.

Šiandien patartina esminį dėmesį skirti šeimai, namams. Palankus poilsis gamtoje. Verta daugiau laiko praleisti prie vandens telkinių.

Vakaras puikus šeimos šventėms.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti bei mažai miegoti.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą, jie dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų, jei netyčia sulysite ar atsitiktinai būsite vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau tinkamas įvairių reikalų tvarkymui, darbams, palankus bendravimui, sekmadienį geriau praleisti su savais ramesnėje aplinkoje. Šeštadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; sekmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; pirmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva.

Avinas (03 21–04 20). Netikėtai galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo nesuprantama. Gera diena tiems, kieno įdirbis nemenkas – gausite užtarnautą atlygį. Galimi netikėti radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį jausitės puikiai, tad gana greitai sutvarkysite jums svarbų reikalą. Venkite susitikimų su naujais žmonėmis, nepriiminėkite atsakingų sprendimų, jei būsite spaudžiami.

Dvyniai (05 21–06 21). Niekur nesiveržkite – pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – nesikrimskite, jei šiandien ne viską padarysite. Beje, gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite, bet laikė įprotis, gailestis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį kai ką svarbaus sužinosite, suprasite, tik būkite atidesni išgirstai informacijai, draugų nuomonei, artimųjų patarimams.

Liūtas (07 23–08 22). Nors penktadienį būsite nusiteikę itin darbingai, ir jums pavyks per trumpą laiką nemažai nuveikti, vis dėlto daugiau dėmesio skirkite šeimai, ypač bendravimui su savo tėvais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Galite išgirsti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Tai geras laikas sveikatos tikrinimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis gana įtemptas, kai situacija pasirodo blogesnė, nei yra iš tiesų, tad nesureikšminkite galimų nesklandumų. Ir nemanykite, jog viskas veltui, jog jūsų nesupranta šeimoje. Dabar svarbu patiems parodyti didesnį dėmesį artimiesiems, sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis tinkamas sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškoti savo veiklos trūkumų bei būdų juos ištaisyti. Beje, išryškės nepatikimi partneriai bei tikrieji priešai. Penktadienį svarbu esminį dėmesį skirti antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį verta tvarkyti nebaigtus tarnybos reikalus. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo kursą. Tinkamas laikas iškrovos dietos, siekiant sumažinti svorį, pradžiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis sėkmingas, tiesa, įvykių neskubinkite – tai, ką šiuo metu svarstysite, kam ruošitės, bus perspektyvu ir naudinga ilgam. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį ne laikas dideliems užmojams, ne laikas demonstruoti ambicijas. Tenkinkitės tuo, ką turite, bei siekite tai išlaikyti. Susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis. Susimąstykite, kaip į tai reaguojate, ką apie tai galvojate.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis tinkamas darbų paskubinimui, užvilkintų reikalų tvarkymui. Ir labiau įsiklausykite, ką kalbate namuose, kaip priimate išgirstus iš artimųjų patarimus, pamokymus. Galite apie save sužinoti svarbius, jums reikalingus dalykus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.