Palmira: ramybę atgauti bus sunku

Sekmadienį įtampa ims sklaidytis, bet ramybę atgauti bus sunku. Diena itin nepalanki moterims, o taip pat įsimylėjėliams. Tai metas, netinkamas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Stenkitės būti jautresni artimiesiems, atidesni savo vaikams, jų prašymams. Patartina vengti minios, gausių susibūrimų. Pasisaugokite vagių, sukčių. Verta užsiimti labdara – būkite dosnesni. Nepalanku pirkti vertingus daiktus.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2022, 5:30 AM

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku buvo valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai buvo regėti žiemą, kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar gestų ugnis be aiškios priežasties.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, būti sulytam.

Avinas (03 21–04 20). Nors sekmadienį niekur nesinorės vykti, patartina aplankyti tėvus, senelius – jiems gali labai pristigti jūsų dėmesio, pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį, jei paskutiniuoju metu daug bendravote su jums nemaloniais asmenimis, užsiėmėte ne tuo, kuo reikia, jums bus bloga, pikta. Tai gana sudėtinga diena jūsų ženklo žmonėms, tad nekaltinkite dėl netikusios nuotaikos sutuoktinio ar netikusių aplinkybių.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį būkite atidesni maisto kokybei. Tądien geriausia niekur nevykti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį didesnė apgaulių, traumų, nelaimingų atsitikimų dėl išsiblaškymo, neatidumo tikimybė. Būkite atsargesni kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Bendravimas šiomis dienomis bus mažai reikalingas, kaip ir audringos, rizikingos pramogos: pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis. Atsargiau su aštriais instrumentais. Nerizikuokite vairuodami.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį siekite susitaikyti su tais, kuriuos užgavote. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktinių asmenybių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite bet kokių nesutarimų su tėvais sekmadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės. Ir nedemonstruokite savo principų artimiesiems – tai pirmiausia jus pačius palauš.

Šaulys (11 23–12 21). Bus didelė nelaimingų atsitikimų, barnių tikimybė – būkite atsargesni kelionėse, taip pat bendraujant venkite nemalonių žmonių bei ginčytinų temų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis paaštrins santykius su sutuoktiniu, jei nemokėsite pasakyti „taip“. Vis dėlto ši diena ramesnė bei palankesnė, tad išminties turėtų pakakti, kad išvengtumėte negatyvių vertinimų.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį itin išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Diena netinkama nei meilės pasimatymams, nei santykių aiškinimuisi. Likite itin saikingi prie vaišių stalo.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį, nors jausitės geriau, bet lengvai įsitrauksite į konfliktus, ypač jei reikalas lies vaikus, mylimą žmogų ar jūsų karjerą. Labiau pasaugokite namus nuo vagysčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.