Horoskopas kovui: štai kurio ženklo laukia išties sėkminga pavasario pradžia

Pirmasis pavasario mėnuo žadina ir viltį, ir meilės troškimą. Astrologė Ramunė atskleidė, koks kovas laukia kiekvieno Zodiako ženklo. Pasak jos, išties sėkmingas mėnuo laukia Skorpionų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2022, 2:22 PM, atnaujinta Mar 6, 2022, 2:36 PM

AVINAS (03 21-04 19)

Pavasario pradžia – tai laikas, kai gali tekti iš naujo pagalvoti apie savo svajones, siekius, viltis. Tai bus emocijų kupinas metas, kuomet gali atsiskleisti ilgą laiką slėpti jausmai. Nebūtinai teigiami. Išlaisvinkite juos.

Ypač permainingos emocine prasme bus pačios pirmosios kovo dienos. Laimė, paskui viskas po truputį stosis į savo vėžes, atgausite vidinę ramybę.

Leiskite laiką su bendraminčiais. Jie jus įkvėps ir padės geriau save suprasti, padės jums atskleisti savo gebėjimus, talentus.

Kovo mėnesį laukia teigiami pokyčiai karjeros srityje. Jums gali būti pasiūlyta nauja pozicija. Taip pat galite sulaukti didesnio atlygio, premijos, pagyrų. Paskutinės mėnesio dienos bus kupinos romantikos. Tai bus palankios dienos sužadėtuvėms, santuokai.

JAUTIS (04 20-05 20)

Ateina puikus metas pradėti keisti savo gyvenimą. Jei esate kažkuo nepatenkinti – socialine padėtimi, namais, profesine veikla, jus supančių žmonių draugija, pats metas raitotis rankoves ir imtis pokyčių.

Tiesa, nesitikėkite, kad jie ateis žaibišku greičiu. Turėsite ilgai ir kantriai dirbti, kad pasiektumėte tai, ko norite. Šiomis dienomis pasistenkite baigti ir seniai pradėtus, bet vis vilkintus darbus.

Jei kamuos liūdnos mintys, prasiblaškykite gerų draugų kompanijoje. Išsipasakokite, atsiverkite. Tai padės pasijusti kur kas geriau.

Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad sutiksite, savo sielos draugą ar draugę. Panašu, kad idealiai vienas kitam tiksite. Užsimezgę santykiai gali tapti ilgalaikiais.

Savaitgaliais atsargiau elkitės prie vairo. Būkite budrūs.

DVYNIAI (05 21-06 20)

Kur mano vieta? Ką aš čia darau? Ar esu naudingas? Tokie ir panašūs klausimai jus kamuos pirmomis pavasario dienomis. Skirkite laiko pabūti vienumoje tam, kad galėtumėte rasti atsakymus į jums kylančius klausimus.

Jei pasitaikys proga nors keliom dienoms kažkur nuvykti, būtinai ja pasinaudokite. Tos kelios dienos gali būti lemtingos – jums tarsi atsivers akys. Kitaip pradėsite žvelgti į pasaulį ir save jame. Priimdami sprendimus klausykite savo širdies.

Paskutinė mėnesio savaitė žada būti iš ties sėkminga. Visus reikšmingus darbus, sprendimus galite palikti būtent šiam laikotarpiui. Maloniai nudžiugins verslo partneriai ar bendradarbiai. Šiuo laikotarpiu nusipirkite loterijos bilietą – net ir jis šiomis dienomis gali būti laimingas.

VĖŽYS (06 21-07 22)

Kovo mėnuo jums – naujovių ir pokyčių metas. Laukia nemažai darbų, naujų veiklų ir pažinčių, tačiau susitaikykite su tuo, kad ne viskas klostysis taip, kai norite jūs.

Turėkite visuomet kelis pasirinkimus. Ir jeigu jūsų turimas pirminis planas grius, nieko nelaukdami iš kišenės traukite planą B ir judėkite užtikrintai į priekį.

Siekdami tikslo kliaukitės savimi, o ne kitais. Netikėkite kitų duodamais abstrakčiais pažadais. Tačiau tuo pačiu neužmerkite akių prieš akivaizdžius faktus. Klausykite proto balso ir venkite nepamatuotų emocijų. Taip pat nesistenkite įrodyti kitiems, kad jūs visais klausimais esate teisus. Teisuolių niekas nemėgsta.

Paskutinėmis kovo dienomis į jūsų gyvenimą gali sugrįžti žmogus iš praeities. Koks bus šis susitikimas, priklauso nuo to, kokius stiprius jausmus esate jam išlaikę.

LIŪTAS (07 23-08 22)

Pavasario pradžia – puikus metas meilės reikalams. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad užmegsite naują romaną. Visgi kažin ar jis bus ilgalaikis – gali paaiškėti, kad nesutampa jūsų vertybės ir požiūris į santykius, gyvenimą apsritai.

Darbe galite jausti motyvacijos stygių, vengsite atsakomybės, nors darbai ir nauji projektai nelauks. Teks padirbėti su savimi, kad prisiverstumėte atlikti tai, ką privalote.

Šiuo laikotarpu atidžiau elkitės su pinigais. Dėl per didelio išsiblaškymo būsite linkę daryti klaidų. Nerizikuokite investuodami savo pinigus ar kitą turtą į projektus, kurie nėra iki galo aiškūs.

Antroje kovo pusėje jums gali tekti daugiau dėmesio skirti šeimos reikalams. Supraskite, kad ne viską ir ne visus galite sukontroliuoti. Kai kuriuos dalykus (kaip ir žmones) tiesiog reikia priimti tokius, kokie jie yra. Būkite kantresni ir dėmesingesni.

MERGELĖ (08 23-09 22)

Jūsų entuziazmas ir optimizmas šį mėnesį bus užkrečiantys. Toks jūsų nusiteikimas labai pravers, kai teks susidurti su kai kuriais nesklandumais ir nesusipratimais. Jų daugiausia nusimato kovo pirmą savaitę. Paskui viskas aprims.

Šiuo laikotarpiu labiau rūpinkitės savimi. Pailsėkite, atsipalaiduokite. Atminkite, kad nuo jūsų emocinės būklės, priklauso ir tai, kaip jums sekasi kitose gyvenimo sferose.

Jei šiomis dienomis pasijausite išduoti jums artimo žmogaus, neskubėkite smerkti ir teisti. Didelė tikimybė, kad tai tik nesusipratimas. Prieš ką nors kaltindami, pirmiausia išsiaiškinkite visus niuansus ir gerai apgalvokite, prie ko gali privesti jūsų priekaištai.

Nesielkite pernelyg užsispyrėliškai. Jeigu suklydote jūs – atsiprašykite.

SVARSTYKLĖS (09 23-10 22)

Jūsų laukia darbinga pavasario pradžia. Ant jūsų pečių užgrius nemažai naujų projektų, lauks svarbūs susitikimai. Jei žinote, kad su kažkuo susidoroti jums bus sunku, iš karto apie tai įspėkite. Būkite sąžiningi tiek sau, tiek kitiems ir neprisiimkite įsipareigojimų, kurie jums gali būti per dideli.

Kovo mėnesį būsite linkę per daug išlaidauti. Pasistenkite vengti neapgalvotų pirkinių, o įsigydami brangesnius daiktus, būtinai išsaugokite pirkimo kvitus ir pasidomėkite prekių grąžinimo galimybėmis.

Asmeniniai santykiai šiuo laikotarpiu primins amerikietiškuosius kalnelius. Vieną dieną jausitės be galo laimingi ir mylimi, kitą dieną jūsų namuose gali dužti lėkštės ir skambėti barniai.

Kad to išvengtumėte, pasistenkite būti pakantesni savo antrajai pusei ir skirti vienas kitam daugiau laiko – atraskite bendrų pomėgių ir veiklų.

SKORPIONAS (10 23—11 21)

Jūsų laukia sėkminga pavasario pradžia. Tai bus idealus laikas atsikratyti visko, kas jus slegia, stumia žemyn ir neleidžia judėti į priekį. Apsupkite save tais žmonėmis, kurie jus skatins drąsiai žengti pirmyn.

Kovo mėnesį galite sulaukti didesnio atlyginimo, jei užsiimate verslu-– didesnio pelno. Šis laikas palankus su finansais susijusiems sandoriams.

Dabar palankus metas investuoti, pradėti naują verslą. Imdamiesi naujų projektų, nebijokite imtis rizikingesnių žingsnių. Eksperimentuokite. Jeigu šiuo metu ieškote naujo darbo, tikėtina, sulauksite net kelių dėmesio vertų pasiūlymų.

Mėnesio viduryje pasaugokite sveikatą. Galimos nedidelės traumos. Taip pat galite jausti didesnį nei įprastai nuovargį. Atsikvėpkite. Bent keletui dienų atitrūkite nuo darbų ir rūpesčių. Atraskite įdomios laisvalaikio veiklos. Suorganizuokite savo antrajai pusei romantišką pasimatymą.

ŠAULYS (11 22-12 21)

Kovo mėnesį daugiausia laiko ir energijos teks skirti namų reikalams ir šeimai. Ypatingo dėmesio reikalaus atžalos. Jums gali tekti priimti su jais susijusius svarbius sprendimus.

Darbe reikalai klostysis išties palankiai. Sugebėsite parduoti net, rodos, visiškai nerealias idėjas. Dabar geras laikas tvirtai siekti savo užsibrėžtų tikslų.

Atkreipkite dėmesį, kaip elgiatės su draugais ir partneriais. Būsite linkę prisiimti jų atsakomybę, už juos atlikti jų užduotis ir darbus. Nedarykite šios klaidos. Padėkite jiems savo patarimais ir buvimu šalia tuomet, kai jiems to reikia.

Būkite atidūs pasirašydami bet kokias sutartis. Atidžiai jas perskaitykite. Mėnesio pabaiga palanki atostogoms su šeima.

OŽIARAGIS (12 22-01 19)

Sulėtinkite tempą. Atsipalaiduokite. Pasistenkite pailsėti, išvykti ilgesnėms atostogoms. Antroje mėnesio pusėje gali kilti stiprus troškimas keisti gyvenamąją vietą. Gerai apgalvokite, iš kur kyla toks noras – ar trokštate pabėgti nuo senų skaudulių, ar tiesiog norite judėti į priekį ir pagerinti savo gerbūvį.

Nesvarbu, ar tai susiję su nauju būstu, nauju darbu, ar antrąja puse – venkite priimti skubotų sprendimų. Jų gailėtis gali tekti labai ilgai. Pasitarkite su autoritetingais bičiuliais, nebijokite jų klausti patarimo. Mokykitės iš kitų, o ne iš savo klaidų.

Antroje kovo pusėje galite gauti džiuginančią naujieną ar kvietimą iš jums brangaus žmogaus. Paskutinėmis mėnesio dienomis atidžiai skaičiuokite pinigus ir venkite apgavysčių. Būsite linkę pernelyg greitai pasitikėti ir atverti tiek savo širdį, tiek piniginę.

VANDENIS (01 20-02 18)

Pirmąjį pavasario mėnesį į jūsų gyvenimą gali sugrįžti seni draugai. Prigesusios draugystės tarsi iš naujo įsižiebs pilna ugnimi. Taip pat šiuo metu greičiausiai sutiksite nemažai naujų žmonių, kurie gali tapti jūsų artimais bičiuliais.

Visgi nebūkite pernelyg patiklūs ir naivūs. Kai kurie žmonės gali bandyti pasinaudoti jūsų atvirumu ir geranoriškumu. Antroje mėnesio pusėje galite išgyventi skaudžią pamoką. Gerai suprasite, kur padarėte klaidas, bet pabandyti ištaisyti jas gali būti pernelyg sudėtinga.

Darbe galite jausti šiokį tokį sumišimą – iki galo nesuprasite, ko iš jūsų tikimasi, kur prasilenkia lūkesčiai. Kalbėkitės su kolegomis, aiškiai išsakykite, kokių pokyčių pageidaujate, ir viską iki galo išsiaiškinkite, kad neliktų nusivylusių pusių.

ŽUVYS (02 19-03 20)

Kovo mėnesį ne kartą atsidursite situacijoje, kai jums bus sunku apsispręsti. Keisite savo nuomonę apie pačius įvairiausius dalykus net kelis kartus per dieną. Aplinkinius tai gali erzinti ir sukelti jų pyktį. Galiausiai jums vis tiek reikės apsispręsti.

Tam tikri praeityje jūsų priimti sprendimai gali atsispindėti jūsų banko sąskaitoje. Gali nutikti taip, kad jūsų pajamos sumažės ir jums teks prašyti finansinės pagalbos iš pačių artimiausių žmonių. Neplakite savęs už praeities klaidas. Nuo jų neapsaugotas nė vienas.

Šiuo laikotarpiu galite gerokai nusivilti bičiuliu ar kolega. Matyt, per daug pasitikėjote šiuo žmogumi ir suteikėte jam per daug laisvės elgtis kaip tinkamam. Įvertinkite, kaip galėsite dirbti toliau ir, jeigu matote, kad tai neįmanoma, nebijokite imtis ryžtingų veiksmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.