Palmira: nelengvas metas tęsiasi

Trečiadienis ne ką smagesnis – nelengvas metas tęsiasi. Jei norime, kad rūpesčių našta neišaugtų, svarbiausia bus daug nenorėti: dabar galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, dėl noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2021, 5:30 AM

Ši diena labiau pavojinga kovingiems, valdingiems ar tiesiog agresyviems asmenims – jiems gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius su įtaka visuomenėje, politikoje, su įstatymais, pinigais ar sąžine. Na, o pasyvesniems gali tekti suabejoti tuo, kas aktyviai peršama. Mėginkite suvokti, kiek jūsų nuomonė savarankiška.

Ši diena skatins ieškoti kompromisų tarp to, kas privaloma, kas sveika visai tautai, ir jūsų asmeninės gerovės, saugumo bei saviraiškos poreikio. Nors tvyros itin konfliktinės nuotaikos, tačiau nepasiduokite agresyvumui – tai tik dar labiau apsunkins situaciją: „sėsi vėją – pjausi audrą“... Likite išmintingi (ir dabar, kai Saulė Šaulyje, išminties ženkle, pats laikas tokiais tapti), pamėginkite į viską pažvelgti taikiai, vertinti širdimi. Deja, protas bus apgavikas.

Diena gali atnešti keblumų kelionėse. Galimi ir nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte – venkite pažeidinėti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, ir dėl konfliktavimo su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais.

Šis laikas netinkamas svarbių, ilgalaikių dokumentų pasirašymui, sandorių tvirtinimui, bylinėjimųsi pradžiai, taip pat perėjimui į naują darbovietę ar kraustymuisi į kitą gyvenamąją vietą. Nepatartina šiomis dienomis vykti į svarbias užsienio keliones, skirti svarbius susitikimus su užsieniečiais. Atsargiau vertinkite naują informaciją, ypač susijusią su ideologija, politika, religija, kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus (ypač gautus iš užsieniečių, politikų) bei šiuo metu atsiradusius naujuosius pažįstamus.

Diena bus ne tik konfliktinė, – nemenka avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė gamyboje, buityje. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais. Labiau tikėtinos įvairios traumos (ypač galvos, veido), apsinuodijimai (venkite svaigalų, riebaus bei aštraus, stipriai kepto maisto), galimi galvos skausmai dėl menkos priežasties. Ir atidžiau kelyje – tiek eidami gatve, tiek vairuodami!

Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, o taip pat išsiblaškiusių bei susireikšminusių...

Nepalankus metas teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, dirbantiems transporto ar informacijos perdavimo tarnybose, dispečeriams, keliautojams, muitininkams, kariškiams, politikams, pedagogams, dvasininkams, sportininkams bei vyrams apskritai.

Bus nemenka nelaimingų atsitikimų, įvairių gaisrų, sprogimų, avarijų tikimybė, nerizikuokite prie vairo, būkite atidesni su aštriais instrumentais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nelaimės galimos ir per ginklus. Diena netinkama šventimams, pramogavimui.

Didesnė konfliktų, traumų, galvos skausmų, įvairių avarijų tikimybė. Atsargiau su aštriais įrankiais, ginklais, karštais daiktais, ugnimi, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nerizikuokite vairuodami, eidami gatve. Venkite ginčų su kelių policija.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reikėtų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, taip pat jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje, dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti, jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar kažko kito kenksmingo savo gyvenime, išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Kita vertus, nebūkite patiklūs naujiems žmonėms, ypač iš toli atvykusiems – nepasikliaukite jų informacija, jų pažadais.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nepriiminėkite svarbių sprendimų įniršę ar kerštaudami, tuomet galite padaryti rimtų klaidų. Ir venkite prisiimti didelę atsakomybę bei nesivelkite į dalykinius konfliktus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote... Ir venkite įstatymus, taisykles pažeidinėti, – galite nemenkai dėl to nukentėti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, o taip pat mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau kelyje – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei pinigus. Gresia nenumatyti nuostoliai bei traumos per neatidumą, skubėjimą. Svaigalų venkite.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį daug ką lems partneriški, draugiški santykiai – tad mokėkite girdėti, palaikyti. Gali tekti ir kitus sutaikyti, paguosti, atjausti... Nerizikuokite tvarkydami darbinius reikalus. Ir stenkitės nepervargti bei dėl smulkmenų nesinervinti. Nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai pagelbės ne tik jums, bet aplinkiniams. Įtarumas sutuoktinio atžvilgiu perdėtas.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį susikaupkite, atsiribokite nuo to, kas nereikalinga, – išaugs mažų klaidų, netikslumų dirbant, o taip pat ir nesusipratimų su kolegomis tikimybė. Siekite veikti labiau planingai ir atsisakykite neprivalomų užduočių darbe, naujų tikrai neprisiimkite. Beje, pasiūlymai veiklai, gauti iš užsieniečių, nebus perspektyvūs. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Didesnį dėmesį skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį tuščia mėginti aprėpti neaprėpiamą – tai pavojingas laikas, kai lengva pervertinti savo galimybes ir užsigriebti tai, ko visai nereikia, kas per daug. Likite saikingi, kuklūs, ieškokite kompromisų bei nesivelkite į konkurencinę kovą, – kitaip reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Būkite atsargesni susidūrę su užsieniečiais, kaip ir jų skleidžiamomis idėjomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei savo tėvais, – šiuo metu nieko neįrodysite ir liksite kalti... Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės ką nors darydami. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti tai, ką vilkinote. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate – neiškentę galite visą teisybę išrėžti. Ne pats geriausias laikas svarbiam pokalbiui su kokiu valdininku ar su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, su sutuoktiniu apie šeimos finansinę būklę. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, – jūsų nuomonė gali pasikeisti, sužinojus naujas aplinkybes, tačiau ne laikas keisti senus sprendimus. Ieškokite senų klaidų – dabar jos itin kenksmingos. Ne laikas investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienio pirma pusė itin sudėtinga, kai geriau atsisakyti svarbių reikalų. Vėliau po 14 val. pasijusite tvirčiau, tačiau nenorėkite pirmauti, nugalėti, savo teisybę, šaunumą, privilegijas įrodyti. Ieškokite kompromisų, neužsispirkite, nerizikuokite niekuo vardan ambicijų konflikto.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį pasistenkite kuo labiau atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų – tai pasyvus metas. Vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt pervertinsite kai ką svarbaus asmeniniame gyvenime? Ir niekam neleiskite kištis į savo reikalus, – venkite neprivalomo bendravimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.