Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 4 d.

Šeštadienis sudėtingas dėl Saulės užtemimo Šaulio ženkle (maksimali fazė – 9 val. 34 min. Vilniaus laiku ir 7 val. 34 min. pagal Grinvičą). Jaunatis stos 9 val. 43 min., kai verta planuoti būsimus darbus pamąstyti apie tolimesnę ateitį.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 12:01 AM

Užtemimas palies (iš tiesų jau palietė, nes užtemimas veikia bent mėnesį iki jam stojant ir mėnesį po) tolimųjų kelionių, ryšių su užsienio šalimis, religijos, politikos klausimą, autoriteto problemas – ambicijos gali tapti pernelyg pažeidžiamos.

Nepatartina šiomis temomis ką nors keisti, eksperimentuoti, nes padarytas klaidas atitaisyti taps itin sunku. Reikalas tas, kad užtemimas suteikia fatališkumo viskam, kas tuo metu vyksta. Ir gerai, jei gerai, nes tai garantuos ilgalaikį pasisekimą! Tiesa, būtent sėkmė dėl užtemimo įtakos – itin retas dalykas, tad neskubėkite rizikuoti šiandien bei artimiausiu metu priimant kardinalius sprendimus veikloje, asmeniniame gyvenime. Būkite tvirti, bet neišdidūs – dabar tai greitai virs pigia puikybe.

Užtemimas įspėtų labiau saugotis netikrų pranašų iš toli – nebūkite patiklūs naujiems autoritetams. Ir venkite užmezginėti naujus santykius su užsieniečiais – tiek dalykinius, tiek draugiškus, tiek meilės. Bendraujant derėtų vengti agresijos – patys tvardykitės, neprovokuokite ir kitų pykčio.

Šis užtemimas įspėtų apie atsargumą bei apdairumą santykiuose su užsieniu bei užsieniečiais. Gali padaugėti rūpesčių, susijusių su kelionėmis, taip pat su teisinių reikalų tvarkymu. Venkite pažeidinėti įstatymus. Gruodį kritiškiau vertinkite naujus verslo pasiūlymus iš užsieniečių. Ir pasisaugokite netikrų pranašų, ypač iš toli.

Užtemimas Šaulyje daugina rūpesčių keliautojams, pedagogams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, politikams, dvasininkams, asmenims, dirbantiems pasienyje, muitininkams.

Atidesni turėtų būti asmenys ir turintys silpną širdį ar kepenis, problemišką žarnyną, kenčiantys nuo aukšto kraujo spaudimo, besiskundžiantys galvos skausmais.

Šeštadienis nėra palankus kelionėms, viešnagėms, – šią diena geriausia praleisti namuose su savais. Būkite santūresni pramogaudami, švęsdami. Nepalanku pirkti vertingus, brangius daiktus, ypač transporto priemones.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų; juoda, morkinė, geltona, išlieti pieną.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, jei šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Avinas (03 21–04 20). Užtemimas įspėtų vengti piktintis (ypač sutuoktiniu, visuomene), – siekite pastebėti tik tai, kas gerai, kalbėkite apie džiugius dalykus. Ne laikas ginčams, ypač su savo pora.

Jautis (04 21–05 20). Ypač šeštadienis bus įtempta, pavojinga diena – deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, sutuoktinio jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą, nerizikuokite kely.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors jūsų nuotaikos romantiškos ir esate kupini optimizmo, tačiau nuo jūsų nepriklausančios aplinkybės gali susiklostyti gana nepalankiai. Nesitikėkite, kad aplinkiniai teisingai įvertins jūsų mintis, ketinimus, jog būsite jiems autoritetu, – negelbės nė seni nuopelnai... Neverta šiomis dienomis skirti romantiškų pasimatymų, pirkti vertingus daiktus.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų sprendimai turi būti ne tik lankstūs, gudrūs, bet ir sąžiningi. Likite nuoširdūs mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui bei tvarkai namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų. Jei jausitės energingi ir sumanūs, dar nereiškia, kad turite spręsti painius klausimus: nė nepastebėsite, kaip viską dar labiau apsunkinsite, įsivelsite į nenumatytą avantiūrą.

Mergelė (08 23–09 22). Siekite turėti savo nuomonę – vadovaudamiesi kažkieno autoritetu galite suklysti. Deja, patiklumas taps itin nepageidautina savybe šeštadienį. Geriausia užsiimti senais rūpesčiais, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač mama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtingas šeštadienis, nes viskas gali išeiti kiek kitaip, nei norėsite, planuosite... Daug nenorėkite, likite saikingi ir atsargūs.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį pamirškite visus rūpesčius – ne tik savus, bet ir svetimus, ne tik asmeninius, bet ir darbinius. Mėginkite neskubėdami apgalvoti susikaupusius reikalus bei ieškoti būdų išspręsti susidariusią painiavą.

Šaulys (11 23–12 21). Lemtingas metas, ypač tiems, kieno gimtadienis šiomis dienomis. Reikalai vystysis kiek kitaip, nei planavote – gali tekti perimti iniciatyvą į savo rankas, užsiimti nesutvarkytai reikalais, skolomis. Šeštadienį būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite nematomi ir nesugaunami – tuomet gali ir laimė nusišypsoti... Ne laikas šeštadienį ir ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubėkite žavėtis naujai sutiktais asmenimis bei jų idėjomis, – „nesukurk sau stabo“... Beje, nepamirškite, kad nuo jūsų daug kas priklausys – aplinkiniai intuityviai orientuosis į jus kaip į pavyzdį. Pasistenkite jų nenuvilti!

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį gali prislėgti atsakomybės našta už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus šeimai. Iš tiesų, derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui kažko kito imtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.