Horoskopas gegužei: dviejų ženklų laukia nepaprasta sėkmė

Kas laukia paskutinį pavasario mėnesį? Astrologė Ramunė žada, kad gegužė bus be galo sėkminga Vėžiams ir Ožiaragiams.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2022, 1:30 PM

AVINAS 03 21–04 19

Finansinė gerovė, šeiminė laimė ir karjeros laimėjimai – to galite tikėtis ir laukti paskutinį pavasario mėnesį. Tačiau viso to nesulauksite be pastangų.

Bene didžiausias laimėjimas bus išvengti konfliktų. Kad ir kaip stipriai būtumėte supykę, pasistenkite išlaikyti šaltą protą ir nesikarščiuokite.

Būkite atsargūs bendraudami su naujais pažįstamais, kurių šį mėnesį sutiksite tikrai nemažai. Kai kurie jų tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti geri ir nuoširdūs žmonės, linkintys jums tik gero.

Šį mėnesį iš priešingos lyties atstovų sulauksite daug komplimentų, dėmesio, pažadų ir pasiūlymų. Priimkite juos, mėgaukitės jais. Tačiau jei šalia jūsų jau yra antroji pusė, būkite atsargūs – nepameskite galvos.

Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo šeimai. Juk ji – pagrindinis jūsų ramstis. Taip, jūs artimuosius mylite, tačiau kaip dažnai tai pasakote? Nesigėdykite savo jausmų ir dažniau apie juos kalbėkite.

JAUTIS 04 20–05 20

Pirma gegužės pusė turėtų būti tikrai gera. Būsite kupini energijos, galvoje suksis daug gerų idėjų. Pasitikėsite savimi ir, rodos, nieko nebus neįmanoma. Norėsis sparčiu žingsniu žingsniuoti į priekį.

Tačiau nepriimkite itin svarbių sprendimų iki paskutinės mėnesio savaitės. Iki tol yra didelė tikimybė nesusipratimų, neaiškumų, kurie neigiamai paveiks jūsų planus, ypač jeigu jie susiję su sutarčių sudarymu ir pasirašymu ar kelionėmis.

Mėnesio pabaiga bus itin palanki užmegzti ryšius su naujais klientais. Jums puikiai seksis parduoti savo paslaugas ir prekes, tačiau nežadėkite nieko, ko žinote, kad negalėsite ištesėti.

Neapsigaukite ir patys pirkdami brangius daiktus – tikėtina, kad už didelę kainą jums bus bandoma parduoti niekalą. Pasiekimai darbe džiugins, pasiekti tikslai skatins dar daugiau dirbti. Vis dėlto būkite atsargūs. Galite greitai perdegti.

DVYNIAI 05 21–06 20

Gegužę galite tikėtis sulaukti nemažai gerų naujienų. Tikėtina, kad dauguma jų bus susijusios su vaikais, namais ir nekilnojamuoju turtu.

Tikėtina, kad viena didelė maloni staigmena privers jus apsvarstyti, ko norite iš savo gyvenimo ateityje, ir galbūt net ryžtis svarbiems pokyčiams.

Būkite atsargūs su dokumentais ir svarbia informacija. Galite dokumentus pamesti, o informacija gali pakliūti į nesąžiningų žmonių rankas.

Panašu, kad artimiausiu metu jūsų laukia kelionė. Iš anksto pasirūpinkite kelionės metu reikalingais finansais ir būdais, kaip saugiai atsiskaityti už prekes ir paslaugas.

Mėnesio pabaigoje gali iškilti sunkumų profesiniame ir asmeniniame gyvenime. Padėtį gali apsunkinti sustreikavusi sveikata. Greičiausiai tai bus susiję su kvėpavimo takais. Nedelsdami kreipkitės į medikus. Saugokitės nelaimingų atsitikimų ir sužeidimų.

Sugalvokite bendros veiklos su antrąja puse. Ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir dar geriau vienas kitą pažinsite.

VĖŽYS 06 21–07 22

Paskutinis pavasario mėnuo turėtų būti tikrai išskirtinis. Panašu, kad jūs tiesiog būsite apsaugoti nuo nemalonumų ir nesusipratimų. Niekas nedrįs stoti jums skersai kelio.

Todėl tai idealus laikas imtis veiksmų, kurie padės įgyvendinti net didžiausius jūsų tikslus. Darbe jausitės kaip niekada laimingi. Viskas klostysis lyg pagal jūsų scenarijų.

Klaidinga būtų manyti, kad situacija nepasikeis, todėl tinkamai pasinaudokite kiekviena akimirka. Dirbkite daug, atidžiai, bet neperdekite.

Būkite draugiški su kolegomis, bet nepamirškite seno gero posakio: „Jei norite, kad darbas būtų padarytas gerai, padarykite tai patys.“

Jums reikalinga artimiausio žmogaus emocinė parama. Jei tokio šiuo metu nėra, pasistenkite pakeisti situaciją. Juk nenorite palūžti pačiu nepalankiausiu momentu.

LIŪTAS 07 23–08 22

Atsikvėpti nebus kada. Jums teks gerokai pasistengti siekiant išlikti ten, kur dabar esate. Darbe laukia nemažai didelių pokyčių.

Jeigu nenorite, kad jie neigiamai paveiktų, pasiraitokite rankoves.

Šį mėnesį tikėtina komandiruotė į užsienį. Tai bus puiki proga jums pademonstruoti savo profesinius gebėjimus ir mokėjimą bendrauti.

Draugai reikalaus iš jūsų daugiau dėmesio. Atraskite jiems laiko. Juk geri draugai – didelis turtas. Vieniši Liūtai mėnesio pabaigoje gali įsivelti į meilės romaną, tačiau kažin ar jis truks ilgai. Bet gera kompanija ir smagus laikas garantuoti.

Finansinė situacija bus stabili. Tiesa, mėnesio pradžioje galite tikėtis papildomų įplaukų iš tų šaltinių, iš kurių mažiausiai tikėsitės.

MERGELĖ 08 23–09 22

Paskutinis pavasario mėnuo bus gana įtemptas. Būsite linkę greitai susierzinti. Jus ypač pykdys kitų lėtumas, neatsargumas ir iniciatyvos stoka.

Vis dėlto žodžius rinkitės atsargiai ir neskubėkite priimti skubotų sprendimų, dėl kurių gali tekti gailėtis ateityje. Nesileiskite į jokias provokacijas. Patikėkite – kuo ramesni išliksite, tuo jums bus geriau.

Šį mėnesį bus sunku ką nors planuoti – aplinkybės keisis pernelyg dažnai. Jūsų lauks daug netikėtų įvykių, darbų, susitikimų, tad būtų puiku, jei sugebėtumėte būti lankstesni ir planuodami savo dienotvarkę, ir mąstyseną.

Paramos ir supratimo ieškokite namuose – ten, kur yra artimiausi žmonės. Dabar bus ypač svarbu, kad jūsų antroji pusė būtų ne tik jūsų vyras ar žmona, bet ir geriausias draugas (-ė).

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Šį mėnesį išgirsite svarbią naujieną, kuri turėtų padėti apsispręsti prieš priimant labai reikšmingą sprendimą. Jis pernelyg svarbus ir atsakingas, kad elgtumėtės neapgalvotai.

Dabar tinkamas laikas atnaujinti namus – paremontuoti, patvarkyti. Leidžiant daugiau laiko namuose gali kilti minčių apie naują veiklą, kuri jums leistų dirbti iš namų.

Šio ženklo vyriškosios lyties atstovai gali įsivelti į vienos nakties nuotykį. Viskas puiku, jei neturite šeimos. O jei turite, gerai pagalvokite, ar dėl trumpalaikės pramogos verta rizikuoti jos netekti.

Laimės suteiks, rodos, visiškos smulkmenos – nauja rankinė ar bilietas į sporto rungtynes. Jei šiuo metu dovanų niekas nedovanoja, pasidovanokite ką nors gražaus.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Jums reikėtų pasistengti labiau atjausti kitus. Ne viskas sukasi vien apie jus, jūsų tikslus ir emocijas.

Nuo to, kaip gebėsite atsižvelgti į kitų žmonių poreikius ir nuomonę, priklausys jūsų sėkmė.

Šiuo metu savo ambicijas reikėtų atidėti į šoną. Imkitės tik tų darbų, kurie tikrai svarbūs ir būtini, nesiblaškykite. Susidūrę su iššūkiais pažvelkite į juos kūrybiškai. Naujas, kitiems gal ir neįprastas požiūris jums padės išbristi iš sunkiausių situacijų.

Santykiuose su antrąja puse bus ir pakilimų, ir nuopuolių. Pastarųjų priežastis – dėmesio namams ir jų reikalams stoka. Meilę iš naujo gali pakurstyti sprendimas susilaukti atžalos.

Gegužė – netinkamas metas investuoti į tokius didelius pirkinius kaip būstas ar automobilis. Pasirašydami sutartis būkite labai atidūs – klaidos gali kainuoti pernelyg brangiai. Dabar palankus metas atnaujinti savo spintą, pasirūpinti nauju vasarišku įvaizdžiu.

ŠAULYS 11 22–12 21

Paskutinį pavasario mėnesį jūsų laukia daug įdomių įvykių. Sulauksite nemažai kvietimų į susitikimus, vakarėlius – nepraleiskite jų. Ten sutikti žmonės ir išgirstos naujienos gali jums gerokai pasitarnauti.

Šiuo laikotarpiu galite sulaukti darbo pasiūlymo, kurio atsisakyti bus labai sunku. O gal ir nereikia to daryti. Darbo ir atsakomybės bus tikrai daugiau, bet turbūt esate tam pasiruošę.

Ramių namų dvasią gali sujaukti netikėtai išryškėjusi paslaptis. Greičiausiai ji bus susijusi su jaunesniu šeimos nariu arba giminaičiu.

Tikėtina, kad šiomis dienomis gali kilti nesklandumų atsiskaitant banko kortelėmis. Būkite atsargūs – nepalikite kortelių, nepamirškite kodo ir saugokite savo piniginę.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Pasiruoškite įdomiam ir tikrai geram mėnesiui. Seksis ir jums, ir jūsų artimiesiems. O tai, be abejo, suteiks daug džiaugsmo. Geriausiai atsipalaiduoti galėsite namuose apsupti šeimos narių.

Tikėtina, kad jūsų giminaičių ar artimų draugų šeimoje gims kūdikis. Tai paskatins ir jus su antrąja puse aptarti galimą šeimos pagausėjimą. Dabar tam palankus metas.

Šis mėnuo palankus sužadėtuvėms, vedyboms ar medaus mėnesiui.

Gali būti, kad jums šiomis dienomis teks tvarkyti teisinius reikalus. Nesijaudinkite – ir čia viskas pavyks taip, kaip būsite suplanavę.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, jis padėtų užsitikrinti saugesnę ir turtingesnę ateitį.

VANDENIS 01 20–02 18

Nepatogumas – štai ką turbūt dažniausiai jausite šį mėnesį. O to priežastis gana paprasta – jums atrodys, kad viskas nėra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Bus sunkiau nei įprastai bendrauti ir tvarkyti reikalus su žmonėmis, nes jais tiesiog nepasitikėsite. Ir patys būsite linkę daug ką apie save nutylėti.

Tačiau drąsiai išsakysite tai, apie ką kiti tik galvoja, bet nedrįsta garsiai prabilti. Jums bus vieni niekai sugriauti egzistuojančius draudimus ir jūs nė kiek nesijaudinsite, kai už savo drąsą būsite kritikuojami.

Didžiausia klaida, kokią dabar galite padaryti, – eiti išvien su minia. Jums su ja tikrai ne pakeliui, tad nebijokite išsiskirti. Jei ne iš karto, tai bent ateityje būtent dėl to pelnysite didelę aplinkinių pagarbą.

ŽUVYS 02 19–03 20

Šį mėnesį jums tikrai neteks nerimauti dėl pinigų ir meilės – šios sritys tikrai bus ypač saugios. Dabar tas laikas, kai turėtumėte labiau pasirūpinti savo ateitimi.

Pasiruoškite naujiems ambicingiems projektams ir netikėtiems iššūkiams, kurių jūsų kelyje tikrai pasitaikys. Dabar jums reikės būti dar darbštesniems. Net jeigu kas nors nepavyks, nenuleiskite rankų ir nesustokite.

Šiuo laikotarpiu bet kokia pertrauka gali pridaryti nemažai bėdų. Verčiau imkitės iniciatyvos ir su dar didesniu užsidegimu bandykite įveikti kliūtis.

Priimdami sprendimus galite kliautis intuicija. Ji šiuo metu bus labai stipri ir neturėtų apgauti. Taip, tikra tiesa, kad kartais bendraujant su tėvais reikia labai daug kantrybės, tačiau šiuo metu venkite konfliktų su jais ir verčiau jau sutikite su tuo, ką jie sako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.