Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 7 d.

Kad ir kaip antradienį norėsis atsipalaiduoti, pasiduoti romantiškiems jausmams, tačiau diena skirta panirti į darbus, imtis to, kas sunku, galbūt ir nemalonu, tačiau privalu. Planuokite didesnį darbų kiekį, kad nieko atsakingo, lemtingo nereikėtų atidėti vėlesnėms dienoms.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 12:01 AM

Diena gera protiniam darbui – imkitės spręsti sudėtingus, painius uždavinius, ieškokite būdų racionalizuoti veiklą. Ir tai bus puiki proga nuo teorijos pereiti prie praktikos. Ši diena palanki profesiniam bendravimui, darbui su sudėtinga, painia informacija.

Tai bus gerų sumanymų, laimingų susitikimų bei ypatingų susitarimų metas, puikiai tinkamas ieškoti sąjungininkų, bendraminčių, o taip pat pagalbininkų, talkininkų bei vadovų.

Palanku aptarinėti svarbius reikalus, kurti bendrus planus. Gilinkitės į pačią įvairiausią informaciją – daugiau skaitykite, klausykitės.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų sumanymai bus vertingi. Palanku kreiptis į vadovybę su pasiūlymais, pageidavimais. Būkite atkaklūs ne tik dalykiniuose reikaluose, bet ir spręsdami įsisenėjusias buitines problemas namuose.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – daug kuo palanki diena. Jūs turite progą išspręsti sudėtingą problemą taip, kaip jums reikia. Ši diena palanki apgalvotai rizikai. Diena, beje, palanki ir ryžtingoms, tvirtoms moterims.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali bet kuriuo momentu išsiveržti laukan ir tapti naujo jūsų gyvenimo pagrindu, pradžia. Būkite atidesni, pagarbesni savo šeimos narių nuomonei.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį spręskite problemas iš esmės, nesismulkinkite ir nesižeminkite priekabiaudami dėl senos skriaudos ar nežymios naudos. Galite sužinoti įdomių, net prieštaringų dalykų apie sau artimus, brangius žmones.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį tiktų spręsti materialines, buitines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tinka įsigyti aparatūrą, techniką.

Mergelė (08 23–09 22). Kovingas metas, būkite drąsūs – dabar galite tapti nugalėtojais. Painiavą asmeniniuose ar dalykiniuose santykiuose galima aiškintis kategoriškais metodais – nebetempkite gumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jausitės kiek išsisėmę. Jei nesate tikri savo jėgomis, geriau atsisakyti rimtų pokalbių. Nesistenkite savęs pateisinti – būkite griežtesni sau. Reikaluose vadovaukitės nuojauta.

Skorpionas (10 24–11 22). Draugai pakiša įdomių minčių, ištiesia pagalbos ranką. Permainos tik į naudą. Ieškokite talkininkų, patys nepersidirbkite.

Šaulys (11 23–12 21). Palankus metas veiklos reorganizacijai, rimtiems pokalbiams su šefu. Na, o jei didžiumą laiko praleidžiate namie, pakeiskite ką nors savo aplinkoje – bent baldus perstumdykite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palanki diena – jūsų autoritetas auga, pavyksta rasti išeitį iš įstrigusios situacijos. Tinkamas laikas spręsti būsto keitimo ar kapitalinio remonto klausimą.

Vandenis (01 20–02 18). Nesmagus metas – būsite sunerimę, įsitempę. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo, kredito reikalus. Tinka skolintis pinigus ilgam, tiesa, venkite itin didelių sumų.

Žuvys (02 19–03 20). Nuovargis nemažėja. Nepersidirbkite bei nesivelkite į konkurencinę kovą. Tinkamas laikas aptarti, planuoti šeimos biudžetą, ieškoti būdų taupyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.