Horoskopas balandžiui: šį ženklą kažkas tarsi globos iš viršaus

Laukia įdomus ir įvairus balandžio mėnuo, žada astrologė Ramunė. Vandeniams jis bus neįtikėtinas ir kupinas naujovių, o Vėžiams seksis taip puikiai, kad atrodys, jog kažkas juos globoja iš viršaus.

 Angelas.<br> 123rf nuotr.
 Angelas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-01 12:00

AVINAS 03 21–04 19

Šį mėnesį skirkite sau. Ir ne tik todėl, kad tai jūsų gimtadienio mėnuo. Būkite sau pakantesni, pasilepinkite, įsiklausykite į savo poreikius, naujas kylančias idėjas. Įgyvendinę jas labiau pasitikėsite savimi ir tai leis tvirčiau stovėti ant žemės.

Balandis – geras laikas pasitikrinti, kas yra tikrieji jūsų draugai, kuo galite kliautis, pasitikėti, į ką atsiremti. Šis metas bus ir tarsi santykių su antrąja puse testas. Jeigu tokios neturite, padės pasirinkti tą, su kuriuo (-ia) išties jausitės gerai.

Santykiai su šeimos nariais – tėvais ar vaikais – gali būti sudėtingi dėl nesuvaldytų abipusių lūkesčių. Girdėkite, ką sako kiti, ir neskubėkite teisti. Atidžiau tvarkykite savo finansus. Šis laikas nėra palankiausias didelėms investicijoms į nekilnojamąjį turtą.

JAUTIS 04 20–05 20

Ar tik nebus atėjęs metas karjeros pokyčiams? Balandis – geras laikas apsvarstyti, kokiu keliu toliau norite žengti, ir ryžtingai priimti sprendimą. Priimdami jį klausykitės širdies balso.

Kad ir ką nuspręstumėte, nesidairykite atgal ir nesigraužkite, kad galbūt padarėte klaidą. Judėkite pirmyn iškelta galva.

Panaši situacija bus ir meilės srityje. Skirkite laiko susidėlioti mintims, ko norite iš santykių, kas jums svarbu ir kokių žingsnių imtis, kad tai pasiektumėte. Pagaliau išmokite ir patys garsiai išsakyti kitam, ką jaučiate. Esate dosnūs dovanų mylimam žmogui, tačiau šildančių meilių žodžių garsiai ištarti vengiate.

Šis laikotarpis palankus poroms, planuojančioms nėštumą. Būkite tolerantiškesni ir dėmesingesni artimiesiems, ypač vyresniems žmonėms.

DVYNIAI 05 21–06 20

Jūsų laukia gana sudėtinga balandžio pradžia. Nesusikalbėjimas su šeimos nariais ir kolegomis, painiava ir sumaištis skirtingose gyvenimo sferose, problemos dėl automobilio – štai su kuo jums gali tekti tvarkytis pirmomis mėnesio savaitėmis.

Laimė, geras jūsų nusiteikimas, energija ir optimizmas padės lengvai išbristi net iš nemaloniausių situacijų. Mėnesio pabaigoje galėsite atsikvėpti ir džiaugtis ramybe. Šiomis dienomis ypač maloniai nustebins artimi draugai.

Šiuo laikotarpiu su jumis bus malonu leisti laiką – būsite puikus kompanionas, todėl sulauksite nemažai kvietimų į renginius, šventes, susitikimus. Jei esate vieniši, antroje balandžio pusėje galite sutikti širdžiai mielą žmogų.

Mėnesio pabaigoje jūsų kišenėje gali atsidurti daugiau pinigų, nei galėjote tikėtis. Greičiausiai už tai galėsite padėkoti savo entuziazmui. Jums bus sunku nustygti vietoje ir jūs mielai imsitės papildomos veiklos, kuri bus ne tik maloni, bet ir naudinga.

VĖŽYS 06 21–07 22

Šiuo laikotarpiu jausitės tarsi jus kažkas globoja ir saugo iš viršaus. Viskas, ko imsitės, seksis lengvai. Gyvenimas bus įdomus ir kupinas malonių staigmenų. Šį mėnesį galite sulaukti netikėtų dovanų, kurios gali gerokai pakeisti jūsų gyvenimą.

Tikėtina, kad šiuo laikotarpiu atrasite savo iki šiol nepastebėtą talentą. Galbūt jam atsiskleisti padės nauja mūza ar įkvėpėjas.

Nors mėnuo bus ypač sėkmingas, nuobodžiauti nebus kada. Daugiausia dėmesio šį mėnesį reikės tvarkant piniginius reikalus. Jums gali tekti pradėti skaičiuoti išleidžiamus pinigus. Jei užsiimate verslu, atidžiai peržiūrėkite, kaip tvarkoma jūsų buhalterija.

Šį mėnesį gali nudžiuginti ir gerokai išaugusios papildomos pajamos – galbūt laimėsite loterijoje arba gausite palikimą.

LIŪTAS 07 23–08 22

Kad reikalai klostytųsi norima linkme, visą balandžio mėnesį atidžiau rinkitės žodžius bendraudami su kolegomis, vadovais, verslo partneriais. Ne vietoje ir ne laiku ištartas, rodos, nekaltas žodis gali pridaryti nemažai žalos.

Jeigu pavyks suvaldyti liežuvį, balandžio pabaigoje ar artimiausiais mėnesiais galite sulaukti pasiūlymo eiti aukštesnes pareigas ir, žinoma, uždirbti daugiau.

Džiugins santykiai su artimiausiais žmonėmis – šeimos nariais, antrąja puse. Su jais šį mėnesį praleisite daug smagių akimirkų, jausite jų visapusišką palaikymą ir meilę. Dabar geras laikas palepinti juos ir save bent trumpomis atostogomis.

Šį mėnesį atidžiau rinkitės, ką valgote. Ne tik tam, kad dailesni pasitiktumėte vasaros sezoną, bet ir išvengtumėte bėdų dėl skrandžio.

MERGELĖ 08 23–09 22

Balandis – ne pats geriausias jums, tad šį mėnesį pasistenkite praleisti kuo ramiau. Nesiimkite jokių naujų ar svarbių darbų ir projektų. Verčiau susitelkite į tuos, kuriuos jau esate pradėję ir kuriuos būtinai reikia pabaigti.

Kad juose nepasiklystumėte ir nieko nepamirštumėte, susidarykite sąrašą. Jeigu vieniems su viskuo susidoroti sunku, nebijokite paprašyti kitų pagalbos. Tiktai būkite konkretūs ir tikslūs – kitiems gali būti sunku suprasti, ko iš jų tikitės.

Santykiuose su antrąja puse pasistenkite surasti pusiausvyrą. Esate be galo ištikimi, prisirišę ir linkę visuomet praktiškai spręsti kilusias problemas. Tačiau kitam žmogui gali reikėti šiek tiek daugiau erdvės ar tiesiog moralinio palaikymo.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Meilė šį mėnesį viską nugalės. Išmokite vertinti, ką gyvenimas jums duoda, ir pastebėsite, kad pasaulis nušvis visai kitomis spalvomis.

Tikėtina, kad balandį stipriai įsimylėsite. Tiesą sakant, dėl to žmogaus pamesite galvą ir apie jį suksis visos jūsų mintys. Susikaupti ir tvarkyti kasdienius reikalus bus be galo sunku.

Išvengti dėl to kylančių problemų padės jūsų vidinis žavesys. Jam atsispirti bus sunku net patiems griežčiausiems ir kritiškiausiems. Tačiau labai svarbu, kad ir patys išliktumėte kritiški ir pripažintumėte savo klaidas.

Šis mėnuo palankus kelionėms, ypač jei jos susijusios su darbu ar verslu, tačiau labiau pasaugokite nugarą. Yra nemaža tikimybė ją susižaloti, gali kamuoti didesni nei įprastai skausmai.

Mėnesio patarimas – neužsidarykite tarp keturių sienų ir neleiskite blogoms emocijoms jus užvaldyti.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Jūsų laukia intensyvus balandžio mėnuo. Bet kartu šis laikas bus puiki proga įvertinti, kokie jūsų prioritetai, į ką norite sutelkti savo dėmesį ir kuria kryptimi judėti toliau. Tai geras laikas pradėti mokytis ko nors nauja.

Šeimoje ar draugų būryje gali kilti kivirčų. Jūs atsidursite gana keistoje – taikdario – pozicijoje.

Bandymas sutaikyti artimuosius greičiausiai bus sėkmingas. Tai, kad jūsų pastangos bus vaisingos ir įvertintos, suteiks jums daug džiaugsmo.

Jei esate vieniši, šį mėnesį galite susipažinti su žmogumi, su kuriuo jausite labai stiprų dvasinį ryšį. Jis taps jūsų draugu visam gyvenimui, nepaisant to, ar jūsų meilės santykiai susiklostys sėkmingai, ar ne.

ŠAULYS 11 22–12 21

Balandis tikrai turėtų būti įdomus. Būsite kupini energijos, gerų norų. Jūsų laukia nemažai įdomių renginių, romantiškų akimirkų ir pažinčių su įdomiais žmonėmis. Kai kurie jų ateityje gali tapti jūsų verslo partneriais.

Šį mėnesį bus situacijų, kai jums atrodys, kad prieš jus užsidaro visos durys, tačiau neskubėkite nusiminti ir nuleisti rankų. Paieškokite lango, kuris jums atvers daugybę naujų galimybių. Būkite atviri naujovėms, nebijokite žengti drąsaus žingsnio.

Kad šeimoje išvengtumėte nemalonumų, pasistenkite suvaldyti savo norą kritikuoti. Būkite atlaidesni, dėmesingesni, supratingesni. Šį mėnesį venkite spontaniškų pirkinių, ypač jei jie didesni ir brangesni, – dabar tam netinkamas laikas.

Mėnesio patarimas – net jei namuose dabar ne pati maloniausia atmosfera, neieškokite prieglobsčio ir paramos kito žmogaus glėbyje. Visas problemas turi išspręsti dviese su savo antrąja puse.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Šiuo laikotarpiu pradėsite geriau suprasti save ir įvertinsite, kas jums gyvenime svarbiausia. Susirašykite savo tikslus ir suplanuokite, kokių veiksmų imsitės jiems pasiekti. Jūsų energija ir ryžtas padės šiuos tikslus įgyvendinti gana greitai, tačiau labai svarbu, kad jų siektumėte nuosekliai.

Namuose gali kilti šiokių tokių nesutarimų su antrąja puse, tėvais ar vaikais dėl piniginių reikalų. Jums gali atrodyti, kad kiti šeimos nariai per mažai prisideda prie visų finansinės gerovės ir per daug išlaidauja.

Prieš kritikuodami kitą pirmiausia pasižiūrėkite į save. Gal ir jūs rodote ne patį geriausią pavyzdį?

Darbe sulauksite daugiau nei įprastai dėmesio. Jūsų vadovas gali pastebėti tam tikrus jūsų gebėjimus, kurių nė patys neįtarėte turintys.

Ar žinote posakį, kad su svajonėmis reikia elgtis atsargiai, nes jos pildosi?

Drąsiai svajokite, susikoncentruokite į tai, ką norite pasiekti, ką norite jausti, kuo būti, – visa tai yra tikrai pasiekiama.

VANDENIS 01 20–02 18

Laukia neįtikėtinas mėnuo. Svarbiausia – būkite atviri naujovėms ir pokyčiams. Visą balandį būsite kaip niekada energingi, o naujos jums kilsiančios genialios idėjos padės džiaugtis saldžiais vaisiais visus likusius šių metų mėnesius.

Kad su visais naujais projektais susidorotumėte kuo lengviau ir sėkmingiau, jums reikia susikurti daugiau taisyklių. Kruopščiai viską planuokite, daugiau dėmesio skirkite detalėms.

Jeigu šį mėnesį planuojate kelionę, ją gali tekti atidėti, tačiau per daug dėl to neišgyvenkite. Galbūt vėliau galėsite išvykti kur nors kitur, kur bus ne mažiau įdomu.

Su antrąja puse būkite atviresni ir pakantesni. Nenorėkite, kad kitas žmogus būtų jūsų kopija. Visi mes labai skirtingi ir dėl to įdomūs.

ŽUVYS 02 19–03 20

Šį mėnesį gali tekti priimti ne vieną svarbų sprendimą ir spręsti ne vieną rimtą problemą tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Ieškodami sprendimų ir juos priimdami galite kliautis nuojauta – šiuo laikotarpiu ji bus be galo stipri.

Labai tikėtina, kad balandžio mėnesį pamilsite tikrai ypatingą žmogų – savo sielos draugą. Būsite linkę kelti jį ant pakylos. Ir išties jis jums bus be galo dėmesingas, atsidavęs, mylintis.

Su šiuo žmogumi, panašu, ateityje drauge įgyvendinsite nemažai svajonių ir susikursite jaukius namus – juose rasite užuovėją nuo visų negandų.

Balandžio mėnesį daugiau laiko skirkite fizinei veiklai ir meditacijai.

Tai padės jums tomis akimirkomis, kai šiek tiek trūks optimizmo ir geros nuotaikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.