Palmira: harmoningas metas, palankus taikymuisi

Penktadienis – ne tik paskutinė metų diena, bet ir viena paskutiniųjų Mėnulio mėnesio dienų, 27-oji para. O ji kaip tik ir skirta darbų užbaigimui, įgytos patirties apibendrinimui. Tai harmoningas metas, palankus taikymuisi.

 Palmira Kelertienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2021, 5:30 AM

Na, o sėkmingiausias laikas prasidės nuo 13 val. 35 min., jis bus puikus tiek svarbiems dalykiniams susitikimams, tiek pasiruošimui šventei. Antra dienos pusė itin palanki susitarimams, įsipareigojimams, priesaikoms, tinkama ir atsakingam dokumentui pasirašyti. Diena bus gera kelionėms.

Naujųjų naktis bus išskirtinis laikas bendravimui, – gali užsimegzti perspektyvios pažintys.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda; sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; pirmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį rizikuoti, savo siekti verta, ypač po 13 val. 35 min. Penktadienis sėkmingas kelionėms, viešnagėms, bendravimui su naujais žmonėmis, – netikėtai gali užsimegzti ypatinga pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį kad ir kas įvyktų – tik į naudą, nors iš pradžių tuo nenorėsite tikėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis naudingas: būsite darbingi bei sumanūs, jums seksis bendraujant su kolegomis. Naujųjų naktis žada ypatingas pažintis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis reikalų tvarkymui bei kelionėms itin palankus, – gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Naujųjų naktis praeis sėkmingai, jei dėl niekų nesikabinėsite prie artimųjų – mokėkite pasidžiaugti mažais dalykais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį sėkmė gali netikėtai nusišypsoti ir veikloje, ir asmeniniame gyvenime. Palanku bus spręsti savo vaikų, artimųjų problemas. Naujųjų sutikimas bus džiugus – jis atneš laimę.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pasyvi pozicija naudingiausia, tad pasiduokite jus nešančiam srautui, ir savaime išsispręs varginantis klausimas. Naujuosius geriau sutikti uždarame šeimos rate.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį netikėtai jus gali susirasti senas draugas, buvęs partneris ir pasiūlyti įdomių dalykų (ne tik susijusių su veikla, bet ir Naujųjų šventimu). Kodėl gi nepamėginus savo laimės?

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį įdomiu ir netikėtu keliu gali pradėti spręstis jūsų finansinės problemos. Geras laikas pirkti vertingą techniką.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nuo jūsų apsisprendimo daug kas priklausys, tad elkitės ryžtingai ir neslėpkite motyvų (jie vis tiek paaiškės). Laukia sėkmė per Naujuosius – kad ir kur būsite, atsidursite dėmesio centre.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį gali atsiverti svarbi paslaptis – tad kuo atidžiau įsiklausykite, įsižiūrėkite į tai, kas šalia jūsų vyksta. Naujuosius geriau sutikti uždarame rate.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio susitarimus teks vykdyti, tad gerai pagalvokite, ar pajėgsite tesėti duotą žodį. Per Naujuosius laukia pasisekimas – likimas jums bus tikrai dosnus.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį verta prisiminti neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius su senais, ypač užsienio, partneriais. Džiugių netikėtumų žada ir Naujųjų naktis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?