Horoskopas gruodžiui: dviejų ženklų laukia sėkmė, vienas išgirs šokiruojančią naujieną

Gruodžio mėnuo atneš nemažai džiaugsmo ir gerų emocijų, žada astrologė Ramunė. Avinų ir Žuvų laukia didžiulė sėkmė, o Šauliai gali išgirsti šokiruojančią naujieną.

 Šventės.<br> 123rf nuotr.
 Šventės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 12:00 PM

AVINAS 03 21–04 19

Jūsų laukia sėkmingas šventinis mėnuo. Jūsų kelyje pasitaikys ne viena puiki proga. Nauji įdomūs ir prasmingi projektai, reikšmingi sprendimai padės išlipti iš duobės, į kurią pastaruoju metu jautėtės įkritę.

Priimdami sprendimus išklausykite kitų, ypač artimiausių žmonių, patarimų, bet galutinai apsispręsdami kliaukitės savo nuojauta – ji neapgaus. Paskutinį metų mėnesį pabandykite pabaigti darbus, prie kurių vargote ištisus metus. Sutelkite dėmesį į svarbiausius ir nesiblaškykite į šalis.

Gruodis – ne tik švenčių, bet ir meilės mėnuo. Jausitės be galo mylimi ir patys skleisite meilę, nebijosite jos demonstruoti. Tačiau būkite atidesni kitiems pasakodami apie savo asmeninį ir ypač intymų gyvenimą. Jūsų žodžiai gali būti neteisingai suprasti.

Artėjant Kalėdoms vis dažniau prisiminsite toli esantį ar jau iš šio pasaulio iškeliavusį artimą žmogų.

Dėl to pradėsite labiau vertinti tuos, kurie yra šalia jūsų. Kalėdos ir Naujieji metai – palankus metas keliauti.

JAUTIS 04 20–05 20

Gruodis – chaotiškas mėnuo. Jausitės šiek tiek sutrikę, susierzinę, atrodys, kad sunkiai spėjate su skubančiu gyvenimu. Kad sumažintumėte įtampą, išsikalbėkite. Išsakykite, kas jus jaudina, erzina. Gyvenimas atrodys paprastesnis ir šviesesnis.

Jeigu pastaruoju metu nerimavote dėl blogėjančios finansinės situacijos, panašu, kad ši baimė antroje gruodžio pusėje pranyks. Jausitės labiau užtikrinti, tikėsite, kad viskas bus gerai. Gali būti, kad šį pokytį lems netikėtai gauta pinigų suma. Net jei ji bus nedidelė, suteiks jums daug džiaugsmo.

Šventiniu laikotarpiu sugebėsite atsipalaiduoti ir mėgausitės gražiausiomis metų šventėmis su artimiausiais žmonėmis. Nesidairykite atgal ir neskaičiuokite padarytų klaidų – žvelkite į ateitį ir tikėkite, kad ji bus daug geresnė.

DVYNIAI 05 21–06 20

Paskutinis šių metų mėnuo bus lėtas ir malonus. Jums pavyks per pirmas gruodžio savaites susitvarkyti su visais neatidėliotinais darbais, o paskui galėsite mėgautis ramiu, jaukiu švenčių laukimu. Tiesa, su sąlyga, jeigu pirmąsias savaites laikysitės plano ir nesiblaškysite.

Šventiniu laikotarpiu atsikratykite visko, ko jums iš tikrųjų nereikia. Apsupkite save mylimiausiais žmonėmis. Verčiau venkite didelių susibūrimų, taip pat žmonių, kurie žvelgdami į akis šypsosi, o iš tikrųjų nėra nuoširdūs ir patikimi.

Šis laikas palankus romantiškai kelionei dviese. Ar gali būti puikesnis būdas sutikti Naujuosius metus ir sutvirtinti tarpusavio ryšį? Vienišiems Dvyniams gruodžio pabaiga gali būti lemtinga. Tikėtina, kad sutiksite žmogų, kuris privers jūsų širdį plakti greičiau.

Gerų žinių galite sulaukti iš vaikų ar anūkų. Jausitės kaip niekada artimi. Kiekviena kartu praleista akimirka teiks didelį džiaugsmą. Iš tolimesnių giminaičių ar draugų galite sulaukti kvietimo į vestuves.

VĖŽYS 06 21–07 22

Jūsų laukia gražus paskutinis metų mėnuo. Turėsite ką švęsti ir kuo pasidžiaugti tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.

Tiesa, pirmosios gruodžio dienos gali atrodyti kupinos įtampos, nesibaigiančių darbų ir problemų. Vis dėlto atminkite, kad viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Nereaguokite į iškilusius sunkumus pernelyg jautriai.

Kitų pastabas priimkite ne kaip kritiką, o kaip patarimus, naujas užduotis – kaip dovaną, kuri leis jums atsiskleisti ir įgyvendinti savo svajones.

Jeigu tai pavyks, likusios gruodžio dienos išties bus nuostabios. Jausite artimųjų meilę ir palaikymą.

Šventiniu laikotarpiu laukia malonūs susitikimai su seniai matytais šeimos nariais, draugais. Jie jums suteiks be galo daug džiaugsmo.

LIŪTAS 07 23–08 22

Gruodžio mėnesį nuobodžiauti nebus kada. Laukia tikrai intensyvus laikotarpis. Bet jūs su dideliu užsidegimu kibsite į darbus ir jums puikiai seksis. Iki švenčių turėtumėte pabaigti visus svarbiausius šių metų projektus. Jausitės nugalėtojai ir būsite savimi patenkinti.

Šis laikas palankus kalbant ne tik apie profesinę veiklą ar verslo reikalus. Tai geras laikas atskleisti ir savo užslėptus talentus. Jums kaip oro reikia aplodismentų ir esate pasiryžę viskam, kad tik jų sulauktumėte.

Tačiau jūsų šeimos nariai gali šiek tiek pyktelėti, kad šiuo laikotarpiu skiriate jiems per mažai dėmesio. Jie norės daugiau jūsų įsitraukimo į šeimos reikalus, švenčių organizavimą.

Patikėkite, geriausia Kalėdų dovana – ne pinigai ir materialinės dovanos, o jūsų dėmesys ir meilė.

MERGELĖ 08 23–09 22

Panašu, kad šie metai jums buvo gana sėkmingi, bet neužmikite ant laurų, mokykitės iš savo klaidų. Prieš ko nors imdamiesi atlikite namų darbus, priimdami sprendimus kelis kartus pasitikrinkite informaciją iš skirtingų šaltinių. Nesiimkite jokių projektų aklai, o jų šią žiemą tikrai lauks nemažai.

Gruodžio mėnesį būsite kupini energijos ir ryžto veikti. Jums norėsis ir kuo daugiau laiko praleisti su šeima. Šventės jums kelia nepaaiškinamą ilgesį, tad būsite be galo dėmesingi ir švelnūs savo artimiesiems, o jie tai labai įvertins.

Paskutinėmis mėnesio savaitėmis tikėtini net keli įdomūs renginiai. Jų metu vienišos Mergelės gali suprasti, kad vienam žmogui jaučia kur kas daugiau nei draugiškus jausmus. Vis dėlto neskubėkite užmegzti naujų santykių.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Niekas, net gražiausios metų šventės negali jūsų atitraukti nuo užsibrėžtų tikslų. Būsite pasiryžę visą dėmesį ir laiką skirti tam, kad galėtumėte pabaigti šiųmečius darbus. Džiugins tai, kad jau matysite savo pastangų rezultatus. Abejonės, kurių vis pasitaikydavo, pagaliau išsisklaidys.

Šiuo laikotarpiu suprasite, kad turite keletą tikrai gerų draugų. Jų parama jums reikš viską. O mėnesio pabaigoje susipažinsite su keliais naujais žmonėmis, kurie ilgainiui taps artimais bičiuliais.

Meilės srityje galite neišvengti nuotykių. Jie tikėtini mėnesio viduryje. Nors nuotykiai labai vilios, būkite atsargūs, ypač jei jau esate įsipareigoję. Net, rodos, nedidelis flirtas gali baigtis tuo, kad vėliau apgailestausite dėl tokio žingsnio. Kad ir kokie užsiėmę būtumėte, šventes praleiskite su artimaisiais. Leiskite sau atsikvėpti ir pasidžiaugti tuo, ką turite.

SKORPIONAS 10 23–11 22

Nurimkite – jūsų laukia tikrai neblogas paskutinis metų mėnuo. Nors pastaruoju metu teko išgyventi nemažai rūpesčių, gruodžio mėnesį galėsite atsipūsti nuo problemų, pavyks atsikratyti nerimo.

Patikėsite, kad viskas bus gerai. Esate išmintingi ir jums pavyks atrasti pusiausvyrą tarp darbo ir namų, ramių šeimos vakarų ir didelių susibūrimų.

Pirmomis mėnesio savaitėmis gali tekti dalyvauti ne viename renginyje. Žmonės norės jus matyti savo kompanijoje, klausysis jūsų.

Būsite tikrai populiarūs ir kartais atrodys, kad suspėti visur neįmanoma, bet jums pavyks. Jausitės vertinami, mylimi tiek mažai pažįstamų žmonių, tiek artimųjų. Be to, tarsi iš naujo įsimylėsite savo antrąją pusę.

ŠAULYS 11 23–12 21

Jūsų laukia ramus gruodžio mėnuo. Neskubėdami baigsite šių metų darbus, ramiai, be didelės skubos ir nerimo pasiruošite šventėms. Jas sutikite nedideliame artimųjų būrelyje. Didesnius susibūrimus ir audringesnes šventes pasilikite ateinantiems metams.

Darbe galite išgirsti netikėtą naujieną. Iš pradžių ji gali šokiruoti, bet labai greitai suprasite, kad laukiantys pokyčiai jums išeis tik į gera. Svarbiausia, neįsivelkite į nereikalingas diskusijas. Išlikite diplomatiški ir neutralūs.

Šis laikas palankus susikaupti ir pagalvoti, ką norite nuveikti ateityje, kur norite būti, kokie norite tapti. Suplanuokite, kaip galite tai pasiekti, ir nelaukdami Naujųjų metų imkitės įgyvendinti savo tikslus. Šiame kelyje jus labai palaikys artimieji.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Gruodžio mėnesį leiskite sau atsikvėpti, pailsėti nuo nesibaigiančių darbų, skubos, kasdienio lėkimo. Taip, jums tai nėra įprasta. Esate taip įsisukę į veiklas, kad nieko nedaryti jums atrodo nuobodu ir beprasmiška.

Tačiau, patikėkite, jums to reikia. Apsidairykite, jūsų gyvenimas puikus. Šeimoje tvyro darna ir ramybė, darbai juda į priekį, finansinė padėtis stabili, jaučiatės sveiki, tad šiuo laikotarpiu panuobodžiaukite ir pasilepinkite. Gal išvykite pailsėti ten, kur šilta. Jūsų antroji pusė tikrai įvertins tokį jūsų romantišką pasiūlymą.

Įkraukite savo baterijas ir gerai pasiruoškite naujais metais laukiantiems naujiems darbams ir iššūkiams. Juos kaip naujametes dovanas, panašu, gausite paskutinėmis gruodžio dienomis.

Vieniši Ožiaragiai paskutinėmis mėnesio dienomis gali tikėtis sutikti savo sielos draugą ar draugę.

VANDENIS 01 20–02 18

Visada norite viską kontroliuoti – asmeninį ir profesinį gyvenimą, santykius su mylimu žmogumi, tačiau kartais reikia šiek tiek atsipalaiduoti. Skirkite šį šventinį mėnesį poilsiui nuo kontrolės ir noro būti geriausiam.

Tai laikas, kai turėtumėte pagirti ir apdovanoti save už puikiai įgyvendintus projektus. Jūs geriau nei kas kitas žinote, kad jei patikėsite savimi, patikės ir kiti. Nesileiskite užvaldomi baimės ar kitų neigiamų emocijų, atverkite duris naujoms galimybėms.

Šį mėnesį jums kils ne viena originali idėja. Neleiskite kitiems, neįsigilinusiems į jas, jų kritikuoti ir jų sužlugdyti. Verčiau imkitės darbo ir sukurkite tvirtą pagrindą, kad tos idėjos būtų įgyvendintos. Paskutinį metų mėnesį džiugins darnūs santykiai su antrąja puse, artimaisiais.

Šventinis laikotarpis palankus santuokai. Vieniši Vandeniai gali sutikti antrąją pusę viename iš šventinių vakarėlių. Jūsų širdį gali užkariauti esamas ar buvęs kolega.

ŽUVYS 02 19–03 20

Jūsų laukia įdomus ir be galo sėkmingas paskutinis metų mėnuo. Namuose jausitės mylimi, nestigs malonių romantiškų akimirkų.

Šiuo laikotarpiu neatidėliokite jokių darbų, projektų. Griebkite viską, kas pasitaikys jūsų kelyje. Naudokitės visomis jūsų laukiančiomis progomis ir galimybėmis. Būsite kupini entuziazmo ir energijos.

Jums lengvai seksis mokytis naujų dalykų, prisitaikyti prie naujų sąlygų. Atrodys, kad viskas, ko imatės, tarsi savaime pavyksta be jokių didelių pastangų.

Svarbiausia – neleiskite sau abejoti, baimintis, kad gali nepasisekti. Pasitikėkite savimi, ir rezultatai bus nuostabūs. Tiesa, iš anksto nusiteikite, kad atsiras pavyduolių, tačiau į juos nekreipkite dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.