Horoskopas rugsėjui: vienam ženklui tai bus didelių pokyčių pradžia

Prasidėjęs ruduo kviečia grįžti prie darbų, imtis naujų projektų. Astrologė Ramunė žada, kad Vėžiams rugsėjis taps didelių pokyčių pradžia.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2021, 10:05 AM

AVINAS 03 21–04 19

Žvalūs, sveiki, pasiruošę nuversti kalnus – taip pasitiksite rudenį. Panašu, kad tai bus jūsų laikas. Rugsėjis turėtų būti išties dosnus – laukia keletas gerų žinių ir teigiamų pokyčių gyvenime. Šis laikas bus ypač palankus dirbantiems transporto ir statybų sektoriuose, kūrybos srityje.

Jei šią vasarą per darbus neturėjote laiko pailsėti, skirkite bent keletą dienų atokvėpiui. Pabėkite į sodybą su draugais ar vieni pamedituokite miško trobelėje. Įsikrovę baterijas pajusite dar didesnį jėgų antplūdį, kils naujų gerų idėjų.

Meilės srityje taip pat bus maloniai ramu – jausitės mylimi ir įvertinti. Jei šiuo metu esate vieniši ir ieškote antrosios pusės, turėtumėte šiek tiek atsipalaiduoti, nebežiūrėkite į šią užduotį kaip į darbą. Mėgaukitės gyvenimo nenuspėjamumu.

Planus sugriauti gali keli neplanuoti įvykiai. Tačiau jie jums tik atvers dar daugiau galimybių, apie kurias nė nepagalvojote. Iššūkiai padės jums labiau įvertinti savo stiprybes.

JAUTIS 04 20–05 20

Rudens pradžią pasitiksite šiek tiek aptemusiomis nuotaikomis. Nors didelių bėdų, atrodo, nebus, vis kas nors kels nerimą, dėl kažko skaudės širdį, kažko trūks. Nesijausite visavertiškai gerai, o tai sukels dar daugiau įtampos. Jausitės lyg voverė, besisukanti rate.

Šeimoje bus, rodos, iš nieko įsiplieskiančių barnių. Darbe irgi būsite ne iki galo suprasti ir įvertinti. Bus dienų, kai norėsite tiesiog visiems laikams uždaryti duris. Laimė, tokios nuotaikos nesitęs ilgai. Jau rugsėjo antroje pusėje nuotaika pasitaisys ir gyvenimas atrodys paprastesnis.

Neigiamas mintis išsklaidyti padės sportas, kita aktyvi veikla. Daugiau jokių pasiteisinimų, kad neturite laiko sportuoti. Išbandykite ką nors naujo ir nepamirškite kasdien savęs pagirti. O už ką – jūs ir patys gerai žinote.

Vienišiems Jaučiams šis mėnuo bus itin palankus. Jūsų drąsa ir kartais net šiek tiek pernelyg ekstravagantiškas elgesys padės atkreipti dėmesį tų asmenų, kurie dėl jūsų gali visiškai pamesti galvą.

DVYNIAI 05 21–06 20

Naujas sezonas – nauji projektai. Jūsų galvoje sukasi daugybė naujų idėjų.

Jums problema ne ką sugalvoti, bet kaip iš tų sugalvotų išsirinkti vienintelę, kuriai šiuo metu skirsite daugiausia laiko ir pastangų.

Skubėdami įgyvendinti visus savo siekius nepamirškite rasti laiko sau ir atsikvėpti. Susitaikykite, kad visko nepadarysite, ir nepamirškite, kad perdegti labai lengva, bet paskui sugrįžti į įprastas vėžes – ilgas ir varginantis darbas.

Asmeniniuose santykiuose tvyros darna. Jeigu esate vieniši, didelė tikimybė, kad šiuo laikotarpiu jums į akį kris žavingas asmuo, kuriam užkariauti sukursite ištisą planą. Šį mėnesį gali pasitaikyti proga atnaujinti santykius su svarbiu žmogumi iš praeities – mokyklos laikų drauge ar draugu, seniai matytu giminaičiu.

Tačiau venkite priimti skubotus sprendimus. Dabar kaip niekad svarbu, kad vadovautumėtės savo racionaliu mąstymu, o emocijas pastumtumėte į šalį.

VĖŽYS 06 21–07 22

Rugsėjis jums – didelių pokyčių pradžia. Nors paprastai esate ramūs, o priimdami svarbius sprendimus ilgai apie juos galvojate, dabar būsite pasirengę žengti drąsų žingsnį. Neabejosite savo pasirinkimu ir atvirai stosite prieš visus laukiančius iššūkius.

Šiuo metu jausite didelį poreikį mokytis ko nors naujo, tobulinti įgūdžius ir plėsti žinias. Todėl dabar puikus laikas užsirašyti į kokius nors kursus, pradėti studijuoti, kad įgytumėte diplomą. Aplinkiniai žavėsis jūsų užsidegimu ir noriai jums padės, jei prireiks pagalbos.

Jūsų laukia išties gera rudens pradžia. Panašu, kad sėkmė bus jūsų pusėje visose gyvenimiškose situacijose, todėl šį mėnesį galite pirkti loterijos bilietus ar dalyvauti įvairiuose konkursuose. Tikėtina, kad jums pasiseks.

Jeigu reikia, dėl savęs pakovokite. Rugsėjis palankus kelionėms. Taip pat dabar tinkamas metas labiau susirūpinti savo sveikata.

LIŪTAS 07 23–08 22

Ar pastebėjote, kad labiau sekasi tiems, kurie į gyvenimą žvelgia šiek tiek paprasčiau ir nesureikšmina kiekvieno mažmožio? Jei pastaruoju metu jums atrodo, kad sėkmė nuo jūsų nusisuko, galbūt verta pergalvoti, ką darote ne taip ir ką galėtumėte pakeisti.

Liaukitės kas kartą burnoję, kai gatvėse susidaro automobilių spūstys, nekaltinkite viso pasaulio, jei netyčia sudaužėte kavos puodelį, neširskite, kai trumpam dingsta elektra.

Tokių situacijų pasitaiko kiekvienam, bet reaguodami į jas taip jautriai jūs tik kenkiate sau.

Jei jaučiatės nuo visko pavargę, leiskite sau keletą dienų nieko nedaryti. Dabar puikus metas ramiai pabūti su savimi, paanalizuoti savo mintis ir poelgius. Antroje mėnesio pusėje galite sulaukti netikėtos, bet malonios žinios iš jums artimo žmogaus.

Dabar pats laikas išsiaiškinti, ko norite. Nesistenkite bėgti nuo savęs ir slėpti savo poreikių bei norų. Taip pat jokiu būdu neužsidarykite savyje.

MERGELĖ 08 23–09 22

Pastaruoju metu jūsų gyvenime nestigo reikšmingų įvykių ir pokyčių, todėl dabar norėsis šiek tiek daugiau ramybės ir stabilumo. Vis dėlto kažin ar artimiausiu metu jūsų norui bus lemta išsipildyti. Gyvenimas virte virs, o ir jūs pats galiausiai nenorėsite nieko praleisti.

Rugsėjo viduryje galite būti pakviesti prisijungti prie naujo projekto. Ambicingoji jūsų pusė ragins nedelsiant priimti kvietimą. O ta, kuri trokšta sėslesnio ir labiau nuspėjamo gyvenimo, sakys „ne“. Apsispręsti, kurios pusės klausyti, bus labai sunku.

Galite klausti patarimo šeimos narių ir draugų, o galite patys ryžtis pradėti savo projektą, kurio metu turėsite visišką laisvę įgyvendinti idėjas. Ar tai bus saugiau? Ne. Bet, sutikite, be iššūkių gyvenimas jums būtų pernelyg blankus.

Nepaisant to, kad ramiai pasėdėti, atsipalaiduoti ir net išsimiegoti nebus kada, tai bus įdomus metas. Laukia įdomių pažinčių, malonaus bendravimo.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Rudens pradžia nebus lengva. Laukia daug darbų ir įvairiausių reikalų. Laimė, bent darbe jausitės esantys savo rogėse, tad naujos užduotys ir atsakomybė jūsų negąsdins. Be to, padės ir kolegų palaikymas. Jausite, kad už nugaros stovi visa komanda. Be to, jūsų indėlis, tikėtina, bus įvertintas didesniu atlyginimu ar papildoma premija.

Namų reikalai teiks mažiau džiaugsmo ir atims daugiau energijos. Artimiesiems gali prireikti daugiau jūsų dėmesio, nes kažkuriam iš šeimos narių gali iškilti netikėtų sveikatos problemų. Papildomų rūpesčių kels ir vaikai. Laimė, net ir tai praeis, tad būkite kantrūs.

Šiuo laikotarpiu venkite rizikingų investicijų – kažin ar jos atsipirks. Vienišos Svarstyklės gali užmegzti artimesnius santykius su kolega. Šiuos santykius jums gali tekti kurį laiką slėpti.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Pasinaudokite kuo geriau šiuo jums nusimatančiu sėkmingu periodu. Rugsėjis bus puikus pradėti ką nors savo – ar tai būtų verslas, ar kūrybinis projektas. Panašu, kad tai, kur esate iki šiol, nelabai jus tenkina, o geresnės progos tai pakeisti kažin ar artimiausiu metu sulauksite. Tad ilgai nedvejokite.

Svarstydami, kuriuo keliu sukti ir kokius sprendimus priimti, klausykitės savo vidinio balso. Atvirai pasikalbėkite apie ateities planus su artimiausiais žmonėmis, be kurių paramos ir palaikymo tikrai neapsieisite. Būkite atidesni ir jų norams bei pageidavimams. Gal per dažnai galvojate tik apie save?

Rugsėjis taip pat palankus kelionėms, naujoms pažintims, naujai meilei. Būkite atviri viskam, kas jūsų laukia, o kiekvieną naują potyrį ir išgyvenimą priimkite kaip didelę dovaną.

Šį mėnesį galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, apie kurio jausmus jums nieko neįtarėte. Jei jausmas nėra abipusis, nebūkite žiaurūs. Išlikite supratingi ir malonūs.

ŠAULYS 11 22–12 21

Niekaip negalite pamiršti siautulingos vasaros? Per daug sunku su ja atsisveikinti? Stenkitės pasinaudoti kiekviena proga pagyventi laisviau, nerūpestingai pakvailioti, nes net ir jums teks po truputį surimtėti.

Jau antroje rugsėjo pusėje užgrius darbų lavina. Kad su ja susidorotumėte, teks padirbėti ilgiau, nei pastaruoju metu buvote įpratę. Džiugins tai, kad pastangos duos greitų rezultatų. Matysite realų pokytį ir naudą.

Tiesa, darbe neišvengsite kelių nemalonių situacijų. Jos gali būti susijusios su ankstesniais jūsų teiginiais kai kurių kolegų atžvilgiu ar tam tikrais jautriais klausimais. Asmeniniame gyvenime gali tekti kai ką pergalvoti ir priimti atitinkamus sprendimus.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Jūsų laukia įdomus ruduo. Pasitaikys progų, kurių jokiu būdu nenorėsite praleisti. Sulauksite pasiūlymų, kurie privers susimąstyti, ko iš tiesų šiame gyvenime norite. Drąsiai priimkite tai, ką jums siūlo taip sparčiai besikeičiantis pasaulis.

Kad ir ką šiuo laikotarpiu nuspręstumėte, nesidairykite atgal. Užtikrintai judėkite į priekį nusibrėžtu keliu. Pasitikėkite savimi ir savo sprendimu kaip pačiu geriausiu. Neleiskite niekam jumis abejoti.

Jeigu šiuo metu meilės fronte štilis, nebijokite būti drąsesni, patys imkitės iniciatyvos. Kalbėkite, ką jaučiate. Atvirumas ir drąsa – galingi ginklai, kuriems sunku atsispirti. Antroje rugsėjo pusėje būkite atsargesni kelyje.

VANDENIS 01 20–02 18

Pagrindinis patarimas jums rugsėjui – neskubėkite. Jeigu šį mėnesį jūsų protas sakys viena, o širdis – kita, neklausykite nė vieno iš šių balsų, atidėkite visus svarbius sprendimus. Leiskite sau atsikvėpti ir apie nieką negalvoti. Po kurio laiko sprendimas ateis tarsi savaime.

Būkite pakantesni ir sau, ir kitiems, mažiau kabinėkitės prie kitų trūkumų ir klaidų, antraip neišvengsite konfliktų. Tai ypač gerai bus matyti santykiuose su antrąja puse. Turite suprasti, kad mylimas žmogus nėra jūsų nuosavybė. Ir patys neprovokuokite pavydo ir įtarinėjimų.

Nors antroje mėnesio pusėje laukia teigiami pokyčiai profesiniame gyvenime, tuo pat metu gali kilti šiokių tokių finansinių rūpesčių. Atidžiau planuokite išlaidas ir pasistenkite apsieiti be skolų. Per jas galite susigadinti santykius su jums brangiais žmonėmis.

Gali būti, kad tai jus paskatins imtis visiškai kitokios nei iki šiol veiklos ar pradėti studijuoti.

ŽUVYS 02 19–03 20

Rugsėjį jums norėsis jaustis tikra žvaigžde ir darbe, ir namuose. Norėsis prabangos, dėmesio, komplimentų, o elgsitės lyg išpuikusi žvaigždutė. Tai, be abejo, bus priimtina ne visiems. Tad nenustebkite, jei sulauksite atviros kritikos ar nuo jūsų nusisuks keletas žmonių.

Šiuo laikotarpiu turėsite galimybę rinktis – prisijungti prie komandos ar pasitraukti ir tęsti solo pasirodymą. Kad ir kokį sprendimą priimtumėte, nesigailėsite. Sugebėsite išspausti iš esamos situacijos visa, kas geriausia, ypač šiuo laikotarpiu, kai jaučiatės ir esate nesustabdomi.

Viskas, apie ką svajojote, pasiekiama ranka, tik reikia netingėti ją ištiesti. Rugsėjį gali atsiskleisti jūsų talentas užsiimti kūryba ir menu. Rudens pradžia – palankus metas mesti svorį, grožio procedūroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.