Astrologė: šis ženklas susidurs su nepaaiškinamais įvykiais, kurie netikėtai pakeis jo ateitį

Prasidėjęs paskutinis pavasario mėnuo džiugina: laukia energinga ir turininga savaitė, žada astrologė Palmira. Mįslingos permainos laukia Liūtų.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 3, 2022, 11:33 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis, trečiadienis – tinkamas metas veiklai, skubiems reikalams. Šis laikas atneš ne tik naudos, bet ir asmeninį pripažinimą. Antrą savaitės pusę jus įkvėps džiugūs pokyčiai namuose. Tinka ieškoti gyvenamosios vietos, spręsti naujo būsto įsigijimo finansavimo klausimą.

Džiugus ir palankus šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams ar pažintims užmegzti šeštadienis. Deja, ne visai smagus sekmadienis, kai gali tekti užsiimti tuo, kuo nesinori. Neskubėkite reikšti savo nuomonės, juolab priimti svarbių sprendimų – kol kas nepavyks rasti tinkamos išeities. Sekmadienis bei pirmadienio rytas apgaulingi.

Jautis (04 21–05 20)

Neskubinkite įvykių, mokėkite išlaukti savo valandos. Siekite įsiklausyti į vidinius šnabždesius, tai padės nurimti, suprasti, kad esate gražūs ir laimingi. Nors savaitė gana rami, staigmenos gali priversti sukrusti ir kai ką pakeisti nusistovėjusioje rutinoje.

Antra savaitės pusė ypatinga, kai į galvą ateina nepaprastų sumanymų, kai atsiranda supratingų žmonių, reikalingų pagalbininkų. Susitikimai džiugins – išgirsite naudingų dalykų, sulauksite pritarimo jums svarbiu klausimu. Sekmadienis keblokas, kai teks įsitikinti, kad aplinkiniai ne visada teisūs ir gali suklaidinti. Nemėginkite tądien aiškintis santykių šeimoje

Dvyniai (05 21–06 21)

Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi, drąsių sumanymų, tad antradienį, trečiadienį imkitės ryžtingai tvarkyti reikalus. Jei ieškote naujų galimybių užsidirbti, ketvirtadienį, penktadienį jums pavyks rasti išeitį – šios dienos tinkamos finansinėms problemoms spręsti.

Savaitgalį rūpės susitikimai, kelionės. Šeštadienį jūsų nuotaika bus puiki, o sekmadienis gana komplikuotas, kai reikia siekti likti saikingiems ir blaiviems visomis prasmėmis. Švęsti diena netinkama. Jei jausitės nekaip, jei vargins įtarimai, abejonės, verta susitikti su sveikai mąstančiu, optimistiškai nusiteikusiu bičiuliu.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis, trečiadienis – ramybės metas, idealus užsidaryti nuo pasaulio ir pasinerti į tylą. Naudinga nebent pabūti gamtoje. Jei teks dirbti, nesiimkite nieko naujo. Pasinerti į darbų šurmulį galite nuo ketvirtadienio. Šaunus ir penktadienis bei šeštadienis.

Antra savaitės pusė – ypatingas laikas, kai galite pademonstruoti savo išskirtinumą – jūsų įžvalgos, protas, sugebėjimai, profesionalumas bus nenuginčijami. Šis laikas tinkamas darbo susitikimams, pokalbiui su vadovybe. Sutvarkykite svarbiausius reikalus – tai jėgos laikas, kai gali pavykti pasukti jums svarbius dalykus norima linkme. Nieko blogo apie sutuoktinį negalvokite sekmadienį – piktokos nepasitenkinimo mintys gali išprovokuoti neteisingus sprendimus.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžia paskatins permainas ir jos bus perspektyvios. Antradienis, trečiadienis – palankus metas naujiems susitarimams, sandoriams. Ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis mįslingi – galimi keisti, nepaaiškinami įvykiai, kurie netikėtai pakeis ateitį. Patys nesiimkite iniciatyvos – geri dalykai vyks atsitiktinai, savaime.

Skirkite šias dienas seniems darbams užbaigti, užvilkintiems reikalams sutvarkyti, bet raskite laiko ir poilsiui su draugais. Nepasiduokite maištingoms nuotaikoms sekmadienį – noras viską išsiaiškinti ir sudėlioti į vietas bus klaida. Pasistenkite nesivelti į svetimus reikalus – nepatarinėkite, nesiūlykite savo pagalbos: viskas išeis kitaip.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei reikalus imsite tvarkyti nuo antradienio, gana greitai galėsite džiaugtis gerais rezultatais. Pasistenkite tai baigti penktadienį – savaitgalį turite būti laisvi. Šeštadienis – puiki proga kelionėms, susitikimams su tais, kurių seniai nematėte.

Sekmadienis – sudėtingas metas, jį geriausia praleisti ramiai ilsintis namuose. Būsite gana įtaigūs, jautrūs ir menka nesėkmė, atsitiktinis nesklandumas vers nuliūsti. Atsiribokite nuo problemų sprendimo, pamirškite visas blogas mintis, įtarimus, bendraukite tik su tais, kurie jumis rūpinasi, atjaučia. Pirmadienį verta imtis užvilkintų reikalų tvarkymo.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis – džiugios, perspektyvios dienos, bet svarbu labiau paisyti antrosios pusės interesų, dažniau tartis. Jei antroji pusė jums pritars, jau nuo trečiadienio galite imtis drąsių sumanymų – ši savaitė tinkama imtis atsakingų reikalų, rizikuoti.

Ką nors nauja, nevaržoma patirti norėsis savaitgalį. Gal verta aplankyti nematytas vietoves ar namie imtis pertvarkos? Ieškantiems sau poros ar bent jau naujų romantiškų įspūdžių šeštadienis žada malonių staigmenų, tačiau sekmadienis gali nuvilti – tądien bus lengva apsigauti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje suvoksite, kad esate nuvarginti nesibaigiančių darbų ir pareigų, tad būsite pasiruošę maištui. Deja, tomis dienomis jis nieko neišspręs – reikės kokių nors „laikinųjų priemonių“. Kažką į gera galėsite pakoreguoti nebent antrąją savaitės pusę.

Ketvirtadienis, penktadienis – geras metas pasikalbėti su užsispyrusiu asmeniu, šefu jums svarbiu klausimu. Kompromisą rasite. Savaitgalis palankus kelionėms, viešnagėms, tiesa, sekmadienis nepalankus švęsti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje tiks pasišnekėti su šefu, pasiūlyti jam savo idėjas, kreiptis į naują darbdavį, susitikti su partneriais, pasirašyti sandorį, naują darbo sutartį. Tai palankios dienos deryboms – rasite kompromisą. Daugiau dėmesio skirkite savo porai – tai jūsų meilės laikas.

Ketvirtadienis, penktadienis gana nervingi, tačiau jei nepasiduosite emocijoms, galite sėkmingai išspręsti problemą, susijusią su skolomis, mokesčiais, draudimu. Savaitgalį likimas ims koreguoti jūsų klaidingus įsitikinimus, žalingus poreikius bei įpročius. Gali tekti kai ką naujo sužinoti apie mylimą asmenį. Kad ir kas atsiskleistų, nepriimkite radikalių sprendimų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis – palankios dienos sveikatai tikrintis, pertvarkoms namuose. Ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį sulauksite palaikymo, supratimo, pavyks susitarti ginčytinu klausimu, rasti netikėtą išeitį iš keblios situacijos. Tiesa, veikite ne vieni, remkitės šeimos pagalba, labiau paisykite sutuoktinio nuomonės. Tai puikios dienos nuoširdiems, atviriems pokalbiams su sutuoktiniu.

Sekmadieniui pasistenkite nieko rimto neplanuoti ir sudaryti tinkamas sąlygas ramiai pailsėti namuose. Nesižavėkite gautais pasiūlymais ir naujai sutiktais žmonėmis. Įsimylėti nerekomenduojama.

Vandenis (01 20–02 18)

Gana sėkminga savaitės pradžia. Jei reikia sudaryti svarbų sandorį, negaiškite laiko tuščiai antradienį, trečiadienį. Pereiti į kitą darbovietę ar naujos darbo vietos paieškai, pažintiniam pokalbiui su darbdaviu palankesni ketvirtadienis, penktadienis. Šiomis dienomis tiks pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą. Palankus metas ir remontui namuose.

Šeštadienis tinkamas buitinėms problemoms spręsti. Ne laikas veltis į meilės santykių analizę sekmadienį. Net jei seniai nemėgstate sutuoktinio ir skyrybas vertinate kaip malonę, nesistenkite to garsiai pareikšti sekmadienį, pirmadienį. Jei sprendimas dėl skyrybų pribrendęs, tiktų tai pranešti nebent trečiadienį.

Žuvys (02 19–03 20)

Nepraraskite kantrybės savaitės pradžioje, ir jūsų lauks gerasis atpildas – artimieji tikrai įvertins jūsų šaunumą, atsidavimą šeimai, bendram reikalui. Įvyks gerų pokyčių. Smagios dienos ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis. Tai puikus laikas įvairiems susitarimams, dalykiniams, draugiškiems ryšiams užmegzti ir puoselėti.

Šiomis dienomis gautus pasiūlymus verta priimti. Tai ir netikėtų romantiškų susitikimų, įsimylėjimo metas. Sekmadienis bus sklandesnis, jei mažiau jaudinsitės dėl netobulo pasaulio, neimsite savęs kaltinti dėl svetimų nesėkmių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.