Horoskopas kovui: 4 ženklams šis mėnuo daug žadantis

Astrologė Ramunė pasidalino įžvalgomis, koks bus kovo mėnuo. Panašu, kad kovas daug žada Avinams, Jaučiams, Liūtams ir Žuvims.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 12:32 PM

AVINAS 03 21–04 19

Pavasario pradžia tikrai daug žada. Puikiai suvoksite savo stiprybes ir gebėsite jomis pasinaudoti. Tačiau ne mažiau svarbu pripažinti savo klaidas ir iš jų pasimokyti. Klaidas priimkite ne kaip pralaimėjimą, o kaip vertingas gyvenimo pamokas. Jokiu būdu nebauskite savęs, pernelyg savęs nekritikuokite. Susitelkite į savo laimėjimus, kurie išties nemaži.

Šiuo laikotarpiu susipažinsite su daug naujų įdomių žmonių. Jei esate vieniši, geresnio meto sutikti savo antrąją pusę kažin ar šiemet sulauksite. Pamirškite blogą patirtį ir išgyvenimus – atverkite širdį naujiems jausmams.

Kovas – palankus metas keisti darbą, gyvenamąją vietą.

JAUTIS 04 20–05 20

Jūsų laukia puiki ir sėkminga pavasario pradžia. Darbe reikalai eisis kaip iš pypkės. Jums netgi gali būti pasiūlyta eiti aukštesnes pareigas.

Panašu, kad su pavasarinės saulės spinduliais pajusite tikrą energijos antplūdį. Nenustygsite vietoje. Jums norėsis kuo daugiau laiko praleisti gamtoje – vaikščioti, bėgioti, minti dviratį.

Tik imdamiesi šios veiklos saugokite savo kelius ir blauzdas. Jums labai norėsis atrodyti pritrenkiamai, todėl kur kas labiau nei įprastai skirsite laiko ir dėmesio savo išvaizdai. Jūsų artimųjų gyvenime gali dėtis tikros dramos. Būtų idealu, jei sugebėtumėte likti jų nuošalyje. Paskutinėmis kovo dienomis jūsų širdį galutinai gali pavergti vienas atkaklus gerbėjas ar gerbėja.

DVYNIAI 05 21–06 20

Pavasario pradžia palanki pradėti viską, kas nauja. Jūs pasitikite savimi, esate sveiki, energingi ir kūrybingi. Todėl jums puikiai pavyks įgyvendinti visus kūrybinius projektus.

Šiuo laikotarpiu labiau nei įprastai jums rūpės, ką apie jus mano kiti. Jums norėsis įtvirtinti savo padėtį visuomenėje. Ir panašu, kad jums tai pavyks. Tiesa, jums reikės surasti naują auditoriją ir atsiskleisti kitu nei iki šiol amplua.

Galbūt jums vertėtų prisidėti prie labdaros projektų ar savanorių organizacijų. Ten jūs turėtumėte progą nevaržomi atskleisti savo talentus, o bendro tikslo siekimas jums suteiktų didžiulį pasitenkinimą.

Jei turite vaikų, pasiruoškite tam, kad kovo mėnesį jiems dažnai prireiks jūsų pagalbos. Apsiribokite patarimais. Jokiu būdu nesistenkite jų kontroliuoti ir varžyti.

VĖŽYS 06 21–07 22

Pirmasis pavasario mėnuo bus ypač palankus tiems, kurie mokosi. Jums pavyks pasiekti puikių rezultatų ir net pranokti savo lūkesčius. Šį mėnesį jus džiugins ir akivaizdžiai pagerėjusi finansinė padėtis. Galbūt bus pakeltas atlyginimas, o gal netikėtai laimėsite loterijoje.

Tam tikri įvykiai gali supurtyti jūsų santykius su artimiausiais žmonėmis. Todėl jums norėsis nuo visko pabėgti – išjungti telefoną, pakeisti gyvenamąją vietą, miestą ar net šalį.

Svarbiausia, nepriimkite jokių reikšmingų sprendimų gerai neapgalvoję. Tam dabar ne laikas ir ne vieta. Taip pat šį mėnesį verčiau atidėkite planus keliauti. Palaukite vasaros.

Dabar labiau susitelkite į save, daugiau laiko praleiskite namuose skaitydami geras knygas ar žiūrėdami įkvepiančius filmus.

LIŪTAS 07 23–08 22

Pavasario pradžia bus daug žadanti. Jums gerai klosis darbo reikalai, ypač jei patys vadovaujate savo verslui. Siekdami sau palankių sprendimų būtinai pasinaudokite savo žavesiu ir gebėjimu prisitaikyti prie bet kokių žmonių ar bet kokių situacijų. Priimdami sprendimus būsite drąsūs, tačiau sykiu sugebėsite išlikti diplomatiški. Tai turbūt jūsų pagrindinė sėkmės formulė.

Namų reikalai kovo mėnesį jums rūpės mažiausiai. Jei turite šeimą, panašu, kad jiems vieniems teks tvarkyti namų reikalus ir kylančias problemas. Tačiau skundų dėl to kažin ar išgirsite. Artimieji vertins jūsų pastangas užtikrinti šeimos finansinę gerovę.

Šiuo laikotarpiu jums kils noras pakeisti savo išvaizdą. Galbūt atnaujinti drabužių spintą ar tiesiog atsikratyti kelių papildomų kilogramų.

MERGELĖ 08 23–09 22

Jūsų gyvenime jokių didelių pokyčių nematyti, bet mažų pasikeitimų tikrai bus. Viskas prasidės nuo to, kad jausite didžiulį energijos antplūdį, rasite savyje naujų gebėjimų ir talentų. Į darbą eisite kaip į šventę.

Šį mėnesį gali pasitaikyti ne viena proga įtvirtinti savo pozicijas darbe. Jums gali būti pasiūlytos svarbios naujos pareigos. Neįsivelkite į jokias intrigas, tiesiog gerai darykite savo darbą ir išnaudokite visas šias palankias situacijas kuo greičiau ir geriau, nes nežinia, kaip bus ateityje.

Jums gali kilti įvairių klausimų dėl santykių su artimiausiais žmonėmis. Pastebėsite dalykus, kurių iki šiol visiškai nematydavote. Bet kokiu atveju tol, kol neįsitikinsite, kaip jaučiatės dėl šių pokyčių, nepriimkite jokių neapgalvotų sprendimų.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Pavasario pradžia žada būti intensyvi ir įdomi. Vos spėsite į renginius, susitikimus, vakarėlius, į kuriuos būsite kviečiami. Šis mėnuo gali būti labai sėkmingas. Bet daug kas priklauso nuo aplinkinių. Jums reikės jų pagalbos, tad būkite pasirengę viskam norėdami jos sulaukti.

Didelė tikimybė, kad skaisčiau sušvitusi saulė jums sužadins naujų jausmų. Gali būti, kad užmegsite naujus romantiškus santykius. Tuomet į antrą planą pasitrauks ir noras susitelkti tik į karjerą.

Jūsų požiūris stipriai keisis – jums norėsis kuo daugiau padėti savo naujajai antrajai pusei pasiekti jos užsibrėžtų tikslų. Be to, jūs patys tik dabar geriausiai suvoksite, kad ne vien darbas žmogų daro laimingą. Beje, šį mėnesį visai netikėtai galite surasti naują darbą.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Pirmasis pavasario mėnuo bus įdomus ir įvairiapusiškas. Jei nemesite kelio dėl takelio, tai turėtų būti sėkmingas mėnuo. Juolab kad būsite energingi, savimi pasitikėsite. Tiesa, gal net per daug.

Darbiniai projektai sparčiai judės į priekį tarsi savaime. Todėl jūs galite pervertinti savo galias ir gebėjimus. Jums atrodys, kad nėra nieko neįmanoma.

Taip galvoti nėra blogai, tačiau būkite atsargūs, kad paskui nereikėtų stipriai nusivilti. Nesukurkite pagrindo abejonėms savimi ar apgailestavimams dėl to, kas jau įvykę. Jei planuojate šį mėnesį svarbų įvykį, geriau jį kuriam laikui atidėti, kai situacija bus palankesnė. Šiomis dienomis būkite pasirengę tam, kad artimas draugas gali tapti bene didžiausiu jūsų priešu. Aplinkybes ir priežastis jūs labai greitai suprasite.

ŠAULYS 11 22–12 21

Pavasario pradžia jums bus tarsi išbandymų metas. Meilės fronte suksis sūkuriai. Jums sunkiai seksis su antrąja puse žvelgti viena kryptimi. Rasti bendrą kalbą gali būti sunku. Dažnai abu elgsitės neatsižvelgdami į vienas kito poreikius. Taip, lyg gyventumėte vieni.

Kaip tai pakeisti? Turbūt geriausiai jus suvienyti galėtų bendras tikslas ar užduotis. Galbūt dabar pats metas pagalvoti apie šeimos pagausėjimą? Be to, jums abiem reikėtų išmokti būti pakantesniems vienas kito poreikiams.

Šį mėnesį nepriimkite rizikingų finansinių sprendimų. Pasistenkite suvaldyti savo norą išlaidauti nereikalingiems pirkiniams. Kovą ir kitais artimiausiais mėnesiais pinigus uždirbti gali sektis sunkiai. Teks įdėti daug darbo ir pastangų.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Jums atrodys, kad pagaliau pasiekėte viską, ko sunkiai ir ilgai siekėte. Galėsite atsikvėpti, nes finansinė padėtis bus stabiliai gera. Profesinėje srityje taip pat būsite užtikrinti. Todėl galėsite skirti daugiau laiko dvasinei saviugdai. Atraskite laiko knygai, filmui, parodai ar net naujiems kursams ar užsiėmimams.

Šį mėnesį pasistenkite dažniau būti namuose. Jei turite atžalų, jiems reikės ypač daug jūsų dėmesio. Būkite kantrūs ir neskubėkite teisti. Dažniausiai jiems tik norėsis pajusti jūsų visapusišką meilę.

Santykiai su antrąja puse priklausys nuo jūsų požiūrio. Prisiminkite posakį – kaip šauksi, taip atsilieps. Šiomis dienomis gali tekti išgirsti liūdnų žinių apie artimą žmogų.

VANDENIS 01 20–02 18

Pajutę pavasarines nuotaikas sunkiai nusėdėsite vietoje. Norėsite keistis, pirkti naujus daiktus ir atrodyti kerinčiai. Jei jums tai padės jaustis laimingiems, valio. Tačiau nebandykite taip užmaskuoti savo blogų emocijų ir nerimo dėl ateities.

Jums vertėtų atidžiau paanalizuoti savo emocinę būseną ir, jei tik reikia, imtis priemonių, kurios ilgam laikui užtikrintų dvasinę harmoniją. Pastaruosius kelis mėnesius jums buvo labai svarbu, ką apie jus mano kiti.

Jūs neprivalote niekam nieko įrodinėti. Svarbiausia, kad būtumėte patenkinti savo gyvenimu ir priimamais sprendimais. Leiskite sau būti savimi! Jus visapusiškai palaikys jūsų antroji pusė. Iš jos jausite begalinę meilę ir norą padėti. Priimdami svarbius finansinius sprendimus šį mėnesį būkite labai atidūs.

ŽUVYS 02 19–03 20

Kovas jums bus labai svarbus mėnuo. Dabar puikus metas pradėti naują veiklą, imtis naujų projektų ir užduočių. Jos pakeis jūsų gyvenimą, ir tikrai į gera.

Esate pasiruošę pokyčiams ir jų, bent jau pasąmoningai, tikrai trokštate. Tai jums padės geriau pažinti save, todėl galėsite sutvirtinti ryšius su artimiausiais žmonėmis.

Jei jums tai vis dar nėra pavykę, galbūt surasti savo tikrąją antrąją pusę. Patikėkite, viskas daug paprasčiau, kai gerai žinai, ko nori. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Pavasario pradžia – idealus metas sureguliuoti savo mitybą, pradėti sportuoti. Nauja sveika gyvensena padės jums atrodyti ir jaustis geriau. Jausitės laimingi. Labiau pasitikėsite savimi. Būsite kupini energijos ir vidinių jėgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.