Horoskopas liepai: vienas ženklas prisimins šitą laiką dar ilgai

Liepos mėnuo, kaip ir pridera, daugeliui Zodiako ženklų tiks poilsiui, namų atnaujinimui, romantikai, žada astrologė Ramunė. O štai Šauliams liepa bus tokia įspūdinga, kad jie atsimins šį laiką dar ilgai.

 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2022, 10:41 AM

Avinas 03 21–04 19

Jūsų laukia sėkmingas liepos mėnuo. Šį laiką norėsite daugiausia leisti su savo šeima. Taip pat trokšite atsinaujinti ir pagražinti savo namus. Jums norėsis, kad jus suptų harmonija ir estetika. Šis laikas bus itin produktyvus ir geras kūrybinių profesijų atstovams. Jums puikiai pavyks suderinti darbą ir malonumus.

Šiomis dienomis pagaliau jausitės pasveikę nuo tam tikrų praeities traumų. Jums pavyks atsikratyti ilgą laiką jus kamavusių neigiamų emocijų. Tuo pat metu nustebsite, koks gražus yra gyvenimas ir kaip jums iš tikrųjų sekasi.

Priimdami svarbius sprendimus klausykite savo širdies. Leiskite sau įgyvendinti savo senas svajones.

Jei esate vieniši, labai tikėtina, kad liepą jus aplankys stiprūs jausmai. Jausitės devintame danguje, kai į jūsų stiprius jausmus bus atsakyta tuo pačiu.

Jautis 04 20–05 20

Kai visi aplinkui atostogaus, jums atsikvėpti nebus kada. Energija tarsi liesis per kraštus. Jausitės alkani, kupini ambicijų. Mintyse suksis daugybė naujų idėjų, projektų. Norėsis kuo greičiau jų imtis ir juos įgyvendinti, vis dėlto vertėtų skirti laiko apmąstymams.

Prieš ko nors imdamiesi gerai pasverkite visus „už“ir „prieš“. Šiuo metu vien nuojauta kliautis tikrai nevertėtų. Ypač atidūs būkite pasirašydami sutartis, prisiimdami finansinius įsipareigojimus.

Asmeniniai santykiai primins amerikietiškuosius kalnelius. Vieną dieną jausitės be galo laimingi ir mylimi, kitą norėsis trenkti durimis ir viską palikti. Pamirškite tiek savo, tiek antrosios pusės praeities klaidas ir judėkite pirmyn.

Skirkite vienas kitam daugiau kokybiško laiko. Atraskite bendrų pomėgių ir veiklų. Tokiu atveju liepa bus tikrai tas mėnuo, kurio ilgai nepamiršite.

Dvyniai 05 21–06 20

Jums reikia tiek asmeninės, tiek fizinės erdvės. Norėsite pabėgti ten, kur jūsų niekas nevaržys, nieko iš jūsų nereikalaus. Deja, bet pabėgti nuo įtampos ir nesutarimų nebus lengva. Norėdami, kad šis laikas būtų lengvesnis, o pykčiai greičiau išsprendžiami, atvirai kalbėkitės su jums svarbiais žmonėmis. O su tais, kurie nėra svarbūs, atsisveikinkite. Apsaugokite save nuo neigiamų emocijų.

Liepos mėnuo bus sėkmingas dirbantiems kūrybinį darbą. Jums puikiai seksis reikšti savo emocijas, mintis. Jausite ir fizinių jėgų antplūdį. Fizinis darbas, sportas jums bus tikra atgaiva.

Jeigu esate vieniši, labai tikėtina, kad liepos mėnesį susipažinsite su žmogumi, kuris per gana trumpą laiką užkariaus jūsų širdį. labai tikėtina, kad tarp jūsų užsimezgę ryšiai bus ilgalaikiai ir darnūs.

Vėžys 06 21–07 22

Siekdami tikslų išlikite lankstūs ir atviri. Tokiu būdu galėsite pasinaudoti likimo siunčiamomis dovanomis, kurias iš karto gali būti sunku atpažinti. Būkite smalsūs ir nebijokite pokyčių.

Liepą atsiskleis tikrasis kai kurių jums artimų žmonių veidas. Mažiau tikėkite duodamais abstrakčiais pažadais. Labiau kliaukitės savimi ir savo instinktais. Meilės fronte taip pat laukia įdomus metas. Keičiatės jūs, keičiasi ir jūsų jausmai.

Liepos mėnuo nebus tinkamas investuoti pinigus į nekilnojamąjį turtą. Susilaikykite nuo didesnių pirkinių. Antra mėnesio pusė palanki atostogoms planuoti, šeimos šventėms.

Liūtas 07 23–08 22

Liepos mėnesį ne kartą jausite jūsų pečius užgulančią didžiulę naštą. Neretai jums atrodys, kad nesate pakankamai vertinami, – jums atrodys, kad nusipelnėte daugiau liaupsių ir aplodismentų. Vis dėlto pirmiausia pagalvokite, ar patys su kitais elgiatės taip, kaip jie nusipelno. Galbūt jums irgi yra kur pasitempti šioje srityje.

Nebijokite eksperimentuoti, išbandyti kai ką nauja. Nauji projektai jums gali padėti atsiskleisti ir pasijusti savame kailyje. Darbe jums gali atrodyti, kad prieš jus kai kurie kolegos susimokė. Greičiausiai būsite visiškai neteisūs. Labai tikėtina, kad tai bus tik nesusipratimas. Prieš ką nors kaltindami pirmiausia išsiaiškinkite, viską gerai apgalvokite.

Paskutinėmis liepos dienomis jūsų laukia didžiulis siurprizas. Jis gali turėti didelės įtakos jūsų šeimos ir finansiniams reikalams. Šiuo laikotarpiu jums bus labai svarbu suprasti, kad ne viską galite kontroliuoti. Kai kuriuos dalykus tiesiog reikia priimti tokius, kokie jie yra.

Mergelė 08 23–09 22

Šį mėnesį ne kartą pasitaikys situacija, kai elgsitės kaip užsispyręs išlepęs vaikas. Jums norėsis, kad visi šoktų pagal jūsų dūdelę, ir būsite be galo nelaimingi, jei taip neįvyks. Noras įrodyti kitiems, kad jūsų norai svarbiausi, kad visuomet esate teisus, gali sugadinti ne vienus jums svarbius santykius.

Tam, kad to išvengtumėte, pasistenkite vadovautis proto balsu. Venkite spontaniškų poelgių. Dažniau išklausykite kitus. Klauskite jų, kas jiems svarbu, kas juos džiugina. Pabandykite būti dėmesingesni kitiems ir aplinkai.

Darbe šiuo laikotarpiu bus sunku susikaupti. Svajosite apie tingias atostogas, jausite motyvacijos stygių ir labai nenoriai prisiimsite atsakomybę. Tiesa, poilsiauti kol kas nepavyks. Laukia nemažai darbų ir naujų projektų. Tam, kad juos laiku įgyvendintumėte, turėsite susikaupti. Gali tekti dirbti viršvalandžius.

Liepos pabaigoje daugiau dėmesio pareikalaus šeimos nariai. Jiems reikės jūsų dėmesio ir paramos. Jei turite vaikų, atsargiai dalykite jiems savo pažadus.

Svarstyklės 9 23–10 22

Vasara – idealus metas, kai galima atsikvėpti, pailsėti ir skirti daugiausia dėmesio tam, kas jums svarbiausia – šeimai, draugams, sau. Palepinkite save ir tuos, kurie jums brangūs.

Šis laikas bus palankus keisti savo namus, pagerinti ir pagražinti savo buitį. Į šiuos namų gražinimo projektus įtraukite visą šeimą – tokiu būdu galėsite drauge praleisti daugiau laiko ir kartu sukurti kažką naujo ir gražaus.

Tiesa, barnių su antrąja puse išvengti nepavyks. Abudu būsite linkę musę paversti drambliu, nors kartais geriausia reakcija būtų abiem iš tam tikrų situacijų ir įvykių garsiai pasijuokti.

Jei pastaruoju metu jums kėlė nerimo finansinė jūsų būklė, dabar nerimas išnyks. Atrodys, kad pinigus uždirbti seksis lengviau, o išlaidos net sumažės. Liepa palanki visiems su finansais susijusiems sandoriams. Taip pat šis laikas geras pradėti verslą. Nebijokite įgyvendinti drąsių idėjų, eksperimentuokite.

Skorpionas 10 23–11 21

Jūsų laukia gražus liepos mėnuo. Jums pavyks išlaikyti gerą nuotaiką ir nusiteikimą, net kai aplinkiniai bus nusiteikę visiškai priešingai. Tikėkite, kad viskas bus gerai. O taip ir bus. Tik nepasiduokite kitų spaudimui ir darykite tai, ką mokate geriausiai.

Kad paskutinis vasaros mėnuo būtų be rūpesčių, pasistenkite per liepą baigti svarbius darbus. Jei matote, kad nespėsite, nebijokite paprašyti kitų pagalbos. Nustebsite, bet jos galite sulaukti net ir iš tų asmenų, kurie, jūsų nuomone, nelabai jus mėgsta ar jaučia konkurenciją.

Nors kai kuriomis dienomis gali pristigti energijos ir norėsis tik griūti į lovą, neapleiskite sporto, kitos aktyvios veiklos. Ji jums padės atsikratyti įtampos, neigiamų minčių. Raskite laiko ir pasilepinti – SPA procedūroms, koncertui ar romantiškai vakarienei gerame restorane. Jūs to tikrai nusipelnėte.

Šaulys 11 22–12 21

Jūsų laukia sėkmingas liepos mėnuo, kurį prisiminsite ilgai. Mėgaukitės kiekviena akimirka. Dabar geriausias jūsų laikas. Jūs ir atrodote, ir jaučiatės nuostabiai. Aplinkiniai jumis žavisi ir jus vertina. Todėl kad ir kur pasirodytumėte, kad ir ką darytumėte, jus lydi gerbėjų dėmesys ir komplimentai.

Vieniši Šauliai šį mėnesį gali panirti į ne vieną meilės nuotykį. Galbūt vienas jų pavirs kai kuo kitu – ilgaamže tvirta draugyste, kurią jūs be galo vertinsite.

Nors šiuo laikotarpiu patys į daug ką žvelgsite lengvai ir be lūkesčių, atsargiai vertinkite kitų pažadus. Išlaikykite šaltą protą. Taip pat venkite pavyduolių ir pikta linkinčių žmonių kompanijos. Nesivelkite su jais į jokias diskusijas, nebandykite įtikinti, kad jie neteisūs.

Taip pat būkite atidesni leisdami pinigus. Paskutinėmis mėnesio dienomis venkite didesnių pirkinių, nepriimkite jokių rimtų sprendimų, susijusių su finansais. Antra mėnesio pusė palanki ilgoms kelionėms, šeimos šventėms.

Ožiaragis 12 22–01 19

Nors vasara – atostogų metas, jūs būsite įnikę į darbus. Mielai imsitės visko – naujų užduočių, projektų. Iššūkiai jus įkvėps ir suteiks jums tarsi antrą kvėpavimą. Jūsų entuziazmas bus užkrečiamas. Todėl žmonės mielai kvies jus į renginius, šventes. Jūsų komunikaciniai gebėjimai šiuo laikotarpiu bus stulbinami – sugebėsite parduoti net, rodos, visiškai nerealias idėjas. Šis laikas bus geras užsibrėžtiems tikslams pasiekti.

Šiuo laikotarpiu galite sulaukti daugiau nei įprastai dėmesio iš vieno kolegos ar kolegės. Kadangi šis žmogus nėra laisvas, venkite flirto, kuris gali būti interpretuotas kitaip, nei norėtumėte. Be to, atminkite, kad apkalbos greitai sklinda.

Liepos mėnuo bus geras laikas atsikratyti visko, kas jus stumia žemyn ir neleidžia judėti į priekį. Apsupkite save žmonėmis, kurie jus skatins drąsiai žengti pirmyn ir visokeriopai parems.

Jei turite santaupų, dabar geras laikas jas investuoti. Tačiau jei sulauksite pažįstamo prašymo paskolinti pinigų, mandagiai atsakykite. Labai tikėtina, kad savo paskolintos sumos nebeatgausite.

Vandenis 01 20–02 18

Jūsų laukia romantikos kupinas liepos mėnuo. Dėmesys, komplimentai šiuo laikotarpiu garantuoti. Mėgaukitės visu tuo ir vertinkite visas jums teikiamas gyvenimo dovanas. Liepos mėnuo bus puikus laikas sužadėtuvėms, santuokai.

Profesinės veiklos srityje mėnuo taip pat bus aktyvus. Apie atostogas kol kas galėsite tik pasvajoti. Teks aktyviai planuoti svarbius rudens darbus. Tačiau jūsų tai, panašu, labai nenuvargins. Jums pakaks motyvacijos ir energijos.

Šiomis dienomis turėtumėte kliautis likimu. Sutikti be galo įdomūs žmonės, lyg iš niekur atsirandančios neįtikėtinos progos, kylančios unikalios mintys gali būti lemtingos ir turėti milžiniškos įtakos jūsų ateičiai. Atvira širdimi priimkite tai, kas jūsų laukia.

Žuvys 02 19–03 20

Šį mėnesį pasistenkite savęs neišbarstyti kitiems. Daugiau laiko praleiskite su artimiausiais žmonėmis. Šeimos būryje jums pavyks atsipalaiduoti, atsikratyti neigiamų minčių. Labai svarbu suprasti, kad visų pasaulio problemų jums išspręsti nepavyks.

Ramiau reaguokite į kylančias neįprastas situacijas darbe. Venkite emocingų reakcijų, kurios neigiamai paveiks jūsų santykius su vadovais ar kolegomis. Kai kurie jų gali pradėti skleisti nebūtus gandus apie jus. Idealiausia būtų, jeigu į tai nekreiptumėte dėmesio.

Šiomis dienomis būkite atidūs pasirašydami bet kokias sutartis. Neprisiimkite naujų finansinių įsipareigojimų, vertėtų taupiau leisti pinigus.

Liepos antra pusė palanki atostogoms užsienyje su šeima. Tačiau turėtumėte labiau saugoti savo daiktus – galite būti apvogti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.