Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 3 d.

Sudėtinga diena prieš Saulės užtemimą, kuris įvyks rytoj. Nesiimkite nieko svarbaus, atsakingo. Netiks kažką pradėti, tvarkyti svarbius reikalus, ypač susijusius su veikla, jos plėtra ar perėjimu į naują darbovietę, taip pat kelionėmis ar kraustymusi į naują gyvenamąją vietą. Netiks pinigus investuoti. Tai bus blogas laikas ir aiškintis santykius tiek darbe, tiek namie, – be skandalo, ko gero, neapsieisite, o tai greičiausiai baigsis santykių nutraukimu, ir tai itin nepageidautina dėl dabartinio laiko fatališkumo.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2021, 12:01 AM

Nepalanki diena nei šventimams, nei draugiškiems susitikimams. Neskirkite ir meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – retas kas šiandien sugebės parodyti reikalingą šilumą, skirti pakankamai dėmesio, juolab suprasti jūsų jausmus, emocinius poreikius...

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio ar svorio, žemių užkritimo) tikimybė. Galima nerami, sunki naktis – patartina eiti anksčiau ilsėtis, tiesa, labiau pasirūpinus turto apsauga.

Bet kokie – geri ir blogi – sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namuose kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti ar jei automobilis sugestų, į transportą vėluoti.

Geras ženklas: rasti aštrių, metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina atsisakyti kelionių, – geriausia leisti laiką namuose su šeima; šeštadienį palanki žalia, vengtina juoda; sekmadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; pirmadienį palanki tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį, nors diena itin nepalanki, tačiau jums pakaks supratingumo, kad išvengtumėte kritinės situacijos bendraujant, dirbant, keliaujant. Galimos problemos dėl kategoriškumo, nesiskaitymo su aplinkinių, ypač valdininkų nuomone. Didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis sunkokas (vakare – itin), – nepasiduokite pagundai į viską ranka numoti. Toks netikęs pasaulis pasirodys tik šiomis užtemimų dienomis... Vis tik būkite atsargūs darbe, kelyje. Ir labiau vertinkite gerus santykius su savo pora.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį labai aplinkiniais nepasikliaukite – galite tapti partnerių, kolegų žioplumo auka, todėl reikėtų viską tikrinti patiems. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių (iš esmės dėl niekų)... Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni virškinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers pasijaudinti. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei – tai padės užbėgti nemalonumams už akių. Stenkitės likti korektiški kolegų atžvilgiu. Reikėtų būti atidesniems savo vaikams, švelnesniems mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienio pirma pusė iki 14 val. itin sudėtinga, netinkama jokiems reikalams, susitikimams, kelionėms. Vėliau atsigausite ir jausitės geriau nei kiti. Pakaks energijos bei sumanumo – galėsite net kitiems padėti. Vis tik nepraraskite atidumo, budrumo dirbant, bendraujant su svetimais žmonėmis, – jokių avantiūrų. Labiau pasaugokite vaikus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį labiau savimi pasirūpinkite, – ne laikas jaudintis, krimstis. Ir nesistebėkite, jei teks išgirsti priekaištus ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Šiandien aplinkiniai bus linkę nepastebėti jūsų nuopelnų, net mėgins tendencingai įrodinėti priešingus dalykus. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė darbe. Saugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasistenkite labiau susikaupti bei mažiau kalbėti, juolab žadėti – per neapgalvotus veiksmus bei žodžius įkliūsite į bėdą. Ne laikas tvarkyti dokumentus, pasirašinėti atsakingus popierius. Ir įsidėmėkite, kur ką dedate, – šiandien galite pamesti svarbų daiktą, dokumentą. Atsargiau kelyje, pasisaugokite vagių, liežuvautojų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nereikėtų nertis iš kailio dėl to, kas šiuo metu jaudina, ko labai norisi, – jeigu tai skirta, tikrai ateis ir be jokių pastangų! Na, o jei ne jūsų, tuomet negausite, kad ir kaip stengtumėtės...

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nepasiduokite provokacijoms – tai gali ne tik užkirsti kelią į sėkmę, bet ir sumenkinti tai, ką esate pasiekę. Deja, tai fatališkas užtemimo metas, kai vyksta tai, kas turi vykti. Ir neskubėkite – impulsyvumas pragaištingas. Ir jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui bei vadovybei (nebent norite nutraukti santykius ar prarasti darbo vietą). Itin atidūs turi būti tie, kieno gimtadienis šiomis dienomis!

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neprognozuojamas metas, kai sunku teisingai įvertinti situaciją bei perspektyvas. Tad jokių planų bei įsipareigojimų! Antrai dienos pusei neplanuokite kelionių, susitikimų – tai tas laikas, kai geriausia būtų likti namuose ir ilsėtis. Saugokite savo turtą bei sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nepervertinkite savo sugebėjimų, paklausykite artimųjų, draugų įspėjimų, abejonių. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms. Nepasiduokite pagundai pyktis su bičiuliais ar antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį kilę sumanymai, nauji ketinimai (net ir teisingi) nieko gero neduos – tai netikusi diena ko nors naujo imtis darbe, su vadovybe aptarinėti veiklos perspektyvas. Mokėkite laiku nusileisti tiek darbe, tiek namie bei iš kitų mažiau reikalaukite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.