Palmira: tai ramybės metas

Sekmadienį būkite labiau atidūs artimiesiems bei dosnūs plačiąja prasme. Tai ramybės metas, kai pavyksta atsiriboti nuo savų „problemų“ ir labiau pasirūpinti kitais. Tai puiki proga taisyti ankstesnes bendravimo klaidas. Geras laikas nedidelėms kelionėms.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2021, 5:30 AM

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visą tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti pinigų (arba rasti) – visą mėnesį sėkmė reikaluose, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį pajusite, kas yra užtarnautas džiaugsmas. Ši diena puiki viešnagėms.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį be aiškios priežasties galite jaustis pavargę bei suirzę, imti be reikalo priekabiauti prie artimųjų.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį bus svarbu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei. Tiesa, ginčų venkite – tiesiog klausykitės, žavėkitės!

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis kiek nervingas – gali tekti užsiimti visai kitu, nei planavote. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį būsite energingesni – ši diena labiau tinkama viešnagėms, svečių priėmimui, tiesa, ne viskas bus taip, kaip tikėsitės.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį geriau likti namie su savais. Palanku aptarinėti šeimos biudžetą, planuoti būsimas keliones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį labiau tiktų papramogauti su draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį raskite daugiau laiko artimiesiems, kitaip galite išgirsti netikėtų priekaištų.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį tiks dalyvauti įvairiuose susibūrimuose, vykti į susitikimus su draugais, giminaičiais. Beje, nepatartina savaitgalį įsimylėti iš pirmo žvilgsnio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį norėsis atsipalaiduoti, nuo visko bei pailsėti visiškoje ramybėje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis bus smagus, jei pasikviesite į savo namus senus, tikrus draugus – surenkite jiems mažą šventę.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį tapsite kiek griežtesni bei reiklesni artimiesiems, ir jį geriau praleisti ne šeimos rate, o draugų susibūrime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.