Palmira: lengva pačiam apsigauti bei kitą suklaidinti

Nemaloni, konfliktinė diena, kai lengvai viskas apsiverčia aukštyn kojomis ir tampa lengva pačiam apsigauti bei kitą suklaidinti. Bus didesnė ginčų, apgaulių, vagysčių, autoavarijų bei įvairių nelaimingų atsitikimų, traumų (labiau galvos, stuburo) tikimybė.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-15 05:30

Nepatartina rengti svarbius susitikimus, pasitarimus, derybas, sudarinėti bei tvirtinti lemtingus dokumentus. Nepalanku tvarkyti verslo reikalus, spręsti bendrų finansų problemas, tai blogas laikas ir pinigų investavimui.

Bus svarbu labiau pasaugoti turtą, pinigus, sveikatą bei darnius santykius poroje. Tai negeras laikas įsimylėjusių bei sutuoktinių poroms. Deja, trūks savitvardos, blaivumo ir pakaks panikos, isteriškumo. Visa diena sudėtinga, nors itin sudėtingas metas iki 17 val. 44 min.

Trečiadienis itin nepalankus vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams bei visiems, kas kažkur lėks, skubės, sieks lyderiauti, kitą užgožti, įveikti. Tad neskubėk, nenorėk būti pirmas – tuomet tapsi nugalėtoju.

Trečiadienį 3 val. 15 min. Marsas įeis į Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki spalio 30 d. Marsas judėdamas Svarstyklių ženklu skatina didesnį poreikį bendradarbiauti, siekti sąjungos, labiau orientuotis į partnerius, sutuoktinį. Kita vertus, imama ieškoti ne tik partnerių, bet ir priešų, o žinia – kas ieško, tas tikrai suranda.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne skraidyti, jei kas jus vardu pašauktų. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – pavojus jūsų gyvybei.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa, vandenį ant kelių netyčia užlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas.

Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbių reikalų tvarkymui; palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias spalvas bei juodą.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis itin nepalankus. Venkite būti kategoriški bei ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu laiku gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Nusivylimas bus padiktuotas laikinų emocijų, kurios greitai išsisklaidys. Tad stenkitės nesureaguoti ir nesivelti į konfliktus, ypač su kolegomis, šefu, antrąja puse.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis nepalankus, tad nepervertinkite savo įtakos, autoriteto bei ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir į kitus – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Kita vertus, tai, kas bus žadama, vargu ar jums taps reikalinga.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus bei atsargūs vairuodami automobilį bei vertindami šeimos narių elgesį – priešingu atveju neišvengsite nuostolių bei komplikacijų.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį toks laikas, kai nereikia veržtis į pirmas gretas – geriau būti neformaliais lyderiais. Pasistenkite labiau derintis prie kitų, prie sutuoktinio, nei kelti savas sąlygas. Ką galite, darykite patys – kitais labai nepasikliaukite. Gresia konfliktai tarp porų. Venkite ginčų su mama.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite bei nieko iš kitų nereikalaukite. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, technikos gedimo tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis netinkamas elgtis ryžtingai, veltis į ginčus. Likite saikingi, atsargūs ir kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį pasijusite tvirčiau, tačiau tai apgaulinga. Diena bus daug kuo nepalanki, ir jei tik velsitės į kovą, mėginsite kam nors ką nors paaiškinti, įrodyti, viską sugadinsite. Vienu metu gali užgriūti rūpesčiai tiek darbe, tiek namie – tik nemėginkite pykti, piktintis ar persiplėšti, saugokite save.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nesiblaškykite – aplinkybės klostosi ne jūsų naudai. Būkite itin kritiški gautiems pasiūlymams bei išgirstoms naujienoms. Labiau pasisaugokite vagių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, taip pat kaimynus.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, gali tekti išvysti ir slepiamus jums svarbaus asmens bruožus – tik pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite – tikėtini nemenki nuostoliai. Išlaidavimui netinkamas laikas – vargu ar šiuo metu sulauksite papildomų pinigų. Itin pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nemėginkite rizikuoti, sukčiauti svarbiuose reikaluose. Galite būti verčiami priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą reikaluose. Vis dėlto geriau to nedaryti ir atidėti ketvirtadieniui. Ir neskubėkite pykti ant savo vadovybės, o namuose ant tėvų, ant antrosios pusės.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį – nepalankus metas, tačiau, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite bei nepriiminėkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite šantažui. Likite kantrūs – gana greitai jūsų problemos išsispręs.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, nors geriausia apskritai nieko neplanuoti – aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau nepakliūti į šefo akiratį. Būkite pasiruošę prisiderinti prie naujų aplinkybių ar naujų reikalavimų darbe. Būkite korektiški su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.