Palmiros horoskopas gegužei: užtemimų mėnuo vienam ženklui atneš lemtingą lūžį

Gegužės mėnesį visus mus stipriai veiks du užtemimai: Saulės, įvykęs balandžio 30 d., ir Mėnulio, kuris įvyks gegužės 16 d. Skorpiono ženkle, perspėja astrologė Palmira. Visgi Avinų laukia lemtingas lūžis.

 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2022, 11:23 AM

AVINAS

Mėnesio pirmąją pusę situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Dabar netinkamas laikas priimti radikalius sprendimus, dėti pastangas į veiklos reorganizaciją ar imtis kažko naujo, nors tai gali pavykti savaime, mat jūsų dėmesys bus nukreiptas į problemas, kurios jau anksčiau susiformavo ir tik dabar iškilo į paviršių. Bet kokiu atveju, antrą mėnesio pusę teks dažniau atsigręžti į praeitį, atlikti tai, kas buvo pamiršta, uždelsta ar pažadėta. Mėnesio viduryje nepatartina pirkti vertingus daiktus ir investuoti. Vis dėlto šis mėnuo atneš laimingą lūžį: nuo 11 d. jus ims globoti Jupiteris, tad sėkmės vis daugės ir kasdien jausitės tvirtesni.

JAUTIS

Gimtadieninio pakilimo metas, kai jaučiatės stiprūs, daug norite bei siekiate. Tačiau šįkart yra tam tikrų apribojimų: būsite veikiami dviejų užtemimų Saulės (balandžio 30 d.) ir Mėnulio (gegužės 16 d.), kurie suteiks tam tikro fatališkumo, kai padarytos klaidos tampa sunkiai atitaisomos. Ne laikas šį mėnesį rizikingiems projektams: imkitės tik to, ką gerai žinote. Nepatartina ką nors keisti ar iš esmės ko nors naujo imtis. Na, o jei sulauksite sėkmės – ji ilgam! Iliuzijų padaugės nuo antros dekados. Reikaluose gali tekti atsitraukti. Dabar bus svarbu ne į priekį veržtis, o saugoti turimus pasiekimus.

DVYNIAI

Iš jūsų bus daug pareikalauta, tačiau patys mažai gausite. Kita vertus, kuo mažiau tikėsitės, kuo labiau būsite pasiruošę susidurti su apribojimais, sunkumais, tuo mažiau rūpesčių patirsite. Dabar metas iki gimtadienio, kai reikia labiau save taupyti bei saugoti. Svarbesnius, skubesnius reikalus pasistenkite sutvarkyti per pirmą mėnesio dekadą, vėliau po 10 d. venkite bendravimo, nesiimkite sunkių darbų. Nereikėtų kažko naujo imtis. Stenkitės daugiau jėgų skirti svarbaus reikalo užbaigimui. Derėtų pamąstyti ir apie sveikatos stiprinimą, santykių gerinimą su artimaisiais, kolegomis ar vadovu. Nors po gimtadienio atgausite jėgas, tačiau nesiimkite nieko rizikingo: iki mėnesio pabaigos rūpesčių ir taip pakaks.

VĖŽYS

Jūsų užmojai dideli, tačiau kol kas sunkiai įgyvendinami. Deja, šis užtemimo mėnuo bus kupinas ne tik netikėtumų, bet ir užkulisinių žaidimų. Pasiruoškite – ne viskas priklausys vien nuo jūsų. Nepraraskite savitvardos. Gegužės staigmenos vargu ar bus malonios. Gelbėkitės įsiklausydami į intuiciją: nuojautos įspės, kur tikras reikalas, kur tuščias, kur sąžiningas žmogus, o kur apgavikas, intrigantas. Ypač antrąją mėnesio pusę nedėkite vilčių į naujas pažintis (dalykines bei asmenines), į gautus pasiūlymus, būkite atsargesni finansiniuose, verslo reikaluose. Ir venkite erzinti priešus, konkurentus, jei nenorite, kad pagausėtų intrigų.

LIŪTAS

Ambicijos brangiai kainuos. Tuo įsitikinsite pirmąją mėnesio dekadą. Likite kuklūs bei nepastebimi, nereikalaukite dėmesio, pripažinimo ar dėkingumo. Nei darbe, nei namie negausite tiek, kiek norėsite. Dėl užtemimų metas bus kupinas įtampos, tad kovoti, rizikuoti bus galima tik tuomet, jei esate ne vieni, jei palaiko šeima, jei turite patikimą užnugarį darbe. Likite taupūs plačiąja prasme – mėnesiui baigiantis gresia netikėti nuostoliai, nesėkmės darbe (saugokite darbo vietą, užimamas pareigas). Tai nestabilus metas, todėl bent jau finansiniuose reikaluose pasistenkite neprarasti saiko bei sveiko proto. Patartina atidėti ir naujovių įdiegimą, ne laikas ir veiklos plėtrai.

MERGELĖ

Bus svarbu nepasiduoti emocijoms, nesivelti į intrigas darbe, o kilusias problemas spręsti gražiuoju. Nors jausitės dažnai nesmagiai ir nervinsitės dėl kiekvienos nesėkmės, tačiau per pirmąją mėnesio pusę jums pavyks nemažai nuveikti, išspręsti sudėtingą problemą. Nieko svarbaus bei naujovių neatidėkite antrai mėnesio pusei – reikalai ims strigti. Sunkiausia veiklai bus trečia dekada. Tai bus blogos dienos atsakingiems piniginiams bei turto reikalams tvarkyti. Tuo metu bus svarbu stiprinti sveikatą bei nervų sistemą. Tad nesistenkite visko aprėpti, viską gauti, nerizikuokite savo karjera, dideliais pinigais.

SVARSTYKLĖS

Mėnuo kai ką pakeis jūsų gyvenime, nes teks susidurti su realybe, kuri nepakeičiama jokiomis pastangomis, su faktais, prieš kuriuos neįmanoma užsimerkti, nuo kurių neišeina nusisukti. Ir tai vers priimti radikalų sprendimą (veikloje, galbūt asmeniniuose santykiuose). Ar tai laimingai baigsis? Tikėtina – taip, jei esate kantrūs. Daugiau šiuo metu laimėsite, jei veiksite ne vieni, jei bursite bendraminčius, sieksite sąjungos, nors ir trumpalaikės. Beje, šį užtemimų mėnesį išryškės esminiai jūsų partnerių bei konkurentų, priešų privalumai bei trūkumai.

SKORPIONAS

Problemų kol kas nesumažės, nes 16 d. įvyks Mėnulio užtemimas būtent jūsų ženkle. Tai apgaulingas mėnuo, tad verta kukliau vertinti savo sugebėjimus bei sąžiningai vykdyti duotus įsipareigojimus. Itin svarbus bus partnerių pasirinkimas, lemtingas mokėjimas veikti poroje. Mėnesio pradžia kiek sklandesnė, tačiau antrą, trečią dekadą galimi rūpesčiai dėl santuokos, dalykinių partnerių. Mėnesiui baigiantis tikėtinos problemos dėl pinigų stygiaus ar jausmų pertekliaus naujai atsiradusiam asmeniui. Neskolinkite tuo metu ir nesiskolinkite rizikingai didelių pinigų. Nepalankios verslo investicijos.

ŠAULYS

Mėnuo sėkmingesnis moterims nei vyrams, tačiau – tai užtemimų metas, kai rūpesčiai užguls visus. Nepraleiskite progos mėnesio pradžioje išjudinti įstrigusį reikalą, išspręsti atsibodusią problemą. Jau antrąją dekadą daugės kliūčių, ir kažką pakeisti bus sunku. Antrą mėnesio pusę gali padaugėti nesklandumų darbe, ypač finansiniuose reikaluose bei santykiuose su mylimu žmogumi. Patartina nedemonstruoti ambicijų. Bet kokiu atveju, aplinkybės privers sumažinti išlaidas, apriboti išpūstus, nerealius planus. Vis dėlto mėnesio pabaiga sėkminga – sulauksite pripažinimo ir populiarumo. Tiesa, jei nesugalvosite veltis į naujas romantiškas pažintis.

OŽIARAGIS

Dėl Saulės užtemimo Jaučio ženkle ir Mėnulio užtemimo Skorpione galite tapti panašūs į lošėjus rulete, kurie pasiduoda azartui ir rizikuoja, leidžia paskutinius pinigus kabindamiesi už menkiausios vilties. Pamirškite avantiūras, nesižavėkite naujais dalykais, o svarbiausia – neskubėkite įsimylėti, juolab dėl to nutraukti seną meilės ryšį ar ardyti santuoką (mėnesiui baigiantis tai gali tapti ypač svarbu). Ypač antrąją, trečiąją dekadas būkite atsargūs versle, finansiniuose reikaluose, mažiau pasikliaukite vadovybe, partneriais – jie gali netikėtai apvilti. Trečią dekadą teks daugiau dėmesio skirti sveikatos stiprinimui. Šis laikas tinkamas ir remontui namuose.

VANDENIS

Per daug neužsimokite, pasiruoškite nenumatytoms kliūtims antrą mėnesio pusę. Pirmos dvi dekados – sąstingio laikas, kai derėtų daugiau laiko praleisti namuose. Tai netikęs metas kelionėms, komandiruotėms: nepamirškite, kad dabar būsite reikalingi namuose labiau nei paprastai, deja, užtemimas Jaučio ženkle gali gausinti rūpesčių dėl artimųjų, o taip pat dėl namų apskritai. Ypač mėnesiui baigiantis taps svarbūs santykiai su artimaisiais: gali tekti susidurti su vaikų, savo tėvų ar sutuoktinio nepasitenkinimu. Nebūkite lengvabūdiški leisdami pinigus, likite saikingesni įsimylėdami antrąją dekadą.

ŽUVYS

Mažiau nesklandumų patirsite, jei būsite budresni bendraudami (ir su savais, ir su svetimais), atidesni gaunamai informacijai bei įvairiems susitarimams, pasirašomiems dokumentams (padarytos klaidos, įvairūs netikslumai popieriuose vėliau atneš fatališkų pasekmių). Deja, dėl balandžio 30 d. užtemimo įtakos labiau tikėtinos ir vagystės (namie bei darbe), svarbios informacijos nutekėjimas konkurentams, taip pat neteisingos apkalbos. Mėnuo ne itin tinkamas gyvenamosios vietos pakeitimui. Patartina neskubėti apsispręsti ir dėl naujų namų įsigijimo. Mėnesiui baigiantis gali padaugėti rūpesčių dėl tėvų sveikatos, sutuoktinio jausmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?