Palmira: šeštadienis itin konfliktiškas

Šis savaitgalis netinkamas audringoms ar rizikingoms pramogoms, pavojingoms kelionėms. Santūrus šeimos poilsis būtų teisingiausias pasirinkimas. Šį laiką patartina praleisti artimų, jums pažįstamų bei mielų žmonių rate.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2022, 5:30 AM

Pasistenkite savaitgalį būti šiltesni, dėmesingesni artimiesiems, mažiau barkite, kritikuokite vaikus, nesiaiškinkite ir meilės santykių – dabar itin stipri skyrybų tendencija. Reikėtų vengti ir naujų smagių pažinčių (tai gali būti sukčiai, vagys), ypač kelyje, pasilinksminimo vietose.

Šiomis dienomis siekite labiau atsipalaiduoti ir lanksčiai reaguoti į viską, kas aplink vyksta. Apskritai venkite bet kokių priešstatų, palyginimų – kitaip ims ir užvaldys pavydo jausmas (dėl kaimyno gerovės). Taip atsitiks, nes būsite linkę sutirštinti spalvas, vertindami savo bei aplinkinių pasiekimus: labiau jausite savo silpnąsias puses ir perdėsite kitų laimėjimus. Nors iš tiesų labiau atsivers mūsų trūkumai, tačiau nieko nepešime kovodami su tais, kas mus pralenkė. Beje, tai nebloga proga ieškoti sąjungininkų – būtent jie padės įveikti tai, kas jums dar nepasiekiama. Tad priešus, konkurentus paverskime savo draugais.

Savaitgalis nepalankus sunkiems fiziniams darbams, aktyviam sportavimui, taip pat kelionėms, viešnagėms. Nepalankus metas ir romantiškoms pažintims bei meilės pasimatymams. Nemenka tikimybė išsiskirti su mylimu žmogumi dėl paikų principų, arogancijos ar nenoro keistis (kažką pakeisti savo gyvenime). Netiks pirkti vertingus daiktus, ypač transporto priemones, vertingus telefonus – apsigausite, vėliau būsite nepatenkinti savo pasirinkimu.

Šeštadienis itin konfliktiškas. Dieną skirkite išimtinai šeimai. Būkite atidesni vyresnės kartos atstovams – daugiau bendraukite su tėvais, seneliais.

Tądien išaugs apgaulių, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (ypač transporto), traumų tikimybė, ypač dėl skubėjimo. Būkite atsargesni su karštais daiktais, skysčiais, aštriais metaliniais įrankiais, ginklais. Ne pats geriausias laikas kelionėms vandeniu, taip pat plaukimui. Pavojai per apsvaigusius ar psichiškai nestabilius asmenis. Patys irgi venkite svaigalų (apsvaigusiems tikrai nereikėtų maudytis). Labiau tikėtini ir apsinuodijimai – būkite atidesni maisto kokybei. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau pažeidžiamas bus veidas, galva, rankos, pėdos, nugara, keliai.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti drabužius, kailinius, žuvį, knygas, laiškus. Blogai būti nuogam, mišką ar lauką regėti, raktus pamesti.

Blogas ženklas: liūdni, negaluojantys naminiai gyvūnai, jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: sveiki, linksmi, draugiški naminiai gyvūnai, apskritai susitikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Avinas (03 21–04 20). Pavojingas šeštadienis – nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau dėmesio kreipkite į apkalbas apie jums artimą asmenį. Bičiuliškiems susitikimams su senais draugais palankesnis šeštadienis. Naujų pažinčių geriau neužmezginėti.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį gali išlįsti tai, kas kaupėsi ilgą laiką ar ką slėpėte nuo savęs. Šią dieną geriausia praleisti namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to susipykti su artimu žmogumi, prarasti pinigų ar susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas. Tikėtini nelaimingi atsitikimai dirbant su aštriais įrankiais (ypač peiliais), ginklais ar rizikingai vairuojant automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų, ypač dėl mylimo žmogaus – neteisingai įsivaizduosite jūsų santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Ko gero, neišvengsite staigmenų bei kitokių nesmagių dalykų. Prasminga atsiriboti nuo pasaulio ir susitelkti ties savimi.

Mergelė (08 23–09 22). Pavojingos dienos – būkite tolerantiškesni artimiesiems, labiau pasirūpinkite tėvais. Šeštadienis sudėtingas dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimam žmogui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgaliui geriau neplanuoti kelionių, o taip pat svarbių susitikimų. Naujos pažintys nieko gero nežada. Ir neatviraukite – jūsų paslaptimis gali pasinaudoti priešai, konkurentai. Itin derėtų vengti svaigalų. Ir būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač šeštadienis įtemptas, konfliktinis. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau tikėtini gaisrai, sprogimai. Ši diena visiškai netinkama išlaidavimui – taupykite pinigus.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite atidesni antrajai pusei – tai padės išvengti galimų problemų. Dabar gali apimti nemotyvuoti įtarimai, įvairios baimės – ne laikas ir aiškintis ištikimybės, meilės klausimą...

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidesni savijautai šeštadienį – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Tądien palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite apdairesni meilės reikaluose – ne viskas auksas, kas žiba. Ir venkite kritikuoti – įtampa šiomis dienomis bus tokia didelė, kad net menka pastaba sukels žaibų audrą.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis ne tik nesmagus, bet ir apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti pavojaus jausmo, o išties geri dalykai atrodyti įtartini. Jus gali rimtai prislėgti ir finansinės problemos, artimųjų sunkumai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?