Palmira: neklysite, vertindami ateities perspektyvas

Nors savaitės pabaiga, tačiau šį penktadienį būsime pakankamai energingi, tvirti. Pakaks sveiko užsispyrimo, įžvalgumo. Tai protingų apsisprendimų metas karjeroje – neklysite, vertindami ateities perspektyvas. Tinkamas metas su vadovybe aptarinėti savo planus.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2021, 5:30 AM

Gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis su jūsų veiklai svarbiais asmenimis – būkite ryžtingi ir atkaklūs: savo idėjomis bei iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso jūsų karjera, verslo sėkmė. Imkitės sudėtingų bei atsakingų darbų – juos tikrai įveiksite.

Daugiau dėmesio skirkite vyresnio amžiaus asmenims tiek darbe, tiek namie. Šiuo metu apie svarbiausius dalykus išgirsite iš vyresnės kartos atstovų. Būkite itin dėmesingi tėvams, seneliams.

Penktadienio vakaras nėra palankus naujoms pažintims. Bendraukite tik savų rate.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje bei reikaluose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis tinkamas imtis svarbių darbų namuose, sekmadienis puikus bendravimui, šventimui, tiesa, būtina atida kelyje; šeštadienį gerai geltona, tamsiai raudona, ruda, vengtini šalti tonai; sekmadienį palanki žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, o taip pat ryškios spalvos; pirmadienį palankios ryškios spalvos, vengtinos tamsios spalvos, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį – naudingas metas, kai galima pasinaudoti senais nuopelnais, senu geru vardu, kai ateina į pagalbą seni draugai. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį svarbius reikalus tvarkykite patys, nors jausite savo populiarumą ir būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį jokių avantiūrų, jokių įstatymų pažeidimų, jokių slaptų finansinių susitarimų.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį daug nereikėtų dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkant reikalus pasikliaukite intuicija. Bendraudami su tėvais stenkitės nusileisti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį gauti pasiūlymai iš senų draugų, iš savo viršininko – perspektyvūs. Tinka spręsti svarbius karjeros klausimus. Jūsų laukia aukšti įvertinimai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nepraleiskite progos šnektelti su šefu svarbiu klausimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį negaiškite veltui laiko – nors diena įtempta, tačiau galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas.

Skorpionas (10 24–1 22). Penktadienį bus svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums išties nereikia.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bus svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui plačiajai publikai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį tinka spręsti tarnybines problemas. Šios dienos įvykiai gali atnešti ilgalaikę, stabilią sėkmę karjeroje – pakovokite už savo principus, savo ateitį.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį daugiau bendraukite su vyresniais asmenimis, su tėvais, seneliais, – tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku radikaliai spręsti šeimynines problemas, susijusias su pinigais, meile ar gyvenamosios vietos pakeitimu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis palankus svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams. Galite išgirsti vertingų patarimų. Būkite atidūs tėvų žodžiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.