Horoskopas sausiui: šių 4 ženklų laukia pačios geriausios naujienos

Metų pradžia net keletui Zodiako ženklų bus puiki, žada astrologė Ramunė. Geros naujienos laukia Šaulių, Ožiaragių, Vandenių ir Žuvų.

 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2022, 2:22 PM

Avinas 03 21–04 19

Metų pradžia turėtų atverti naujų puikių galimybių, kurios padės susitvarkyti tiek asmeninį gyvenimą, tiek finansus. Tai laikas, kai verta stiprinti santykius tiek su artimiausiais žmonėmis, tiek su kolegomis, partneriais ar bičiuliais.

Pirmąjį metų mėnesį laukia daug darbų, pareigų, atsakomybės. Bet jums tai bus į naudą. Džiaugsitės galėdami būti aktyvūs ir naudingi.

Sausis nepalankus naujiems romantiškiems santykiams. Netinkamas laikas ir verslo pradžiai. Jei ketinate imtis savo verslo, šiek tiek palaukite. Ateinantys mėnesiai tam bus palankesni.

Šiuo laikotarpiu, tikėtina, sutiksite žmonių iš savo praeities. Atsargiau rinkitės žodžius.

Netinkamu laiku pasakytas žodis gali pridaryti bėdų. Neskubėkite daryti išvadų. Išklausykite kitą pusę iki galo, nepirškite savo nuomonės.

Jautis 04 20–05 20

Ateinantys metai jums žada daug pokyčių. Namuose, regis, užvirs remonto darbai, o profesinėje veikloje taip pat laukia nauja atsakomybė ir pareigos. Kadangi jausite energijos proveržį, nauja veikla jūsų neapsunkins. Atvirkščiai. Jausitės įkvėpti ir atliekantys reikšmingus darbus.

Jei šį mėnesį numatyta viešų renginių ir kalbų, jums tai puikiai seksis. Spinduliuosite pasitikėjimu savimi, o jūsų iškalba liks įvertinta aplinkinių.

Šis laikas palankus planuoti atostogas ir į jas išvykti, bet pernelyg neišlaidaukite. Atsisakykite neapgalvotų pirkinių ir venkite rizikingų sprendimų. Sausis nėra palankus megzti naujus santykius, tačiau ypač geras metas sutvirtinti senas draugystes ir ryšius. Nebijokite atsiverti, jei reikia, atsiprašyti.

Dvyniai 05 21–06 20

Labai svarbu, kad pirmąjį naujųjų metų mėnesį sutelktumėte dėmesį į tikrai svarbius dalykus. Nesiblaškykite. Neeikvokite laiko tiems, kurie to neverti.

Pirma mėnesio pusė palanki trumpoms atostogoms, savaitgalio išvykoms, giminėms ar draugams lankyti. Antrąją mėnesio pusę teks sunkiai padirbėti. Naujų projektų imsitės su dideliu užsidegimu ir energija.

Būtent todėl paskutinėmis sausio savaitėmis gali būti sunku suderinti profesinį ir asmeninį gyvenimą. Panašu, kad namiškiai gali būti šiek tiek nepatenkinti likę antrame plane.

Šis laikas palankus profesinėms deryboms. Bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis būkite atidesni – labiau apgalvokite, ką sakote, nes galite būti neteisingai suprasti. Jums derėtų neskubėti teisti žmonių iš pirmo žvilgsnio. Suteikite jiems antrą šansą.

Vėžys 06 21–07 22

Jūsų laukia permainingas sausio mėnuo. Vieną dieną jausite energijos ir optimizmo antplūdį, o jau kitą erzins net mažiausia smulkmena ir būsite linkę veltis į konfliktus. Tuo laiku, kai būsite kupini entuziazmo veikti, pasinaudokite protingai ir kuo naudingiau.

Pirmasis ateinančių metų mėnuo nepalankus ilgoms kelionėms, dideliems pirkiniams ir svarbiems sprendimams. Būkite labai atidūs pasirašydami sutartis ar kitokius teisinius dokumentus.

Skirkite daugiau dėmesio artimiausiems žmonėms. Tai laikas, kai save netgi derėtų šiek tiek pamiršti. Daugiau klausykitės nei reikškite savo nuomonę. Daugiau galvokite apie kitus ir jų poreikius, o ne savo troškimus ir užgaidas. Nebūkite tokie užsispyrę ir išpuikę, antraip galite neišvengti nesusipratimų.

Liūtas 07 23–08 22

Grįžti į kasdienį ritmą po švenčių, atrodo, bus sunku. Jums ir toliau norėsis mėgautis laisve ir pramogauti. Šiuo laikotarpiu jus vilios nuotykiai ir šiltieji kraštai. Norėsite bent trumpam pabėgti ten, kur net ir žiemą šviečia saulė.

Pirmąjį naujųjų metų mėnesį atsiskleis kai kurios jūsų baimės, kurių iki šiol nejautėte arba bent jau nepripažinote.

Teks sunkiai padirbėti, kad jas įveiktumėte arba išmoktumėte su jomis gyventi.

Šiuo laikotarpiu atidžiai rinkitės kompanionus, verslo partnerius. Vienas jų gali įvelti į ne itin malonią situaciją. Saugodami savo reputaciją jūs taip pat venkite žadėti tai, ko greičiausiai negalėsite įvykdyti.

Antroje mėnesio pusėje daugiau dėmesio skirkite brangiausiems savo žmonėms. Dėl jų jums gali tekti pažaboti savo pomėgius ir asmeninius troškimus.

Mergelė 08 23–09 22

Kuo daugiau duosite kitiems, tuo ir patys daugiau gausite. Prisiminkite tai pirmosiomis naujųjų metų dienomis. Dalykitės gerumu, džiaugsmu ir net materialiais daiktais su tais, kuriems jų labiausiai reikia.

Tai, kad šventės pasibaigė, nereiškia, kad dovanų metas baigėsi.

Jau netrukus jūsų gyvenime laukia svarbūs pokyčiai. Bet kol galite, mėgaukitės ramia dienų tėkme, pagaliau pabaikite tuos darbus, kuriuos ilgai atidėliojote. Pasitikite naują gyvenimo etapą sudėję visus taškus ant i.

Šiuo metu venkite bet kokios nereikalingos rizikos, ypač jei ji susijusi su jūsų ir kitų žmonių pinigais. Sausio mėnuo labai geras pradėti rūpintis savo sveikata ir grožiu. Atraskite laiko sportui ir aktyviai veiklai. Patartina pradėti laikytis dietos.

Tačiau nieko nesiimkite pirmiausia visko gerai neapgalvoję. Nepulkite stačia galva į nežinomus vandenis.

Nepamirškite savo pareigų ir pažadų artimiesiems.

Svarstyklės 09 23–10 22

Naujuosius metus pasitiksite gerai pailsėję, kupini energijos ir ryžto imtis naujų darbų. Visa galva panirsite į naujus projektus. Sieksite kuo greičiau įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Vis dėlto taip skubėti ir verstis per galvą nereikėtų. Juk dar tik metų pradžia.

Raskite laiko ir šeimai, artimiesiems. Jiems šiuo metu ypač norėsis sulaukti daugiau jūsų dėmesio. Sausio mėnuo palankus planuoti šeimos pagausėjimą ar įsigyti naujus namus.

Į vienišų Svarstyklių gyvenimą šį mėnesį gali pasibelsti meilė, tiesa, kažin ar ji bus tvari. Labiau tikėtina, kad santykiai kaip prasidės netikėtai ir greitai, taip ir pasibaigs. Laimė, dėl to neišgyvensite. Kadangi šiuo laikotarpiu tiesiog spinduliuosite seksualumu, dėmesio sulauksite išties nemažai.

Skorpionas 10 23–11 22

Jau pirmomis 2022-ųjų dienomis įvertinsite, koks didelis turtas yra draugai. Tada, kai jų reikės labiausiai, jie išties pagalbos ranką ir padės judėti į priekį. Jei iki šiol tuo abejojote, dabar įsitikinsite, kad jus supa nemažas būrys žmonių, kuriems jūs iš tiesų labai rūpite.

Jei mėnesio pradžia ir bus įtempta ir niūri, galite būti tikri, kad jūsų laukia sėkmingos paskutinės mėnesio dienos. Per jas netgi galite nusipirkti loterijos bilietą – sėkmė tikrai bus jūsų pusėje.

Ir jūs patys jausitės nepalyginti geriau. Atrodys, kad nėra nieko neįveikiama. Pasinaudokite šiuo laiku ateities planams, naujiems projektams kurti.

Šiuo laikotarpiu raskite laiko atviram nuoširdžiam pokalbiui su antrąja puse. Tai padės pagerinti santykius ir sutvirtinti jųdviejų ryšius.

Labiau rūpinkitės savo sveikata. Daugiau judėkite, atidžiau rinkitės maisto produktus.

Metas imti likimą į savo rankas. Tik nuo jūsų pačių priklauso, kokia laukia ateitis. Būsite energingi ir jausite visišką laisvę elgtis kaip tinkami.

Šaulys 11 23–12 21

Laukia puikus pirmasis 2022-ųjų mėnuo. Galvoje suksis nemažai naujų idėjų, o jūsų kelyje pasitaikys net keletas puikių progų, kuriomis sugebėsite protingai pasinaudoti.

Gera nuotaika padės į darbus kibti visomis jėgomis. Užsispyrimas ir atsidavimas darbui padės pasiekti nuostabių rezultatų profesinėje veikloje.

Nors šiuo laikotarpiu laukia nemažai progų pasirodyti viešumoje, o jūsų žavesiui bus sunku atsispirti, šis laikas netinkamas naujiems santykiams, ypač jei jie romantiški, megzti. Naujos bičiulystės nesitęs ilgai, be to, galite likti stipriai įskaudinti, išduoti.

Sausio mėnesį venkite didelių ir neapgalvotų pirkinių. Šiuo metu pinigus leiskite apdairiai, atidžiau planuokite savo finansus.

Ožiaragis 12 22–01 19

Naujuosius metus pasitikite pozityvia nuotaika. Įsijautę į kalėdinę dvasią ir ateinančiais metais artimuosius bei bičiulius džiuginsite dovanomis. Jūsų dosnumas stebins aplinkinius, o jums suteiks daug džiaugsmo. Regis, tik dabar visa savo esybe pajusite, kad dovanoti – gera.

Tai puikus laikas planuoti ir dėliotis savo ateities tikslus. Būkite drąsūs. Tegul užsibrėžti tikslai būna ambicingi. Jeigu tik skirsite pakankamai pastangų, net ir neįtikimiausius tikslus jums šiemet pavyks pasiekti.

Nors šį mėnesį norėsis kuo daugiau laiko praleisti jaukiai ir ramiai namuose, nepatingėkite skirti daugiau laiko aktyvesnei fizinei veiklai. Sausio mėnuo geras atrasti, prisiminti ar tobulinti savo kūrybinius gebėjimus ir bendravimo įgūdžius.

Vandenis 01 20–02 18

Naujieji metai prasidės džiugia nata. Jausitės laimingi, įvertinti, pasitikintys savimi. Gera sveikata ir teigiamas požiūris leis jums pajusti, kad gyvenate darnoje tiek su savimi, tiek su aplinka. Sausį laukia nemažai renginių, kuriuose galėsite spinduliuoti savo žavesiu.

Pirmasis naujųjų metų mėnuo bus ypač geras dirbantiems intelektualinį, kūrybinį darbą. Šiuo laikotarpiu jums kils daugiau nei įprastai klausimų apie viską, kas jus supa. Būsite smalsesni, o tai reiškia, kad sužinosite dar daugiau. Jūsų lankstumas padės efektyviai panaudoti įgytas žinias.

Priešingos lyties atstovams šiuo laikotarpiu bus sunku jums atsispirti. Vis dėlto sausis nėra tinkamas romantiškiems santykiams megzti. Šis laikas netinkamas ir ketinantiems investuoti. Netikėkite lengvai dalijamais pažadais.

Atsakykite sau: „Kokią žymę po savęs paliksiu šiame pasaulyje?“ Turėsite pakankamai noro ir ryžto pakeisti esamą situaciją.

Žuvys 02 19–03 20

Jūsų laukia įdomi metų pradžia – kupina gerų idėjų ir puikių galimybių. Nors tai gal ir nebus geriausias laikas meilės ir asmeninių santykių fronte, profesinis gyvenimas eisis kaip iš pypkės.

Jausite energijos antplūdį. Santykiai su kolegomis ir partneriais klostysis puikiai ir tai gali turėti didelės teigiamos įtakos jūsų karjeros pokyčiams.

Jums puikiai seksis derėtis. O dėl įžvalgumo, atidumo ir darbštumo galite būti pakviesti įsitraukti į naujus įdomius projektus.

Asmeniniuose santykiuose koją kiš jūsų impulsyvumas ir pernelyg greitas užsidegimas. Jei norite išlaikyti darnius santykius namuose, pasistenkite nekreipti dėmesio į mažas smulkmenas. Būkite kantresni ir ramesni. Pagirkite šeimos narius už jų pastangas.

Kadangi šį mėnesį būsite linkę per daug išlaidauti, pasistenkite atidžiau rinktis, kur ir kam leisti pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.