Astrologė: dviejų ženklų laukia nepaprastas metas

Naujametinė savaitė keletui Zodiako ženklų žada sėkmę, sako astrologė Palmira. Skorpionams nuo trečiadienio prasideda sėkmingas laikas, kuris truks net pusmetį, o Vėžių laukia nepaprastas metas.

 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2021, 11:11 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis sėkmingas įvairiems partneriškiems susitikimams, deryboms. Nereikėtų įsipareigoti, rizikuoti pinigais trečiadienį, ketvirtadienį – tai apribojimų, kliūčių metas, tad naudinga kiek atsitraukti nuo reikalų ir ramiai įvertinti nueitą kelią.

Naujametis vakaras ir pirmoji naujųjų metų diena – pasisekimo metas, tinkamas svečiams priimti, kelionėms, viešnagėms. Gali užsimegzti svarbios pažintys. Sekmadienį nebūkite užsispyrę ir labai reiklūs. Pirmadienį verta su įtakingais draugais pasikalbėti apie jūsų darbo reikalus, o su antrąja puse pasiaiškinti, kas jūsų netenkina santykiuose.

Jautis (04 21–05 20)

Pasinaudokite antradienio sėkme, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, – trečiadienį, ketvirtadienį jau mažai kas nuo jūsų priklausys. Šiomis dienomis daug lems partneriai, pagalbininkai, draugai, tad teks taikytis prie kitų, prie svetimų taisyklių.

Vis dėlto dienos džiugios, tad galite sulaukti nuoširdaus dėmesio. Per Naujųjų sutikimą švytėsite, beveik magiškai trauksite aplinkinių dėmesį. Galimi pranašiški ženklai apie jūsų ateitį – būkite atidūs. Sekmadienį geriau atsisakyti viešnagių. Pirmadienio naujienos įkvepiančios.

Dvyniai (05 21–06 21)

Spinduliuosite optimizmu antradienį, ir iš tiesų lauks sėkmė. Jei turite svarbių reikalų su biurokratais ar užsieniečiais, tvarkykite juos tądien. Antradienis tinkamas ir susitikimams su įtakingais asmenimis, svarbioms pažintims užmegzti, romantiškam pasimatymui. Nuo trečiadienio geriau kuriam laikui sudėti ginklus ir nesistengti nieko keisti jėga.

Penktadienio antra pusė, šeštadienis – džiugaus nusiraminimo metas. Pavyks susitaikyti, išspręsti varginančią santykių problemą, nesklandumus šeimoje. Beje, jei ryšys su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu silpsta, per Naujuosius pavyks iš naujo sužavėti savo porą. Sekmadienis itin sudėtingas – skirkite jį vien poilsiui.

Vėžys (06 22–07 22)

Ši savaitė – nepaprastas metas: galimos romantiškos pažintys, meilė iš pirmo žvilgsnio. Antradienį netinka tvarkyti reikalų, bet palanku ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos. Sėkmingi trečiadienis, ketvirtadienis – tai gerų naujienų, perspektyvių pasiūlymų laikas. Penktadienį pasaugokite sveikatą – ir tai bus susiję ne tik su atidesniu maisto pasirinkimu, bet ir sugebėjimu oriai nekreipti dėmesio į smulkius nesklandumus.

Sekmadienį gali būti tam tikrų nesklandumų, jei prarasite diplomatiškumą. Pirmadienį atgausite pusiausvyrą santykiuose ir su mylimu žmogumi, ir su artimaisiais. Įsivyraus taika.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei mylimo žmogaus jausmai netikri, iliuzijos išsisklaidys savaitės viduryje – jūs tiesiog pajusite, kad jus apgaudinėja. Tiesa, nereikėtų to painioti su laikinu atsiribojimu, kuris tikėtinas ketvirtadienį, penktadienį.

Geriau pasijusite nuo šventiško penktadienio vakaro – jūsų padangė vėl išsigiedrys. Meilės angelai vėl ims jus globoti. Būkite atidesni savo sveikatai sekmadienį. Pirmadienis palankus itin svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, taip pat sveikatai pasitikrinti, gydymosi pradžiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį vertėtų užsiimti svarbiais reikalais, spręsti finansines problemas. Vėliau reikalai ims strigti. Savaitės vidurys itin romantiškas, gali megztis nauji santykiui. Naujųjų sutikimą vertėtų planuoti namie, pasiteisintų išvykos nebent pas tėvus, senelius.

Pirmadienis džiugus – į jūsų gyvenimą ir jūsų santykius su mylimu žmogumi įsiverš šviesos spindulys. Tai gera proga nuoširdžiai ir atvirai pasikalbėti skausmingomis temomis su antrąja puse, taip pat vaikais, korektiškai analizuoti santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pasistenkite antradienį susitikti su reikalingais veiklai žmonėmis ir užsitikrinti jų paramą. Trečiadienį, ketvirtadienį tinka spręsti jūsų reikalo finansavimo klausimą, aptarti atlyginimą su vadovybe. Tinka pirkti darbo techniką. Penktadienio stebuklingoji naktis žada smagius susitikimus.

Šeštadienis palankus tiek susitikimams su žmonėmis, reikalingais jūsų veiklai, tiek giminaičiams aplankyti, pramogauti su bičiuliais. Sekmadienį turite labiau pasirūpinti sveikata. Pirmadienį tiks spręsti problemas dėl gyvenamosios vietos keitimo. Tai romantiška diena – prisiminkite su antrąja puse, nuo ko viskas prasidėjo.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradieniui nieko svarbaus neplanuokite – jums sėkmingas laikas prasidės nuo trečiadienio ir truks pusmetį, tapsite energingi ir darbingi. Pasinaudokite tuo trečiadienį, ketvirtadienį tvarkydami užvilkintus reikalus, imkitės darbų, kuriems seniai rengėtės. Tai, beje, gera proga ir iš esmės susitvarkyti namus. Kiek atsipalaiduosite tik per Naujųjų sutikimą, o labiausiai jums norėsis gurmaniškos virtuvės ir ramių santykių šeimoje.

Sudėtingas sekmadienis, tad geriau atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Pirmadienį gali aplankyti seniai matyti draugai, užsimegzti naujos žavios pažintys, laukia intriguojantys pasiūlymai.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis – išskirtinis: imkitės svarbių darbų. Tiesa, tam tikrų apribojimų gali atsirasti trečiadienį, ketvirtadienį. Jei reikės tvirtinti svarbų dokumentą, priimti sprendimą ar rimtai pasikalbėti su šefu, savo vaiku, o gal mylimu žmogumi, rinkitės antradienį. Sėkmingos dienos – penktadienis ir šeštadienis. Verta pakovoti už savo interesus – jūs laimėsite ir apginsite savo pozicijas.

Naujųjų sutikimą vertėtų planuoti uždaresniame rate – nors jausitės ir atrodysite puikiai, jus greitai ims varginti žmonių gausa. Sekmadienį nereikėtų išlaidauti – tam tinkamas pirmadienis

Ožiaragis 12 22–01 19)

Antradienis išjudins veikti, ir per savaitę pavyks nemažai spėti. Tačiau penktadienį užklups kitokios nuotaikos, norėsis pamiršti visus darbus ir leisti laiką atsipalaidavus. Bent jau ruošti Naujųjų sutiktuvių neliks noro ir jėgų. Penktadienis, šeštadienis bus kupini nostalgijos, slaptų, bet ne tuščių vilčių – jos gali iš tiesų gana greitai ir laimingai išsipildyti. Jei šiomis dienomis apims nepaaiškinamas nusiminimas, tai ženklas, kad per daug iš savęs reikalaujate ir per mažai save pagiriate, palepinate.

Sekmadienį venkite impulsyvumo bendraudami. Pirmadienį daug kas pasikeis jūsų naudai – būsite dėmesio centre, sulauksite pagalbos, įdomių dalykinių pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį pagaliau pavyks sutvarkyti užvilkintą reikalą, susitikti su reikalingais žmonėmis ir susitarti jums palankiomis sąlygomis. Net jei reikalai nepajudės taip sparčiai, kaip norėtųsi, pačios kliūtys taps naudingos: jumis pasirūpinti slaptas gerbėjas (-a) ar tiesiog draugiškai nusiteikęs įtakingas asmuo, nuoširdus bičiulis. Palankiausias metas pakovoti už svarbius dalykus, savo principus – antradienis ir kitas pirmadienis.

Pirmadienis žada sėkmę per draugus, giminaičius. Bendraukite, kalbėkitės, klausykitės – galite išgirsti kai ką vertingo ir lemtingo. Patarimus prisiminkite, pasiūlymus priimkite. Tai romantiška diena, palanki meilės pasimatymui, netikėtai gali užsimegzti naujas ryšys.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis kiek įtemptas ir neramus, tačiau nuo trečiadienio Jupiteris jau jūsų ženkle, ir reikalai pajudės sparčiau. Dabar verta imtis iniciatyvos. Daug kas priklausys nuo sugebėjimo organizuoti savo ir jums pavaldžių žmonių veiklą. Trečiadienis, ketvirtadienis – sėkmingos dienos. Penktadienio nuotaikos gali būti gana pragmatiškos – labiau norėsis reikalus tvarkyti nei švęsti.

Jūsų pasirodymas svečiuose bus įvertintas aukščiausiais balais. Sekmadienį nepraraskite kantrybės ir atidos. Pirmadienis ypatingas: žada geras permainas meilėje ir veikloje. Tiktų su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu aptarti jūsų santykių perspektyvas – kils puikių minčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.