Astrologė: šio ženklo laukia sukrėtimas, prireiks vidinio tvirtumo

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų bus sėkminga, pavyks daug nuveikti, o vėliau prasidės neramus, sudėtingas metas, sako astrologė Palmira. Svarstyklėms antrą savaitės pusę galimas sukrėtimas, kuriam įveikti prireiks vidinio tvirtumo.

 Žiema.<br> 123rf nuotr.
 Žiema.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 11:03 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nors antradienis – smagus pilnaties metas, jūsų nuotaikos bus labiau darbinės nei romantiškos. Tai puiki diena imtis kūrybinių užduočių, susitikti su jūsų veiklai reikalingais žmonėmis. Pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų. Tai geras laikas ne tik darbo susitikimams, mokymams, bet ir naujos darbo vietos paieškai, pertvarkymo darbams namuose. Neblogas ir trečiadienis, jei liksite diplomatiški.

Nuo trečiadienio prasideda sudėtingos dienos, bus svarbu vidinė ramybė, santūrumas, kitaip gresia konfliktai su savais ir svetimais. Atsiras nenumatytų rūpesčių (ir nebūtinai su jumis susijusių). Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20)

Suskubkite nuo savaitės pradžios tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – sulauksite pagalbos ir komercinės sėkmės. Antradienis – palankiausia diena aktyviai veiklai. Nieko atsakingo neatidėkite nuo ketvirtadienio. Tai nemalonių nutikimų dienos, kai gresia konfliktai (dažniau dėl aplinkinių nesugebėjimo įvertinti jūsų geras idėjas).

Savaitės pradžia palanki sprendžiantiems meilės dilemas, negalintiems pasirinkti tinkamo kelio. Pamėginkite dar kartą į viską pažvelgti iš naujo ir įvertinti. Jei reikia pasakyti „taip“, tam tinkamas antradienis, o jei nukirsti – šeštadienio vakaras. Savaitgalį geriausia skirti ramiam poilsiui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitė netinkama aktyviai tvarkyti reikalus. Tai atsipalaidavimo metas namų aplinkoje, puikus bendrauti (pasinaudokite nuotolinio ryšio privalumais) su senais draugais, giminaičiais. Savaitės pradžioje palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Nuo ketvirtadienio atgausite ūpą, bet antra savaitės pusė – provokacijų metas, kai galite neišvysti pavojaus, pervertinti savo galimybes.

Ketvirtadienis, penktadienis žada permainų santykiuose su mylimu asmeniu. Likimas netikėtai gali suvesti ir su nauju gerbėju, tik vargu ar tai bus džiugus ryšys.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje gali atsirasti naujų žmonių jūsų gyvenime, jie taps jums atrama, jėgos, įkvėpimo šaltiniu. Šis metas geras ir biurokratinėms problemoms spręsti. Būtinai raskite laiko pasikalbėti su geru draugu, mama, sese ar broliu – šių žmonių nuojauta, pasakyti žodžiai greitai virs pranašiškais.

Vėliau nepalankios dienos, kai verta atsitraukti nuo darbų, reikalų ir žmonių, su kuriais bendraujate, įprastos aplinkos, nes dabar svarbu, kad nesikauptų įtampa, nepasitenkinimas. Nuo ketvirtadienio gali išryškėti veiklos problemos, susijusios su senomis klaidomis, neįvykdytais įsipareigojimais, vadovybės ar klientų nepasitenkinimu. Būkite apsukrūs, diplomatiški.

Liūtas (07 23–08 22)

Veiklūs būsite savaitės pradžioje – gali pasisekti įgyvendinti seną sumanymą. Dabar gali atsirasti progų naujiems planams įgyvendinti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Tiks spręsti finansines problemas, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, rėmėjų, investuotojų ir pagalbininkų. Jus palaikys svarbūs asmenys, draugai.

Nuo ketvirtadienio stabtelėkite – skuboti sprendimai bus žalingi. Nieko nebekeiskite, saugokite darnius santykius su aplinkiniais, ypač draugais. Mažiau planuokite – dabartiniams ketinimams nebus lemta išsipildyti. Savaitgalį, pirmadienį galite susidurti su situacija, kurią jau anksčiau yra tekę išgyventi, tad reaguosite optimistiškiau nei anksčiau. Sekmadienį, pirmadienį būsite linkę kelti triukšmą dėl nieko.

Mergelė (08 23–09 22)

Pripažinimui, veiklai, karjerai itin svarbūs antradienis, trečiadienis – pasinaudokite šių dienų sėkme, suskubkite sutvarkyti reikalus, ypač jei jie susiję su pinigais, turtu. Ketvirtadieniui, penktadieniui, šeštadieniui nieko rimto neatidėkite – tai netikėtų kliuvinių dienos, kai patiriama nuostolių, griūva planai, dėl kvailų principų galima susipykti su veiklai svarbiais žmonėmis. Šios dienos nepalankios ir meilės santykiams su pora aiškintis – greitai prišauksite skyrybas.

Ypač antrą savaitės pusę patartina daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, organizmui valyti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia – pasyvus, introvertiškas laikas. Aktyvesni pasijusite nuo ketvirtadienio. Pavojai tykos dėl per didelio aktyvumo, entuziazmo, iniciatyvos. Savaitės pradžioje nesiimkite naujų darbų – kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą, raminkite nervus: antrą savaitės pusę galimas sukrėtimas, kuriam įveikti prireiks vidinio tvirtumo. Tiesa, palaikys mylimas asmuo, sutuoktinis.

Antrą savaitės pusę būkite apdairesni su pinigais, atsargesni su ugnimi, degiosiomis medžiagomis bei jus įsimylėjusiais asmenimis. Neplanuokite didelių darbų savaitgaliui.

Skorpionas (10 24–11 22)

Marga savaitė, kupina ir gerų progų, ir nelauktų problemų, ir planų suirimo. Veiklai, svarbiems sprendimams priimti tinkama savaitės pradžia. Naujo reikalo pradžiai, atsakingam susitikimui, pokalbiams su vadovybe sėkmingiausia diena – antradienis.

Nuo ketvirtadienio viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Kad nieko nesugadintumėte, svarbu nesivelti į santykių aiškinimąsi, nereikšti pretenzijų artimiesiems, o darbe siekti kolegų palaikymo, vengti konfliktų su šefu ar partneriais. Antrą savaitės pusę verta atsitraukti nuo aktyvios veiklos, daugiau laiko praleisti namie. Tvirčiau pasijusite nuo sekmadienio.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia – svarbus veiklai metas, kai jūsų naudai išsisprendžia svarbus klausimas, pavyksta įveikti bendravimo nesklandumus. Antradienį, trečiadienį drąsiai reikškite iniciatyvą – pavyks sudominti savo sumanymais svarbius asmenis, visuomenę.

Nuo trečiadienio vakaro verta stabtelėti. Prasideda konfliktinis metas, galite apsirikti ir priimti netinkamus sprendimus, ypač santykiuose su antrąja puse. Netinka kreiptis į šefą ketvirtadienį, penktadienį – jūsų pokalbis gali nemaloniai komplikuotis. Šiomis dienomis galite sulaukti naujienų iš toli, tik neskubėkite reaguoti. Kol kas reikia truputį palaukti. Sudėtingos dienos – sekmadienis, pirmadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gera savaitės pradžia – palanki bendrauti su svarbiais, įtakingais asmenimis, keliauti. Antradienis, trečiadienis – sąlyginai lengvos sėkmės metas, kai aplinkybės klostosi palankiai. Gana sudėtinga antra savaitės pusė. Ketvirtadienis, penktadienis – išbandymų dienos, kai galite išgirsti viršininko priekaištų, susidurti su tėvų nepasitenkinimu.

Būkite kantrūs – jūsų laukia nuostabus metas nuo pavasario pabaigos ir tam tikri kliuviniai metų pradžioje nebus lemtingi.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė nebus lengva – neplanuokite atsakingų pokalbių, nesiimkite rizikingų reikalų. Būkite apdairesni tvarkydami piniginius, turto reikalus – siekdami mažo pelno galite netekti to, kas jau įgyta.

Antrą savaitės pusę galimi pokyčiai ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – jie gali arba visai nutrūkti, arba virsti aistringu romanu. Būkite atidūs bendraudami su savo pora, venkite ultimatumų, klausykite, kas jums kalbama ir ką sako jūsų vidus.

Patys mažiau šnekėkite – galite pasakyti tai, kas įskaudins kitą.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis, trečiadienis sėkmingi ambicingiems užmojams įgyvendinti – pakaks gerų progų ir pagalbininkų. Suskubkite tartis, derėtis – tai geras laikas sąjungai. Pasistenkite būti atidesni sutuoktiniui. Jei yra ginčytinų klausimų, verta juos aptarti dabar.

Ketvirtadienis, penktadienis sudėtingi – būsite įsitempę, emocingi, kategoriški, pasiekimus darbe ir santykius su antrąja puse vertinsite dramatiškai.

Galite imti blaškytis, karštligiškai griauti darnius santykius, nes daug kas atsibodo, esate dėl kažko nepatenkinti, vilioja nauji horizontai. Vis dėlto neskubėkite įsimylėti, nesiveržkite į naują veiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.