Palmira: galima nemenka įtampa

Pirmadienį 9 val. 6 min. stos Mėnulio Jaunatis. Pamąstykite tuomet apie ateitį, kurkite planus – asmeninius bei dalykinius. Diena nėra tinkama ko nors iš esmės naujo imtis – tai teorinių pastangų metas, kai reikia rengti dirvą ateities darbams.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2023, 5:30 AM

Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriais, analizuodami informaciją – didesnė klaidų, nesusipratimų tikimybė. Galima nemenka įtampa, ir bendraujant bus svarbu lankstumas, nuolaidumas.

Pirmadienį 9 val. 57 min. Venera įeina į Avino ženklą, kuriuo judės iki balandžio 14 d. Kai Venera Avine, karštakošiškumas, ambicijos lemia piniginės storumą: pinigų tai staigiai daugės, tai staigiai mažės. Na, o meilė tampa ryškiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau gausės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai bei tie, kam jausmai šiaip jau netrukdo gyventi.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti paukščius, gėlą vandenį, šaltinį, šulinį, plaukti švariame vandenyje. Nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, miške būti, pasiklysti jame – baimė, ugnis – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: batą suplėšyti – apsaugos praradimas, jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties – nelaimės, nuostoliai, nužiūrėjimas, jei purvu aptaškytų – gėda, skinti gėles, medžio, krūmo šaką nulaužti.

Geras ženklas: netyčia apsipilti kaštu vandeniu – išsivalymo požymis, jei ant galvos užkristų medžio šakutė, lapas, žiedas, gauti vaisių dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis įtemptas, neprognozuojamas ir labiau nepalankus bei apgaulingas nuo 10 val. 6 min.; palankios ryškios, vaiskios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis netinkamas imtis svarbių reikalų. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite – galite pamiršti svarbų dokumentą, daiktą, kur nors nukišti telefoną, raktus. Galite sužinoti tai, kas ilgą laiką buvo nuo jūsų slepiama.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis žada permainas, tiesa, nebūtinai tokias, kokių norite. Vis dėlto kurkite planus – jei ir ne iš karto, tačiau šiemet jūsų svajonės išsipildys...

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį būtina atida darbe. Pasistenkite stiprinti santykius su darbo kolektyvu.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis įkvėps džiaugsmui, sėkmei, tiesa, nebūkite patiklūs bendraudami su autoritetais – galite patikėti melu ir abejoti teisybe.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis kiek sudėtingas, kai svarbu neįsitempti, nepulti panikuoti, kad ir ką sužinosite. Nurimkite, ir išeitis atsiras beveik savaime.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankesnis nei antradienis bei kitos dienos, tad pasistenkite susitikti su reikalingais žmonėmis ir susitarti jums svarbiu klausimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas tvarkyti darbo reikalus, palankus ilgalaikiams darbo susitarimams. Gautus pasiūlymus priimkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Palanku spręsti įsisenėjusias problemas – tiek santykiuose su mylimu asmeniu, tiek darbe su kolegomis, vadovybe.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį neverta kuo nors sunkiu, sudėtingu užsiimti. Būkite atidesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas skubių reikalų tvarkymui – nieko svarbaus kitoms dienoms neatidėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį suskubkite tvarkyti piniginius, turto reikalus – vėliau viskas gali pasikeisti jums nenaudinga linkme.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis – jūsų jėgos metas, tad verta imtis kažko svarbaus, atsakingo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.