Palmira: šiandien turite neblogą galimybę susitarti

Ketvirtadienis – ramus metas, tinkamas tvarkyti bet kokius reikalus, imtis darbų, kurie buvo anksčiau nepavykę, atidėti arba yra susiję su partneriškais santykiais. Gera proga pradėti mokytis naujo amato.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2021, 5:30 AM

Mažiau planuokite. Bus svarbu neskubėti, likti taikiems. Ir nepamirškite, kad šiandien turite neblogą galimybę susitarti, rasti kompromisą, išspręsti buvusius konfliktus – ir asmeninius, ir dalykinius. Kad ir kokią nuoskaudą jaustumėte – ženkite pirmą žingsnį susitaikymo link.

Tinkamas laikas tvarkyti teisinius reikalus, atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę.

Diena palanki meilės santykių puoselėjimui. Geras laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims, piršlyboms, sužadėtuvėms. Beje, netinkamas metas skyryboms su sutuoktiniu. Bus svarbu ne tik taurinti santykius šeimoje, bet labiau pagerbti tėvus, senelius, mirusius protėvius. Diena gera lankyti kapus, juos tvarkyti. Palanku gilintis į šeimos genealoginį medį.

Patartina rasti laiko pasivaikščioti miške, parke.

Tinka išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius, spėti ateitį.

Ketvirtadienį 23 val. 40 min. Venera įeis į Skorpiono ženklą, kuriuo judės iki spalio 7 d. Ši Veneros padėtis sunki moterims, problemiška įsimylėjusiems. Deja, ji skatina vidines baimes, nepasitikėjimą savimi ir jausmais. Auga despotiškumas ir godumas meilėje, aistrose. Pavyduliavimas, sadomazochistiniai kompleksai veržiasi išorėn. Piniginiuose, turtiniuose reikaluose mažiau paisoma susitarimų, pamirštami įsipareigojimai – ima reikštis grobuoniški instinktai.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė, medžiai – naujos pažintys, globa, vanduo – liga, lietus – sveikata, vėjas, debesys, vaivorykštė – padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų.

Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas įkristų – saugokitės apgaulių, gedimai vandentiekyje – nesėkmė finansiniuose dalykuose, jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atstatymas, daikčiukų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilėje, pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – juoda, raudona, vengtina – pilka, violetinė, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis tinkamas mokytis valdyti impulsyvumą, agresiją – ryžtas, drąsa turi būti nukreipti susitaikymui, susitarimui. Palanku spręsti bendravimo problemas darbe. Tinkamas metas bendradarbiavimo, taip pat darbdavystės sutarčių pasirašymui. Būkite atidesni antrajai pusei.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį tinka pradėti ilgalaikius darbus, susitikti su nauju darbdaviu. Jei jaučiatės išnaudojami – galite pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma. Tai geras metas ir spręsti bendravimo problemas darbo kolektyve – lengviau rasite abipusį supratimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai pajudės geresne linkme. Ketvirtadienį seksis spręsti senas problemas, rasti reikalingus žmones. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Daugiau laiko skirkite pasidžiaugti savo vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus – galite gauti gerą patarimą iš savo mamos.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį pasieks geros naujienos, ir bus palanku apsispręsti svarbiu klausimu. Sėkmingas laikas įvairiems susitikimams, pažinčių užmezgimui, bendravimui su naujais žmonėmis, pasikeitimui informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms. Tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus.

Mergelė (08 23–09 22). Nors problemos neišnyks, bet ketvirtadienį keisis aplinkybės jūsų naudai, o taip pat jūsų požiūris į esamus sunkumus. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Geras laikas ką nors vertingo įsigyti savo namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmė sugrįžta – būsite kupini energijos, šviesite laime ir jus lydės sėkmė. Ketvirtadienį tiks imtis skubių reikalų, o taip pat tų, kuriems išjudinti reikalinga jūsų asmeninė iniciatyva.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nenorėkite daugiau nei galima, ir viskas susiklostys pakankamai sklandžiai. Nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu. Taip pat netiks imtis nieko naujo, neverta skirti svarbių susitikimų, pasirašinėti atsakingus dokumentus, taip pat užmegzti pažintis. Neskubinkite įvykių – svarbius reikalus atidėkite penktadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį darbe bei namie galimi geri pokyčiai. Tik nepiktnaudžiaukite partnerių bei sutuoktinio kantrybe. Galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotą informaciją. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie bus svarbūs ilgam.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis puikus svarbiems dalykiniams susitikimams – kažkas be jūsų žinios bei įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija bei pasiūlymai gali daug ką lemti – būkite atidūs su jais bendraudami.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienio nuotaika pakili, jausite aplinkinių pagarbų dėmesį. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, vykti į keliones. Palanku vykti į svečius ar pas save ką nors priimti – pokalbiai taps naudingi bei įdomūs.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – įtempta diena, kai skubama, nervinamasi kiek be reikalo. Labiau pasikliaukite intuicija – taip mažiau laiko tuščiai iššvaistysite, lengviau rasite optimalų sprendimą. Gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų, alimentų reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.