Palmira: tai bus pakankamai naudingas metas

Nors ketvirtadienį jau stipriai jausis Saulės užtemimo įtaka (gruodžio 4 d.), tačiau tai bus pakankamai naudingas metas, tinkamas darbo, verslo, finansų, taip pat mokslo reikalų tvarkymui. Tiks pasirašinėti su tuo susijusius dokumentus, jei jie gerai apgalvoti, tinkamai parengti. Pats palankiausias metas svarbiems susitikimams bei susitarimams, svarbiai finansinei operacijai – nuo 9 val. 30 min. iki 11 val.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2021, 5:30 AM

Šiandien gali kai kas pasisekti (ypač moterims), tad verta grįžti net tik prie neišspręstų problemų, bet ir neatliktų darbų, pamirštų sumanymų. Tinka pasigilinti į susidariusią keblią situaciją: jums pavyks suderinti kilusius prieštaravimus. Gera proga diskutuotinų klausimų aptarimui, deryboms, ypač konfidencialioms.

Nesibijokite šiandien asmeninės atsakomybės, kita vertus, neįsipareigokite dalykuose, kurių sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų. Itin ryžtingos turėtų būti moterys, – pakovokite už save, savo reikalą bei pripažinimą.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodus metalinius daiktus – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsių, pilkų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį bus nelengva, bet savo pasieksite. Tiesa, neverta rizikuoti sprendžiant profesines problemas, – galite padaryti lemtingų klaidų. Tai itin gera diena moterims. Meilės santykiuose irgi būkite apdairesni – galite be reikalo susivaidyti su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nederėtų veltis į konfliktus, konkurencinę kovą. Vis tik moterims tinkamas metas aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi ar tvarkyti svarbius dokumentus, ypač susijusius su santuoka, šeimos turtu. Ne laikas prieštarauti partnerių bei sutuoktinio nuomonei, jų sprendimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienio rytmetį imkitės tvarkyti skubius dalykinius reiklus. Tarp 9 val. 3 min. ir 11 val. tinka pasirašinėti svarbesnius dokumentus, tvirtinti darbo sutarimus. Tik nesivelkite į ginčus, nors išgirsta kritika iš kolegų ar sutuoktinio bus nemaloni ir ne visai teisinga. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį tinka atsisakyti to, kas atgyveno, nutraukite ir nereikalingus ryšius. Reikaluose seksis (ypač moterims): kad ir ko imsitės, pasieksite puikių rezultatų. Šios dienos veiksmai padės pasiekti naujo populiarumo, sustiprins jūsų pozicijas.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį galite pasijusti kiek nuliūdę ar nusivylę, gal tiesiog pavargę. Nors ne viskas einasi taip sklandžiai, kaip norėtųsi, derėtų imtis senų, užmirštų, nebaigtų, užvilkintų reikalų. Ir labiau pasidomėkite, kaip jūsų tėvai jaučiasi – pats laikas jais labiau pasirūpinti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis moterims sėkmingesnis, ir joms tiks priiminėti svarbesnius sprendimus. Palanki diena svarbiems pokalbiams bei susitarimams, taip pat kreiptis su prašymais į įtakingus asmenis, organizacijas. Beje, pasistenkite nemeluoti mylimam žmogui – gana greitai viskas paaiškės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį viską pasieksite savu darbu, atkaklumu, užsispyrimu. Nesitikėkite dėkingumo ar aukštų įvertinimų – galimas daiktas, kad vadovybė bei šeima iš jūsų tikisi žymiai daugiau. Gera proga nupirkti ką nors gražaus bei naudingo namams.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jausitės padėties šeimininkai, tad negaiškite veltui laiko. Šiandien energingai tvarkykite visus svarbius reiklaus, kovokite už savo bei šeimos interesus. Nesikuklinkite bendraudami su aukštais, įtakingais asmenimis, savo šefu – drąsiai pareikite savo nuomonę, reikalavimus (geriausia tarp 9 val. 3 min. ir 11 val.).

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį svarbu taupyti jėgas bei laiką – imkitės tik neatidėliotinų reikalų. Palanku spręsti svarbius konfidencialius klausimus. Mažiau įtarinėkite jus mylintį asmenį – intuicija gali apgauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį ypač moterims pavyks nesunkiai įveikti sunkias kliūtis. Vyrams reikėtų mažiau rizikuoti – likimas jiems gali iškrėsti piktą pokštą. Svarbesniems susitikimams bei susitarimams puikus rytmetys, – geriausia tarp 9 val. 3 min. ir 11 val.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį – netikėtų pokyčių laikas, kai pralaimėjimas, nusivylimas gali nelauktai virti nauda, pasisekimu. Tad neturėkite išankstinių nuostatų, būkite pasirengę pakeisti planus. Bus svarbu išnaudoti savo partnerių galimybes – verta derėtis, prašyti, susitaikyti bei prisitaikyti. Ir nesvarbu, kas ką pagalvos ar pasakys.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį imkitės drąsių sumanymų, tiesa, tam turite būti gerai pasirengę. Viskas išsispręs jūsų naudai, jei vengsite erzintis dėl niekų bei nereikalingų konfliktų. Ypač rytmetys tarp 9 val. 3 min. ir 11 val. tinkamas svarbiems darbo pokalbiams, susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.