Palmira: šiandien geriausia bet kokius klausimus spręsti valgant

Antradienį bus svarbu dažniau stabtelėti ir atsigręžti: ar nieko nepamiršau, ar neįvėliau klaidų? Neskubėkite, venkite įtampos, stenkitės dažniau atsipalaiduoti. Siekite nurimti. Daugiau ilsėkitės, ilgiau namuose pabūkite.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2022, 5:30 AM

Tai gana nervingas metas – gali žiebtis konfliktai, kilti paikas nors pakovoti už savus principus, įrodinėti savo tiesas. Deja, šis sumanymas nebus rezultatyvus: tik be reikalo susipyksite ir dar labiau pagilinsite esamą problemą. Ypač reikėtų vengti konfliktų darbovietėje, viešose vietose, gausiuose susibūrimuose.

Diena bus naudinga finansiniams projektams kurti, juos aptarinėti, gera socialinių problemų sprendimui. Tiesa, netinkamas laikas svarbiems susitikimams bei susitarimams tarp 13 val. 45 min. ir 15 val. 45 min.

Palanki diena labdarai. Būkite dosnūs. Ir ne tik kitiems – sau irgi. Pavyzdžiui, tinkamas metas valgyti tai, ko norisi, ir tiek, kiek norisi... Beje, šiandien geriausia bet kokius klausimus spręsti valgant, aptarinėkite reikalus prie stalo!

Ir būkite atidesni gyvūnams, ypač beglobiams. Geru ženklu laikoma jiems padėti, paremti gyvūnų prieglaudas.

Šiandien išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – labiau pasaugokite galvą. Būkite atidesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, su aštriais įrankiais, venkite rizikingo vairavimo, būkite atidesni kelyje. Venkite spūsties.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jie šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį išgirsti dalykai bus svarbūs ilgam. Tiesa, jei ką kam pasakysite, pažadėsite, irgi ilgam taps svarbu, tad neskubėkite tarti žodžio, pasirašinėti dokumentų. Ir nesivelkite į konfliktus, ypač su darbo kolektyvu. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite – išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis tinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Galima skolintis ilgam. Palanku vertinti, rinktis investavimo galimybes. Palankus metas spręsti šeimos biudžeto problemas – pavyks rasti išganingą sprendimą. Gerai teikti dovanas (ypač skanias).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį, net jei jums puikiai sekasi, ne laikas skubiems sprendimams. Stenkitės įvertinti visas aplinkybes ir tik tuomet imtis svarbių dalykinių reikalų. Tinkamas laikas su vadovybe pasišnekėti apie jūsų uždarbio bei karjeros perspektyvas. Tinkamas laikas ir susitikimams su būsimu darbdaviu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį neskubėkite daryti išvadų – nusivilsite ne ten, kur reikia, apsidžiaugsite ne tada, kai reikia. Pasistenkite savęs nevarginti jokiais rūpesčiais bei ką galima atidėti penktadieniui – tai bus puikus metas.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį ieškokite bendraminčių, pagalbininkų. Šiandien sutikti žmonės bus svarbūs ilgam – gali užsimegzti ilgalaikė draugystė... Verta planuoti būsimus darbus, kurti ilgalaikius projektus. Tinka investuoti į veiklą.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas svarbiems pokalbiams su vadovybe, ypač jei siekiate pagerinti darbo sąlygas, norite didesnio atlyginimo. Tinka susitikti su veiklos partneriais ar su nauju darbdaviu. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį prasideda lėtas, bet naudingas persilaužimas. Asmenims, siekiantiems išplėsti savo įtaką, palankus metas – šios dienos susitikimai bei susitarimai taps pagrindu ateities sėkmei. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su tolimomis kelionėmis, užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį arba pervertinsite savo jėgas, galimybes, arba pakankamai neįvertinsite. Siekite likti ramūs bei santūrūs, kitaip gresia konfliktai, nuostoliai. Spręskite mokesčių, skolų problemas. Tinkamas laikas investavimui.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį siekite sąjungos – ši mėnesį jums bus itin svarbus aplinkinių, o ypač sutuoktinio palaikymas. Gerai užmegzti partnerystę veikloje. Tinkamas laikas įvairiems susitarimams, jei jie bus tinkamai apgalvoti bei parengti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nepraraskite kantrybės, nors gali pakakti nesusipratimų, ir ypač darbe. Tiesa, jūs rasite būdų, kaip išspręsti kilusius nesusipratimus. Labiau pasaugokite sveikatą. Priekabes artimiesiems dažniausiai išsigalvosite.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jėgų perteklius gali paskatinti neapgalvotiems žingsniams tiek veikloje, tiek meilės santykiuose. Būkite atidesni vaikų maistui bei jų žaidimams. Galimos geros permainos širdies reikaluose, jei mylimas asmuo matys jūsų ramų pasitikėjimą savimi bei jūsų jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį būsite gana paveikūs įtaigai – nekeiskite savo senos nuomonės ir venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis. Šeimoje neverta demonstruoti savo ambicijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.