Palmira: dėl niekų žiebsis ginčai, jausis įtampa

Antradienį jėga nieko nesiekite, – siekite savo gražiuoju, stenkitės su visais susitarti. Tiesa, šiandien tai nebus itin paprasta – dėl niekų žiebsis ginčai, jausis įtampa: deja, tai sudėtingas metas prieš Saulės užtemimą (gruodžio 4 d.). Antradienis naudingesnis tiems, kas neskuba ir vadovaujasi nuojautomis, kas linkę ieškoti kompromiso, nusileisti, – reikalai strigs dėl lankstumo stokos, tuščio principingumo. Galite išgirsti svarbių patarimų, pamokymų – įsidėmėkite išgirstus dalykus.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2021, 5:30 AM

Antradienį būsite darbingi, sumanūs. Tinkamas laikas atsakingų reikalų tvarkymui, gerai parengtų susitarimų tvirtinimui. Tinkama proga su viršininku pratęsti „nebaigtą“ pokalbį ir priminti duotus pažadus. Verta užsiimti kažkada atidėtu darbu.

Beje, moterims tai itin palankus metas, – diena bus naudinga spręsti svarbius klausimus, tiek dalykinius, tiek asmeninius. Vyrams verta labiau į moterų nuomonę atsižvelgti – tai padės priimti teisingą sprendimą.

Kad ir ką veiksite, pasistenkite, kad tai būtų malonu ne tik jums, bet ir kitiems. Patartina daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Tinka aiškintis įvairius nesutarimus šeimoje, tiesa, taikiai. Gera diena meilės pasimatymams. Naujos romantiškos pažintys gali būti susijusios su žmonėmis iš ankstesnių gyvenimų.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį dažniausia nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys, – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį atjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nesistenkite būti visada teisūs, bet ir nebūkite tikri dėl aplinkinių bei savo partnerių teisumo. Visi klysta – visi žmonės. Verta ieškoti klaidų bei jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti įgytą patirtį. Jus supras bei įvertins – gera proga taikytis, taip pat ir ieškoti sąjungininkų, pagalbininkų, rėmėjų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su partneriais, antrąja puse. Ir pasistenkite sutuoktiniui skirti kaip galima daugiau laiko.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį būkite nuoseklūs bei atidūs darbe, o kilusias problemas spręskite dabar – jums pavyks susitarti, išsklaidyti kažkieno įtarimus, nepasitikėjimą bei įgyti simpatiją. Ir būkite rūpestingesni sutuoktiniui, atidesni antrosios pusės rūpesčiams – tai padės išvengti galimų nesusipratimų vėliau. Palanku tikrinti sveikatą. Gera proga konsultuotis su netradicinės medicinos specialistu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors antradienis nėra tinkamas naujų darbų pradžiai, tačiau reikalų tvarkymui jis sėkmingas. Tad susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu. Tiesa, labai rizikuoti nereikėtų, – jei velsitės į avantiūrą, ji turi būti gerai apgalvota. Daugiau dėmesio skirkite asmeniniam gyvenimui, – diena atneš džiaugsmą per mylimą žmogų, vaikus. Tiesa, neskubėkite įsimylėti iš „pirmo žvilgsnio“, – nepasiduokite vienatvės baimei.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį mažiau skubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite (darbe). Jūsų dėmesys bei energija turi būti skirta šeimai, namams. Nesikrimskite, jei teks paaukoti profesinius interesus, – jūsų sėkmę dabar lems santykiai su artimaisiais. Tad nieko nedarykite prieš jų valią.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis palankus skubių reikalų tvarkymui. Tik raskite reikalingą žmogų bei reikalingą žodį. Patartina taikytis su giminaičiais, su kaimynu, – tik neužsisklęskite, neužsispirkite. Diena palanki nedidelėms kelionėms. Moterims gera proga aptarti rūpimą klausimą su mylimu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį ypač vyrams patartina dažniau tartis su antrąja puse tvarkant finansinius, turto reikalus. Tiesa, finansinių dokumentų pasirašymą geriau atidėti rytdienai. Svarbius klausimus verta spręsti prie pietų stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni šeimos bei jus mylinčio asmens poreikiams. Palankus metas pirkti šventines dovanas vaikams, žmogui, kurį mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį negaiškite laiko veltui – dabartiniai veiksmai, nors ir ne taip greitai, kaip norite, bet atneš naudą. Tai geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius. Sėkmingas laikas moterims spręsti karjeros klausimus. Vyrai neturi praleisti progos nudžiuginti miela dovanėle savo išrinktosios.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nebūkite įsitempę (tuomet ir neužsispirkite), pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę veikloje, kaip susitvarkę namus, – gera nuotaika savo ruožtu padės sėkmingiau sutvarkyti reikalus bei nesivaidyti su artimaisiais. Ši diena gera konfidencialiam skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį verta ieškoti pagalbos, ir šiandien puiki proga kreiptis į draugus (geriau drauges, – jos tikrai padės sutvarkyti svarbų reikalą, kad ir kuo užsiimsite). Ir nedarykite nieko, ko nesinori – nepersistenkite, nepersitempkite, ypač darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – naudingų dalykinių susitikimų bei darbų arba pasirengimų jiems metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą (moterims ypač) su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų jūsų santykiai su kolega ar partneriais – palanku kviestis vaišėms. Geras laikas susitaikymo dovanai įteikti – tiek sutuoktiniui, tiek mylimam žmogui, tiek draugui.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis naudingas, jei nepasiduosite apgaulei, iliuzijai ir sugebėsite protingai įvertinti jėgų santykį bei atskirti pelus nuo grūdų. Beje, galite sužinoti dalyką, kuris buvo nuo jūsų anksčiau slepiamas, – tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingos alternatyvos.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį niekur neskubėkite, – ką galite, atidėkite rytdienai ar ketvirtadieniui. Kad ir kas nutiktų, būtina tvardytis, atsisakyti smulkmeniškumo, kitaip galite susipykti su kolega ar artimaisiais. Svarbesnius reikalus (kaip ir santykių aiškinimąsi) geriau atidėti rytdienai. Priimdami atsakingą sprendimą įsiklausykite į nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Moterims tiks spręsti finansines problemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.