Horoskopas sausiui: šie 4 ženklai sulauks išskirtinio žvaigždžių palankumo

Kokia bus naujųjų metų pradžia? Astrologė Ramunė pateikė prognozes sausiui. Pirmasis metų mėnuo bus itin dosnus Jaučiams, nepaprastai aistringas Liūtams, o Vėžiams ir Svarstyklėms atneš labai gerų naujų pokyčių.

 Žiema.<br> 123rf nuotr.
 Žiema.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2023, 3:59 PM

AVINAS 03 21–04 19

Naujųjų pradžia nebus lengva. Kai kuriais momentais jums gali atrodyti, kad aplinkiniai spinduliuoja vien neigiamas emocijas. Laimė, tai nebus tiesa.

Su visais šį mėnesį iškilusiais sunkumais bus lengva susidoroti, nes jusite visapusišką tiek artimųjų, tiek visos aplinkos paramą. Santykiai su šeimos nariais bus labai gražūs.

Galėsite visą dėmesį sutelkti į darbą, verslą, finansus. Jei norite pasiekti trokštamų rezultatų, turėsite būti labai atidūs, kruopštūs ir darbštūs. Jei ko nors norite, turite pasistengti.

Nemokamų likimo dovanų nesitikėkite. Dėl šios priežasties ateinantį sausį verčiau neatostogaukite. Būsite kupini energijos, tad panaudokite ją siekdami savo profesinių ar verslo tikslų.

Tačiau nepamirškite ir savo poreikių. Kartais geriausia pagalba kitiems yra jūsų laimė, kuria dalijatės su visais jus supančiais žmonėmis.

JAUTIS 04 20–05 20

Naujus metus pradėsite džiugia nata. Jausitės ir atrodysite puikiai. Sausio mėnuo bus dosnus ir sėkmingas. Jums puikiai seksis karjeros srityje. Tiesa, pasistengti tikrai reikės.

Metų pradžioje šeimos nariai gali nudžiuginti savo karjeros pokyčiais. Jei planuojate kūdikį, sausio mėnesį verčiau savo planus laikinai sustabdyti. Sausis – netinkamas tam metas.

Santykiuose su antrąja puse venkite konfliktų. Problemas spręskite kalbėdamiesi ir iš karto, vos tik joms iškilus. Neigiamų emocijų ar abejonių nekaupkite, tuomet džiaugsitės darniais ir tvirtais santykiais.

Sausį galite sulaukti galimybės tęsti karjerą užsienio šalyje. Gerai apsvarstykite šią progą, pasitarkite su šeimos nariais. Tačiau nepamirškite – tokia proga gali nebepasitaikyti.

Sausio mėnesį verčiau susilaikyti nuo brangių pirkinių. Mėnesio pabaigoje būkite atidesni rinkdamiesi maisto produktus. Daugiau ilsėkitės ir nepamirškite aktyvios fizinės veiklos.

DVYNIAI 05 21–06 20

Sausio mėnesį turite išskirtinę galimybę suprasti daugybę dalykų ir išsiaiškinti tiesą. Panaudokite metų pradžią prasmingai. Profesinėje srityje Naujieji metai prasidės daugybe siurprizų.

Gaila, bet ne visi jie bus teigiami ir malonūs. Jums gali tekti priimti svarbius neišvengiamus sprendimus. Viskas priklauso nuo jūsų. Svarbiausia neskubėti ir nieko nesiimti karšta galva.

Priimdami sprendimus galite kliautis nuojauta, net jei ji sakys visai ką kita nei protas ar aplinkiniai. Jei kas nors nepasisekė, neskubėkite kaltinti savęs, taip pat ir aplinkinių.

Jei einate vadovaujamas pareigas, pasistenkite šį mėnesį apsieiti be nuobaudų ar net darbuotojų atleidimo. Vienišiems Dvyniams šis mėnuo žada įdomių pažinčių ir galimybių užmegzti ilgalaikius romantiškus santykius.

VĖŽYS 06 21–07 22

Metų pradžia palanki visiems teigiamiems pokyčiams. Dabar geras laikas kurti naują verslą, imtis naujų darbų, pakeisti gyvenamąją vietą.

Daugiau laiko praleiskite su draugais. Ir ne vien dėl malonumo. Platūs socialiniai ryšiai jums gali stipriai pagelbėti siekiant profesinių užmojų. Venkite konfliktų su kolegomis.

Į jų pastabas reaguokite dalykiškai ir nepriimkite visko asmeniškai. Imdamiesi veiksmų gerai pagalvokite, kaip tai atsilieps ne tik jums, bet ir visam kolektyvui. Sausis – idealus laikas imtis savo verslo, taip pat nepabaigtiems projektams užbaigti.

Tačiau metų pradžia ne itin palanki naujiems romantiškiems santykiams. Būkite atsargūs. Neleiskite niekam jūsų įskaudinti.

Sausis netinkamas, jei norite nutraukti jau egzistuojančius santykius. Palaukite vasario. Galbūt tuomet į priežastis, verčiančias galvoti apie išsiskyrimą, reaguosite visai kitaip.

LIŪTAS 07 23–08 22

Metas imti likimą į savo rankas. Tik nuo jūsų priklauso, kokia laukia ateitis. Būsite energingi ir jausite visišką laisvę elgtis kaip tinkami.

Metų pradžia žada daug meilės jūsų gyvenime. Sausis bus be galo aistringas. Jei šiuo metu jūsų širdis neužkariauta, labai tikėtina, kad šį mėnesį situacija pasikeis. Nenustebkite, jei tas ar ta jau kurį laiką buvo šalia jūsų – tarp bičiulių. Šį mėnesį daug dėmesio ir laiko gali tekti skirti sprendžiant šeimos reikalus.

Greičiausiai tai bus susiję su būsto remontu ir šeimos narių šventėmis, kurių sausį laukia tikrai nemažai. Darbe pasistenkite sumažinti tempą. Pasaugokite savo energiją ateičiai.

Jums jos tikrai prireiks per likusius 2023-iųjų mėnesius. Jei planuojate pradėti savo verslą, kuriam laikui planus atidėkite. Sausis tam visiškai nepalankus.

MERGELĖ 08 23–09 22

Neleiskite neigiamoms mintims ir emocijoms sugadinti metų pradžios. Pasistenkite per daug nesinervinti. Įtampos atsikratykite sportuodami, skaitydami, dažniau susitikdami su draugais ar užsiimdami kita malonia veikla.

Džiaukitės tuo, ką turite, ir tikėkite teigiamo mąstymo galia. Tikėkite, kad jums pasiseks, ir taip bus. Nepamirškite šio patarimo, jei šį mėnesį jūsų laukia egzaminai ar varžybos.

Dėl ne laiku ir ne vietoje leptelėto žodžio gali įsiplieksti ginčas su artimu draugu ar šeimos nariu. Pasistenkite išvengti konfliktų, ypač jei nesutarimai kilo su antrąja puse.

Sausį galite turėti nenumatytų išlaidų. Tačiau tai didelės įtakos jūsų finansinei situacijai neturės, nes pajamų taip pat turėtų padaugėti.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Nauji metai – puikus laikas naujai pradžiai. Jei planuojate įsigyti nekilnojamojo turto, palankesnio meto kažin ar sulauksite. Drąsiai priimkite sprendimus ir nedvejokite.

Tikėtina, kad antroje mėnesio pusėje sulauksite paaukštinimo darbe. Tai gerokai praplės jūsų veiklos sferą, tačiau naujiems iššūkiams jūs jau seniai pasiruošę.

Jei turite savo verslą, čia irgi tikėtinos naujos galimybės plėstis ir gerinti savo veiklą. Tačiau būkite atidūs tvarkydami teisinius bei finansinius dokumentus. Mažiausia klaida gali brangiai kainuoti.

Sausio mėnesį pasistenkite per daug neišlaidauti. Jau kurį laiką jūsų išlaidos yra didesnės nei pajamos ir tai gali neapsieiti be neigiamų pasekmių.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Naujieji metai prasidės džiugiai. Būsite geros nuotaikos ir ja mielai dalinsitės su bičiuliais bei artimaisiais. Puiki nuotaika turės teigiamos įtakos ne tik asmeniniams, bet ir profesiniams santykiams.

Jums nestigs valios, ryžto ir drąsos. Jūsų komunikaciniai gebėjimai padės įtikinti kitus savo teisumu. Jausite aplinkinių pagarbą, jums patiks būti įtakingiems ir reikšmingiems.

Mėgaukitės tuo saikingai ir pasistenkite išvengti pasipūtėlio etiketės. Niekas nežino, kaip viskas klostysis tolesnėje ateityje. Mėnesio viduryje tikėtina komandiruotė. Ji bus labai vaisinga.

Sausis – palankus metas žaisti loterijose, bandyti laimę kazino. Tikėtina, kad laimėsite nemažą sumą. Papildomos įplaukos padėtų stabilizuoti jūsų finansinę padėtį.

ŠAULYS 11 22–12 21

Pastaruoju metu jautėte įtampą ir dvasinę tuštumą. Metų pradžia – puikus laikas keisti situaciją ir keistis patiems. Dažniau pabūkite vieni, patys su savimi. Įsiklausykite į savo dvasinius poreikius, užsibrėžkite aiškius tikslus ir imkitės veiksmų jiems pasiekti.

Sausis ypač palankus verslininkams ir kūrybinių profesijų atstovams. Metų pradžioje galite tikėtis papildomų finansinių įplaukų.

Ankstesnės investicijos pradės duoti gražų pelną.

Tačiau neskubėkite švaistyti uždirbtų pinigų. Kol kas norą įsigyti brangių pirkinių pažabokite.

Būsite kupini energijos. Norėdami ją išlieti galite įsitraukti į rizikingas sporto šakas, kitokią veiklą. Venkite to, ypač mėnesio pabaigoje. Galimos gana rimtos traumos.

Vienišiems Šauliams liūdėti vieniems neteks. Laukia net keli susitikimai su įdomiais ir patraukliais žmonėmis. Kažin ar kuri nors iš šių draugysčių pavirs ilgalaikiais gražiais meilės santykiais.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Pradėsite naujus metus geros nuotaikos ir ryžtingai nusiteikę. Norėsis nuversti kalnus, o šiek tiek perdėtas pasitikėjimas savimi leis bandyti tai padaryti.

Jūsų laukia puiki metų pradžia – nestigs drąsos. Tai viena priežasčių, kodėl į jus aplinkiniai žvelgs su dar didesne pagarba.

Tapsite tikru autoritetu tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Kad ir ko imtumėtės, jausite visapusišką savo antrosios pusės paramą.

Jei dirbate teisinį ar su politika susijusį darbą, tikėtina, kad sulauksite galimybės pakilti karjeros laipteliais. Be abejo, tuomet turėtų pagerėti ir jūsų finansinė situacija.

Jei jus slegia skolų našta, tikėtina, kad sausį pavyks jos atsikratyti arba bent jau sumažinti. Mėnesio pabaigoje tikėtina kelionė į tolimus kraštus.

VANDENIS 01 20–02 18

2023-iųjų pradžioje asmeniniuose santykiuose laukia permainos. Nė nebandykite nieko keisti. Kam lemta nutikti, tai ir nutiks. Galiausiai viskas nusistovės ir jausitės taip, lyg šitaip būtumėte gyvenę visą laiką.

Mėnesio antroje pusėje jausite labai tvirtą ir artimą ryšį su šeimos nariais, draugais ir, be abejo, antrąja puse. Jūsų požiūriai sutaps 100 procentų. Nesutarimų ir diskusijų šį mėnesį namuose jums pavyks išvengti.

Itin džiugins tai, kad jūsų partneris ar partnerė visiškai jumis pasitikės ir gerbs, palaikys visus jūsų sprendimus. Tačiau nepiktnaudžiaukite tuo.

Nebūkite egoistai ir jokiu būdu nežaiskite su kitais.

Darbe laukia nemažai siurprizų. Jums pasisekė – visi jie bus malonūs. Pasitikėkite savimi ir nebijokite imtis naujovių. Pokyčiai visuomet į gera.

ŽUVYS 02 19–03 20

Darbe galite jausti stiprią konkurenciją, tad norėdami pasiekti savo tikslų turėsite stipriai pasistengti.

Pasiruoškite paplušėti iš peties. Jums padės tai, kad jausite vadovo ir vyresnių kolegų paramą.

Jūsų troškimus ir ambicijas palaikys ir artimieji. Nepriimkite to kaip savaime suprantamo dalyko. Kad ir kaip būtumėte susitelkę į darbus, skirkite laiko namiškiams, jų problemoms ir rūpesčiams.

Vienišos Žuvys šį mėnesį turės progų sutikti nemažai naujų įdomių žmonių. Su kai kuriais galbūt norėsite užmegzti rimtesnius santykius, tačiau per daug to nesitikėkite.

Sausis – ne pats palankiausias metas pradėti naujus tvirtus romantiškus santykius. Antroje mėnesio pusėje labiau pasaugokite sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.