Palmira: tai fatališkas laikas prieš Saulės užtemimą

Ketvirtadienis – nelengva diena, kupina slaptos agresijos, užmaskuoto keršto, intrigų, – sąmokslui kilti patogus laikas.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2023, 5:30 AM

Nors tokiu komplikuotu metu derėtų likti ramiems bei taikiems, tačiau darna, pusiausvyra bus sunkiai pasiekiamos. Tai netikęs laikas priiminėti atsakingus sprendimus, ypač susijusius su karjera, juolab su vadovybe aptarinėti jūsų karjeros bei finansines perspektyvas.

Na, o finansinės problemos šiandien gali tapti akivaizdžios, dėl jų gali sužlugti svarbus sumanymas ar net karjera. Su pinigais būkite atsargesni: gresia netikslingos išlaidos, tuščia rizika, klaidos juos skaičiuojant ar vertinant savo galimybes. Nederėtų kurti finansinių planų. Taip pat bus svarbi kokybė dirbant – dėl šios dienos klaidų, broko galite patirti nuostolių.

Ne pats geriausias metas viešnagėms, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Nepalankūs ir pasimatymai bei romantiškos pažintys. Tušti bus mėginimai ir aiškintis priežastis, kur dingo meilė ar pinigai, iš kur atsiranda dulkės ir pan. Būsime perdėm priekabūs bei kritiški, tad mūsų akis badys ir krislas svetimoje akyje.

Diena labiau nepalanki asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, politikams, pedagogams, teisėtvarkos bei teisėsaugos atstovams, keliautojams, vyresnio amžiaus moterims, įsimylėjėliams.

Galimos įvairios nelaimės, traumos, avarijos, nesėkmės bei konfliktai, tad svarbus išlikti ramiems, vengti ginčų, elgtis švelniau, šilčiau, ypač su tais, kurie jus myli, kitaip dar ilgai jausite įtampą, nerimą. Beje, nesugalvokite nutraukti santykių su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – bus sunku susitaikyti. Deja, tai fatališkas laikas prieš Saulės užtemimą.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, pildysis greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos; ugnis – pagalba; medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas; maudytis, vandenį matyti – liga; valtimi plaukti – pavojus gyvybei; lietus – pagijimas; jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga; būti baltai apsirengus ar daug baltos spalvos regėti – nuotoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis įtemptas – aplinkiniai iš jūsų daug reikalaus, turėsite būti geriausi, kitaip laukia pralaimėjimas. Tad, jei dabar jūsų situacija abejotina ir nesijaučiate stiprūs – verčiau atsitraukite į šalį ir palaukite, kol audros praūš.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį geriau svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su svarbiais asmenimis, užsieniečiais atidėti (patartina – mėnesio pabaigai). Venkite kištis į svetimus reikalus (net jei prašytų), aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi – rizikuojate savo karjeros stabilumu bei sielos ramybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį sunkokas, net pavojingas laikas. Verta atidėti svarbius reikalus (ypač finansinius) kitai savaitei. Mažiau iš savęs reikalaukite, mažiau save peikite. Taip pat nelaukite pagalbos, supratimo iš šalies. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia ir atleisti), ypač jei turite pretenzijų dėl jausmų, dėmesio ar pinigų stokos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį emociškai įtemptas metas, tad stenkitės likti ramūs, tolerantiški, kitaip nesunkiai rasite sau priešų. Niekuo svarbiu neužsiimkite – tai niekam tikęs laikas, sukeliantis nuostolius, nusivylimus. Šios dienos klaidos darbe gali atnešti rimtą pralaimėjimą, pažeminimą pareigose. Mažiau reikalaukite iš sutuoktinio ar mylimo žmogaus – jūsų santykiai gali ilgam atšalti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nusivilsite, įsižeisite dėl menkų priežasčių. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su kolegomis, šefu, jei nesinori prarasti darbo vietos ar sulaukti pažeminimo pareigose. Tai tikėtina ir tuomet, jei paaiškės veiklos finansinės klaidos (dėl nesąžiningumo ar kompetencijos stokos), jei iškils viešumon jūsų meilės nuotykių paslaptys ar netikęs elgesys su moterimis šeimoje.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ne laikas kitais pasikliauti – netyčia gali pakišti koją net savi. Jei viską darysite patys bei savarankiškai – mažiau nesėkmių patirsite. Ir jokių avantiūrų, net jei kiti jums garantuos sėkmę – šiandien niekuo netikėkite. Būkite atidesni savo vaikams – galimas daiktas, kad dabar jiems itin reikia jūsų taktiškos, nuoširdžios pagalbos. Ne laikas priekaištauti mylimam žmogui dėl dėmesio stokos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – išbandymų metas. Niekur nesivežkite, nes atsimušite kaktomuša į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų. Ir neskubėkite, nesiblaškykite. Ne laikas rizikuoti pinigais. Bus didelė traumų, konfliktų tikimybė darbe. Galimos problemos per žmones iš toli. Būkite atidesni tėvų skundams.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei taps sunku nekalbėti apie tai, apie ką galvojate, būkite tikri, jog aštrių konfliktų neišvengsite bei įgysite naujų priešų. Ketvirtadienį mažiau tikėkite paskalomis, tikrinkite ir tariamai „rimtą“ informaciją iš „patikimų“ šaltinių – kitaip tapsite kažkieno blefo bei savo karštakošiškumo auka. Saugokitės vagių. Nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį likite budrūs: dabar bus lengva suklysti priimant karjeros, veiklos, finansinius sprendimus. Nepasiduokite autoritetų nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi – išprovokuosite maištą, skyrybas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus dėl kažko apsispręsti, gal norės pinigų ar meilės įrodymų. Būkite atsargūs važiuodami ir jokiu būdu nesiginčykite kelyje nei su artimaisiais, nei su kelių policija – nuostoliai bus pakankami. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių ar analizuoti šeimos biudžetą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį gali apimti nusivylimas dėl niekų, dėl menkos nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo – iš tiesų atsitiktinio, nieko nereiškiančio. Būkite ramūs, susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar veikla. Pasistenkite niekam nieko nežadėti bei neskolinti. Labiau pasaugokite vaikus, būkite jiems atidesni – jie gali patirti stresą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ne metas rimtoms išvados. Na, o pats blogiausias problemų sprendimo būdas šiandien būtų trinktelėti kumščiu į stalą (ar durimis) darbe ar namie ir išeiti kur nors laimės ieškoti. Griežtumu tik sukomplikuosite reikalą. Mažiau planuokite, būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus, kai kas gali verstis aukštyn kojomis. Nerizikuokite pinigais bei užimamomis pareigomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.