Astrologė perspėjo vieną ženklą: laukia išbandymų savaitė

Sudėtinga savaitė, daugelis rizikuos priimti klaidingus sprendimus, sugadinti santykius. Daugiausia optimizmo astrologė Palmira žada Mergelėms. O Vandenių laukia išbandymų savaitė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2021, 10:46 AM, atnaujinta Sep 14, 2021, 11:28 AM

Avinas (03 21–04 20)

Pirma savaitės pusė – klaidingų sprendimų metas. Ne laikas svarbiam žingsniui, ypač karjeroje. Jei kaupiasi klausimai antrajai pusei, nesugalvokite to aiškintis trečiadienį, ketvirtadienį. Vargu ar pavyks gražiuoju išanalizuoti jūsų santykius – tai gali būti pražūtinga jūsų meilei.

Savaitei baigiantis turėsite progą kai ką atitaisyti. Geriausia diena tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, aptarti su vadovybe, partneriais veiklos perspektyvas bus penktadienis. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai, poilsiui gamtoje.

Jautis (04 21–05 20)

Jėgų, optimizmo semsitės iš mylimo žmogaus, savo vaikų – pasistenkite jiems skirti daugiau dėmesio. Jei netikėtai įsimylėtumėte pirmąją savaitės pusę, nebūkite tikri dėl šio jausmo – labai tikėtina, kad tai tik meilės regimybė. Neskubinkite reikalų šiomis dienomis – nors dabartinis laikas sėkmingas, tai apgaulingos dienos, galite nepastebėti pavojaus, apgaulės.

Venkite svetimų žmonių, ypač iš toli atvykusių, – per juos galite patirti nemalonių dalykų. Nepalankios dienos kelionėms. Svarbus ir iš tiesų palankus dalykiniams reikalams tvarkyti bus tik penktadienis. Įvairiems susitikimams, bičiuliams lankyti, kelionėms tinkamas savaitgalis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo savaitės pradžios jus gali užgriūti nauja rūpesčių banga. Vis dėlto stenkitės susitaikyti su neišvengiamais dalykais. Gilinkitės į susidariusią padėtį namie, darbe ir mėginkite suvokti, kuo ji naudinga. Dabar ne viską galite – aplinkybės už jus stipresnės, todėl turite taikytis prie kitų, mažiau save varginti.

Pasistenkite kiek galima labiau sumažinti užimtumą darbe, kad galėtumėte daugiau laiko praleisti su artimaisiais. Būsite emociškai jautresni, be to, gali pablogėti sveikata, o namuose ir sienos gydo. Reikalams tvarkyti, išvykoms, dalykiniams ar draugiškiems susitikimams palankūs penktadienis, savaitgalis ir pirmadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Vertėtų stabtelėti, gal net pasiruošti atsitraukti. Netrukus aplinkybės keisis, ir jums teks išmokti labiau derintis prie situacijos, kitų valios, o ne savo sąlygas diktuoti. Veikloje daug neužsigriebkite, nesivelkite į konkurencinę kovą, namie būkite pakantesni artimųjų nuomonei ir norams. Būkite atidesni tėvams, ypač motinai.

Atsigausite savaitgalį, pirmadienį – tai džiugių susitikimų, gerų naujienų metas. Vis dėlto nepriimkite svarbių sprendimų darbo ir meilės reikaluose.

Liūtas (07 23–08 22)

Nuo savaitės pradžios susitelkite – išsiblaškymas brangiai kainuos, kaip ir patiklumas. Tai iliuzijų metas, kai imama neteisingai vertinti pasaulį, save, supančius žmones, kai užsinorima to, ko negalima ar nereikia. Tai pakenks jūsų sveikatai, darbo kokybei ir finansiniam stabilumui. Netiks išlaidauti, investuotiw.

Ketvirtadienio vakarą, penktadienį likimas gali iškrėsti pokštą – netikėtas susitikimas, nauja pažintis, ir būsite pasirengę viską keisti. Tai gali būti proga pradėti gyvenimą iš naujo, bet neskubėkite nutraukti saitų su tuo (ta), kuris (-i) buvo svarbus (-i), savas (-a).

Mergelė (08 23–09 22)

Optimizmas kasdien stiprėja: nujaučiate, kad dar truputį, ir turėsite tai, ko taip seniai siekiate. Tiesa, kelias į laimę nebus tiesus. Savaitės pradžioje pasirodys, kad sklandote padebesiais, o savaitės viduryje gali tekti nusivilti savimi, savo veikla, net sutuoktiniu (-e). Jums reikėtų išmokti pasinaudoti sėkmės akimirkomis, nes dabar ji bus itin nepastovi.

Kad nereikėtų graužtis dėl mylimo asmens, nesiaiškinkite santykių, neskirkite pasimatymų trečiadienį, ketvirtadienį – tam palankesnis sekmadienis. Pirmadienis sėkmingas svarbiems dalykiniams susitikimams ir susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Sėkmingiausia diena veiklai – penktadienis, o romantiškiems pasimatymams – šeštadienis. Tinkamas apsisprendimas, reikalingi žingsniai penktadienį gali apsaugoti nuo gresiančių nemalonumų, nuostolių.

Savaitės pradžia gali būti komplikuota – ne viskas susiklostys taip, kaip reikėtų. Nors Marsas jūsų ženkle jau nuo trečiadienio ims skatinti ką nors daryti, ryžtingai spręsti susikaupusias problemas, tai bus apgaulingas ir daug kuo nepalankus metas, kai geriau neplanuoti svarbių dalykinių susitikimų, vengti konfliktų ir santykių aiškinimosi. Pirmadienį atsiras nebloga proga užkirsti kelią nepriimtiniems dalykams.

Skorpionas (10 24–11 22)

Iki penktadienio – sudėtingas pokyčių laikas, nepastebimai galite būti suklaidinti, įvelti į svetimus nemalonius reikalus. Pasistenkite pirmąją savaitės pusę labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Mažiau klausykitės svetimų kalbų (ypač apie jums brangius žmones), nesižavėkite gaunamais veiklos, finansiniais pasiūlymais.

Kai kas į gera pasikeis penktadienį: jums nežinant ir nesistengiant gali įvykti džiugių pokyčių. Sulauksite svarbaus asmens dėmesio, reikalingos bičiuliškos pagalbos. Džiugus ne tik penktadienis, bet ir savaitgalis – trykšite optimizmu, būsite kupini meilės, bet gali taip atsitikti, kad jūs ir jūsų jausmai nebus suprasti. Nesisielokite – tai laikina.

Šaulys (11 23–12 21)

Esate kuo nors nepatenkinti? Nemanykite, kad šią savaitę pavyks ką nors pakeisti, nebent sėkmingąjį penktadienį. Nuo savaitės pradžios jūsų didingi siekiai, gražūs norai gali atsimušti į keistus kliuvinius – planai dėl neaiškių aplinkybių irs, svarbus reikalui asmuo neparodys reikiamo dėmesio. Imkitės paprastų darbų, įveikiamų užduočių ir per daug nesvarstykite, kas vyksta.

Penktadienį pavyks išspręsti keblumus darbe, tačiau vargu ar viskas sklandžiai klostysis santykiuose su mylimu asmeniu. Tik nemėginkite suprasti, kodėl negaunate reikalingo dėmesio, kodėl jūsų negirdi, nesupranta, neatjaučia? Savaitgalį pavyks nurimti – vėl pasijusite mylimi ir reikalingi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Daugės ryžto, stiprės pasitikėjimas savimi, tačiau nebūkite patiklūs. Šią savaitę galite būti suklaidinti ir įžūliai apgauti finansiniuose, profesiniuose dalykuose. Bus svarbu santūrumas santykiuose su artimaisiais ir mylimu žmogumi – ne laikas ką nors įrodinėti, kelti audras. Net jei sąmyšis bus vandens stiklinėje, dabartiniai ginčai gali atšaldyti jūsų santykius. Tad nekreipkite dėmesio į galimus bendravimo nesklandumus, tiesiog dažniau nusileiskite.

Jei esate sumanę ką nors rizikingo veikloje, negaiškite laiko dvejonėms penktadienį arba pirmadienį. Savaitgalį daug džiaugsmo suteiks pokalbiai su draugais, giminaičiais.

Vandenis (01 20–02 18)

Tai išbandymų savaitė, o sunkiausios dienos – antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis iki pavakarės.

Dabar be aiškios priežasties gali kilti noras vaidytis su artimaisiais, paskutinius pinigus patikėti avantiūristui, kvailai investuoti – nenuostabu, mat trumpam būsite praradę realybės jausmą. Šiuo metu reikia mažiau planuoti, su viskuo susitaikyti, laukti ir nieko nevertinti. Tai visiškai netinkamas laikas svarbiems sprendimams nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Perspektyviausia diena veiklai – penktadienis. Savaitgalį labiau pasirūpinkite savo poilsiu.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia – gana fatališkas metas. Nieko nekeiskite veikloje, venkite naujų pažinčių, nesivelkite į flirtą (galite skausmingai nusvilti). Pavojingus sprendimus būsite linkę priimti trečiadienį, ketvirtadienį. Rizika nepasiteisins, tad geriau svarbesnius sumanymus atidėti pirmadieniui.

Jei jaučiatės suvaržyti namų, santuokinių pančių, nesugalvokite šią savaitę imtis „specialiųjų priemonių“. Kad ir kokių instrukcijų gausite iš aplinkinių, neskubėkite jų taikyti. Jau sekmadienį, pirmadienį jūsų nuotaikos bus kitokios – vėl pasijusite laimingi ir mylimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.